36194
-
#31536 Xiaomi’s Mi Note phablet outclasses the competition for half the price
Google Is Prepping Major Changes To Wallet To Better Compete With Apple Pay, More Will Be Revealed At I/O In May -
#31535 nagyon ki fogom röhögni a samsungot ha az ekkora hype ellenére kiad megint egy szappantartót :D bár az S5 már kicsit más volt, az sztem elég csúnyácska lett -
kl24h #31534 A kikapcsolt mobilon figyel a kemprogram -
#31533 megy a hype -
#31532 LG G Flex2 Review: More Practical, Less Interesting
Qualcomm Announces New 64-Bit Snapdragon 600 And 400 Series ARM Chips -
#31531 a kutya nem venné mert az nem octa vagy quadcore...
sajnos a vásárlók döntő többségének kell az hogy papíron is erősebb legyen a cucc a korábbi modelleknél... ezért növelik a magokat meg órajelet folyamatosan... holott a durvább játékokon kívül semmi nem indokolja hogy 4 vagy 8 magos cpu legyen egy mobiltelefonban... és pont ezért nincs optimalizáció, mert minden évben el akarnak adni több millió készüléket :) -
#31530 De reménykedjünk hogy ennyi év után azért optimalizálnak
Ki tudja... Lehet s2 hardvert dobnak ki amin flottul megy a lollipop... -
#31529 "ha ebből is lesz soksok magos változat akkor talán még optimalizálva is lesz"
Többnyire amikor optimalizációról olvastam, az nem úgy ment, hogy erősebb hardvert raktak alá -
#31528 hogy ez egy olyan samsung reklám ami nem arról szól, hogy a konkurencia milyen szar, és nem csajozni próbál egy idióta egy samsung okos órával
ez számomra egy halvány reménysugár, hogy most felér majd a nagy hype al a telefon ^^
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.02.18. 21:02:01 -
#31527 mitől jött meg a kedved, ettől a 10 mp-es városképtől?:D -
#31526 ettől a kedvcsinálótól már megjött a kedvem hozzá... gondolom belepakolnak lte-a t is (miért ne (meg már pár készülékbe rakta)) meg mindent amit csak el tudunk képzelni. ha ebből is lesz soksok magos változat akkor talán még optimalizálva is lesz + kevés szemetet tesznek rá alapból. Na meg remélem a felületet is átszabják :D
-
#31525 Sziasztok! Ha Note 4-hez OTG-vel csatlakoztatok valami külső tárolót, akkor létrehoz rajta 3 üres mappát. Ezt el lehet valahogy kerülni, vagy minden esetben megtörténik? -
#31524 Ja én is azt látom hogy jobb ár/érték arányú! -
#31523 S3 Neo jobban megéri ahogy látom; I9300I vagy I9301I S3 Neo?
összehasonlítás.
Utoljára szerkesztette: Vadnokedli, 2015.02.18. 09:52:26 -
#31522 Sziasztok az lenne a kérdésem, hogy a két telefon kzül melyiket érdemes megvenni? Galaxy S3 Neo vagy a Galaxy S4 mini? Kb egy árban vannak -
#31521 Nalam siman ott maradtak a notificationok. 5.01 is felment? 5.0 szar volt. -
Java33 #31520 Sziasztok! Lenne egy hülye kérdésem. S5-re felment a nyalóka és azóta zárolt képernyőn a szolgáltató neve jelenik meg, nem pedig az értesìtések. Beállítást nem találtam rá. Most én vagyok a sügér vagy ez is a nyalóka egyik forradalmi újítása??
Segítséget előre is köszönöm. -
Java33 #31519 Sziasztok! Lenne egy hülye kérdésem. S5-re felment a nyalóka és azóta zárolt képernyőn a szolgáltató neve jelenik meg, nem pedig az értesìtések. Beállítást nem találtam rá. Most én vagyoka sügérvags vagy ez is a nyalóka egyik forradalmi újítása??
Segítséget előre is köszönöm. -
#31518 Hali ! A gyoker skype al mi van, hetek ota nem indul? :)) -
#31517 köszi a kiegészítést!
Én Heliumot használtam egy factory reset előtt, mert azt ajánlották, mint bevált eszközt a játékhoz kapcsolódó fórumban. Annak nem kellett root, de össze kellett kötni az asztali géppel + oda is kellett egy kis programot telepíteni. -
#31516 és Titanium-hoz kell root. -
#31515 Ha a program támogatja a felhős mentést (pl. Google Play), akkor megoldja magától. Egyébként valamilyen backup alkalmazással készítesz mentést a program adatairól, és azt az új helyen visszaállítod a program segítségével, és reménykedsz. Ilyen program pl. a Titanium vagy a Helium.
(persze szükség van valamilyen filekezelőre, vagy PC kapcsolatra, hogy a mentés fileokat átjuttasd a másik készülékre) -
sandoranagy #31514 sziasztok! egy olyan kérdésem lenne, hogy hogy oldható meg, hogy egy játékmentést átrakjunk egy másik telefonra. telefont cserélek és szeretném folytatni a már megkezdett játékomat. köszi előre is
-
#31513 Aham értem, egyébként volt belőle ami nem dual volt hanem külön dorid meg külön win.. -
#31512 mindenkinek ingyen lesz aki win7-ről vagy 8-ról egy éven belül frissít (nem csak tabon). Ezekre a tabokra igazából natúr win8 is felhúzható usb-ről nem kell semmi speciális. Felrakod a szükséges drivereket és működik. De a dual boot miatt ezt pont nem tudod megtenni (nem tudom pontosan miért ph fórumon olvastam még valamikor). Így elvileg ez akkor lesz frissíthető ha a gyártó adja ki hozzá.
Amúgy szerintem fel lehet rá tenni a win10-et simán de akkor elszáll a dualboot.
Utoljára szerkesztette: kifli, 2015.02.14. 15:41:20 -
#31511 Akkor csak a nyarat kell megvárni biztos lesz egy III-as Win10-el:) de mintha azt olvastam volna hogy tabletre ingyen lesz a 10? -
#31510 Nem rossz csak a dual boot miatt azt mondják a win10-re frissítés kétséges lehet. Ha megoldható lesz simán akkor elég jó cucc -
#31509 -
#31508 Ez nem jó:)) ? -
#31507 jó kis gép (bűr inkább a win-el szerelt változatot választanám az már laptop kiváltására is jó) -
#31506 -
#31505 Dell Venue 8 7000 Tablet Review: It Feels Like The Future, But The Future Is A Little Awkward
Lane Guidance magyarhonban is -
#31504 nálam nincs ilyen gond szerencsére. -
#31503 Ez ilyen 5.0 betegség hogy a Wi-Fi-t eldobálja[korábban mintha nexusoknál ilyet olvastam volna.]? (LG G3) Tegnap vettem rá magam hogy frissítsem. Lehet factory reset nem árthat.
Utoljára szerkesztette: Vadnokedli, 2015.02.12. 12:56:32 -
#31502 afaik itt van egy a kezemben, es de, olyat is tud :) -
#31501 Megmondtam. Csak egy újabb Note Edge lesz ez is. Csak a füstje nagy. -
#31500 afaik az csak streamel saját gépről, nem onlive szerű cucc. -
#31499 Nem hiszem, ez mar reg megy elesben, kb hibatlanul a mostani K1-es tabletjukon is.
Mas:
Bloomberg Confirms Past Reports That Galaxy S6 Will Debut In Two Variants - One Curved, One Flat -
Borg #31498 GRID felhőjáték szerverek + streamelhetőség Tegra X1 tabletre.
Badumtss.
-
#31497 Azon kívül, hogy az Android Police kapott meghívót, még nem 100%, hogy van Androidos vonatkozása. Ha tippelnem kéne én is valami VR-cuccra tippelnék. Lehet valami VR-headsetbe pakolt konzol, ami feltehetően Androidot futtat.