Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

theone91
Nem igazán olvastatok bele, mi? Ne feledjük, hogy a márka marad. Ugyan az a szituáció, mint mikor a Google vásárolta fel.

szucsy89
RIP Motorola, RIP Nokia... nem jó ez így <#shakehead>
RIP Motorola

theone91
Hivatalosan is lezárult a felvásárlás.

Ami jelentheti azt is, hogy a Moto-k valamint a Nexus 6 is belátható időn belül hivatalosan is forgalomba kerülhet Lenovos hátszéllel nálunk. Fasza lenne végre.

#30372 ?

infidel

theone91
Veled aztán kurvajó lehet beszélgetni.

Nem, inkább ne próbálj elméletet gyártani hozzá 😄 Maradjunk precision megoldásánál...
theone91
Teljesen más dizájnelméletet követ, ami hozzám közelebb áll. És úgy gondolom egy univerzálisabb dizájnnyelvezet is.

precision
neki jobban tetszik

Bazinga!

precision
már a 4.1.2 -es androidban s2 -őn lehetett állítani a színmódokat 😊 van közte kevésbé szaturált mód is
de nyakamat rá hogy playen is van app amivel lehet állítani a színeket a kijelzőn

személyes ízlés kérdése persze, de személy szerint én sem vennék mást csak amoledes telefont

Bazinga!

Partnero GSM-től szerintetek "szabad" vásárolni? Megbízhatóak? Motorola Moto G 2nd gen.-t néztem ki, picivel olcsóbbak expansys-nál.

infidel

Ezt értem, csak azt nem, hogy a moto x vagy a nexus6 miért lenne jobb 😊
theone91
Dizájnban olyan semmilyen. Mintha a ZTE tervezte volna. A kapacitív gombok meg teljesen indokolatlanok. Biztos nem ezt a telefont venném kézbe elsőként egy boltban kiállítva, ami nem is lenne baj, ha a telefon nem lenne ilyen ütős belül.

k0trapali
Akkor nagyon hülyeséget beszéltem? Elnézést az informálatlanságom miatt.
Nekem akkor is túl színesnek tűnt az AMOLED.
Fogalmad sincs miről beszélsz... talán nem ártana pl displaymate teszteket megnézned az elmúlt pár évből...
skinnyman
Nem akarom sokadszorra ujrainditani ezt a vitat, de nem (csak) a technologia hatarozza meg, hogy mennyire szinhu egy kijelzo. Vannak egesz jol kalibralt, szinhu amoled-ek, es durvan felrekalibralt lcd-k is. Az lg g2 peldaul pont hiresen tulszaturalt, kb mint egy regi elcseszett samsung amoled kijelzo gyarilag.
Mindket technologianak megvannak az elonyei es hatranyai, es mara kb kiforrott mindketto ugy, hogy az atlagusernek mindketto boven jo legyen.

Regards,

k0trapali
Nem tudom miért kell erőltetni az amoled kijelzőket...
Teljesen irreális színekkel operál. Fényképezés közben is látni a durván túlszaturált képet. AMOLED-es telefonom volt a G2 Mini előtt. Fakónak is tűnt először az LG IPS kijelzője először, de beláttam, hogy közelebb áll a valósághoz ez a színvilág.
skinnyman
A tavalyi es idei moto x is amoled-es, es a nexus 6 is.

Regards,

Szóval akkor most a motoroláh is Amoledes lesz?
Még a végén alternatíváim lesznek a Samsungokra...
precision
pont ezért szoktam blacked out appokat használni 😊 főleg amoled kijelzőn mutat jobban

amúgy ez a nyalóka android nagyon tetszetős, ezek az új funkciók és animációk bejövősek... csak jó lenne ha lehetne változtatni a témát vagy színsémát

Bazinga!

skinnyman
Hogy micsoda? 😄
theone91
Kár, hogy ebből a telefonból hiányzik mindenféle karizma, ami a Moto X-ben vagy a Nexus 6-ban megtalálható.

theone91

akkoris <#idiota>
theone91
Ez úgy mondod, mintha eddig nem fehér felületekkel találkoztál volna minden olyan 3rd party appban, ami miatt eleve használod a telefont a sötétben.

az a nagy "fehérség" elég vakító lesz sötétben
skinnyman
Ki is irja hogy kell feloldani, szoval sztem kb arra jo, hogy ne nyomj meg veletlen olyan gombot amivel elnavigalnal a cuccrol, esetleg "gyerekzar".

Regards,

theone91

A screen-pinning igencsak fasza ötlet, de csak akkor ha olyannak pinneled, aki nem tudja, hogyan kell feloldani.

RelakS
hűűű!!! kell! 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

skinnyman
Ebben az esetben tok relevansan emlitettem meg, ahogy az elobb kifejtettem. Raadasul direkt aprobetusre irtam, mellekes megjegyzeskent. De csak sikerult felkapni, es azota fullon errol szol, ezen porog a topic. Es akkor en vagyok a fanboy, en emlitem meg tul sokszor, en csinalok belole tul nagy esetet.
Mikozben pont en fejtettem ki itt nemtom hanyszor, hogy mennyire nem ertem azt a felhajtast, ami a mai vilagban az apple korul van. Es akkor itt is felhajtast csinaltok belole, mikozben ram mutogattok.
Ez volt az utolso hozzaszolasom az esetet illetoen, mert az egesz dolog nevetseges. Kerdezhetnem, hogy a moderator ilyenkor hol van, de eppen vele beszelek. <#idiota>

Regards,

theone91
Azt mondod ezentúl ignoráljunk? Okés.

Jim Morrison
tök fölöslegesen teszed hozzá minden témához, hogy :apple blablabla
minek?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

skinnyman
Szoval megint ott tartunk, hogy meg mertem emliteni valamit amiben az apple telefonok x evvel el vannak maradva, es megint en vagyok a fanboy. Ok. Kozben ti magatok otszor akkora esetet csinaltatok belole, es pattogtok rajta, mint amennyit en az egesz temara szantam. Bravo. <#taps>
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2014.10.27. 15:32:11

Regards,

GregSB
Ne rontsátok már el a játékomat 😞

Narxis
😄DD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

theone91
Nem akarod rögtön éjfél után etetni a Szörnyecskéket, ha már itt tartunk? 😄

Dzsini
Pedig azt hittem, ha nincs ott, hogy "válasz...", akkor nem indul be az ADF... tévedtem 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

szucsy89
/popcorn
skinnyman
Nem a semmibol jott elo, hanem mint egyetlen letezo nagyobb ellenpelda arra, amit valaszkent irtam a te hozzaszolasodra. Egyebkent nyomos erv volt. A temahoz semmi koze nem volt, de legalabb majdnem sikerult belem kotni. Remelem buszke vagy magadra, hogy ezzel is emelted a topic szinvonalat. 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Greg: Igy van. Es sok legy repul ra a szarra is, es a legtobbjuk elegedett is vele. Aztan 2 ev mulva amikor mar olyan lesz, amilyet mashol 3-4 eve szartak, akkor visszaszallnak ra, es megelegedettebbek lesznek 😊

Regards,

GregSB
Ahhoz képest hogy évekkel le vannak maradva elég sokan veszik a cuccaikat, és magas %-uk elégedettek velük (customer satisfaction).

Dzsini
#30279 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

skinnyman
Egyaltalan nem most jon a "minél vékonyabb káva", eleg regota jelen van, hiszen a "minél több col" pont igy tud megvalosulni olyan modon, hogy kozben maga a telefon merete megis menedzselheto maradjon.
Najo, nincs mindenhol jelen, apple-nel latvanyosan tudomast sem vesznek rola, ennek koszonhetoen fizikailag akkora a 4,7"-es telefonjuk, mint mashol az 5,2"-es (lg g2). De az egy masik tortenet, ami emlitesre sem erdemes, mindig evekkel le vannak maradva, valamivel majd el kell adniuk 2 ev mulva is az uj telefonjaikat 300 ezerert. 😊

Regards,

theone91
Ja, igen mert rengetegen jelezték ezt a problémát a Sharp Aquos Crystal esetén is. Ja, mégsem.

Ha a gyártók mindenáron 5 - 5.5" vagy akár afeletti méretekben gondolkodnak, akkor igenis tegyék meg az olyan lépéseket, amelyek miatt a nagy telefon a lehetőségek szerint a legkompaktabbá alakul.

Ja és nem a kis káva miatt nem fog nőni a működési idő.

Dzsini
Öröm lesz kézbe fogni vagy kézben tartani úgy, hogy ne indíts el valamit, vagy ne takarj le valami információt.

Jó sport ez, minden korszakban kell valami, amivel el lehet adni egy készüléket - egy időben a "minél vékonyabb" telefon volt a jó, aztán jött a "minél több megapixel", "minél retinább felbontás", mostanában ér véget a "minél több col", és jöhet a "minél vékonyabb káva".

Vajon mikor jön a "minél hosszabb működési idő"?

theone91
Nem értem miért nem lehet megemlíteni még a márkát sem egy ilyen riportban. Gyanítom Panasonic, mert a stand felett ott világít nagyban a logó, de akkor is.

Nem a fura és bizarr Her-ös asszinsztens miatt érdekel, hanem mert egy-az egyben úgy néz ki a telefon elölről, az első snittben mint a Sharp Aquos Crystal, sőt még szebb is. Remélem a null-káva trend lesz jövőre. 😊

adam46
Ciki 😄