36194
  • skinnyman
    Nem csak ennyiert lehet venni, lehet 323 990 forintert is venni, mert a legnagyobb modell annyiba kerul. Ez csak egy kerekitett ar, ha nem lett volna vilagos, tudom hogy mar csekely 220 ezer forintert is el lehet hozni a legkisebb legrosszabb verziojat., ugy mar maris mas a helyzet. Vagy nem... Amugy tenyleg nevetseges az ara, ebben egyetertunk. :)

Ha pedig nem erre gondolnal: azt hiszem mar elegszer el lett mondva, hogy egy telefon ara az uj, kartyafuggetlen ara, ez a mervado, mert ezt lehet osszehasonlitani. Biztosan el lehet hozni nulla forintert ha kozben 20ezer havidijas rablancra vernek 2 evre, de ez itt senkit nem erdekel, mert nem errol beszelunk, hanem a telefon valos ararol. Amit vegso soron biztosan kifizetsz, akarmelyik szolgaltato akarmelyik konstrukciojaban veszed is meg barhol a vilagon.
    Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2015.02.04. 13:06:35
  • theone91
    Én Visával veszek gond nélkül. Azt amúgy is majdnem az összes nagyobb online piactéren elfogadják.
  • RYO21
    Lehet azlesz :D
    Egyébként simán visa kártyával lehet venni appokat?
  • theone91
    Egyszerű: Rászoksz és rájössz, hogy nem is olyan drágák azok az appok. Ehöhehaha.
    Utoljára szerkesztette: theone91, 2015.02.04. 12:29:45
  • RYO21
    És mivan azokkal (jómagam is) akik nem cigarettáznak? :D
  • theone91
    Valamit rohadtul kezdeni kéne már a kalózkodással, ezek a számok elkeserítőek és egyáltalán nem seggből lettek előrántva. A Monument Valley fejlesztője is kísértetiesen hasonló adatokat hozott nyilvánosságra pár hete. Ha a fejlesztőknek nem éri meg a platform, akkor arra csakis mi baszunk rá.

Röhej, hogy még téged néznek hülyének az emberek, amiért képes vagy egy fasza kis appért akár csak egy negyed doboz cigaretta árát kifizetni.
  • Dzsini
    A drive olvasó és a PDF Max 4 nem tudja (a 3dpdf.com-on talált samplet legalábbis nem tudta behúzni), nálam ezek vannak.
  • Borg
    Androidon melyik pdf olvasó tud 3d pdf-et?
  • Solten
    Uristen, mi kerul ezen 300 ezerbe?? :O

Titaniumbol van vagy van rajta egy alma logo?
  • Dzsini
    Ebben a topicban nem. Az Apple topicokban ugyanez, vagy hasonló igaz az Androidos készülékekre.

Az internet ilyen szempontból egy krono-szinklasztikus infundibulumként működik.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    KRONO-SZINKLASZTIKUS INFUNDIBULUM: Képzeld el, hogy az apukád a legokosabb ember, aki valaha is élt a Földön, és mindent tud, és mindig igaza van, és ezt mindig be is tudja bizonyítani. Aztán képzeld el, hogy egymillió fényévnyire egy másik csudaszép világban él egy másik gyerek, akinek az apukája a legokosabb ember, aki valaha is élt abban a messzi, messzi csudaszép világban, és az az apuka is mindent tud, és ő is be tudja ezt mindig bizonyítani, szakasztott, mint a te apukád. Mind a két apuka nagyon okos, és mind a két apukának mindig igaza van.
    Igen ám, csakhogy ha véletlenül találkoznának, szörnyű veszekedés támadna, mivelhogy némely dologban eltérne a véleményük. Erre persze te azt mondod, hogy a te apukádnak van igaza, és a másik gyerek apukája téved. Hanem a világegyetem roppant nagy hely. Irdatlanul sok ember elfér benne, akinek mind igaza van ebben-abban, csak épp egymással nem jutnak egyetértésre.
    És hogy miért lehet mind a két apukának igaza, és miért keverednek mégis szörnyű veszekedésbe? Azért, mert iszonyúan sokféleképpen lehet az embereknek igazuk. Szerencsére a világegyetemben vannak olyan helyek, ahol végre mind a két apuka kapiskálhatja, hogy miről is beszél a másik. Ezek azok a helyek, ahol a különféle igazságok olyan takarosan egymásba illeszkednek, mint az apukád napelemes órájának az alkatrészei. És ezeket a helyeket úgy hívják, hogy krono-szinklasztikus infundibulum.
    A Naprendszer telis-tele van ilyen krono-szinklasztikus infundibulumokkal. Egy jó nagy példány legszívesebben a Föld és a Mars között tartózkodik. Ezt onnan tudjuk, hogy egy földi ember meg a földi kutyája belerohant a kellős közepébe.
    Most biztosan azt mondod: milyen jó lenne elutazni egy ilyen krono-szinklasztikus infundibulumra, és megnézni, milyen az, amikor egyszerre mindenkinek tökéletesen igaza van! Igen ám, csakhogy ez borzasztóan veszedelmes dolog. Az a szegény ember meg a kutyája ide-oda hánykódik nemcsak a térben, hanem az időben is.
    Krono ugyanis annyit jelent, hogy idő. Szinklasztikus pedig annyit, hogy minden irányban ugyanarra hajlik, akárcsak a narancs héja. Az infundibulum meg az, amit már a régi rómaiak is, mint például Julius Caesar vagy Néró, tölcsérnek neveztek. Ha nem tudod, mi az a tölcsér, kérd meg anyukát, mutasson egyet. ..."

(Kurt Vonnegut, Jr.: A Titán szirénjei (Móra Ferenc könyvkiadó, 1988, fordította Borbás Mária)
  • GregSB
    Mert szifont csak 300ért lehet venni, ettől olcsóbban nem kapni sehol, semmilyen konstrukcióban :D /s
  • skinnyman
    Az aksi valszeg hibas, azon tul peldaul mikor raktad utoljara ujra factory image-bol az egeszet? Egyik se hangzik normalisnak amit irsz, az n7-emen nem nagyon futottam semmilyen emlitheto bugba ugy egyaltalan, es ugy alapbol minden gombnyomasra tortenik, sose volt gyorsabb a cucc. De biztosan csak kepzelodok, es valojaban bugos :)
    Szoval inkabb vegyel szifont 300 ezerer', annak aztan biztos nem fog evek alatt tonkremenni az aksija, biztos nem lesz semmilyen bug, plane ios7-8-an. Ha masnak nem, tanulopenznek jo lesz, bar annak kicsit draga :)
  • matyi0323
    Itt mar egyebkent nem csak az akksirol van szo. Rengeteget lefagy, ujraindul, hivast nem tudok felvenni,lerakni. Kamera bug van.. stb. De ez a halozat eldobas bosszant legjobban, mert az , hogy lemerul..ok nem nyomkodom annyit, de itt mar nem errol van szo.
    Nezegettem g3at, arrol mindenki allitja, hogy alapbol laggol. Lenovok amik tetszenek kulsore, vagy az uj htc, de azt se rudom, hogy kell e tovabb nekem a bugos android, mert barmilyem hardver van hozza, ha alapbol ugy tervezik, hogy a teszkosmobilon is menjen. Ezert nezegetem a szifont, tudom ott is van problema, de kozel sem hallok ennyit..
  • Jim Morrison
    Akksi csere, elofordul (mas telefonoknal) akkor itt miert ne?:D
  • szucsy89
    eléggé fail lett ez a nexus 4...

add el, vegyél egy másik telefont :D
  • Borg
    Szal vettem egy tab s-t.
    A gondom az, hogy bejelentkeztem a google accountomba, és nekiállt minden appot felrakni ami a telefonon is már van. Ezt miért? Még az adatok szinkronizálása ok, de az appokat ilyen szinten minek?
    Ok, fogtam legyalultam a tabról ami nem kell.
    Erre most kapcsolom be újra, és megint nekiállt felrakni mindent... Konkrétan milyen opció felelős ezért?
  • gabi89
    Tönkrement benne az aksi. Venni kell E-bay -ről másikat és kicserélni otthon vagy gsm szervizben is biztos megcsinálják. Gari gondolom már nincs rá de ha mégis akkor természetesen erre is érvényes kell, hogy legyen.

A 30% és a hálózat ledobálás nem tudom milyen összefüggésben lehet egymással, mert elvileg semmilyen. Mindig pont 30% alatt kezdi el ?
    Sim kártya is lehet még a ludas simán ha régebbi, meg mintha 5.0 alatt pont lennének ilyen hálózat eldobási problémák.

Hardveraprón 40-50 ezer között mennek a jó állapotban lévők.
  • matyi0323
    Hali. Meg mindig kuzdok egy nexus 4el. Ha az akku 30% ala merul, onnantol ket percekent elmeg a halozat, barhol vagyok. Ez mitol lehet? Nagyon idegesito mar, hogy lassan telefonalni sem tudok vele. Az akkut elfogadtam, hogy toltovel a kezemben kell elindulni.. Mostanaban mar toltes kozben is csak csokken, nem hogy toltene.. Mit tehetek ezek ellen, illetve milyen telefont ajanlottok helyette, vagy jojjon az alma?! Hasznaltan mi egy realis ar amiert el tudnam adni? Nagyon megutaltam.
  • precision
    5000 mAh akku egy telefonban

maTV adás

nem rossz :)
  • Narxis
    Android Dev ‘Punishes’ Pirates at the Behest of Reddit
  • skinnyman
    Szerintem pont hogy az alja vagy teteje (ami vagy elvekonyitott vagy gorbitett), jobbra pedig az oldala.
  • KaBuTo666
    Ha nekem elnyeri az ízlésemet, biztos beruházok rá.
  • ldavid
    szerintem meg csak egy kurvagyors S betű
  • Jim Morrison
    szerintem ez az oldalnézet, és a teteje olyan mint egy villa, így tudjuk magunkat fotózni még sohasem látott szögből evés közben. tipp
  • RYO21
    Berepedt képernyő?
    Utoljára szerkesztette: RYO21, 2015.02.02. 18:54:58
  • RelakS
    Ez aztán rendesen elgörbült
  • theone91
    Nekem ez egy hajlított kávának tűnik leginkább. Mármint úgy, mint a Galaxy Note Egde esetén. Az annyira nem lenne meglepő.
  • ldavid
    galaxy essex :D
  • SzirmosSzisza
    S6!!!!!
  • szucsy89
    ez meg mi lesz? pletyka szinten sincs még róla semmi?
  • skinnyman
  • Dodo55
    Engem meg jó érzéssel tölt egy olyan tárgyat birtokolni, ami egy nekem (tudásban, árban, méretben, kinézetben) tetsző, megfelelő darab a rengeteg agyszülemény közül. Olyan érzésem van, amikor korlátlanul testreszabom software-esen a telefont, mintha én ezt magamnak tervezném.

Mások nem testreszabott telefonjai - bár hardware-esen teljesen rendben vannak -, de olyan tömegtermék-szerűek...

Persze mind különbözőek vagyunk, nincs ezzel semmi gond.
    Utoljára szerkesztette: Dodo55, 2015.02.02. 00:12:00
  • BooMiller
    omg
  • szucsy89
    Használ valaki itt a topikban Sony Z2-t, Z3-at? Ha igen írjon már egy privit :)
  • adam46
    Akit be tud fogni a samsung hype-ja, az meg is érdemli.
  • Sippie
    "-alacsony felbontasu kamera (elol-hatul)"
    aztán valahogy a kamera/fénykép teszteken rendre a második helyen végez a nokia 41mp-es kamerája mögött.
  • skinnyman
    Ne tolem kerdezd, en sem ertem, nem en hoztam fel most sem.
    A "hany magos cpu" kerdest pedig nem veletlenul nem feszegettem, onmagaban nem sokat ero adat es az iphone soc-ja eppenseggel azon keves tulajdonsagainak az egyike, amiben viszonylag elol van, es nincs nagyon lemaradva a piactol.
    Ellenben nagyjabol az osszes dolog amit emlitettem, valos hatrany, amiknek mind azonnal eszreveheto kovetkezmenyei vannak.
  • precision
    én is befejeztem, tényleg nem ide való
    de nem én hoztam fel :) és nem értem ha tényleg ennyire kevés vizet kavar az iPhone ( "kevesebb mint 20 százalék" ) akkor miért kell mindig felhozni és fikázni :)
    marketing + hype, azért ezen a téren a Samsung sem gyenge versenyző
    a pénz ár/érték dologhoz meg már kifejtettem lejjebb, kiegészítem azzal, hogy az okostelefon vásárlók döntő többségének (főleg Amerikában az Apple fő piacán) nem az az érték hogy hány magos a cpu és mennyi ram van hanem hogy egyszerűen és fluidul működik a telefonjuk

tényleg befejeztem! és nem, nincs iPhone -om :)
  • skinnyman
    Nem mondtam, hogy szar, csak hogy sok dologban igen is rosszabb, mint sok masik telefon.
    Hogy miert hasznaljak ennyien.
    -mennyi az ennyi? Az okostelefonok kevesebb, mint 20%-arol beszelunk, ami sztem nem olyan sok. Meg gyarto szinten se vezetett kb soha, nemhogy kombinalt OS szinten.
    -aki veszi, kb valami ilyesmi sztem: marketing + hype + ismerosei is olyat hasznalnak + kirekeszto szolgaltatasok apple modra (lasd: imessage) + nem erdekli az egesz tema + penz (ar/ertek) nem szamit.
    Kb ezek szerintem a fo mozgatorugok (vagy inkabb azoknak a hianyai... :) ). De tenyleg nem ide valo az egesz tema.
  • precision
    nem fogok itt spec warba bocsátkozni :) mert nincs értelme... az 1 gb ram már tényleg kevés, a mostani iPhoneokba rakhattak volna többet
    de ha ennyire szar nem értem miért használják ennyien... ok, vonjuk ki a fanboyokat akik villogni akarnak (android oldalon is vannak ilyenek k de az most mindegy)... miért veszik ennyien az iPhonet ha tényleg ennyivel rosszabb mint a konkurencia? halál komoly kérdés, értelmes választ várok :)
    és még egyszer... csak itthon jelent valamit az hogy iPhonet vesz valaki... mármint egy bizonyos rétegnek... az elsődleges célpiacokon nem számít drágának... és olcsóbb is mint itt a Balkánon...