Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak hogy valami forrás is legyen: http://www.ibtimes.com/apple-leads-us-smartphone-market-q2-while-samsung-phones-cut-iphones-lead-1651476
Utoljára szerkesztette: precision, 2014.10.23. 10:14:50
Bazinga!
nem is az egész villan fel ha vakuzol (motorolában legalábbis úgy van) hanem csak egy sima dual led van elrejtve benne
szóval igazi funkciója így nincs, design elemként szerintem meg nem túl szép... akkor már ne lenne ilyen műanyag hatása hanem emlékeztethetne egy kicsit az üvegre is
Bazinga!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Lesznek teljes videótesztek, nem kell aggódni.
A par perces videokban se birjak ki, hogy ne az iphone-t meg ipad-et emlegessek a semmibol. n9-rol szinte asitozva mesel. Hat ja, mellesleg van benne egy denver-es k1, meg mellesleg lollipop fut rajta, kit erdekel.
Az uj iphone-okra, ipad-ekre, amikbol kb szo szerint kiadtak az elozo eveseket ujra, pedig ugy repulnek ra, mint legy a szarra.
Teszt neven jelennek meg fizetos hirdetesek. Most mar a latszatat sem adjak meg semmilyen objektivitasnak.
Itt vannak a teljes cikkek amugy, nemtom a cikkek is ezen a szinten mozognak-e, de ha masra nem jo, a kepeiket a cuccokrol lehet nezegetni:
N6 N9

Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2014.10.22. 22:46:42
Regards,
magyar klánba vagyok, de attól még nem lett izgalmasabb a játék, viszont az SW világa leköt arra napi ~15percre 😊
"Nulla tenaci invia est via"
egyelőre .apk formátumban, engedélyezni kell hozzá a külső programok futtatását.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nem tudom jó helyre írok e, de lenne egy olyan gondom, hogy vettem egy LG G2 minit beletettem a régi telefonomból a 8GB-os SD kártyát.
a telefonnal megformáztam, majd gépről visszamásoltam a régi képeket / videókat rá. a probléma csak az hogy nem tudok törölni az SD kártyáról semmit a telefonnal. tud valaki erre valami megoldást? zsír uj a telo nem szeretnem rootolni vagy ilyesmi ha nem muszáj.
az is zavar hogy nem tudok kábellel közvetlenül SD kártyára másolni csak intézőben ..
ty
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Szerintetek mikor lesz körül-belül megvásárolható hazánkban. Vagy honnan érné meg legjobban megvenni?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
(btw én maradatok az alapnál)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Memóriát pucolni nem igazán kell, az oprendszer megoldja ezt magától.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Úgyhogy a "Akik szerint még mindig nincs értelme itthon LTE-s telefonnak BP és a nagyvárosokon kívül:" kijelentésem visszaszívom :/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Gyanítom Z4-ből nem lesz Compact, szóval nekem tökéletesen meg fog felelni pár hónap múlva 100e-ért a Z3 Compact 😊
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2014.10.21. 20:33:11
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Ha androidos maradnál, akkor a HTC. Az Android 5.0 nagyon meggyőző, én speciel nem most váltanék, pont emiatt.
infidel
Ezt honnan veszed? Ketlem, hogy egy vanilla androidnal kisebb hardver igenye lenne. Az, hogy kevesebb laggolo windows phone-t lattal, annak valszeg alapvetoen ket oka van:
-ott joval nagyobb minimum hardver kovetelmenyek vannak, minden windows phone-ban ott van legalabb valami alap snapdragon proci. android szo szerint barmin elfut kb, es az olcso telokba sokszor jo szar vasat is raknak.
-mivel zart az egesz, a gyartok nem kontarkodhatnak bele az alapfeluletbe, igy nem tudnak olyan buncselekmenyeket elkovetni, mint a samsung a touchwiz-zel.
Amugy ugy latom az uj moto g is kb ebben a kategoriaban van, arban sem hiszem h tobb ezeknel, ha teheted, sztem azt vedd.
Regards,
HTC:
+ Átalánosan jó, többnyire bugmentes HTC optimalizáció
+ Nagyon valószínű Lollipop
+ Sztereo előlapi hangszóró
+ Sense 6
-gyalázatos, fényes, tapinyomos, karcolódós hátlap
Sony:
+ Nagyobb kijelző mellett kompaktabb méret
+ jobb betekintési szögű kijelző
+ feltehetőleg jobb developer support
+ könnyű back to stock SUS segítségével
+ por/víz álló (ez nem szempont)
- Hivatalos support kérdőjel, 4.3-al jött ki, most 4.4-en van, 5 bizonytalan.
Nokia Lumia 735
+ 720p kijelző
+ Gorilla Glass 3
+ clear black OLED kijelző
?????
Mik a legnagyobb érvágások WP 8.1 esetén Android után?
Tudom, hogy kevésbé testreszabható, sokkal gyengébb alkalmazás bolt Play Store-hoz képest, viszont kisebb hardver igényű az oprendszer, gördülékenyebben megy gyengébb hardveren is. Szóval pro és kontra mik a legnagyobb hiányosságai ill. előnyei egy WP 8.1-nek egy mondjuk 4.3 vagy 4.4-es androidhoz képest ill. ki melyik telefont választaná? Árazás nem döntő a fenti 3 készülékből egyik 30 000Huf a másik kettő 25 000Huf.
infidel
Ettol fuggetlenul a fontos adatokat mindenkepp erdemes backupolni elotte.
mulli1986: ehhez is lehet koze: link
A sony felevente ad ki uj csucstelefont, szinte amikor epphogy kijott az egyik, mar jonnek a hirek a kovetkezorol. A z4 mondjuk ha igaz amit irnak meg egesz nagy elorelepesnek nez ki, szoval az pont kivetel, de altalaban total feleslegesnek tartom az ilyen gyakori modellfrissitest. Nyilvan emiatt is gyorsabban elavulnak/lemegy az aruk.
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2014.10.21. 12:25:36
Regards,