Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
főleg egy amerikai újságtól nem akkora bűn ez ahol azért még mindig az Apple vezeti a piacot az iPhoneokkal

csak hogy valami forrás is legyen: http://www.ibtimes.com/apple-leads-us-smartphone-market-q2-while-samsung-phones-cut-iphones-lead-1651476
Utoljára szerkesztette: precision, 2014.10.23. 10:14:50

Bazinga!

precision
nekem egyedül a kamera körüli cucc nem tetszik... már a motorolában sem tetszett
nem is az egész villan fel ha vakuzol (motorolában legalábbis úgy van) hanem csak egy sima dual led van elrejtve benne
szóval igazi funkciója így nincs, design elemként szerintem meg nem túl szép... akkor már ne lenne ilyen műanyag hatása hanem emlékeztethetne egy kicsit az üvegre is

Bazinga!

szabii98
anyám de gyönyörű ez a telefon

I met God. She's black

Dzsini
Az meg, hogy valaki a semmiből nekiáll emlegetni az Apple termékeit nem olyan ritka dolog...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Más szemszögből nézik a dolgokat. Az hogy lollipop meg denver k1 az átlagos felhasználónak lószart se jelent. És pont itt véreztek el mindig is a nexusok. Az hogy van 10-100-1000 geek egy fórumon, aki arra veri hogy hogy van animálva a főmenü, még nem fog eladni egy telefont...
adam46
Biztos az Apple csorgat nekik egy kis lettát. 😄 Amúgy hallottam mostanában, hogy a theverge szerint az iphone a legjobb okostelefon 2013-ban, a iphone-é a legjobb kamera, blabla
theone91
Csakhogy ezek hands-on videók voltak. Nem tesztek.

Lesznek teljes videótesztek, nem kell aggódni.

skinnyman
Ez par masfel perces video kb eleg is volt ra, hogy emlekeztessen, hogy miert szoktam le a verge olvasgatasarol.
A par perces videokban se birjak ki, hogy ne az iphone-t meg ipad-et emlegessek a semmibol. n9-rol szinte asitozva mesel. Hat ja, mellesleg van benne egy denver-es k1, meg mellesleg lollipop fut rajta, kit erdekel.
Az uj iphone-okra, ipad-ekre, amikbol kb szo szerint kiadtak az elozo eveseket ujra, pedig ugy repulnek ra, mint legy a szarra.
Teszt neven jelennek meg fizetos hirdetesek. Most mar a latszatat sem adjak meg semmilyen objektivitasnak.

Itt vannak a teljes cikkek amugy, nemtom a cikkek is ezen a szinten mozognak-e, de ha masra nem jo, a kepeiket a cuccokrol lehet nezegetni:
N6 N9

Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2014.10.22. 22:46:42

Regards,

Szabi
tolom, de tény hogy nem túl izgalmas 😄

magyar klánba vagyok, de attól még nem lett izgalmasabb a játék, viszont az SW világa leköt arra napi ~15percre 😊

"Nulla tenaci invia est via"

Dzsini
HERE for Android béta - Nokiáék ingyenes, offline navigáció/térkép programja most már minden Androidosnak.
egyelőre .apk formátumban, engedélyezni kell hozzá a külső programok futtatását.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

theone91
Olyan helyeken kell keresni, ahol forgalmaznak jelenleg is HTC-ket, ugyanis a disztribúció az ő dolguk. De a hazai árak igen lelombozóak lesznek szerintem.

Hunter of Deer
Hali!
Nem tudom jó helyre írok e, de lenne egy olyan gondom, hogy vettem egy LG G2 minit beletettem a régi telefonomból a 8GB-os SD kártyát.
a telefonnal megformáztam, majd gépről visszamásoltam a régi képeket / videókat rá. a probléma csak az hogy nem tudok törölni az SD kártyáról semmit a telefonnal. tud valaki erre valami megoldást? zsír uj a telo nem szeretnem rootolni vagy ilyesmi ha nem muszáj.
az is zavar hogy nem tudok kábellel közvetlenül SD kártyára másolni csak intézőben ..
ty

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

adam46
Nexus 9: Kell, kell, kell!

Szerintetek mikor lesz körül-belül megvásárolható hazánkban. Vagy honnan érné meg legjobban megvenni?
SzirmosSzisza
Csak azért kérdeztem, mert, mintha nem működött volna 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Jim Morrison
nekem tetszik, hogy innen akár hívást is elfogadhatunk, meg az alsó menü is hasznos

(btw én maradatok az alapnál)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

theone91
Oké, de szerintem ez csak egy x-edik lockscreen.

theone91
Olyan mint a Knock Code az LG készüléken. Nem kell gombnyomásra felébreszteni a készüléket, elé megkopogtatni a kijelzőt. Sokkal kényelmesebb és a gombokat is kíméli.

Jim Morrison
ezzel a microsoft megakadályozta, hogy wp-re váltsak. így maradok.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

SzirmosSzisza
Van ebben alapból ilyen gesture vagy mi a fene, hogy nem kell hozzáérni a kijelzőhöz? Vagy elején miért csinálja azt az ujjával?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

theone91

theone91
😄DD

szucsy89
😄DDDDDDDDDDD
SzirmosSzisza
Sorry az offért, de valaki linkelte itt nemrég azt a SW Commander játékot, esetleg tolja még vele valaki, illetve van valami klánban vagy mi a fenében? Mert kezd unics lenni 😄

Jim Morrison
Teszik hogy nem fakó a háttérkép

theone91
Gondolom GPE nem lesz belőle.

Dzsini
Nekem se, még a listába se került - igaz nem sok játékkal játszom.

szucsy89
TaRka0107
Tesóm is ezt mondta, én nem hittem neki, nekem még nem törölt mentést.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

theone91
Már a legelején téves az információ. A Nexus 6-ban is AMOLED van. Nem LCD.

Dzsini
Ha valaki értelmező olvasás nélkül nyomogatja a next-next-finish gombokat, annak úgyis mindegy.

Szabi
naja, imádja törölni a játékmentéseket.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Dzsini
Cleanmaster azért jó, mert egy csomó cache-elt izét le tud pucolni, amit a programok összegyűjtenek - ha komoly helyhiányba keverednél jó lehet.

Memóriát pucolni nem igazán kell, az oprendszer megoldja ezt magától.

Shiwo
én egy darabig használtam a cleanmastert, de semmi lényeges változást nem tapasztaltam, szóval tényleg felesleges

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

TaRka0107
Akkor felejtsen el a cleanmastert meg ezeket? 😄

Shiwo
hát, apósom most kapott céges Lumia-t, pár órát vacakoltam vele, mert nem ért az "okos" telefonokhoz, és hát az androidom mellett szerintem valami förtelmes.. lehet jó, ha az ember nincs máshoz szokva, de az androidomhoz viszonyítva nekem elég volt ez a kevés idő is arra, hogy eszembe se jusson windowsos telefont venni a közeli jövőben...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

SzirmosSzisza
Semmilyent. Android felszabadítja, ha kell.

TaRka0107
Üdv!
Milyen ram felszabadító appot ajánlanátok?

Jim Morrison
A most felröppent internetadóval kapcsolatban csak annyit... most hogy eladták jó pénzért a frekiket, hogy gyorsabb mobilinternet legyen (pár napja került be a topikba), kb a szolgáltatók nem fogják tudni a nagy mobilnet csomagokat, mert bármekkora is lesz az adó (kétlem, hogy 150 lenne majd), a csomagok is drágábbak lesznek, és akkor a fenének fog kelleni a gyors net annyi pénzért...
Úgyhogy a "Akik szerint még mindig nincs értelme itthon LTE-s telefonnak BP és a nagyvárosokon kívül:" kijelentésem visszaszívom :/

mulli1986
Motorola P7389 Több napig elvan egy töltéssel, akár mennyit használod és garantáltan olcsó!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

mulli1986
Szólíts nyugodtan mulli-nak <#hawaii>
Gyanítom Z4-ből nem lesz Compact, szóval nekem tökéletesen meg fog felelni pár hónap múlva 100e-ért a Z3 Compact 😊
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2014.10.21. 20:33:11

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

theone91
Ha nem hiányozna pl. a Google ökoszisztéma, vagy olyan appok amelyek nincsnek WP-n, akkor mindenképp a Lumiát válaszd.

Ha androidos maradnál, akkor a HTC. Az Android 5.0 nagyon meggyőző, én speciel nem most váltanék, pont emiatt.

Jim Morrison
Ilyen kategóriában én is lumiát választanék😊

szucsy89
Sajnos itt meg fognak kövezni ebben a topikban hogy ilyen írok, de szerintem a Lumiát válaszd.
bardocz
Fejlesztők a leggyengébb telót kapják meg, és arra kell írniuk a programokat, így az összesen el fog futni rendesen, szaggatásmentesen. Legalábbis a nokiánál.
Új Moto G 60K + posta expansys-nál, szolgáltatónál meg nincs is, legalábbis nem a pirosnál. Ha lenne, nem is született volna meg az előző hsz-em. Nagyon a droid felé húzok, de ez a Lumia 735 tetszik, főleg a telefon nem is az OS. Továbbra is kérlek titeket, győzzetek meg, beszéljetek rá valamelyikre érvekkel! <#zavart1>

infidel

skinnyman
"kisebb hardver igényű az oprendszer"
Ezt honnan veszed? Ketlem, hogy egy vanilla androidnal kisebb hardver igenye lenne. Az, hogy kevesebb laggolo windows phone-t lattal, annak valszeg alapvetoen ket oka van:
-ott joval nagyobb minimum hardver kovetelmenyek vannak, minden windows phone-ban ott van legalabb valami alap snapdragon proci. android szo szerint barmin elfut kb, es az olcso telokba sokszor jo szar vasat is raknak.
-mivel zart az egesz, a gyartok nem kontarkodhatnak bele az alapfeluletbe, igy nem tudnak olyan buncselekmenyeket elkovetni, mint a samsung a touchwiz-zel.
Amugy ugy latom az uj moto g is kb ebben a kategoriaban van, arban sem hiszem h tobb ezeknel, ha teheted, sztem azt vedd.

Regards,

Sziasztok, győzzetek meg legyetek szívesek! Android vonalon vagyok lassan 5 éve 2.1-el kezdtem (SE X8) custom romoltam eleget, jelenleg egy csere előtt álló HTC Desire X-em van, gyári nem kellett hozzá nyúlnom, pöpec most is. Szóval magát a rendszert minden előnyével és hátrányával együtt jól ismerem. Viszont bolygat a WP dolog. Mindenképp középkategóriában nézelődök, HTC Desire 610, Sony Xperia M2 Aqua van az android oldalon Nokia Lumia 735 van a WP oldalon. Hardveresen mind ugyanaz, Snapdragon 400, Adreno 305, 1Gb RAM, 8Gb storage + SD bővíthetőség.

HTC:
+ Átalánosan jó, többnyire bugmentes HTC optimalizáció
+ Nagyon valószínű Lollipop
+ Sztereo előlapi hangszóró
+ Sense 6
-gyalázatos, fényes, tapinyomos, karcolódós hátlap

Sony:
+ Nagyobb kijelző mellett kompaktabb méret
+ jobb betekintési szögű kijelző
+ feltehetőleg jobb developer support
+ könnyű back to stock SUS segítségével
+ por/víz álló (ez nem szempont)
- Hivatalos support kérdőjel, 4.3-al jött ki, most 4.4-en van, 5 bizonytalan.

Nokia Lumia 735
+ 720p kijelző
+ Gorilla Glass 3
+ clear black OLED kijelző
?????

Mik a legnagyobb érvágások WP 8.1 esetén Android után?
Tudom, hogy kevésbé testreszabható, sokkal gyengébb alkalmazás bolt Play Store-hoz képest, viszont kisebb hardver igényű az oprendszer, gördülékenyebben megy gyengébb hardveren is. Szóval pro és kontra mik a legnagyobb hiányosságai ill. előnyei egy WP 8.1-nek egy mondjuk 4.3 vagy 4.4-es androidhoz képest ill. ki melyik telefont választaná? Árazás nem döntő a fenti 3 készülékből egyik 30 000Huf a másik kettő 25 000Huf.

infidel

skinnyman
Teljesen gyartofuggo, de sima OTA frissites altalaban meg szokta hagyni az adatokat.
Ettol fuggetlenul a fontos adatokat mindenkepp erdemes backupolni elotte.

mulli1986: ehhez is lehet koze: link
A sony felevente ad ki uj csucstelefont, szinte amikor epphogy kijott az egyik, mar jonnek a hirek a kovetkezorol. A z4 mondjuk ha igaz amit irnak meg egesz nagy elorelepesnek nez ki, szoval az pont kivetel, de altalaban total feleslegesnek tartom az ilyen gyakori modellfrissitest. Nyilvan emiatt is gyorsabban elavulnak/lemegy az aruk.
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2014.10.21. 12:25:36

Regards,

Metalmilitiakid
Valaki tud választ dobni erre ? Nem nagyon merem elindítani csak úgy a frissítést.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417