36194
-
#31616 Engem megvett kilóra ez az S6 edge, aztán megáttam az árát:DDDD -
-
ldavid #31614 ha a note-ra gondolsz, azon több funkciója volt ezért volt jobban hajlítva. itt most kicsit más a dolog.
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.03.02. 11:01:57 -
RYO21 #31613 Csak nekem tűnik úgy hogy a Galaxy Edgenek jobban le van kerekítve az oldala mint az S5 Edgenek? -
#31612 Szerintem biztos erintos, de biztos raktak ra valami vedelmet h ha folyamatosan ott az ember keze, akkor azt valahogy ignoralja. -
#31611 Xiaomi mi4 meg 500 euró alatt,és még az S6 se lesz köszönőviszonyban vele. Nagyon rossz irányba megy a Samsung,kiváncsi vagyok hogy fog állni a mobilpiac 5 év múlva -
#31610 Az oldala is érintős amúgy? Nekem most sima S4-en rengetegszer van, hogy ahogy markolom elkezd scrollozni a teló :D
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.03.01. 23:44:22 -
ldavid #31609 az edge tényleg egész jól néz ki -
#31608 Az Edge az egyedi es szep lett szerintem, de az S6 eleg durva fénymásolat :-) -
#31607 Eddig se volt szappantartó, csak valamiért divat (volt) utálni a Samsung telefonokat és mindenki ezzel példálózott. -
#31606 Ez azért erős túlzás. -
#31605 De legalabb alapbol lesznek rajta microsoft programok... wait what? -
#31604 Legalább a HYPE jó volt ^^
Ha már Greg itt van: hát igen, most már ők is csak beharangozzák, hogy valami nagy dolog lesz, de csak egy sima update
-
KaBuTo666 #31603 :-( -
Samsung's new Galaxy S6 and S6 Edge put design first
Meet Samsung's Galaxy S6 and Galaxy S6 edge
HTC One M9 preview: A battle between polish and progress
HTC’s One M9 is the world’s most beautiful disappointment
Hat.. a ketto kozul az S6 amiben tobb minden valtozott, de az se nagy durranas, a 14 nm-es exynos soc benne eleg jol hangzik, a dizajn nem rossz, de az uveg hatlap nem biztos h jo otlet, a microsd hianya + nem cserelheto aksi pedig szinten nem olyan jo irany. -
#31601 Na a Samsung visszatért ahhoz amihez a legjobban ért: CTRL+C, CTRL+V -
vumaar #31600 S6 32GB 700Eur, 64GB 800Eur, 128GB 900Eur
S6 Edge 32GB 850Eur, 64GB 950Eur, 128GB 1050Eur
Kicsit elszállt az összes telefongyártó az árakkal... -
#31599 Samsung Makes The Galaxy S6 And Galaxy S6 Edge Official: Exynos Chips, Metal Frames, And Important Changes For Android's De Facto Flagship
-
#31598 ahogy elnézem egyik nagy ígéret sem durrantott nagyot :(
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.03.01. 19:28:24 -
#31597 ja, alja meg teteje elég iphone6 -
#31596 na, ezeken a képeken én azt mondom: SZÉP! végre nem szappantartó, és a Samu elismerte, hogy a gagyi műanyag sem pálya egy flagshipben... de ezt komolyan gonodlták?
-
#31595 ki is ment a fejemből >.<
-
#31594 bemutatták az S6-ot, fém keret, üveg hátlap! ha vkinek lesz kép jöhet -
#31593 -
#31592 igen, szinte már csak ebben voltak lemaradva a konkurenciától, mostmár ezt is javították.
más: tegnap ismét szem és fültanúja voltam, az átlagembernek mennyire sokat számít a reklám, meg a hype. a Telenorba tévedtem be, amikor is bejött egy 30 körüli párocska, majd a hölgy tagja elkezdett érdeklődni az eladótól az "ájfón" iránt. mikor megtudta az árat gyorsan átballagott a kiállított mobilokhoz, volt ott LG, Sony, Samsung, mindenféle, majd hangosan megkérdezte, hogy "melyik a Galaxy?" kérdezte az eladó, hogy Galaxy mi? mire a hölgy: nem tudom, hát a Galaxy...
következő foszlány amit elkaptam, hogy az eladó próbálja ajánlani az LG G3-at, hogy tudásban és árban is az egyik legjobb választás, a hölgy meg csak azt hajtogatta, hogy de hát ez nem Galaxy...
hihetetlen :D -
#31591 Sokszor elgondolkodtam azon hogy HTC-t vegyek de aztán mindig amikor megláttam a kamera minőségét.. Eltántorított.. (Igaz nem elsődleges hogy fotózzak a telefonnal; de amikor néha kell legyen azért valami használható.) -
#31590 mostantól -
#31589 Mióta kezdtek el rendes kamerát belerakni a HTC be? -
#31588 A bullshit megy rendesen de szep cucc:
IKEA Will Start Selling Qi Wireless Charging-Enabled Furniture In April 2015
HTC Announces The One M9: 5-Inch 1080p Screen, Snapdragon 810, 3GB of RAM, Sense 7, And A Single 20MP Rear Camera
HTC Reveals Vive Virtual Reality Headset: Partnership With Valve And Game Developers, Consumer Hardware In 2015
HTC Announces The Grip, A $199 GPS Fitness Tracker In Partnership With Under Armour -
#31587 [Android 5.1 Feature Spotlight] Contacts Gets A Few Welcomed Tweaks
[APK Download + Teardown] YouTube 10.08 Adds Stats For Nerds, Prepares To Add Music Track Cross-Fade, 4K And Spherical Search Filters, And More
HTC One M9 Shows Up On Best Buy With Specs, Image, And A $649.99 Price Tag
Huawei teases a beautiful Android Wear watch using awkward videos
-
#31586 Nem próbáltam reggelni, csak olvasgattam a fórumukat. :) -
#31585 erdekes helyen olvasgatsz akkor mert minden software -es modositassal foglalkozo post legkiemeltebb figyelmeztetese, hogy barmikor kinyirhatod a keszuleket (brick it) meg csak el sem kell rontanod. -
#31584 csak ide hogyan lehet beirni, mert regisztráltam, de azt irja, hogy a 10 nél kevesebb hozzászolású emberek nem irhatnak be ide, kerestem haosonló topicokat a kérdések feltevése topicban,de oda se enged, akkor hogyan gyüjtsön az ember 10 hszt ha sehova nem engedik be irni? -
#31583 Esetleg ez segít? -
#31582 Pedig sok helyen azt olvasom, hogy softveresen nem lehet szinte megdögleszteni a telefonokat mindig van valami amivel vissza lehet hozni.
Itt nincs valami ilyesmi? -
#31581 ajaj, akkor az tégla. -
#31580 Bárhogy csinálom nem reagál semmimre, egyedül a fehér értesitő led világit ha rádugom a gépre, de amugy semmi , még azt sem látom, hogy tölti e atelefont vagy hogy van az akksi
DE ma már a RSD light sem irja ki hogy érzékelné a telefont. -
#31579 Ezt nézted? itt azt írja, hogy aksit is ki kell venni ahhoz, hogy gyári recoverybe tudj menni. -
#31578 Van itt még valaki aki ért a DEfyhez ? Ma ujra akartam rakni a romot rajta,de a zip bemásolása után csak azt a hibauzit irta ki hogy nem tudja megnyitni a zipet.
TWRP2.8as teamwiner recoveri és decemberi CM11es.
Miután nem sikerült gondoltam elölröl kezdem az egészet és RSDlightal felteszem egy gyárit.
Beléptem a bootloaderbe csatlakoztattam a telefont felismerte a progi bemuntoltam és telepitem addig nem is volt gond mig a telefon ura nem indult ezután a motorola logó után megint csak a bootloader jött be és nem a android..
Ilyenkor mit lehet tenni vele?
Mert máshol javasolták, hogy a hangerő le+bekapcs gombbal menjek a gyári recoverybe.
DE nekem ott csak a motorola logó jön be majd utánna a boorloader.
Ha a hangerő fel+bekapcs akkor meg egyből a bootloader motorola logo nélkül.
Esetleg valakinek másik gyári romja vagy egyéb ötlete, hogy mit lehet még teni? -
#31577 jaja, remélem 5.1 jön hamar és ha van több ilyen hiba azt abban javítják. Annyit talán még kibírok.