Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem ingyen Gravity filmet is akarna adni a Movies app amikor belepek, de amikor ramegyek, 500-as hibat dob. Gondolom most indult az egesz es meg nem minden mukodik, de szoljatok ha valakinek megy 😊
Tobbi dolgok:
Google Rolls Out Android 5.0 Factory Image (LRX21L) For The Nexus 9 (Volantis), But No Binaries Or Other Images Yet
SamMobile Reveals Credible-Looking Details About The Upcoming Galaxy S6, Dubbed Project Zero
Developer Changelog Posted For Android KitKat To Lollipop 5.0.0 r2 (LRX21M)
NVIDIA Says Android 5.0 Is Coming To The Shield Tablet This Month
Lollipop forraskodja pedig elvileg azota teljes egeszeben felkerult 😊
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2014.11.04. 23:13:16
Regards,
ha akárkinek van meghívója küldheti😊
Ettől függetlenül én egyetértek Szucsyval abban, jobb lenne a felhasználóknak ha nem dominálnának ennyire.
(nem a problémát szeretném mismásolni)
(esetleg beállhat a sorba a Bada, Meego, Maemo, Tizen mókák mellé, mint "egyszervoltholnemvolt"😉
Speciel az Ubuntu is túlnőtt már azon a méreten, amit egy átlag geek kényelmesnek tart, divatos lett 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ekkora méretben csak "legkisebb rosszat" lehet keresni, jót nem igazán.

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2014.11.04. 12:52:03
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Get Access to Inbox by Gmail with a Friend's Help, No Invite Required
Regards,
Én megmondom őszintén jobban örülnék ha egy igazi OpenSource OS lenne a piacvezető, amelyet geekek, független tech cégek tartanak fent, és nem a Google.
Pont idevág a tegnapi hír, miszerint Xiaomi (a szaksajtó konstans jelleggel a kínai Apple-nek becézi), amelyről mi alig hallunk bármit is, gyorsan de halkan a világ harmadik legnagyobb mobilgyártója lett (a Lenovo-t letaszítva) úgy hogy jelenleg keleten ismeretes a márka. Emellett jelenleg a világ leggyorsabban fejlődő mobilcége. Ez méreténél fogva legjobb példája a megkopasztott Androidnak, a MIUI ugyanis teljesen elvágja a Google-köldökzsinórt, hogy magáénak tudja a rendszert. Ezen rendszerek felett már aligha dominál a Google.
Androidon belül is megvan a verseny, pont ezért vannak az Androidnak különböző gyártói megvalósulásai. Ezt mi nem igazán érezzük (még?), de ez a verseny igencsak kiéleződött pl. pont a Xiaominak köszönhetően a keleti piacon. Skinnymannek igaza van az opensource érvvel amúgy.
Bár azon sem csodálkoznék, ha a Google inkább partnere szeretne lenni Xiaominak, mint versenytársa. Nem kell nekik még egy Apple, pláne úgy, hogy közvetett értelemben a Google rendszere hajtja a Xiaomikat. Szerintem látunk még Xiaomi logót a közelgő Google-keynoteok diáin.
Regards,
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Az osszes tobbi platform pedig kozben csokkent. Es akkor most kezd majd meg beindulni az android one...
Regards,
Nexus Player Review: Google Just Brought A Stick To A Gunfight
Nexus 9 Review: A Little Better On Paper Than In Practice
PSA: OEM Unlock On The Nexus 6 And 9 Requires Checking A Box In Developer Options
New Version Of Google Calendar Is Rolling Out Soon With Material Makeover, Events From Gmail, And More
Google Officially Introduces Gmail 5.0, And You Can Get It Here
Google Inbox 1.1 Tweaks The Material Design Layout, Especially On Lollipop
Android Platform Version Numbers For November: KitKat Moves Up Another 5.7%, Just In Time For Lollipop
GB: <10%
ICS: <10%
JB: >50%
KK: >30%
Google Updates Design Guidelines With Clarity On Nav Drawers, Launcher Icons, And More
Google Is Pushing Android 5.0 Lollipop Source Code To AOSP Right Now
Regards,
Ha tudok majd adni inviteot szólok. Egyelőre még ismerkedem vele.
Amúgy nyugodtan tölthető, meríthető bármikor, jelentős élettartam-különbséget nem igazán lehet elérni különféle használati szokásokkal.
Utoljára szerkesztette: theone91, 2014.11.03. 14:07:49
Nem sokára lemerül, és mivel ez az első ilyen okostelefonom a kérdésem, hogy ezeket első töltésnél meddig kell tölteni?
Szerk: Itt is van. Kár, hogy csak 10 darab van belőle, de hiánytermékhez képest szép deal..
Utoljára szerkesztette: theone91, 2014.11.03. 13:09:20
Wow, it looks like Google really dropped the ball on this one. While previous Play Store launches have been problematic, today's Nexus 6 pre-order has left the vast majority of prospective buyers high and dry. Google seems to have sold out of a low initial stock almost instantly, and there was never a single point in the afternoon where you could reliably go to the Play Store and pay for a phone.
We ran an informal poll over on the Android Police Google+ page, now at over 1000 replies. If our readers are any indication, approximately nine out of ten people who wanted to pre-order a Nexus 6 today were unable to do so.
Szerintem azert joval kisebb keszlettel keszulhettek, mint mondjuk anno N5-nel, tekintve hogy egy phablet, de igy is durva.
Regards,
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2014.11.03. 10:10:05
Regards,
Engedélyeztem, frissítettem és most jó, el is kezdtem szinkronizálni.
Hálás köszönet!
Olyan kérdésem lenne, hogy be lehet azt valahogy állítani, hogy a telefonom lévő összes fényképet, csengőhangot - csak wifivel - feltöltse a drive felhőbe? Valamint, hogy az új képeket is, amiket készítek feltöltse, de csak ha van wifi?
Csak mert mindenki használja már, de meghívója nincs... vajon nekik honnan van?
Ettől függetlenül engem is érdekel az Inbox és szívesen kipróbálnám.
Itt egy eleg jo iras Inbox-rol:
Az open email to Google Inbox
Regards,