Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Szerintem elsosorban azoknak jon nagyon jol, akik nagyon sok emailt kapnak, hogy kivalogassa belole okosan ami a fontos, es azt mutassa ami lenyeges. En viszonylag igyekszem manualisan is kordaban tartani az emaileket, igy annyira nem erzem magam raszorulva, de ez meg valtozhat.
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2014.11.01. 17:52:32
Regards,
Van inbox-om is, de meghivom nincs hozza meg.
Mas:
Google's Copresence Looks Like A Contactless, Cross-Platform Version Of Android Beam
Regards,
Utoljára szerkesztette: adam46, 2014.11.01. 17:12:53
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Próbáltátok már a Gmail 5.0-át? Baromi jó lett! Link hozzá
Ám ki szeretném próbálni az Inbox by gmail-t. Van valakinek meghívója? Megköszönném!
Mellesleg attól, hogy fehér a telefonod még nem jár hímvessző mellé.
Egyébként meg a vámon mindent átvilágítanak, 99%-ban megfogják a tabletet és a telefont. Az, hogy esetleg neked nem fogták meg az mák.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
infidel
ahelyett hogy megsertodsz.. olvasd el az ez elotti hszemet (#30409)
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Hirtelen találtam egy ilyent, ez szerintem megmagyaráz sokmindent, bár nem valami friss.
Utoljára szerkesztette: Miguel125, 2014.10.31. 14:10:47
infidel
Amúgy ez a dolog érdekes mód csak az amazon.co.uk -n áll, ott a 139.95GBP-s ár a cím megadása után 148.12-re vált és abban még nincs benne a shipping ára ami további 6.90GBP.
Ugyanez az Amazon.de -n 186Eur ami cím megadása után is 186Eur marad a szállítási díj pedig 8.80 lenne ez esetben mert 1kg alatti a csomag.
Ennyi kutakodás után arra jutottam, hogy a britt és a német amazon közül durván 1000Huf-al olcsóbb a német. Valamint kb. 3000Huf-al olcsóbb az expansys-nál.
Kiegészítés a másik fórumból egy hsz.:"Én hétfőn rendeltem az Expansysról, azt írta ki hogy szállítással együtt 63 k lesz, de a számlámról 65 k-t vontak le."
infidel
Vagyis megveszed Spanyolorszagbol, es spanyol afat fizetsz ra, vagy Angliabol es angol afat fizetsz ra, ami amazonon is ki van irva. Megveszed onnan, utana elszallitjak ide. Vagy ugy ertelmezik, hogy elszallitjak ide es utana itt veszed meg, es a fenti szovegre hivatkozva igy akarnak 27% afat ranyomni mindenre? Mert ez nekem uj. EU-n belul ilyen fassag eddig tudtommal nem volt, elvegre ez lenne az EU egyik lenyege.
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2014.10.31. 13:19:01
Regards,
infidel
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"Minden EUs országban létezik forgalmi adó. Az alkalmazott áfa kulcsok viszont országonként változnak (lásd korábbi linkemet). Az áfát pedig ott szokás befizetni, ahol a szolgáltatást/terméket értékesítik.
Példa:
Tegyük fel, hogy te spanyol Amazonról rendelsz. Ott 179€ bruttó most az új Moto G.
Spanyolországba az áfakulcs elektronikai cikkekre jelenleg 21%.
Ezen számok tudatában egyszerűen kilehet számolni, hogy a termék nettó értéke 147.93€.
Magyarországon jelenleg az elektronikai cikkekre az alkalmazott áfakulcs 27% (EUban a legmagasabb).
Mivel a terméket Magyarországon értékesítik a nettó összegből számolva a telefon ára 187.87€ lesz."
Amit továbbra sem értek, az az expansys-os 20%-os ÁFA.
infidel
Persze ettől még lehet, hogy az amazon valami kamu dolgot megakar még fizettetni.
Expansys-nál 60185 HUF, igaz erre még rájön 3099HUF szállítási költség. Fura, hogy expansys.hu-n 50154HUF a nettó és 20% ÁFÁ-val 60185HUF.
Nagyon nem értek ezekhez a dolgokhoz, de itthon nem egységesen 27% az ÁFA? Ha expansys azért számol 20%-al mert külfödről jön a holmi akkor ott miért nincs különbözet? Miért csak UK-ba kell? <#confused>#confused>
infidel
A Brief Look At How Android's Notification Shade Could Learn From Google's Inbox
Google Has A Six-Line Solution For Developers To Allow Search Queries To Interact With Apps
Google Play Books Updated With Material Design And New Skimming Interface
Google Play Games Gets A Material Update To Match Android TV
Google Wallet Updated From v2 All The Way To v7 With A Complete Material Makeover - igazan johetne mar tobb helyre is...
Android And iPhone Fans Can Finally Agree On One Thing: The New CurrentC Mobile Payment System Sucks
Xiaomi Becomes The World's Third Largest Smartphone Manufacturer, Celebrates With A Jolly Super MiTu
New Moto 360 Colors Land On Amazon With Metal Bands, Including A Slimmer 18mm 'Champagne' Option
LG Display Shows Off Its Latest Smartphone LCD Panel With A Crazy-Thin .7mm Bezel
Video Shows Off Working Project Ara Prototype, 'Spiral 2' Model Will Appear At Module Developers Conference In January 2015
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2014.10.31. 11:43:46
Regards,
(amugy valaki mintha azt irta volna h pl expansys-on is egesz jo aron megy - gari szempontjabol nemtom melyiknel mi a helyzet, de erdemes lehet korulnezni kicsit).
A prime az ilyen premium amazon elofizetes, a fo lenyege h korlatlanul tudsz streamelni vele csomo sorozatot/filmet, itthonrol nemtom igenybe lehet-e venni, azzal talan olcsobban/gyorsabban kihoznak kicsit vagy ilyesmi.
Regards,
infidel
Kérdéseim azokhoz szólnak akik amazonról szerezték be a telefonjukat, ill. már rendeltek innen bármi műszaki cikket.
Amazon.co.uk-n néztem ki a 2nd Gen.-t akcióban ami Nov.1.-éig tart, tehát sürgős. 139,95GBP ami 54720HUF napi árfolyamon számolva (1GBP = 390.86HUF), szállítással együtt lenne 148.12GBP ami 57915HUF ami nagyon jó árnak számít.
Jön még erre bármi egyéb költség, vagy ez ennyi amennyit a dispatch-nál ír?
A kereső által legleső készülékre clickkeltem, gondolom az alapból amazonról jön nem egyéb helyről (more buying choice), de mit jelent mellette a prime felirat? Korlátoz/jelent ez valamit, vagy ez nem érint engem?
Sosem rendeltem még olyan helyről aminek legalább egy magyar fiókja ne lenne, mint pl.:expansys, kell valamire különösebben figyelnem, vagy ha simán lépésről-lépésre értelemszerűen kitöltöm a megrendelést akkor meglepetés már nem érhet?
Más:
Több fórumozó írta a, hogy problémája volt a rezgőmotor meghibásodásával, ez csak az első szériát érinti vagy 2nd.Gen.-t is?
infidel
Saor Alba
Plusz nem vennék olyan Androidos terméket (pláne okosórát), amelynek képernyője Windows Phone-t jelenít meg a promóanyagokban.
Utoljára szerkesztette: theone91, 2014.10.31. 01:24:05
Szerk: a menü androidos, de a kezdőképernyőre gondolok.
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2014.10.31. 00:04:19
Saor Alba
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
(természetesen lehetnek negatívumai is, de én pozitívan látom ezt, szerintem jobban bánnak majd a céggel, mert a Lenovonak nagyobb érték a Motorola, mint amilyen a Googlenak volt)
Utoljára szerkesztette: theone91, 2014.10.30. 18:11:18