Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Ami nekem tetszik, ha pl. kapsz egy levelet teli szállítási-információkkal, akkor kiemeli belőle a lényeget és pillantásos információt kreál abból, hogy épp merre jár a terméked. Magyarul meg sem kell nyitnod a levelet, nem kell kikeresni a tracking kódot és bemásolgatni a futárszolgálat oldalára. Ez eddig is működött, de ehhez kellett a Gmail + Google Now, mert ezeket az infókat Google kártyákon jeleníti meg.
Sok apró, nüansznyi dolgokból áll össze az Inbox, felületesen érdeklődőknek persze hogy nem túl szaftos a dolog. Bár hozzá kell tennem az invite-alapú szolgáltatások körül mindig jóval nagyobb a hype és ez alól az Inbox sem kivétel. Csakhogy már most sokan felváltották az eddig használt levélkezelőt Inboxra, ami azért jelent is valamit.
"Built on everything we learned from Gmail, Inbox is a fresh start that goes beyond email to help you get back to what matters."
Ebből is leszűrhető az, hogy az Inboxra úgy kell gondolni, mint egy Gmail 2.0-ra.
Ezt meg dedósok dizájnolták 😞 Homokosok és 12 évesek dolgoznak a Gúglinál úgy néz ki. Nincs ott egy normális ízlésű FÉRFI aki szólna nekik hogy mindennek feketének vagy szürkének kéne lennie? /s
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2014.11.07. 13:12:06
Regards,
Én kaptam most 3db-ot, de ezeket rögtön ki is osztottam haveroknak.
Ha kapott összes haver és marad felesleges akkor szólok itt a topikban 😊
(sztem is amugy mehet uj banner, a mostani mar elegge elavult minden szempontbol)
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2014.11.07. 12:06:36
Regards,
Google Nexus 9 review: The first taste of Lollipop is a sweet one
Android 5.0 Lollipop preview: Google's biggest mobile update in years
Google Nexus Player review: a strong, but flawed, introduction to Android TV
LG G Watch R review: good looks and improved battery are a step in the right direction
verge:
Google Nexus Player review
LG G Watch R review
Regards,
Android 5.0 Lollipop hivatalos oldal.
Lehet inkább nektek kéne kinőni a homofóbiátokat.
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Regards,
A különböző társasági appoknál, mint viber, facebook és társaik, be lehet állítani hogy https:// protokollon keresztül csatlakozzon http:// helyett? Melóban korlátozott a net, és csak https-el tölthetők be az oldalak. Böngészőből tudnám futtatni mondjuk a facebookot, de akkor gondolom nem élnek az eseményjelzős funkciók, mint a saját applicationnál. Valaki meg tudná ezt nézni esetleg?
Előre is köszönöm.
De azzal totál egyetértek, hogy nem szabad erről szólnia az egész tesztnek, egy-két mondatban le lehet tudni az összehasonlítást. Amúgy jobb lenne, ha az európai Verge szerzők kapnának tesztre Androidos cuccokat, bennük nincs meg az Apple-fixáció.
Nem csak a Verge csinálja, nézd meg pl az Engadget vagy ArsTehcnica cikkeit. Írd be a keresőbe hogy "ipad", mindegyik cikk hemzseg ettől a kifejezéstől.
Ez van.
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2014.11.06. 11:30:09
ez most csak úgy eszembe jutott nem a videó kapcsán mondom... a videóhoz annyit, hogy ugyanabban a kategóriában versenyzik mind a két táblagép... főleg most, hogy a kijelző szinte ugyanaz mind a két tableten
én nem látok benne problémát hogy az reviewkban összehasonlítják őket... sőt, ez csak nekünk vásárlóknak jó
Utoljára szerkesztette: precision, 2014.11.06. 11:04:28
Bazinga!
Regards,
Nexus 6 Re-Stock Is Happening / Happened, But Don't Worry, It's Still Just As Horrible As Launch Day
Regards,
Amondó vagyok, ha valóban lesz nálunk Netflix (ez jó előszele lehet ennek ld. a Play Music - Spotify, Rdio analógiáját, ami hasonló helyzetben volt egy éve), szintén havi 8 euróért, akkor az sokkal inkább megérti majd. Ez jó esetben is csupán két Play Filmek kölcsönzést jelent (ha egyáltalán lehet streamelni az adott filmet), ami nagyon zsírszegény ajánlat a Netflixhez képest. És ők még gyártanak is eredeti tartalmat is, amelyek elég sikeresek lettek (Orange is the New Black, House of Cards és megannyi saját gyártású produkció jön, ami csak náluk elérhető).
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Mas:
Google Says The Nexus 6 Should Be Back In Stock Soon, Will Work To Have Units Available Each Wednesday
Google Calendar 5.0 Is Ready For Your 4.0.3+ Devices
Android 5.0 Makes SD Cards Great Again, Extends API To Allow Full Directory Access, Automatic MediaStore, And Improves Security
Google’s Quest to Write the Rulebook for Interactive Design
Regards,
Az első készülék majdnem egy évvel később, 2008 augusztusában jelent meg, a HTC Dream (T-Mobile G1)
7 év, és 5.0-nál tartunk.
a kép forrása, és történelmi áttekintés
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ez azoknak akik eddig is használtak filtereket/labeleket nem nagy újdonság, talán felhasználóbarátabbá tették, így nagyobb tömegek fogják használni.
A geature-öket egy az egyben onnan emelték át: jobbra rántod az emailt akkor "Done"-nak jelölöd, ha balra akkor snoozolni tudod időpontra vagy helyszínre. (ez utóbbi nincs Mailboxban). Ami újdonság hogy tudsz külön remindereket létrehozni amik ott élnek a leveleid között + ami szintén nincs Mailboxban az a Google Now integráció a remindereknél, ami folyamatosan tanulja a szokásaidat, és egy idő után már 2 betű leütése után kitalálja hogy milyen remindert akarsz létrehozni adott szituációban.
Maga a design sokkal kellemesebb az Inboxban. A Mailbox egy fapados, letisztult dizájnt követ, ami teljesen jol funkcionál, az Inboxot viszont élvezet használni, annyira jók a Matrial designos áttűnések, animációk.
Igazából ez az egész Inbox azoknak az embereknek szól, akik sok levelet dolgoznak fel, az inboxukat és leveleiket kvázi "Todo" lista / rendszer szerint használják (minden levél azért van az Inboxban mert azzal kapcsolatban cselekedni kell valamit), es törekednek a "zéró Inbox" elvre.
Én egyelőre még nem váltok át Mailboxról a fő e-mail címemen, de párhuzamosan fogom használni az Inboxot is egy másik mail cimemmel.