36194
-
kl24h #31656 Leírhatod az észrevételedet, kíváncsi is vagyok, de a lényeg az, hogy szerintem jobban meg leszel elégedve az Android rendszerrel.
Vigyázat: Negatív észrevétel nem feltétlenül a rendszer hibája, lehet a telefon vagy egyszerűen csak a beállítás kérdése (testreszabás)!!!!! -
kl24h #31655 Szerintem nagyon is szükség van az észrevételekre!!! -
#31654 -
#31653 Nincs szükség itten az észrevételeidre. jk -
#31652 No 1,5 év "kitérő" után ismét visszatértem androidra, legalábbis ami az elsődleges telefont illeti, egy G3 tulajdonosa lettem. iPhone 5 után hatalmas, meg úgy minden téren nagy váltás, majd pár nap után írok pár sort az észrevételekről. :) -
#31651 NVIDIA SHIELD Set-Top Box Hands-On And Gaming Breakdown
Galaxy S6 Storage Benchmarks Show It Blowing All Past Phones Out Of The Water - ez azert komoly, kb mar ssd kategoria -
#31650 Sziasztok. Van valakinek tapasztalata az Alcatel POP S9-el? Ha igen írhatna pár sort, megéri-e az árát... -
#31649 Altalaban asszem igen, de sok alkalomkor nem, talan hetente valamelyik nap se. -
#31648 Ez még mindig meghívós? -
#31647 Van ára; az ziher. -
ldavid #31646 ez nekem tökre bejön YotaPhone 2 - nagy orosz forradalom -
#31645 Azért ez elég szép második hullám. Gondolom a masszív webes jelenlét miatt könnyű volt kideríteni, hol mekkora az érdeklődés. -
#31644 És ennek a 75 százaléka eleve mobiljáték. Ha valódi játékokra vágysz, akkor csak a Grid marad. -
#31643 Google PDF Viewer
HTC One M9 Hands-On: Meet The New Boss, Same As The Old Boss -
#31642 Szinte szurrealis: OnePlus to Expand to all EU Countries
Meg valami event is lesz Budapest-en most 12-en. -
#31641 -
#31640 Szerintem mindegy, hogy a gép előtt vagy a tévé előtt játszok az amúgy is PC-re optimalizált játékokkal. -
#31639 Nem. Az 50+ AAA cím az Nvidia Grid szolgáltatás része, ami egyszerűen egy játék-stream szolgáltatás. "Netflix for games". Egy újabb Onliveról beszélünk. Natív címek közül csak a Doom-ot és a Crysist említik csak. Az előző Shield projekteknél is durrogtatni akartak natív Half-Life-al meg Portallal, Valve ide-vagy-oda a gamerek nem vágták magukat hanyatt, a fejlesztők meg nem láttak benne komoly platform-potenciált.
Amúgy az ilyen game-streaming szolgáltatások sosem működnek rendesen. Vagy a késés nagy, vagy ugrál a minőség, esetleg szimplán csak szétzuhan a kép vagy a hang. Még az olyan helyeken is, ahol nem kéne csukladoznia (ld. Engadget cikk írója). Mi szerintem pláne nem tudnánk rendesen használni az egészet local serverek hiányában. -
#31638 Tud gépről is streamelni, az picit közelebb van. Bár ott meg az a kérdés, hogy miben jobb a Steam (Link)-nél. -
#31637 50+ nativ android cim is van ra, amiben olyan cimek vannak, mint Crysis 3, Doom 3 BFG. Az azert nemileg tulno egy set-top-boxon sztem. En se hiszem h oriasi slager lesz belole, de a tobbi nehany 100 dollaros hasonlo cucchoz kepest vannak komoly elonyei. -
#31636 Lehet, hogy szkeptikus vagyok, de az Nvidia sosem remekelt abban, hogy a fejlesztőket befogja és most főként a local-play portokra gondolok. Oké, lesz 50+ streamelhető launch-cím, de ha ennyiben ki is merült, mint játékplatform, akkor ez valóban csak egy set-top-box (gondolom ezért is hívja így a cég).
Plusz, nem csak a fejlesztőknek, de a gémereknek sem jön be, ez a felhőből-streamelem-a-játékaim dolog. Khömm, OnLive, Khömm PS TV khööm. -
#31635 Sztem ezt nem a kepek alapjan mondja, hanem eloben megfogdosas alapjan. Ettol meg persze lehet izles is benne.
Mas:
Using NVIDIA's streaming, Android TV set-top box: the Shield
Crysis 3, Doom 3 and more ported to Android, powered by NVIDIA
Nokia's iPad mini clone is the nicest Android tablet you can't buy -
#31634 "S6: This Is The Nicest Android Phone Anyone Has Ever Built"
Azért ez szvsz egyéni ízlés kérdése, nálam pl. az xperia Z sorozatnál még mindig nincs szebb telefon... -
#31633 [Update: Full Specs] NVIDIA Announces SHIELD, A Tegra X1-Powered Set-Top Box Running Android TV
Galaxy S6 And S6 edge Hands-On: This Is The Nicest Android Phone Anyone Has Ever Built -
#31632 Ha nem akkor nem. S1-nel nyom nelkul vissza lehetett gyari allapotra flash-elni es soha nem mondtak meg hogy elotte mi futott rajta, S3-nal nemtom mi a helyzet, ujabbaknal hallottam h tettek bele plusz vedelmeket, de lehet h azokat is ki lehet jatszani.
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2015.03.03. 20:26:57 -
cibi17 #31631 tuti nem flashelek... októberig még garis, meg készülékbiztosítás.. nem akarom bebukni.. így talán el tudom adni még jó áron
Utoljára szerkesztette: cibi17, 2015.03.03. 20:01:00 -
#31630 btw a Lollipop mennyire lett sikeres? és itt most nem arra gondolok, hogy hány telefonon van fent, hanem sok a panasz rá, bugok, laggok stb. mondjuk KK-hez képest? vagy minden téren javulást hozott? -
#31629 Resetek helyett inkabb flash-eld teljesen ujra a telod (gondolom Odin-nal) egy olyan rom-mal, ami biztos jo.
Mas:
Android Platform Distribution Numbers Updated, Lollipop More Than Doubles To 3.3% As Android 4.3 And Below Slowly Lose Ground
Google Will Not Require OEMs To Encrypt New Devices With Lollipop After All, But Does 'Very Strongly' Recommend It
Sundar Pichai Briefly Confirms Android Pay At Mobile World Congress -
cibi17 #31628 szóval bátran vehetem a G3-at? április-május környékén nem igazán lesz jobb mobil ár/értékben? ami fontos: 5,5", nagy akksi, jó cam (min 13mp), okos- jól/könnyedén kezelhető, GYORS!!! -
#31627 G4 megjelenése április-május, és S3 után akármit veszel megváltás lesz :D
G3 amúgy hajlamos laggolni picit, de ezt már kijavították szoftveresen, úgy hallottam. Amúgy ár-érték arányban nagyon jó válsztás, még a Nexus 5 van ilyen jó árban, de a G3 szvsz sokkal jobb telefon. -
cibi17 #31626 Sziasztok!
Két kérdésem lenne.
Szeretnék venni az S3-am helyett egy új telót, kinéztem az LG G3-at.
Szeretnék valami infót kapni róla, esetleg aki régebb óta használ ilyen telót, pro/kontra, előnyök/hátrányok, esetleg bármi jó tanács...? (pl az s3-am dög lassú és nem tudom, h miért... haveromé kb 3x gyorsabb. hiába csinálok soft resetet, semmi, ugyan az. pedig újan vettem. csinálok egy factory resetet, és rögtön nézem, h a 831ramból mennyi foglalt és 680-713ig foglalt.. majd pár nap után már 750nél is tart, vagy még több. frissítéseket is már kikapcsoltam ,mindent megpróbáltam, ami eszembe jutott...) ilyenek nem jellemzőek a G3-ra?
Másik kérdésem pedig, h mikor várható a G4 érkezése, h lejebb menjen az ára?
köszönöm szépen.. -
#31625 Hat ez... szep lett. -
#31624 Samsung Pay Promises To Allow Tap-And-Pay At 90% Of Credit Card Terminals, Attacks Google Wallet And Apple Pay Head On
Sony Announces The Super Thin Xperia Z4 Tablet With A 10.1" 2K Display, Lollipop, And 17 Hours Of Video Playback
SanDisk Announces A Whopping 200GB MicroSD Card At MWC, Samsung Fans Weep And Gnash Teeth
Qualcomm Reveals Its New Top-Of-The-Line Snapdragon 820 Processor At MWC, Shipping In The Second Half Of 2015
Sundar Pichai Briefly Confirms Android Pay At Mobile World Congress
Galaxy S6 Achieves Monstrously High Benchmark Scores, Leaves HTC One M9 In The Dust
-
#31623 nagy szó hogy ilyet mondok egy Samura, de tetszik! jobban mint az i6
persze nem lesz S6-om, főleg nem ilyen árak mellett..
-
#31622 Problémám az vele hogy ugyan úgy behajítom véletlenül a betonkerítés mellé mint a mostani telómat... nem direkt véletlenül:D namost 300k telefonnal dobálozzon a facom:) -
#31621 Mi is itt a gond? A "hasonlóság", vagy hogy még mindig microUSB van a seggén, pedig a TypeC már egy elfogadott szabvány? -
ldavid #31620 az jutott eszembe, csinálhatnának olyat is hogy a kijelző alatti érintő gombok kis OLED kijelzők lennének, így nem lennének fixek -
#31619 Ne is mond... leesett az állam, főleg a 128-as edge szerény 1050 eurós árcédulájától! -
#31618 ja, + egyik előnye, hogy tulajdonképpen nincs oldalsó káva -
#31617 Miért dobálózik mindenki ezzel a lehajlított-képernyőnek-nincs-gyakorlati-haszna-dologgal? Ez csak a formaterv része, ami természetesen lehet abszolút gyakorlatias is, de akkor a telefonok többsége úgy nézne ki mint egy CAT phone.
Annak ellenére, hogy rám semmilyen hatással nincs ez a lehajlított dizájnelem, örülök, hogy legalább egy félig-meddig egyedi telefont volt képes kiadni a Samsung. Félig-meddig, mert a telefon alja még mindig egy iPhone-nal azonosul, ezt muszáj belátni. Ha ebből ki akar szakadni a Samsung, akkor el kell kezdenie önálló és/vagy nem ismétlődő dizájnötleteket kreálnia és az S6 Edge jó út ebbe az irányba.
Mellesleg a Note Edge után az S6 Edge dizájn még csak meglepő sem volt, _pláne_ a teljesen egyértelmű teasing után.