Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

skinnyman
Falkon
Na lefrissitette a telefon 5.0.1-re magat. Mi is valtozott? 😄

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

kifli
Olyan faszás az áruház, hogy sokszor egyszerűbb ha warezolsz. Anno én sem tudtam a megvásárolt játékaimat letölteni...
mulli1986
nMag

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

attiGT
értem, kösz. arra a problémára van egyszerű megoldás, hogy le tudjak tölteni google playről olyan játékokat, amiket nem engedélyezettek nálunk? Legalábbis ezt írja ki sajna 😞

Jim Morrison
szerintem ilyen általános tablet app nincs (ha tévedek majd kijavítanak). Maximum arra a feladatkörre amit szeretnél rajta végezni van mondjuk egy másik app ami jobban van tabletra optimalizálva.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

attiGT
Asus Memo Pad 7 (ME176CX)

attiGT
Egy totál kezdő Android Tabletesnek milyen appokat ajánlotok, illetve bármi hasznos dolgok, teendőt vele kapcsolatban elvégezni? Válaszotokat köszönöm!

skinnyman
Vadnokedli
5.0 ? Gyári visszaállítás? (de le kell mentened egy két fontosabb cuccot.)

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Barnabyka
Frissítés megtörtént nem veszett el semmim, köszi. Viszont finoman szólva is lassú most a teló. Ez kezdeti nehézség vagy kezdjem el tépni a hajam?

Dzsini
Az OTA frissítés elviekben mindent változatlanul hagy, a programok, beállítások, minden a helyén marad. Komoly zűrzavar előfordulhat persze (mint mindenhol), de nem szokott.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Vadnokedli
Nekem nem igazán tűntek el (korábban már frissítettem)

Barnabyka
Bocs a duplaert... Tegnap este csak ugy kidobta a telefonom en is meglepodtem. De meg nem mertem felrakni. A kepeim/dokumentumaim ugye nem tunnek el ha feltelepitem?

Barnabyka

Vadnokedli
Hol találtad azt a frissítést? Napok óta nézem az OTA-n mikor van frissítés. <#boxer>

Barnabyka
LG G3

De milyen telefonra?

Barnabyka
Most kaptam Android OS frissitest. 522MB.
Ez mar a lollipop? Ha feltelepitem ugye nem vesznek el a dolgaim a telefonrol?

Béluska74
Köszi a segítséget.

If you give a little love you can get a little love of your own

Jim Morrison
Jó reggelt!
Play áruházban -beállítások:ne frissüljenek automatikusan.
Majd ha szeretned hogy valamelyik frissuljon, azt keresd fel az aruhazban, majd az opciokban (3 pötty) pipald be az automatikus frissitest.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Béluska74
Jó reggelt mindenkinek! Hogyan tudnám azt megoldani,hogy a telepített alkalmazások ne frissüljenek fel állandóan automatikusan. Bekapcsolom a mobilnettet és egyből lezabálja az adatforgalmat. Azt szeretném valahogyan megoldani,hogy csak az időjárás meg a térkép legyen naprakész.

If you give a little love you can get a little love of your own

Sziasztok. 1 giga rammal és egy Intel Atom Z2520-as procival mennyire használható a 4.3-as illetve a 4.4-es Android? Konkrétan erre a készülékre gondoltam.

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

SzirmosSzisza
Másodjára miért nem várta meg Netflixnél, hogy elinduljon a videó? iPhone-nál, ha jól láttam ment.
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2014.12.11. 11:20:59

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

gabi89
Nem sok értelmét látom az ilyen teszteknek, de ez azért érdekes. N6 a végén a semmiből nyer a Note4-el szemben. Ez részben az ART-nak köszönhető szerintem, na meg persze annak, hogy a Samsung még 3GB ram mellett is szinte minden nagyobb app-ot újra töltött. :S Iphone meg lazán kikap annak ellenére, hogy sokkal kevesebb pixelt mozgat. 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

LocalPatriot
nektek frissült már a VLC? Mindenhol azt olvasom, hogy már nem beta, meg milyen jó lett...
Dzsini
Play Storeban 4 karácsonyi-újévi zene album ingyenesen megvásárolható.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Jim Morrison
jó régi, de nem is ismertem. köszi a tippet!

Én ezzel játszok pár napja. Van webes verziója is.

Jim Morrison
ezt már próbáltam régebben, azért köszi. Régebbiekkel még úgy ahogy játszottam, viszont újabbakkal (max elmúlt 1 év) aligha találkoztam.

bardocz
Flow free?
Jim Morrison
Van valami jó kis ügyességi/logikai játék? Olyan amit tényleg csak egy üres 5-10 percben nyomogat az ember.

zoliii
Samu S2-öm van. Most a KitKat van rajta. Ha recoveryben csinálok egy teljes mentést, és netán visszarakom a gyári Jelly Beant, akkor a Jelly Bean-es recoveryben is visszatudom tölteni a főzött rom-os mentést? Kicsit hosszú lett 😄

Sippie
Okés, megtaláltam 😄
Sippie
Galaxy S4-nél valahogy ki lehet kapcsolni az automatikus frissítéseket? Ráadásul még villog is az eseményjelző led, aztán látom hogy semmi léyneges, csak egy szar alkalmazás frissült, amit nem is használtam (és valszeg nem is fogok).
cenobite
Valóban nem S3, ha az lenne valószínű akksicsere lenne. 😊

gamertag: kenobita

Sippie
és tényleg... akko semmi 😄
Amúgy pár napja CM12-t használok és ahhoz képest, hogy a 2. daily driver build Ace 3-ra (NFC kivételével minden használható), már jobban bírja az akku, mint bármilyen eddigi rommal 😊
Nem S3 van neki, olvasd el jobban 😊
szabii98
Egyik barátomnak is S3-a van, most vett bele új aksit, meg teljesen újra rakta a telót és jobb mint új korában
az még mindig egy erős telefon szerintem 😄 bár neki nem bírja új aksival sem másfél napig, igaz nyüstöli rendesen

I met God. She's black

Sippie
nem lenne egyszerűbb egy új akksi az s3-ba?
*kivéve az AC3 hangot
cenobite
Köszi!
A filmnézés csak opcionális. Nézegettem hasonló árban, de valamiért mindig ennél kötöttem ki. (Android rendszer, dual-sim, Quad-Core, 2000-es akksi, memória O.K., KitKat, stb...) Azt tudom hogy a kamerája elégy gagyi, de fényképezni fényképezőgéppel szoktam, szóval ez nem számít.
De ha van itt valami nagy telefonguru és esetleg tudna másik alternatívát ilyen árban és hasonló paraméterekkel szívesen meghallgatnám. Én nem vagyok az, a mostani telefonom is kb. 5 éves (Samsung Galaxy 3), csak sajnos az akksija már csak ilyen egy-másfél napot bír úgy is hogy ha csak telefonálok, meg minimális net.

precision
mxplayer, és mindent vinni fog
apró jó tanács, ha már filmet is fogsz rajta nézni... nézz egy jobb felbontással bíró telefont...ennyiért szerintem találsz

Bazinga!

cenobite
Köszi! Természetesen letöltött szoftver lenne hozzá, nem az alap.

Dzsini
Külön letöltött lejátszóprogrammal gyakorlatilag bármit. Az, hogy a gyárilag hozzá adott lejátszó mire képes, az nagyjából mindegy.