36194
  • Martinez01
    Hm. Érdekes :) :D
    Eléggé meglep manapság, hogy ami pár éve elképzelhetetlen volt, ma már lehetséges. :)
  • Jim Morrison
  • skinnyman
    Ahhoz kepest, hogy nyilvanvaloan fogalmad sincs roluk, meglepo magabiztossaggal kuldesz el a halalba es nevezel elfogultnak valakit, akinek eppenseggel valos tapasztalata van mind a ket cuccal. Es te beszelsz hulyitesrol. Bravo.

Hogy valami ertelmes is legyen:
    YouTube 60fps Video Support Appears To Be Rolling Out On Android, Plus 60fps Live Streaming Is Official - nalam meg nem latom, talan frissebb app is kell hozza
    Chrome For Android Is Now Almost Completely Open Source After Huge Code Dump
    Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2015.05.21. 23:01:11
  • gabi89
    Sajna az előzőt már nem tudom szerkeszteni azért a dupla.

Ráadásul a Tab S-nél sokkal több pixelt kell meghajtani a QHD miatt, na meg a 3GB ram pont annyit ér samsungon mint 2GB nexuson as ok bloatware miatt. Az a 8mag meg nem 8mag hanem inkább 2x4, mivel egyszerre nem képesek működni.
    Belenézve mobilarénán a topikban pont a nagy felbontást emlegetik mint problémát. (sok ennek a SOC-nak) Egyébként Nova launcher és nem lagol a felület azt is írják. :D

Motorola is vígan elvan 1gb rammal középkategóriában, míg az 1GB ramos Samsung telók szenvednek. Nem véletlen szoktak 1,5 -et inkább belepakolni.
  • gabi89
    Te meg tudatlan. A tab S el van baszva szoftveresen, vagy user error és ezért szaggat. Azért a sok lollipopos bug ellenére a Google még mindig jobban optimalizál mint a samu. Nem mellesleg nincs teli minden sz*rral.
  • Chris Lowe
    Ja 8magos 3gb rammal tab s szaggat míg a 2013-as nexus fénysebességgel repül....te olyan szinten vagy elfogult vagy csak hülyíted a népet.
  • skinnyman
    The limited-edition Skrillex Live Case: Built for fans. Made for Android.
  • szabii98
    G3S megkapta a lollipoppot. hááááááááááááááááááááááááááááááááááááát...
    5.0.2 a verziószám, egyelőre mindent frissíteni akart, és akadozott a telefon..márpedig én nem fogok minden hülyeséget lefrissíteni, pl a messengert, mert csak szarabb lesz :D az elején hihetetlenül laggolt, most szerintem már nem, de pár nap használat után még meglátom milyen
  • Szabi #32129
    off: Nexus 5-ön cserélt már valaki kijelzőt ? :D
  • skinnyman
    Google Posts Android 5.1.1 Factory Images For Nexus 4, Nexus 5, And Cellular Nexus 7s
    NVIDIA Finally Acknowledges The 500GB SHIELD Pro, Says It Will Be Out This Month Alongside The Standard Version
  • skinnyman
    Nem azt mondtam, hogy a legjobb, hanem hogy az egyik legjobb, ami biztosan igaz is. Mutass "sokkal jobbat" ha tudsz, sot, mutass jobbat ugy egyaltalan. Nem sok van, ha van ugy egyaltalan. Volt azota kb egy g pad, meg egy Shield Tablet, de ezek is nagyobbak nala. Az utobbi van talan a legkozelebb ahhoz, hogy egy jobb utodkent lehessen nezni ra, de van az is a hazban, es annak is vannak gyengesegei hozza kepest, ha grafikailag tenyleg iszonyat eros is. A kijelzoje fakobb, a gombjai szarabbak, az aksija szarabb, nincs nfc, frissitesekben mindig le van kicsit maradva. Baromi jo cucc, de egyaltalan nem mondanam ra, hogy sokkal jobb, csak grafikai teljesitmenyben. Volt szerencsem nyomkodni pl egy tab s-et is, a kijelzoje szep, de amugy szabalyosan szaggatos volt ahhoz kepest, amihez n7-en vagyok szokva.

Hogy jon ide a 1stgen n7? Volt nekem 1st gen is, tudom hogy sokszor lassult, ezerszer el lett mondva, hardveresen gyenge, a flash memoriaja hasznalhatatlanul lassu tud lenni, ami megoli az egeszet. Az n7 2013 sokkal jobb nala, nincs benne ilyen kompromisszum, kb soha nem mutatta lassulas jelet sem 2 ev alatt, es soha nem volt gyorsabb, mint most 5.1.1-el.
    A legujabb ipad mini 3-at (ami amugy ugyanaz, mint a 2) is sztem veri, mikozben a toredekebe kerul. A kijelzoje pl sokkal jobb, a tobb ram miatt jovotallobb, es rengeteg dolgot tud, amit az nem.
  • Vadnokedli
    Kb. Z2 megjelenése óta majdnem mindegyik telefon tud nem?
    60-120fps
  • mulli1986
    Sziasztok! Van már a piacon androidos teló, ami tud min 720p 60fps-ben rögzíteni a z3-on kívül?
  • Dzsini
    Nekem már ~2 hónapja egy 4.4.4-es rommal teljesen rendben működik az N7 2012-em.
    Volt vele bőven bajom nekem is, megéri egy kis odafigyeléssel helyrerázogatni, a Nexus Root Toolkit szerencsére eléggé bolondbiztos.
  • szucsy89
    azért egy 2 éves tabra ne mondjuk már h a piacon a legjobb... vannak jobbak már tőle sokkal

én az első generációs n7-emet adtam el egy éve haveromnak, azóta szoktam kérdezgteni, gyakorlatilag ha benyomja a wifit 10 perc kell neki még magához tér, de utána is úgy szaggat, hogy diavetítés az egész. perszer ilyen újraformázás stb-hez nem ért, lehet az megoldaná, de én sem merek nekiállni mert nem tudom pontosan hogy kell és félek h több kárt teszek benne
    Utoljára szerkesztette: szucsy89, 2015.05.21. 07:27:54
  • skinnyman
    A legjobb grafikaju jatekok talan mar nem mind futnak rajta perfektul, de amiket irsz, arra boven jo, overkill is. Video/filmet 1080p-ig boven birja, 4K-hoz mar sztem >=snapdragon 800 kell.
  • skinnyman
    Most lesz 2 eves, lassan szivesen latnek valami utanpotlast, mert a nexus 9 nem helyettesiti.
    Ettol fuggetlenul ma is az egyik (ha nem a) legjobb kismeretu tablet, 5.1.1-el porog ahogy kell.
    Nemtom hasznaltan mennyiert megy mostabana, 50k korul amugy kapsz refurbished-et hivatalos garival is
  • theone91
    Ha mondjuk a prémiumot Netflix árra lőnék be, de úgy hogy ebben benne lehetnek a tévéműsorok-podcastek-zenék egyszerre, akkor teljesen ütőképes multimédia platformot hozhatnának létre. Nehéz lenne velük versenyezni.
  • Jim Morrison
  • szucsy89
    amúgy ez a spotify baszott jó dolog. kb. egy fél éve használom premiumként, de nagyon megéri, azóta youtubeon nem is hallgatok zenét, torrentről sem szedek, rádiót sem nagyon hallgatok...

3-4 éven belül sztem kb. alap dolog lesz mindenkinek, ha ilyen árban marad, bár olvastam múltkor hogy a nagy kiadók már nyomást helyeztek a Spotira, hogy pl. a free userséget szüntessék meg, előbb-utóbb lehet a díjakat is emelniük kell stb.
  • masoma
    sziasztok!

Második generációs nexus 7-et érdemes venni használtan manapság? Vagy van valami jobb opció? Igazából annyi számít, hogy gördülékenyen lehessen rajta filmet nézni, böngészni, e-bookozni, játszani. Mennyit érdemes rá költeni, láttam 40ért is meg 60ért is...köszönöm a válaszaitokat
  • Chris Lowe
    Én meg most azt olvastam, hogy a kiadóknak nem tetszik az ingyenes változat és fél év múlva csak fizetős verziók lesznek.
  • Jim Morrison
    4.99 EUR/hó

T-nél van music csomag (külön mérnek adatforgalmat spotifyra + prémium előfizetést kapsz mellé/hozzá ha jól tudom).
  • RYO21
    Mennyibe kerül Magyarországon a Spotify havonta?
  • Jim Morrison
    "Söderström says Spotify invented an "entirely new track format" that can play back at different beats and "magically rearrange" to fit your current pace."
    "There are going to be six of them, including one by Tiesto."

ez viszont jó lehet.
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.05.20. 17:46:06
  • Jim Morrison
    Kétségeim vannak az elgondolással kapcsolatban, max egy különálló alkalmazásban oké, de spotifyba integrálás nem annyira tetszik.

• SzirmosSzisza
    Inkább Taylor Swiftet győzzék már meg
  • Jim Morrison
    megy a spotify event.

"That includes soundtracks, new types of content — including "non-music content" (probably video) — and "better experiences."

nincs topikja, gondoltam itt elfér pár hsz :c
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.05.20. 17:17:24
  • skinnyman
    Van egy ilyen is (360 fokos) :

Ehhez szerintem joval nagyobb felbontas kene, mint 1080p, a 4K is meg nagyon a minimalis lenne ahhoz h valamennyire elvezheto legyen 360 fokra kinyujtva...
  • Jim Morrison
    szuperhős járművel, majd átszállt. egyébként nem feltétlen emiatt, hanem simán a kinézet miatt :)
  • adam46
    Szánalmas az egész apple. Mintha előttük nem lett volna lekerített telefon, ők szarták ki.
  • mulli1986
    Meh... Ezért Samsungot venni... BTW Cseh csajszi hogy ért oda még aznap este??? Motorral? :)
  • gabi89
    Beállítások - tárhely - három kicsi pötty majd számítógépes kapcsolat. Próbáld meg mind a két opciót ami ott van.

Mondjuk, hogy telefonnal nem torrenteznék az is biztos. Eléggé meg rövidíti a belső tároló élettartalmát.
  • molni01
    Sziasztok! Nem tudom tud-e valaki nekem válaszolni. Sony Z1 compactom van telenoros előfizetéssel. Elvileg már áprilisban kellett volna értesítést kapnom a Lollipop-ra történő frissítés lehetőségéről, de nem jött semmi. Mi lehet az oka?
  • theone91
    Én úgy gondolom, hogy az első Galaxy telefonok valóban az iPhone-ra akartak hajazni (és a mai napig nem tud elszakadni ettől a Samsung, még ha aprócska mértékben is). Ennek ellenére az egész pert az Apple ügyvédek az inkompetens és laikus döntéshozókra alapozták, sikerrel. Röhej volt az egész.
  • skinnyman
    US Appeals Court Sides With Samsung, Reverses $382 Million Of $930 Million Apple Verdict
    Megsem valid szabadolom a lekerekitett teglalap forma, a fene gondolta volna...
    Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2015.05.19. 11:20:08
  • Dzsini
    Egy kis reklámköltségvetés... :)
  • SzirmosSzisza
  • Zozo76
    Sziasztok!

Adott egy LG Smart 3D TV, illetve egy Nexus 5. Namost az a problemam hogy a telefonnal torenteznek, de nem tudom megosztani a TV fele kabellel a telefont, az USB eszkoz nem tamogatott uzenetet adja a TV. Eddig nagyszeruen mukodott ez a dolog egy Samsung S2-vel, illetve egy Alcatel One Touch-al. A MAC-en ugyanez a helyzet, mindket telefont kenyelmesen lattam mint meghajtot, de ezt a rohadt Nexus-t az istennek sem. Zenet pl hogy tegyek ra? iTunes-el? Az elkeszult kepeket, videokat amit a telefonnal csinaltam is csak a Fotok alkalmazassal tudtam leszedni rola. Agyrem igy.
  • theone91
    Direkt multiplexet írtam. Régebben (nem kell nagyon régre gondolni) még ott is megvolt a diverzitás. Mellesleg még vannak hagyományos értelemben vett blockbusterek, amelyek nem félnek próba elé állítani a nézőt és nem kisgyerekek szintére van butítva a dramaturgia. Csakhogy ez már régóta haldoklik. Csak felbuggyant belőlem valami, aminek semmi helye itt, épp ezért most már tényleg hagyjuk.