36194
-
#32097 Esetleg rossz helyre jarsz moziba? (azert az international filmtermes igencsak rendben van, svedek, franciak, koreaiak, spanyolok, olaszok, izraeliek a mai napig csinalnak igencsak utos mozikat, es biza az amerikai mozikban is megtalalhato a minoseg a mai napig. Teny hogy nem Disney produktumra kell beulni, mert mar a kategoria neve is arulkodik: BLOCKBUSTER -
#32096 Nem. Azt sajnálom, hogy a Marvel kiírtotta a mozikat. Fosabbnál fosabb és sekélyesebb filmek, karakterek és folytatások, mellőzve mindenféle eredetiséget. Elég csak megnézni a Disney-Marvel filmtérképet az elkövetkezendő évekre. Persze senki sem kényszerít arra, hogy ezeket fogyaszd, de manapság két választásod van egy multiplexben: Választhatsz egy nagy zöld, kemény kigyúrt CGI-tudós vagy egy kis zöld aranyos CGI rajzfilm-varangy közt. Természetesen már mozit is teljesen monopolizálta a Disney.
Szidhatod a Google-t, Samsung-ot vagy az Apple-t, de ha kinyilvánítod a véleményed az olyan intézményekről, mint a Marvel/Disney, akkor egy utolsó nolifer szarrágó vagy.
Részemről ennyi az egész, nem beszélek róla többet, mert már így is meríti teljes mértékben a kommentem az offtopic fogalmát. -
#32095 Neked gyerekkorodban a Samsung kiirtotta a teléjes családod vagy miért vagy ekkora ****?:D -
#32094 most azert vagyok egy hulye fasz mert tetszik ezzel a design -al es igy meg is vennem attol fuggetlenul, hogy csak egy "reskin"? -
#32093 Igen, pontosan ennyit várok tőle, hogy egy gyermeteg reskin lesz kollektoroknak nevetségesen túlárazva. Tehát minden indikátor azt jelzi, hogy fos ötlet. Bár ez nem csupán a Samsung érdeme, a forrásanyag is masszívan kula.
A blődség sokkal inkább az, hogy felnőtt embereket lázba fog hozni egy a gyerekeknek szánt reskin. -
#32092 De mit vársz tőle? Hogy hirtelen 16 mag lesz benne? Repülni tud? Sima reskin, csak Vasember, szal jajjdejó. Amúgy kijelenteni valamiről, hogy fos anélkül, hogy láttad volna elég nagy blődség imho. -
#32091 nedeuhm ez csak egy sima s6edge ironman pepeccsel nemde? -
#32090 Nem kell túlbonyolítani, szimplán fos lesz. Erre akartam kikanyarodni. -
#32089 Azt hitted új telefont csinálnak vagy mi?:D -
#32088 Szupercool dolog. Lefogadom valami jó igénytelen rebrand lesz. -
#32087 en spec igy mar meg is vennem :D -
#32086 Jogos:) -
RYO21 #32085 Mert ez nem hivatalos? -
#32084 Nade mért nem ezt raktad be:))
-
#32083 hambi mellé adják majd ezt is ? :D -
#32082 Semmivel sem szabad ezt többre értékelni, mint egy kicseszett Happy Mealt.
Plusz még érdekesnek sem mondható, mert mindenhol a gyermeteg szuperhősösdit erőltetik.
Utoljára szerkesztette: theone91, 2015.05.16. 13:45:52 -
ldavid #32081 hellokitty nem lesz? -
#32080 -
#32079 Értem. Köszi! Akkor nem erőltetem a telefonvásárlást. -
#32078 Microsoft Releases Hyperlapse Beta For Android, An App To Capture High-Quality Time Lapses From Your Phone -
Bal0924 #32077 Pár hónapja még adta az adatokat, de mára semmit.. -
#32076 LG G4 Review: Perhaps The Most Practically Appealing Of 2015's Flagship Phones
YotaPhone 2 review
The best cheap smartphone you can buy - kevesbe tunik fizetett hirdetesnek, mint altalaban, bar valszeg a Moto fele sem teljesen elfogulatlanok -
Chris Lowe #32075 Benne vagyok az 1%-ban. Évek óta használom. 2 éve ugyan még nem volt sok értelme csak a belvárosban, viszont mostanában már az egész várost "kézben tartja". -
#32074 Hogyne lenne köze, hiszen a közlekedési-forgalmi adatokat a Waze használóktól gyűjti. Ahol te vagy egyedül, ott nem fogja tudni, hogy gond van (maximum tőled), ahol ezren használják, ott pontos, aktuális információid lesznek. -
#32073 Legyen Milka, ennyi :D -
Bal0924 #32072 Még 1x sem használtad?
Semmi köze, hogy pesten vagy éppen egy faluban vagyok.... -
#32071 Keves is. Az egy dolog, hogy jovotallosag gyakorlatilag nulla mindkettonel, de ezek mar ma is gyengek. Eleg szanalmas, foleg belegondolva, hogy pl az n5 lassan 2 eves lesz, megjelenesekor sem volt sokkal dragabb mint amennyit ezekert fizetnel, es kb 5-szor jobb mindkettonel.
lg-bol kb csak az eredeti (nem mini, stb) g szeria (g2-g3), samsung-bol az eredeti s (s4-s5-s6) es note (note 3-4) szeria, ami er valamit, a tobbi az kb nulla.
De igazabol ami tenyleg jo manapsag, az kb csak a nexus, oneplus, moto, xiaomi. -
#32070 1gb ramot kevésnek találom. Nem tudom. 40-50 körül, részletre hoznám az adott előfizumhoz. 1190 lenne a Samsung havonta. -
Chris Lowe #32069 Amazonon megint megy az osztogatás! Most 110 dolcsi értékben dobálnak appokat, van közöttük jópár ami már volt régebben de azért akad új is. Photo studio pro, fleksy, bike race pro stb. -
#32068 Egyik sem tunik tul erosnek, mennyiert vesztegetik ezeket? -
#32067 Üdv!
Új telefonon gondolkozom. Szerintetek LG G3S vagy Samsung Galaxy Grand Prime? Hasonló ami jobb lenne árkategóriában esetleg? T-ben venném részletre. -
#32066 Azt is el tudom kepzelni, hogy ez meg a regi megallapodasuk resze volt, pl ha kimutathatoan megnonek a kitkat eladasok az android promo-tol (ami gondolom megtortent), akkor cserebe meg csinalnak egy ilyet. -
#32065 Semmiből. Egy kis extrapoláció volt a videóból ami alant volt linkelve. Nem konkrétumokról beszéltünk, csak fura, hogy pont a Google I/O előtt jön megint egy Google-Nestlé kollaboráció. -
#32064 Miből gondoljátok annyira, hogy megint egy valós édesség neve lesz? :) -
#32063 Ezek egytől-egyik Mars Inc. termékek. Nyilván ez nem azt jelenti, hogy ezek nem játszanak, de a Google már eleve közel áll a Nestléhez. -
#32062 Kétlem. Szerintem olyan szintű márkákra lenne szükség mint a Kit Kat. Ezek nem olyanok. -
#32061 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#32060 Nestlé-t említett, én azokat másoltam be (:
persze elég sok más M betűs édesség lehet más gyártóktól -
#32059 Ezek mondjuk valoszinutlenek sztem, inkabb lehetne mondjuk Marlenka :) -
#32058 nincs olyan szerencséd :D
ahogy elnézem, ezek mind Nestlé alá tartoznak..