Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Amúgy a mostani ingyenes hullámban azért van egy tune in radio pro, worms3,farming simulator14, plex, endomondo, picshop stb. Ja tök szarok. Igaz ezek voltak már régebben is ingyen, de azt irni, hogy minek adják....ne töltsd le ilyen egyszerű. Múlt hónapban a monument valley-t játszottam végig, unalmas perceimben a Threes fut, futás/bringa közben runtastic pro, bbc koncertek tune in-ben felvett műsor kocsiban. Ja és ezek a tieid, nem úgy mint az appoftheday ahol addig kapod amíg fut az eszközön.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Next PC upgrade: 2022
Egyrészt még ma ingyenes 55 ezer forint értékben app, jópár hasznos cucc vétek kihagyni.
Másrészt a mai ingyenes a Prince of Persia the shadow and the flame.
Idén amit összepakolt az amazon az ultrabrutál! Akinek nincs accja magára vessen.
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Valaki használt vagy használt vagy látott/ismer ilyesmi vízálló mobiltokot?
Ennyire robusztus nekem nem kell, mert nem tankkal akarok rajta áthajtani , nekem futáshoz kellene és a vízállóság (ömlő szakadó esőben) a legfontosabb és hogy a telefonra "rásimuljon"
Xiaomi Mi2 lenne benne 126*62*10.2 a telefon mérete.
Next PC upgrade: 2022
"Nulla tenaci invia est via"
Aztan van meg peldaul anomaly sorozat ami allitolag jo, goat simulator amit pedig nem kell bemutatni 😊
Regards,
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
szucsy: sztem ertelmes keretek kozott kb mindegy elettartam szempontjabol. A gyari tolto amit adnak hozza az nem fogja akkora sebesseggel tolteni, hogy rosszat tegyen neki, az meg h usb-rol epp lassabb, az az usb2 0.5A limitje miatt van 😊
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2014.12.23. 18:20:59
Regards,
Konnektroból feltölt mondjuk 1 óra alatt 0-ről 100-ra, ha mondjuk a laptopról töltöm USB-n keresztül akkor kell neki 2 óra... melyik kíméli jobban az akku élettartamát?
Amúgy attól függ milyen töltőd van, ha több, mint 0.5A akkor igen, gyorsabban fog.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2014.12.22. 00:08:07
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Tapasztalta valaki más is? Ötlet/módszer van-e a megszüntetésre?
"Gyári" 4.2.2 oprendszer. Frissítések csak "tiszta forrásból".
Előre is köszönöm!
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
LG G3-hoz kellene olyan tok ami ilyen kinyithatós. Ha jól tudom olyan is van belőle ami aktív tok, tehát nem kell kinyitni amikor hívják az embert hogy fogadja a hívást. Tudnátok linkelni ilyen tokot, ahol nem is olyan drága? Kitétel lenne hogy rózsaszín legyen 😄
Köszi előre is!
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Szerk: kozben latom, image kint van. De alig nez ki ujabbnak, talan valami eszkozspecifikus javitas lehet sztem.
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2014.12.20. 08:14:42
Regards,
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

egy kicsit régebbi verziója az mx playernek jó lesz erre link (1.7.32 kell neked)
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2014.12.18. 18:06:21