Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Mondjuk a Worms3-nak alapból ingyenesnek kellene lennie mert tengernyi IAP van benne. A Farming Simulator már PC-n is uncsi volt el nem tudom képzelni, hogy mobilon mi újat tud mutatni. A Tunein radio pro meg csak annyival tud többet az ingyenesnél, hogy fel tudja venni a zenéket vagy amit rögzíteni akarsz vele. Akkor már inkább előfizetek google music-ra mint hogy ilyenekkel szenvedjek.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

SzirmosSzisza
Nem mindenkinek van végtelen ideje mobilon játszani 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Sippie
ehhez amazon app kell? vagy mi?
? Akkor minek neked az amazon appstore?

Amúgy a mostani ingyenes hullámban azért van egy tune in radio pro, worms3,farming simulator14, plex, endomondo, picshop stb. Ja tök szarok. Igaz ezek voltak már régebben is ingyen, de azt irni, hogy minek adják....ne töltsd le ilyen egyszerű. Múlt hónapban a monument valley-t játszottam végig, unalmas perceimben a Threes fut, futás/bringa közben runtastic pro, bbc koncertek tune in-ben felvett műsor kocsiban. Ja és ezek a tieid, nem úgy mint az appoftheday ahol addig kapod amíg fut az eszközön.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Narxis
jaja

grebber
Amazon ingyen app/game már van 150+ de életbe el nem indítom egyiket se kb.Ez olyan mint a steam olcsó game vesszük de minek.

Next PC upgrade: 2022

Akinek van amazonja:
Egyrészt még ma ingyenes 55 ezer forint értékben app, jópár hasznos cucc vétek kihagyni.
Másrészt a mai ingyenes a Prince of Persia the shadow and the flame.
Idén amit összepakolt az amazon az ultrabrutál! Akinek nincs accja magára vessen.

mulli1986
Ok, nem tudok helyesen begépelni egy default szót. Am minden ok 😄

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

mulli1986
Sony Neo-m van, ha nincs bekapcsolva a barangolás, akkor nincs net se. Az meg hogy belföld vagy nemzetközi annyit tesz, hogy külföldi szolgáltatóval nem tudok csak nemzetközi barangolással netezni, belföldivel nem.

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

Jim Morrison
Magát a mobilnetet bekapcsoltad?😊 amúgy ha belföldre kell akkor én ki is kapcsolnám a barangolást, nehogy később baj legyen belőle...

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

mulli1986
Sziasztok, megpróbáltam mobilnethez a hozzáférési pontot beállítani. Mikor először csináltam kb fél évvel ezelőtt, minden jól ment. Most ugyanúgy beállítottam a PDF alapján, de az istenért nem akar csatlakozni. Valakinek ötlet? Adatbarangolás be van kapcsolva és belföldre állítottam. Egyéb dolog bekapcsolása nem kell valahol, amiről megfeledkeztem?

Falkon
Rendben, koszonom!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

mulli1986
Köszi, én is azt találtam a neten 😊

Jim Morrison
Sms backup+ -t használtam régebben.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

mulli1986
Sziasztok, ha jól tudom telefon rootolásnál és új rendszer telepítésénél az üzeneteket csak valami programmal lehet lementeni. Tudtok ilyen programokat mondani nekem? Előre is köszi!

gabi89
Elvileg 5.0 óta ilyen instabil, de nem mindenkinél jön elő. Én még 4.4.4. alatt vagyok (és egy ideig még nem is tervezek frissíteni) itt sose csinálja.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

joshua
Független 32gigás 5.0.1-el Vodás hálózattal sose csinált még ilyet.

Falkon
Sziasztok. Nektek nem csinalja a nexus 5, hogy eldobja a halozatot? Megy minden faszan, egyszer ranezek a telora es nincs terero, se szolgaltato, es csak segelyhivas indithato. 2hete csereltettem ki a sim kartyamat vadi ujra. (Nexus 5 5.0.1 T-mobile) eleg surun csinalja.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

grebber
OFF elég erőteljesen ,de csak ez a telefonos topik l és pörög:

Valaki használt vagy használt vagy látott/ismer ilyesmi vízálló mobiltokot?

Ennyire robusztus nekem nem kell, mert nem tankkal akarok rajta áthajtani , nekem futáshoz kellene és a vízállóság (ömlő szakadó esőben) a legfontosabb és hogy a telefonra "rásimuljon"

Xiaomi Mi2 lenne benne 126*62*10.2 a telefon mérete.

Next PC upgrade: 2022

Sippie
köszi. Amelyikben van multiplayer, azt esetleg a leírásban feltüntetik? Vagy utána kell olvasni neten hogy mi igen, mi nem?
Szabi
és már van droidos KOTOR is 😮

"Nulla tenaci invia est via"

skinnyman
Akad, peldaul: leo's fortune, shadowrun returns, star wars: kotor, castle of illusion, nba jam, riptide gp2, hitman go, machinarium, gta chinatown wars, reckless racing sorozat, repulze, rayman-ek -> ezek mind top kategorias cuccok
Aztan van meg peldaul anomaly sorozat ami allitolag jo, goat simulator amit pedig nem kell bemutatni 😊

Regards,

SzirmosSzisza
Ezt valaki próbálta már?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Sippie
van közte jó játék is? mert pl a mobilos cod valami iszonyat fos... 😄
skinnyman
Mocskos sok jo jatek le van most arazva: link

szucsy: sztem ertelmes keretek kozott kb mindegy elettartam szempontjabol. A gyari tolto amit adnak hozza az nem fogja akkora sebesseggel tolteni, hogy rosszat tegyen neki, az meg h usb-rol epp lassabb, az az usb2 0.5A limitje miatt van 😊
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2014.12.23. 18:20:59

Regards,

szucsy89
Nem ezt kérdeztem 😊

Konnektroból feltölt mondjuk 1 óra alatt 0-ről 100-ra, ha mondjuk a laptopról töltöm USB-n keresztül akkor kell neki 2 óra... melyik kíméli jobban az akku élettartamát?
SzirmosSzisza
Meglepő módon az USB-ből is áram jön <#idiota>

Amúgy attól függ milyen töltőd van, ha több, mint 0.5A akkor igen, gyorsabban fog.

szucsy89
Ugye ha áramról töltöm a telefont sokkal hamarabb feltölt mint USB-ről. Melyik használ neki jobban? A töltés gyorsasága nem csökkenti az akku élettartamát? Tudom first world problem, de kíváncsi vagyok rá. 😊
Nektek a google fotók jól működik? Nekem magas a működési elve...egyszer minden frankó, fotózok a telefonon, 10 perc múlva ott a tableten a kép. Aztán van aminél úgy dönt, hogy nem rakja át... És ez oda-vissza igaz. Aztán szerkesztek képet az alkalmazásban és van amikor új képként menti el ergo van olyan, hogy egymás után 4 kép ugyanaz csak az egyiken alap aztán van egy kontrasztosabb aztán keretes stb amit éppen átalakítottam. Namost néha meg normálisan ugyanarra a képre menti. Felfoghatatlan mi alapján működik...

Narxis
tök jó

Jim Morrison
Spotify átváltott karácsonyi hangulatba. Nemtom, ez lehet csak prémium ficsőr<#nyes>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2014.12.22. 00:08:07

attiGT
Meg mernék esküdni, hogy próbáltam, de nem reagált rá, aztán mindent össze-vissza nyomkodtam... <#nemtudom> Okozhatok kárt a készülékben, ha párszor megpróbálom még?

gabi89
Nyomd meg a power gombot majd mellé a volume up - ot kizárólag egyszer! Ekkor bejön a gyári recovery és ott tudsz nyomni egy FR-et is.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

ZilogR
Xperia L: két napja ha böngészőt (chrome) nyitok, az aktuális weboldal kb. 90%-ig töltődik, majd a telefon újraindul. PIN kódot nem kér, de a beúszó színes sávok vannak kb. 10-15 másodpercig, majd home képernyő.
Tapasztalta valaki más is? Ötlet/módszer van-e a megszüntetésre?
"Gyári" 4.2.2 oprendszer. Frissítések csak "tiszta forrásból".
Előre is köszönöm!

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

attiGT
Amikor hard resetelni akarom az asus memo pad 7 me176cx típusú tabletemet, akkor a bootképernyőn kiválasztott recovery után egy android logó fogad alatta meg, hogy nincs parancs és bármit teszek nem tűnik el. Mit csinálok rosszul?

sziasztok, ki tudom törölni telefonról úgy a készített képeket/videókat, hogy azok a Google Fotók webes tárhelyen megmaradnak?
TaRka0107
Köszi szépen,csak találok itt ilyet.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

SzirmosSzisza
Én anno itt vettem tokot, egész nagy választék van.

TaRka0107
Üdv!
LG G3-hoz kellene olyan tok ami ilyen kinyithatós. Ha jól tudom olyan is van belőle ami aktív tok, tehát nem kell kinyitni amikor hívják az embert hogy fogadja a hívást. Tudnátok linkelni ilyen tokot, ahol nem is olyan drága? Kitétel lenne hogy rózsaszín legyen 😄
Köszi előre is!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

skinnyman
Komoly vagy 5.0.1re gondoltal? Mert nem latok rola semmit. Mi a build szam? 😊

Szerk: kozben latom, image kint van. De alig nez ki ujabbnak, talan valami eszkozspecifikus javitas lehet sztem.
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2014.12.20. 08:14:42

Regards,

Dzsini
N7 2012-re jött 5.0.2 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

skinnyman
vazze'

Regards,

Jim Morrison
Waze 😞

Ryder159
Már működik, köszi.

Ryder159
Ezt használtam eddig is, de nem jó. Az 1.7.32 kéri hogy telepítsek kodek-et. Ha azt telepítem akkor meg az appot kell frissíteni...

*tudnék
egy kicsit régebbi verziója az mx playernek jó lesz erre link (1.7.32 kell neked)
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2014.12.18. 18:06:21
Ryder159
Sziasztok. Tudnátok nekem ajánlani egy lejátszót, amivel filmeket tudnák nézni, és lejátssza az AC3 hangot. Szinte az összes filmem AC3, és amiket eddig próbáltam, egyikkel sem volt hang. Köszi előre is...

theone91
Egy kis Wear-számlap összeállítás. Van közte néhány igen szexi is. És még mindig tartom magam ahhoz, hogy az LG G Watch R nem is nézne ki olyan rondán, ha nem lenne az a felfestés a kereten.

attiGT
szomorú vagyok, hogy az új Asus Memo Pad 7 tabletem játszhatatlanul futtatja csak 😞 remélem csinálnak vele valamit, mert simán megvan a követelmény hozzá.