Csillag születik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mit foglalkoztok egyáltalán egy ilyen xar mûsorral? Nézhetetlen az egész 10 percet se bírtam ki!
Tegnap 1 percre meg álltam amikor valami kisgyerek sipákolt egy idõs fószer mellett. Ez most komoly, hogy ez tehetség?

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

89
<#levele>

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

89
<#eljen>

macselek
4 a táncért inkább.

rcstuning
Ez annyira igaz! Egyetértek veled.

Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...

ZilogR
...sebaj, srácok, majd rájöttök ti is, nem kell aggódni... Az okos parasztjaink ezt már rég megfogalmazták: "Aki fizet az pittyegtet!" vagy egy kevésbé régi: "Pénz beszél, kutya ugat!".

Eszetekbe fog jutni, amint kívül kerültök egy közösségen, mert nincs elég pénzetek! És nagyon rosszul fog majd esni! 😛

A mûsor a pénzrõl szólt, de NEM a nyert pénzrõl, hanem az SMS-ezõk zsebébõl összeharácsolt pénzrõl.

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Pepsi Twist
<#eljen>

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

nyertem egy büntetõpontot! Yahoooo!!!

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

mama2
Mit nem tudtál ezen értelmezni? Én úgy értelmeztem a csapat nevét, hogy a 4-es után, az ami tiszerintetek úgy kell írni hogy for, szerintem úgy kell írni hogy four, mert szerintem azis négyes lenne, csak angolul, és angolul a négyes, azt úgy írjuk four nem? De msot már tudom hogy nem, mert a csapat neve magyarul: négyekben a tánc, vagy valami ilyesmi. Érted?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

PrisonMan
Te mirõl beszélsz? <#wow1><#vigyor>

mama2
de nem, mert ha a 4-es után, a for is 4-re utal akkor az angolba a 4-es, azt úgy írjuk four. Én ebböl indultam ki. Bocs ha rosszul írtam, nem tudtam😛.

"4Fourdance" LOL itt osztod az észt, mikor neked sincs<#mf1>. 4 for dance így kell ni.

Gondoltam valamit.Ha majd Árpi felnõtt lessz,megházasodik, születik egy kisbabája, és ha este a gyermek aludni akar majd,Árpi papa beteszi 15 évesen kiadott meselemezét,hogy megfog ijedni mikor hallja ezt a kiabálást.Szerintem be is fog pisilni ugy fog sirni.Én már most sajnálom.(nem öt hanem a gyermekét).
mama2
Átgondoltam. És iggazatok van. A faszért az a parasztUtasi Árpi nyert gecit. Én is eltudok ordibálni parasztosul egy mesét: EGYSZER VÓT, HÓL NEM VÓT, VÓT EGYSZER EGY PARAZST GYERÖK AKIT ÚGY HÍVTAK, HOGY UTASI ÁRPÁD. 2007-BE MEGNYÖRTE A CSILLAG SZÜLETIK TEHETCCSÉG KUTATÓ VÖRSENYT, ÉS HAVI 1 MILLIOT KAPOTT, DE ÚGY MINT -AHOGY MOST ÉN CSINÁLOM, ELORDÍBÁT PARASZTOSÚ EGY MESÍT, MEG 2X SÍRT. Milyen jó vagyok nem?<#mf1><#idiota>. egy cigány mulatós dalt átköltöm erre: 2Egy Csantavéri kiskunyhóban, ronda egy paraszt gyerek"😄. 4Fourdance, na az megérdemelte volna.😛.

Atti12
Igazából megint csalódtam ebbe a mûsorba. Azt gondoltam, hogy talán tényleg az nyer, aki a legtehetségesebb. Természetesen megint csalódnom kellett az RTL Klubba. én a végén úgy éreztem, hogy a 4 döntõs közül 3-nak nyugodt szívvel oda adnám a nyereményt. Kovácsovics Fruzsina, 4 For Dance, Bíró Gergõ simán megérdemelték volna, mert a két énekes tudott volna lemezeket kiadni, népszerüsíteni magát ebbõl a pénzbõl amit kaptak. a 4 For Dance-nek pedig azért hogy megcsinálják a próbatermüket (😄), Meg úgy egyáltalán hogy népszerüsítsék a néptáncot. Erre természetesen Utasi Árpi nyeri meg, mert 2x elsírta magát és akkor már sajnálni kell. Meg mert szegény, tudtommal nem jótékonysági mûsornak készült ez a mûsor, hanem azért hogy tényleg egy tehetség nyerjen. igazából ez a mûsor úgy lett volna jó, hogyha a zsûri dönt. Bár akkor ugye nem lenne benne pénz...

te meg menj és mesélj cigányosul 😄

há. Kiccsákó nyert.Beáll egy helybe osztan elkezd mesélgetni párásztusú.

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Azt a rohadt eddig nem volt ilyen tömeg itt <#idiota>
Én még mindig maradok Kovácsovics Fruzsinánál 😄

PS3 ID: kolb@szman

ZilogR
ezek szerint senki nem fogja a dolgot:
Kellet egy csóka, aki a határon túlról is begyûjti a zsét. RTL Klub nem hülye és nem ellensége saját magának. UÁ ideális a feladatra.
Még USA-dollárban is kiírták a tarifát, h össze lehessen vetni mindenkinek, mennyi is az annyi, mert lehet, h a bosnyák konvertibilis márkához szokott emberek nem tudják, az hány forintot ér, ellenben a dollárhoz viszonyítva vágják az árfolyamot (mint mi az Euró/Forint-ot).

Retkes nagy pofátlanság kellett ahhoz, h azt mondják: " A határon túli szavazók nem vehetnek részt a sorsoláson, de a versenyzõk természetesen minden egyes szavazatnak örülnek!" EHHEZ kibaszott nagy pofa kell!!!

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

PrisonMan
Tényleg, a 4 for dance milyen külödíjat kapott?? <#ijedt>

PrisonMan
Szerintem meg inkább a 4 for dance... <#zavart2>

Én nem tudok ehez mit szólni.De hogy annak a Biró Gergõnek mi a francnak adtak lemezszerzõdést még most sem értem.Árpikának meg meselemezre.Kiváncsi lennék rá,mien lessz eme két szerencsétlennek a lemeze.Lehet az egyik tálat a másik meg vödröt csinál belõle,és azzal eteti az állatait.Nem értem ezt az egészet.Árpi azzal basszta el nálam a renomét ,mikor elkezdett sirni amikor a 4 for dance-el lépett szinpadra,és bögött mikor a zsüri értékelte,hogy mekkora gitcs (szar).Addig amig ez nem következett be addig én is csiptem õt.Az a Biró meg a Nox nem is hallgattam olyan nem volt jó.Caramelnek nagyon jó számai vannak,Biró gergõ a nyomába se ér.Én nem vagyok irigy de szánalmas volt.
miilann

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

melyik az az egy?

Casillas
ezesetben az az egy szerintem Kovácsovics Fruzsina

Vivimos por ti, vence por nosotros.

miilann
sztem egy érdemelte volna meg igazán,a másik három meg egyenlõen nem

Casillas
akkor már hogy témábavágót is írjak, szerintem a 4 közül a legrosszabb produkció kapta meg az elsõ díjat...

miilann
dehogynem!!4

Casillas
jaj mégse :-c

Casillas
ték

SpeedXHUN
Az utasi nem érdemelte meg a helyezést,csak szánalomból kapta. mesemondás mi az nagy dolog........

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

te meg buta ( kutya ) , búj a lukba. Ha nem bújsz, hátulról jól meg lukazlak.

89
thx 😊

neked meg jó a géped 😄

89
te meg irigy

Pepsi Twist
Valaki mondta hogy az bassza az emberek csõrét hogy pont a csórika nyerte... de én itt befejeztem ezt a tápigot 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

89
te meg figyelmetlen

faszomse rajong érte. kocka biztosan 😄 azé ülök it hetente egyszer 😄

Az lehet, de ne offolj, nem én vagyok a téma. 😛

89
te meg kocka

legyél Árpi rajongó. Alakítsd meg az Árpi Fan Klubbot <#fejvakaras><#zavart2>

LOOOOOOOOOOOOOL <#nyes>

89
fasz vagy

ugylátom te is paraszt vagy csak neked nem kell eljáccani 😊

David2
Te csak ne szánalkozzál légyszíves.
Bizonyára végigkövetted adásonként, hogy ki hogyan teljesített. Bizonyára nem, azért írkállod az általánosító fasságaidat<#wink>

Ha megnézitek, a zsûri többször is utalt arra, h nem ide való pl amikor a 4fdancel duettezett elis sirta magátt a kapott kritikától. Egyszerûen jelentéktelennek bizonyult a 4 srác mellett,10* jobbak voltak, s ezt érezte mindenki.

De mégis miért õ "nyerte". Valószínûsíthetõen a sok szerbbiai magyar tolta a raklapnyi szavazatot rá.

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

ha szánalmasnak és pofon egyszerünek tartjátok a produkcioját.. akkor ti is jelentkezzetek mesemondonak a csillagszületik 2 be. ugyis egyszerü dolog megkell tanulni egy oldalt azt kész parasztosan beszélni azt csá! Magyarországon pedig nincs paraszthiány! Ha lenne pénzük a gyereket olyan iskolába járatni ahol több karaktert is megtudna tanulni..akkor biztos nem csak "parasztos" elõadása lett volna. de mivel szegények örülnek ha enni van mit! Most h lesz pénzük biztos nem "hogyan tudjak minnél parasztosabban mesélni" c iskolába esetleg szakemberbez fogják járatni.

N o N a m e
a tvben 15, itt 14. Szerintem õ sem tudja <#idiota>
bubu13
14 éves?

EEE 1899

"ennyi irigy F***T mint ami ittvan! szánalom! gondolkozzatok el miért õ kapta."

Szánalom! Jól mondod barátom, azért kapta, szánalomból, nem a tudásáért. Ez baxxa az emberek csõrét, nem a pénz. Ez egy verseny volt, ahol nem a legjobb, hanem a legszánalmasabb nyert. Ami azért kicsit gáz.
Akkor így kellett volna kihírdetni a "versenyt":

"Keressük Magyarország legnyomibb, legparasztabb, legszegényebb kisgyerekét! Helyesbítünk: nem is kell hogy magyar legyen, és kicsinek sem kell lennie, elég ha fejlõdésben visszamaradott! Ha elõad vmi produkciót a kamerába az másodlagos, a lényeg hogy meghassa a nézõket!"

Hidd el, ha egy ilyen versenyt nyert volna, azzal nem lenne semmi bajom.

"utánna nem újúlt semmit a mûsorok folyamán. Mindíg ugyanazt adta. Bendegúzból pedig nem lehet "megélni". Egyszer poén, kétszer még elmegy, harmadjára meg már irritáló, hogy nem tud mást felmutatni."

Ez mennyire igaz! Mit fog csinálni mondjuk 3 év múlva? Mutáló hangon, full paraszt akcentussal fog meséket ordibálni? Ki fog azért pénzt adni? Lesz mesemondó elõadása, másfél órás? Vagy mi? Van ember, aki azért pénzt adna és végigülné? A gyerekek sírva fakadnának rajta az tuti.

Esetleg vki színészt faragna belõle? Azért ahhoz lássuk be, nem elég okos gyerek az Árpád. Egy kurv@ kérdés nem volt, amire értelmes válasszal tudott volna felelni! Milyen karaktert tudna még a parasztgyereken kívül megszemélyesíteni? Eddig vitt el a szánalom-benzin, utad itt véget ér! Még egy év múlva benne lesz a fókuszban hogy az Utasi család vett egy olcsó vályogházat Dél-Magyarországon, aszt annyi.

Ha