Csillag születik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a végén bevonul hollywoodba , legközelebb én leszek magyarország sztárja , rettegjetek <#idiota>#idiota>
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Elõször szóhoz sem jutott, csak mosolyogva fogadta a gratulációkat és a társak ölelését, de amint vége lett a mûsornak, felszabadultan osztotta meg elsõ gondolatait a Netbulvár riporterével.
- Majd kiugrott a szívem a helyébõl, amikor kihirdették, hogy én vagyok a nyertes. Még mindig izgulok, pedig már vége a versenynek. Nagyon meglepõdtem, hogy az én nevemet mondták ki, de egy icipici remény volt bennem, hogy talán van esélyem – mondta lelkesen.
- Mikor örültél utoljára ennyire? Éreztél hasonló boldogságot valamikor?
- Igen, az elõdöntõbõl, amikor tovább jutottam, mert jó érzés volt, hogy tetszett az embereknek a mesém. Meg amikor kaptam két laptopot ajándékba, mert tetszenek a számítógépes játékok, és szeretek internetezni is. Az jó dolog, hogy két gépem is lett hirtelen, mert így a testvéreim is tudják használni.
- Kapsz egy autót. Milyen lesz?
- Még nem tudom. Majd felmegyek az internetre, és megtervezem. Szívesen vezetném is már, de sajnos még 3 évet várni kell, hogy jogosítványt szerezhessek.
- Addig ki használja majd az autót?
- Senki, mert a családomban nincs jogosítványa senkinek. Így majd nézegetem addig, amíg nem vezethetem.
- Mi lesz az elsõ dolgod, ha hazamész?
- Elmegyek a barátaimmal pizzázni, így ünnepeljük meg a gyõzelmemet. De nem fogom elfelejteni a versenyzõtársaimat sem. Szeretném tartani a kapcsolatot fõleg Bíró Gergõvel, de a középdöntõsökkel is és természetesen Fábry Sándorral, akinek sokat köszönhetek.
Olyan eccerûen, hogy (nagyon eccerûen lesarkítva): SMS / Telefon "adatok" érkeztek be és egyik sem ment arra akire kellet volna hanem az össz szavazatok mondjuk 60% erre ment a másik 15% amarra 20% emerre szóval így és ezt lehetett szabályozni hogy kinek mire merre hogy és mennyi mennyen...
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
Btw: Nem tudja valaki azoknak a zenéknek az elõadóit/címeit amik az Atraction mûsora alatt voltak?
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
A kiscsajos történet meg más mert ott csak a "bírák" döntöttek itt meg a nép...
- Az az 1 milla relativ "semmi". A musorvezetok, szerkesztok, bemondok keresnek 4-5 millat havonta😉 Szerintem, csak az SMS-bol, musorontent a tobbszorose folyt be. A reklamokrol nem is beszeljunk...
- Az hogy nincs jogsi, nem jelent semmit. Majd most lesz😊 A mi csaladunkban sem volt, es nincs is senkinek. Nem kornyezet vedok vagyunk, csak egyszeruen nincs ra penz😉
- De ennel volt rosszabb is. Jo nehany eve, (ha jhol emlekszem) a HP matematikai versenyet egy csaj nyerte, aki kapott is egy fasza szamitogepet. Csak az volt a baj, hogy putriban lakott, es egy dolog, hogy nem volt naluk csatorna, viz, futes, de meg villany sem;/ Vagyis amit tudott, azt gyertya melett tanulta.
Ezt is nevezheti nehany ember "szanalmasnak", de en inkabb azokra ertem, akik normalis, vagy luxus korulmenyek kozott nonek fel, takony tizen evesen tobb szazezer forintos cuccokban rohangalnak, szamitogepet kapnak, de ennek ellenere butak, nevetsegesek es egy sort keptelenek leirni normalisan egy forumba:/ Nem beszelve arrol, hogy a nagyreszuk, meg a Start gombot sem talalja meg a desktopon...
komolyan nem értem mi a faszért vagytok annyira oda, de baromi idegesítõ amit mûveltek. remélem mindenkinek sikerül értelmezni azt amit feljebb leírtam, ha nem akkor próbálkozzatok vele párszor, nincs kedvem értelmetlen hülyeségekre, kötekedésekre 50szer válaszolni.
don't give a fuck
mekkora LOL kérés istenem...
csak nem vmelyik mesemondó rokont tisztelhetjük benned?
amúgy meg csak a tényeket közlöm... semmiféle rosszindulat!!! a melegítõ adott volt! bár nem hiszem, h ne lenne egy normális 'ünneplõje' otthon... meg sztem egy Signal reklámot sem bíznának rá...
errõl ennyit!
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
Szánalmas.
#451: poén, mint ahogy el is mondja ha felvételrõl menne akkor simán kivághatták volna, vagy újravehették volna, de poénból benthagyták mert milyen jól sikerült. Rendben van, nem túl jó poén, sõt, de zavarban van, és egyértelmû h viccnek szánja.
don't give a fuck
bazz
adják ide nekem, akkor is kurvajó helyen lesz!!! és lehet, 1smásban tehetségesebb vok, mint a kis rothadófogú Fábry show-ba melegítõben megjelenõ kisgyerek, akit már az elsõ kanyarban kikellett volna ejteni!
az aranyág c. mûsor az M1-en megy! ott lehet gyûjteni!!!!
Vagy Utasi Árpi mondjon le?! <#wink>#wink>
és tényleg kamu, mert senki nem hordott mûbõrtalpú cipõt
\"In the wreckage of a job well done I saw a place I\'d never seen before, yeah And that moment I refused to close my eyes anymore\"
Még hogy a nézõk döntenek. Aki ezt elhiszi, arra meg nem tudok mit mondani, gondolkodjon el egy kicsit. Ez a mûsor arra volt jó, hogy a halványodó magyar "közösséget" tovább vigyük, és ugymond tehetségesebb embereket kiemeljenek a többi közül, csak egy lökés hogy elinduljanak valamilyen uton ahol akármi is lehet belõlük. Csak kár hogy Magyarország on semmit nem ér az egész, és 1-2 év mulva a süllyesztõben végzi mindenki.A 4forDance meg ezek után is meg fog állni a maga lábán.
Egy biztos , legalább a pénz jó helyre került!
aki elfikázik, nem bukfencezik így rögtön...
meg a csaj se röhög úgy, mint ahogy én tenném...
\"In the wreckage of a job well done I saw a place I\'d never seen before, yeah And that moment I refused to close my eyes anymore\"
Amúgy megint nagyon népszerû a téma:
cucma: "a 2. szériába (sztem tuti lesz)" Mondta a Fábry, hogy már tárgyalt a vezetõséggel
a 2 don't speak-es csaj /nevet nem tudok/
Moller Zsolt
ötreksön
meg legyen a blekktájm...
/pojáca rita is beleférne a keretbe, de 3 énekes produkció már sok lenne/
amúgy korhatár kéne...
http://www.youtube.com/watch?v=OKqxrkMh3mc
Üdvözlettel, Polgár Péter (az elsõ adásból)
...és ha a dal meghallgatása után valami vicesebbre is vágysz:
http://www.youtube.com/watch?v=Hfjic3dOaIE
😊)))
GRATULA NEKI
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
practitioner of the forbidden arts of death
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?