4158
  • xxxpaulxxx
    jó ötlet!
  • PrisonMan
    Egy picit feldobnám a topikot: Mit szólnátok, ha összegyűjtenénk a még álló kiscsillagok eddigi produkcióit külön-külön hozzászólásokba youtube-os videókkal, és én azt a bannerba belinkelném.

Pl. előadó neve [ brutálnagy ] [ /brutálnagy ] tag között, az eddigi fellépései meg alatt [ flash ] [/flash ] tag között.
  • PrisonMan
    Kösz az "építő jellegű kritikát", de legközelebb értelmesebb hangnemben írd le a véleményedet a műsorról/továbbjutókról. "Nyávogós buzi, Rappelő nyomi, Bábozós idióták" stb itt nem kívánatos.
  • xxxpaulxxx
    szimplán nincs más, amin csámcsogjanak...
  • DIESEL DOG #1212
    Igazából a média legtöbbször bolhából csinál elefántot, mint pl. ez a H1N1 járvány, oltás, antibiotikum, stb... na de nem akarok a témától eltérni. :)
  • cs511
    Valójában a TV fújta fel ilyen nagyra nem ez a topik...
  • BaliBoy
    A banner felett van egy olyan rész, hogy: fórum/ TV, Mozi, DVD>>/.... és a topiknak a címe. Ha belépsz ebbe a topikba, akkor miért csodálkozol azon, hogy arról folyik a beszélgetés ami a műsorban történt?
  • cs511
    Bár nem tőlem kérdezted, de Ördögh Nórinak volt a legégőbb, mivel vele nem foglalkozik napok óta a média. Engem nem az bosszant, hogy pityereg István, hanem az, hogy napok óta ezt hallom a médiában és már itt is ezt olvasom. Megy a reggeliben, fókuszban, sztárpletykákban, csillag születik reklámban és bemutatókban... De úgy látszik nektek ez kell.
    :D
  • Dean Winchester
    tuti elsőre :)
    bízonyította elég jól szerintem,hogy tudja mit csinál!
    azaz jól nyomja nah :D
  • VRSDM
    ugyan nincs garancia hogy elsőre látta.
    de akárhányszor láttam élőbe mindig 1mp-alatt kapcsolt . szóval sima ügy.
  • desigo
    Szatmár Kamarának mekkora mákja volt,hogy nem estek ki.
    MCDC ha tényleg először láttam a videót akkor nagy respect!
  • Dean Winchester
    jaaaj hagyjuk már :)
    szted akarattal sírt? ha egyszer jön magától akkor nemtud mit tenni! Őrá pont akkor jött rá és kész.
    Ördögh Nórinak is égő h sírva fakadt ugye?:S lol :D
    na mind1 :Dd
  • rcstuning
    Sírni nem szégyen, de azért nem kell ennyi ember előtt csinálni és előnyt kovácsolni belőle.
  • DIESEL DOG #1202
    Ez így igaz!
  • RETROB0Y
    Ezt a sok kemény face-t Akik sosem sirnak uh

Most komolyan azé Tabáni már böven bizonyitott nmkell söt nm is lenne senkinek se fikázni mivel sztem már rég egy igazi csillag csak mg elöbb mgnyeri ezt a pénznyelö szart azt csa

Aki jobban és szebben valamint szintén teljes szivéböl tud énekelni mint ő nah az fikázza(mg aki elmult 18 és már egy kis ész is szorult a fejébe XD)
  • DIESEL DOG #1200
    Ne nézz hülyének mert nem ma jöttem le a falvédőről...

#1199: Tudom, én értettem félre, ne haragudj... :)
  • Dean Winchester
    jaaaaaaaaaj olvasd már el még1szer :)
    ha nem jösz rá akkor még1szer de elmondom a megoldást! képletesen írtam amit írtam nem kell szó szerint érteni :)
    Tudom h nem színész azért írtam azt amit !
  • VRSDM
  • DIESEL DOG #1197
    Mi ebben az irónia barátom? Képzeld tudom mi az az irónia...
  • VRSDM
    anyukád megmondja a frankót
  • DIESEL DOG #1195
    Ember, Tabáni mióta profi színész? Ezt honnan szedted?
    Ő civilben egy egyszerű múzeumi teremőr, sose volt köze a színészethez...
  • Dean Winchester
    #1193 és hát azért ugye tabáni profi színész és azért tud sírni ugye?
    csak mert a profi színészek sem tudnak ennyire sírni de ő tud xD szóval igen megjátszotta,igazad van Joda mester
  • xxxpaulxxx
    jah te ilyen nagyon kemény srác vagy aki még sose bőgött???

Életkor: 14-18 között
    ezek szerint neked még abba a kategba kéne tartoznod, akisír, mert eltört a matchboxa:D

Nyugi majd megtanít téged is az élet pár dologra:)
  • DIESEL DOG #1192
    Egy interjú során Tabáni elmondta hogy túlzottan beleélte magát a dalba, és ezért sírta el magát...
  • cs511
    A szánalmas bőgő masináról beszélek, de nem vagyok elmebeteg.
    #1189 Nem mondtam, hogy nincs jo hangja, de ha becsúszik egy hamis hang, nem zokogással kell menteni...

;-)
  • Daza500
    Én leszarom, Vásáry-nak drukkolok amúgyis. :)
  • DIESEL DOG #1189
    A legutóbbi Csillag Születik műsor hasonló volt egy afféle segélyezéshez. Már bocsánat, de egy verset bárki meg tud tanulni, és bárki el tudja mondani.

Tabáni Istvánnal kapcsolatban csak annyit hogy nincs mindenkinek tiszta énekhangja, de neki adott, ő egy tehetség, és esélyes arra hogy megnyerje a versenyt, bár ezt még korai mondani. Szóval kicsit nyisd ki a füled...
  • DONGUBA
    te kirol beszelsz elmebeteg?
  • cs511
    Legutóbb Utasi Árpi sírta be magát a döntőbe, most meg ez a buzi...
  • DIESEL DOG #1186
    :DDDDDD
  • xxxpaulxxx
  • Daza500
    kb.
  • Willenbrock
    kanapékrumpli=kanapén nassolgató dagadt egyén?
  • xxxpaulxxx
    aha
  • angelslie
    Jól is énekel
  • DIESEL DOG #1180
    Igazából ez már ízlések és pofonok. De szerintem biztos hogy nem a Bad Boys fogja megnyerni...
  • Daza500
    A dagadt kanapékrumpli közötti anyukák magyar nótát hallgatnak, de az nincs.
  • xxxpaulxxx
    aha
    mert biztos tinédzserek szavaznak
    véletlenül sem a dagadt kanapékrumpli 40-50 közötti anyukák^^
  • Daza500
    A Bad Boys tipikusan az a banda, akiket csak a tinédszerek szavazatai visznek tovább.
  • VRSDM
    " Bad Boys produkciója megint tetszett, hihetetlenül jól csinálják. Ritkán látni ilyet amikor szinte minden mozdulat egyszerre történik. :)"

borzalmasan gyenge. külön külön tényleg jól mozognak, de épp erről van szó hogy semmi összhang haver.
    nézd már vissza tavalyról a blacktime-ot, ők egyszerre mozogtak. és ugyanúgy, ezek a badboyzos fiúk meg nem is ugyan úgy, és van hogy két három mozdulatos elcsúszással csinálják.

nemmondom hogy szar mert ténylegügyesek nagyon, csaképp gyenge.