Csillag születik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ennyi irigy F***T mint ami ittvan! szánalom! gondolkozzatok el miért õ kapta.

ja télleg most vettem észre hogy az a nagy kartonpapír a kezében egymillió forintot ér havonta

LOL <#idiota><#wow3>

N o N a m e
lesz pénze az biztos csak nembiztos hogy megveszi.
Ez lenne az új csillag ,a sztár ??

a végén bevonul hollywoodba , legközelebb én leszek magyarország sztárja , rettegjetek <#idiota>

kapott két laptopot pfff, remélem lesz is pénze eredeti játékot venni tízezrekért , vagy warezhuszár lesz belõle , Árpiloaded

mama2
De -ha igaz-, akkor evvel a "bundázásokkal" mit nyert el az RTL? Ansie18: A többiek, azon is felvannak most háborodva, hogy az Árõi, azért is kapta meg a pénzt, mert hogy a nézõk, csak azért szavaztak rá, mert szegény, és "jaj ez de aranyaos kisgyerek, rossz körülmények között él, szavazok mán rá." És lehet, hogy az elsõ adásban, amikor fellépett, akkpr még tényleg a közönség, azért szavazott rá, mert: "de szépen elmondta", és szavazott, mert tetszett neki, de már amikor 2. 3. 4. alkalommal lépett fel, és mondott mesét, akkor már lehet, hogy a nézõk fele, az a 1654723 nem azért szavazott rá mert, jó volt, hanem csak azért, mert szegény, és segítsünk rajta. az hozzászólásomat elolvasva, ne azt hidjétek, hogy átáltam a "Utasi Árpi utállok klubjába", nem, én igen is -így tévén keresztül is- megkedveltem a srácot, nekem tetszett, és ennyi, owned...

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

N o N a m e
A Csillag születik tehetségkutató versenyt a csantavéri 14 éves fiú nyerte meg. Utasi Árpi határtalan boldogságában ugrándozott, kacagott, amint Stohl András kimondta a nevét.

Elõször szóhoz sem jutott, csak mosolyogva fogadta a gratulációkat és a társak ölelését, de amint vége lett a mûsornak, felszabadultan osztotta meg elsõ gondolatait a Netbulvár riporterével.

- Majd kiugrott a szívem a helyébõl, amikor kihirdették, hogy én vagyok a nyertes. Még mindig izgulok, pedig már vége a versenynek. Nagyon meglepõdtem, hogy az én nevemet mondták ki, de egy icipici remény volt bennem, hogy talán van esélyem – mondta lelkesen.

- Mikor örültél utoljára ennyire? Éreztél hasonló boldogságot valamikor?

- Igen, az elõdöntõbõl, amikor tovább jutottam, mert jó érzés volt, hogy tetszett az embereknek a mesém. Meg amikor kaptam két laptopot ajándékba, mert tetszenek a számítógépes játékok, és szeretek internetezni is. Az jó dolog, hogy két gépem is lett hirtelen, mert így a testvéreim is tudják használni.

- Kapsz egy autót. Milyen lesz?

- Még nem tudom. Majd felmegyek az internetre, és megtervezem. Szívesen vezetném is már, de sajnos még 3 évet várni kell, hogy jogosítványt szerezhessek.

- Addig ki használja majd az autót?

- Senki, mert a családomban nincs jogosítványa senkinek. Így majd nézegetem addig, amíg nem vezethetem.

- Mi lesz az elsõ dolgod, ha hazamész?

- Elmegyek a barátaimmal pizzázni, így ünnepeljük meg a gyõzelmemet. De nem fogom elfelejteni a versenyzõtársaimat sem. Szeretném tartani a kapcsolatot fõleg Bíró Gergõvel, de a középdöntõsökkel is és természetesen Fábry Sándorral, akinek sokat köszönhetek.
Pepsi Twist
Hogyan?

Olyan eccerûen, hogy (nagyon eccerûen lesarkítva): SMS / Telefon "adatok" érkeztek be és egyik sem ment arra akire kellet volna hanem az össz szavazatok mondjuk 60% erre ment a másik 15% amarra 20% emerre szóval így és ezt lehetett szabályozni hogy kinek mire merre hogy és mennyi mennyen...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

ancsie18
Hogyan? Én nem mondom, hogy nem volt, hanem hogy elképzelhetetlennek tartom és hogy nem látom logikus értelmét.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

Pepsi Twist
és te honnan tudod hogy nincs megbudnázva? és én honnan veszem hogy megvane bundázva? Régebben olvastam valahol hogy a megasztár szavazó rendeszere hogyan volt megbundázva...

ancsie18
Lehet hogy meg volt, én nem értek hozzá, bár nagyon kétlem, mert elhiheted az ilyen mûsorok rendesen kontrollálva vannak, azért egy fél országot nem hagynának átb@szni. És különben is? Az RTL Klubnak mi érdeke van abban, hogy ne ennek adjon 12 milliót, hanem amannak? De ismétlem: mivel szavazatokkal nyert, ez azt jelenti, hogy a legtöbb szavazat rá érkezett. Ezen nincs mit vitatkozni. Ha valaki azt akarta, az õ kedvence nyerjen, küldeni kellett volna a szavazatokat. Ha meg nem, akkor nem most kell bosszankodni. Akik összedobták az sms-ekbõl azt a 12 millát, azok neki akarták adni.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

ancsie18
Ha meg nektek annyira tetszett valamelyik együttes, akkor majd vegyétek meg a lemezüket, menjetek el a fellépésükre VAGY miért nem küldtetek akkor ti meg rájuk szavazatokat?! Nagyon egyszerû a dolog, nem most kell itt megpukkadni miatta!

Pepsi Twist
-.-' amúgy sztem itt is megvolt bundázva a szavazás mint a megaszarba...

ancsie18
De bazz mi közöd van hozzá, hogy ki miért szavazott rá? A saját pénzéért hadd döntse már el mindenki, hogy kire és miért szavaz!

Pepsi Twist
nem vagyok írígy, mert nem vagyok olyan anyagi helyzetbe (hála az égnek) hogy ilyen nyereményre lenne szükségem, most nem azt mondom hogy nem fogadnám el a havi 1 milkát de akkor is... meg nem vagyok írígy hogy õnyerte hanem ellenkezõleg, neki szüksége van rá...

BaliBoy
De te meg azt értsd már meg, hogy ennek a mûsornak nem az volt a címe, hogy Aranyág, hanem az, hogy Csillag születik, amiben elvileg tehetséges emberek szerepelnek és versenyeznek. Na U.Á. biztos, hogy nem a legtehetségesebb. Nála még az közép döntõben, de sztem még az elõdöntõben is voltak tehetségesebbek! Mondom ezt úgy, hogy az elsõ szereplése nekem nagyon tetszett. De utánna nem újúlt semmit a mûsorok folyamán. Mindíg ugyanazt adta. Bendegúzból pedig nem lehet "megélni". Egyszer poén, kétszer még elmegy, harmadjára meg már irritáló, hogy nem tud mást felmutatni. Az énekesek sem mindíg ugyanazt a számot énekelték. Arról nem is beszélve, hogy a Szabó Gyulával való közös produkciójában a 4 perces mûsorszámból elvitt fél percet. Szánalom... Szóval még 1x! Amit egy adással elõbb Keleti Andrea kerek perec konkrétan kijelentett - nagyon helyesen -, hogy ne sajnálatból szavazzanak az emberek, az tökéletesen helytálló volt, ez a mûsor ugyanis nem a szereplõk élet körülményeirõl szólt! Ha vulgáris lennék azt mondanám, hogy le van szarva, hogy ki hogy él, én engem nem azért érdekelt a mûsor!

Btw: Nem tudja valaki azoknak a zenéknek az elõadóit/címeit amik az Atraction mûsora alatt voltak?

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

ancsie18
Annyira tele vagytok elõítéletekkel, meg irigységgel, hogy hihetetlen. Most mit fáj nektek az, hogy õ nyerte? Sajánljátok tõle? Ááá, bazz... Tipikus magyar mentalitás... Ez a szánalom, nem az, hogy ki nyerte.

Pepsi Twist
Teljesen igazad van! Csak figyelj: A gyereket nem mutatják be a TV-be hogy így él meg amúgy akkor lehet hogy az emberek nem rá szavaznak, mert sztem az emberek azért szavaztak rá, hogy olyan kis szegény meg mittom én még mi és akkor õ neki szüksége van a pénzre (amit ugye õ csak 18 évesen kötlhet el)! Jaa: és itt messze ez a gyök2 volt a legszarabb... 1x-2x láttam...

A kiscsajos történet meg más mert ott csak a "bírák" döntöttek itt meg a nép...

Alexease
A musort nem neztem, a topic-ot csak kiszurtam, beleolvastam😊

- Az az 1 milla relativ "semmi". A musorvezetok, szerkesztok, bemondok keresnek 4-5 millat havonta😉 Szerintem, csak az SMS-bol, musorontent a tobbszorose folyt be. A reklamokrol nem is beszeljunk...

- Az hogy nincs jogsi, nem jelent semmit. Majd most lesz😊 A mi csaladunkban sem volt, es nincs is senkinek. Nem kornyezet vedok vagyunk, csak egyszeruen nincs ra penz😉

- De ennel volt rosszabb is. Jo nehany eve, (ha jhol emlekszem) a HP matematikai versenyet egy csaj nyerte, aki kapott is egy fasza szamitogepet. Csak az volt a baj, hogy putriban lakott, es egy dolog, hogy nem volt naluk csatorna, viz, futes, de meg villany sem;/ Vagyis amit tudott, azt gyertya melett tanulta.

Ezt is nevezheti nehany ember "szanalmasnak", de en inkabb azokra ertem, akik normalis, vagy luxus korulmenyek kozott nonek fel, takony tizen evesen tobb szazezer forintos cuccokban rohangalnak, szamitogepet kapnak, de ennek ellenere butak, nevetsegesek es egy sort keptelenek leirni normalisan egy forumba:/ Nem beszelve arrol, hogy a nagyreszuk, meg a Start gombot sem talalja meg a desktopon...
Pepsi Twist
Hát szánalom hogy a kissrác nyert, ha a fókuszba vagy hun nem mutatták volna be hogy hogy él akkor lehet nem is szavaznak rá, ki tudja a 4 for dance is így él csak nem mutatták, amúgy is õ volt a legszarabb és a legbénább és most hogy õ megnyerte a havi 1 milkát sztem az apja elfogja inni, mert azon láccik hogy tiszta részeges állat...

Nálunk sincs jogsija senkinek... Akkor mi most nyomik vagyunk, vagy mi?
shad0w
úristen, nincs jogsijuk? nem is emberek. szálljatok már magatokba egy kicsit bazeg. aki ebben a mûsorban tehetséges volt az már vagy befutott (blacktime, attraction, góra) és még felkapottabbak lesznek a mûsor által, tehát nyertek vele, vagy aki még nem futott be az most lehetõséget fog kapni rá (kovácsovics, 4 for dane, bíró, valamennyi énekes), tehát nyertek vele. ez a kissrác meg a meséléssel maximum politikusként kereshetne milliókat, most kap 12 millát egy évre amitõl rohadtul nem értem mit kell hasraesnetek, elhihetitek nem fognak jobb számítógépet venni a kissrácnak mint nektek van, megnyugodhattok. ez a pénz nekik pont arra lesz elég h ne a legnagyobb putriban kelljen élniük, és a kisgyereknek legyen lehetõsége értelmesen tanulni, képezni magát. jogsit meg ha valaki akar szerez a családon belül, ha nem akkor elpasszolják a kocsit.

komolyan nem értem mi a faszért vagytok annyira oda, de baromi idegesítõ amit mûveltek. remélem mindenkinek sikerül értelmezni azt amit feljebb leírtam, ha nem akkor próbálkozzatok vele párszor, nincs kedvem értelmetlen hülyeségekre, kötekedésekre 50szer válaszolni.

don't give a fuck

overlocker
azt a kurva most olvastam Árpika családjába SENKINEK ISMÉTLEM SENKINEK SINCS JOGSIJA!!! AKKOR MI A FASZT FOGANK VELE KEZDENI??? ez na ez a suánalom van de minekegy több millás kocsi

overlocker
Hát én ugy gondolom Szegény Árpi ide vagy oda nem érdemelt ennyit. Mgkapta a szerzõdést abbol ugy is lesz eg kis pénz én a 4 for dancenek adtam volna mert õk bárhol a világban olyat csinálnak hogy ihaj meg áll leesés A biro gergõ is jol járta szerzõdéssel. Mg az Árpi az autot az már nevetséges egy falura nem kell auto... Azt kapta volna a Fruzsi vag a 4ff dance

na, lehet kommentelni... i'm da Male!

mekkora LOL kérés istenem...

csak nem vmelyik mesemondó rokont tisztelhetjük benned?
amúgy meg csak a tényeket közlöm... semmiféle rosszindulat!!! a melegítõ adott volt! bár nem hiszem, h ne lenne egy normális 'ünneplõje' otthon... meg sztem egy Signal reklámot sem bíznának rá...
errõl ennyit!

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

ancsie18
Lehet a Tûzvonalban-hoz begyakorolta, aztán gondolták akkor süsse el itt is. 😛
Szánalmas.

shad0w
Azért örülök h vannak akik még reálisan látják a dolgokat, egyetértek.

#451: poén, mint ahogy el is mondja ha felvételrõl menne akkor simán kivághatták volna, vagy újravehették volna, de poénból benthagyták mert milyen jól sikerült. Rendben van, nem túl jó poén, sõt, de zavarban van, és egyértelmû h viccnek szánja.

don't give a fuck

Smuge
Mutass már magadrol egy fényképet szépen megkérlek. Majd kommentelem.

mama2
Amúyg az is érdekes. hogy a vidiben, Buci azt mondja, "felvételrõl megy az adás", ehhez képest szépen oda van biggyesztve az ÉLÕ felirat😛.

mama2
De Árpi nem abbol kifolyólag akart nyerni mert megsajnálták a nézõk, hogy szegény. Honnan tudhatta volna, hogy most õ azért fog nyerni, mert hogy szegény, és kell neki a pénz? Õ a tehetségével akart nyerni. És hiába mondjátok hogy nincs, mert van neki. És amikor elkezdett sírni, hogy tegnap kapta a szöveget, az nem azért volt szerintem, mert egy nap alatt kellett megtanulnia, hanem -ahogy a Náray is mondta-, a sztressz, hogy mekkora felelõsség szakad rájuk, avval hogy hétrõl-hétre, meg kell felelni a zsûrinek, és a nézõkbek is. Szóval szerintem, megérdemelte. Igaz, azért a ordítást már tulzásba vitte, csendesen ios el lehet mondani egy mesét, de ettõl eltekintve: GRT ÁRPI!!

a pénz jóhelyre került... még ilyen dumát!
bazz
adják ide nekem, akkor is kurvajó helyen lesz!!! és lehet, 1smásban tehetségesebb vok, mint a kis rothadófogú Fábry show-ba melegítõben megjelenõ kisgyerek, akit már az elsõ kanyarban kikellett volna ejteni!

az aranyág c. mûsor az M1-en megy! ott lehet gyûjteni!!!!

ancsie18
Én kb 10 másodpercet néztem a mûsorból, ezért nem tudok és nem is akarok a versenyzõk teljesítméynérõl véleményt mondani. A pénzt viszont nem szabad senkitõl se irigyelni, de akárki nyert volna, úgyis ez lenne. Elhiszem, hogy sokan dühösek vagytok, mert más volt a kedvencetek, dehát a nézõk szavazatai szerint sokaknak õ. És õk fizettek azért, hogy õ nyerjen, ergo az õ szavuk számít. Nem szeretnék politizálni, de választásokkor is ez van. Lehet hogy nem az nyer, akit te szerettél volna, de attól még a többség döntése érvényesült. És ez ellen már nem sokat lehet tenni.

Vagy Utasi Árpi mondjon le?! <#wink>

hát Bucikám röhögött rajt, lehet azért mert sikerült neki
és tényleg kamu, mert senki nem hordott mûbõrtalpú cipõt

\"In the wreckage of a job well done I saw a place I\'d never seen before, yeah And that moment I refused to close my eyes anymore\"

Smuge
Te meg elmehetsz a jo büdös francba az ilyen kommenteddel, akasztani kéne a hozzád hasonlót. Annyira nevetségesek vagyok. Mégis mit vártatok mi lesz a vége? Hogy a legtehetségesebb nyeri ? Nem volt rosz ez az Árpi gyerek akárki akármit is mond, de voltak nála bizony jobbak is. Ez és az ehhez hasonlo müsorok már rég nem errõl szolnak, nagy marketingfogás az egész.
Még hogy a nézõk döntenek. Aki ezt elhiszi, arra meg nem tudok mit mondani, gondolkodjon el egy kicsit. Ez a mûsor arra volt jó, hogy a halványodó magyar "közösséget" tovább vigyük, és ugymond tehetségesebb embereket kiemeljenek a többi közül, csak egy lökés hogy elinduljanak valamilyen uton ahol akármi is lehet belõlük. Csak kár hogy Magyarország on semmit nem ér az egész, és 1-2 év mulva a süllyesztõben végzi mindenki.A 4forDance meg ezek után is meg fog állni a maga lábán.
Egy biztos , legalább a pénz jó helyre került!

amúgy ez az esés eléggé kamunak tûnt nekem akkor is...
aki elfikázik, nem bukfencezik így rögtön...
meg a csaj se röhög úgy, mint ahogy én tenném...

hát vége ennek a ratyi mûsornak is(hacsak egy kis idõre is)

nosztalgiázás képp

\"In the wreckage of a job well done I saw a place I\'d never seen before, yeah And that moment I refused to close my eyes anymore\"

PrisonMan
Jaja az nagyon ott volt, pont mint az egész elõadása <#nyes>

Amúgy megint nagyon népszerû a téma:

PrisonMan
Ott a pont <#kacsint>

cucma: "a 2. szériába (sztem tuti lesz)" Mondta a Fábry, hogy már tárgyalt a vezetõséggel

akkor az én négyesem...

a 2 don't speak-es csaj /nevet nem tudok/
Moller Zsolt
ötreksön
meg legyen a blekktájm...

/pojáca rita is beleférne a keretbe, de 3 énekes produkció már sok lenne/

amúgy korhatár kéne...

Kicsihuszár92
Nem tom de ez a gyerek sem a karierrjére fogja költeni a pénzt mert nincs tehetsége meg már kapott szerzõdést és kocsit meg nem hinném h fogja vezetni mert olyan kicsi meg majd azzal hajtsa ki a juhokat a legelõre vagy mi? Nem a négy legjobb került a döntöbe azt kimondhatom mert Polyák Rita és Kocsis Tibor a 4 for dance és Black Tima-nak kellett volna bekerülnie!

Sziasztok! Ezzel a saját dalocskával szeretnék mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyt, és egy szebb, jobb, emberibb Új Évet kívánni!
http://www.youtube.com/watch?v=OKqxrkMh3mc
Üdvözlettel, Polgár Péter (az elsõ adásból)

...és ha a dal meghallgatása után valami vicesebbre is vágysz:
http://www.youtube.com/watch?v=Hfjic3dOaIE
😊)))
jaja... melyik határ?

a 2. szériába (sztem tuti lesz) sorra jelentkeznek a szegényebbnél szegényebb gyerekek, hogy majd megsajnálják õket és kapnak 10 millát. ez lesz higgyétek el. amúgy úgy akkor a mûsor igazságos, ha külön kategóriákat hoznának létre. külön tánc, külön az ének és lenne egy egyéb kategória.

Firerock
Hát szerintem nála van a legjobb helyen ez a pénz
nemmondom hogy õ volt a legjobb de õ biztos nem újj számítógépre és Hifi-re fogja költeni ezt a pénzt
GRATULA NEKI

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Frosty01
údejó, én volt határon túli vagyok, na? menõ mi?<#hawaii>

practitioner of the forbidden arts of death

Gratulálok a nyertesnek és kellemes ünnepeket kívánok a fórumtársaknak.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

cukorborso18
irigység???dehogy...nem bántam volna ha õ nyeri meg,ha van tehetsége,de nincs,és csak ez zavar.Rúzsa Magdinak gyönyörû hangja van,és tud is énekelni,tõle nem sajnáltam anno a fõdíjat.Viszont az Árpikát még a legnagyobb jóindulattal sem lehet tehetségesnek mondani,inkább csak szánalmasnak...

wááá! 😄 ez mekkora!!!! 😄<#taps><#eljen><#nyes>

danikarate
Jövõre meg egy néma román 10 éves kislány nyer, helyesírás számban!