Csillag születik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ToCsEk
nagyon odabasz xD

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

matyi0323
Milyen idétlen haja van már Nórának.. xD

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

limperatore
ikszdé

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

te írtad, hogy még ÁLLÓ kiscsillagok:P
Õ meg már halott:D

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

mivel multkor is volt mindeki igy logikus ,hogy most is lsz mindeki :D és a következõ adáson is lesz mindenki xD
Még kicsit több mint egy óra... :)
PrisonMan
jaja lesz

limperatore
most hogy van ma mindenki lesz megint? dc lesz este?

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Na kíváncsi vagyok a ma esti produkciókra...
LOL... :DDDDDDDDD
cs511
Ezt mondtam én is csak nyersebb stílusban. Végre van aki megért :D

Ugyan már..
Ti komolyan ilyen naivak vagytok? Tabáni egy nagyon jól megrendezett sírással zárt a végét, már elõre sejtettem, hogy ez lesz. (hasonló jelenet volt már a megasztárban is)
Ugyanígy én is megtudtam volna ezt a sírást rívást csinálni (nem sok színészi tehetség kell) Szóval szerintem (persze sokak szerint nem, akik nem számítottak a sírásra) csak lehúzta vele a produkcióját.
A többi versenyzõ meg említésre sem méltó..
Endre vagy ki, ki van herélve?
FZoleee
<#idiota>
desigo
PrisonMan
Varga Viktor

Produkció: ének Életkor: 22 év Lakhely: Békéscsaba és Budapest
Mottó: Mindenkinek igaza van ezen a világon!

Eddigi produkciói sorrendben:
http://www.youtube.com/v/_sU6d5n0cpk
http://www.youtube.com/v/731ieRYfxn0
http://www.youtube.com/v/0pJvduFSLGk

PrisonMan
Tabáni István

Produkció: ének Életkor: 31 Lakhely: Budapest
Mottó: A legjobbat akarom kihozni magamból és a legtöbbet adni az embereknek.

Eddigi produkciói sorrendben:
http://www.youtube.com/v/yQdsVR_F5lA
http://www.youtube.com/v/VkYDS38qjBY
http://www.youtube.com/v/bHcNxcyBs8I

csinálj meg 3at vagy teszem fel Veres Robikát az eddigieket és megnézzük mlyen de 99.99% h fasza ötlet szal hajrá :D
Támogatom az ötletet! <#eljen>
PrisonMan
neem, pl ugyanúgy ott lesz, hogy Veres Robi MCDC, mint most pl a "Videótár". Egy link, és ha arra ráklikkeltek akkor az az adott videós hozzászóláshoz irányít <#kacsint>

VRSDM
szóval akkor most speciel ottlenne laza 30tube-os vidi a banner alatt?
és görgessek 20percet mire jön maga a fórum? :)

az ötlet jó, csak a kivitelezéssel vannak kételyeim.

u dont have to listen anybody else but me

jó ötlet!

PrisonMan
Egy picit feldobnám a topikot: Mit szólnátok, ha összegyûjtenénk a még álló kiscsillagok eddigi produkcióit külön-külön hozzászólásokba youtube-os videókkal, és én azt a bannerba belinkelném.

Pl. elõadó neve [ brutálnagy ] [ /brutálnagy ] tag között, az eddigi fellépései meg alatt [ flash ] [/flash ] tag között.

PrisonMan
Kösz az "építõ jellegû kritikát", de legközelebb értelmesebb hangnemben írd le a véleményedet a mûsorról/továbbjutókról. "Nyávogós buzi, Rappelõ nyomi, Bábozós idióták" stb itt nem kívánatos.

szimplán nincs más, amin csámcsogjanak...

Igazából a média legtöbbször bolhából csinál elefántot, mint pl. ez a H1N1 járvány, oltás, antibiotikum, stb... na de nem akarok a témától eltérni. :)
cs511
Valójában a TV fújta fel ilyen nagyra nem ez a topik...

BaliBoy
A banner felett van egy olyan rész, hogy: fórum/ TV, Mozi, DVD>>/.... és a topiknak a címe. Ha belépsz ebbe a topikba, akkor miért csodálkozol azon, hogy arról folyik a beszélgetés ami a mûsorban történt?

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

cs511
Bár nem tõlem kérdezted, de Ördögh Nórinak volt a legégõbb, mivel vele nem foglalkozik napok óta a média. Engem nem az bosszant, hogy pityereg István, hanem az, hogy napok óta ezt hallom a médiában és már itt is ezt olvasom. Megy a reggeliben, fókuszban, sztárpletykákban, csillag születik reklámban és bemutatókban... De úgy látszik nektek ez kell.
:D

tuti elsõre :)
bízonyította elég jól szerintem,hogy tudja mit csinál!
azaz jól nyomja nah :D
VRSDM
ugyan nincs garancia hogy elsõre látta.
de akárhányszor láttam élõbe mindig 1mp-alatt kapcsolt . szóval sima ügy.

desigo
Szatmár Kamarának mekkora mákja volt,hogy nem estek ki.
MCDC ha tényleg elõször láttam a videót akkor nagy respect!
jaaaj hagyjuk már :)
szted akarattal sírt? ha egyszer jön magától akkor nemtud mit tenni! Õrá pont akkor jött rá és kész.
Ördögh Nórinak is égõ h sírva fakadt ugye?:S lol :D
na mind1 :Dd
rcstuning
Sírni nem szégyen, de azért nem kell ennyi ember elõtt csinálni és elõnyt kovácsolni belõle.

Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...

Ez így igaz! <#eljen>
RETROB0Y
Ezt a sok kemény face-t Akik sosem sirnak uh

Most komolyan azé Tabáni már böven bizonyitott nmkell söt nm is lenne senkinek se fikázni mivel sztem már rég egy igazi csillag csak mg elöbb mgnyeri ezt a pénznyelö szart azt csa

Aki jobban és szebben valamint szintén teljes szivéböl tud énekelni mint õ nah az fikázza(mg aki elmult 18 és már egy kis ész is szorult a fejébe XD)

Ne nézz hülyének mert nem ma jöttem le a falvédõrõl...

#1199: Tudom, én értettem félre, ne haragudj... :)
jaaaaaaaaaj olvasd már el még1szer :)
ha nem jösz rá akkor még1szer de elmondom a megoldást! képletesen írtam amit írtam nem kell szó szerint érteni :)
Tudom h nem színész azért írtam azt amit !
VRSDM

Mi ebben az irónia barátom? Képzeld tudom mi az az irónia...
VRSDM

Ember, Tabáni mióta profi színész? Ezt honnan szedted?
Õ civilben egy egyszerû múzeumi teremõr, sose volt köze a színészethez...
#1193 és hát azért ugye tabáni profi színész és azért tud sírni ugye?
csak mert a profi színészek sem tudnak ennyire sírni de õ tud xD szóval igen megjátszotta,igazad van Joda mester <#worship>
jah te ilyen nagyon kemény srác vagy aki még sose bõgött???

Életkor: 14-18 között
ezek szerint neked még abba a kategba kéne tartoznod, akisír, mert eltört a matchboxa:D

Nyugi majd megtanít téged is az élet pár dologra:)

Egy interjú során Tabáni elmondta hogy túlzottan beleélte magát a dalba, és ezért sírta el magát...
cs511
A szánalmas bôgô masináról beszélek, de nem vagyok elmebeteg.
#1189 Nem mondtam, hogy nincs jo hangja, de ha becsúszik egy hamis hang, nem zokogással kell menteni...

;-)

Én leszarom, Vásáry-nak drukkolok amúgyis. :)

A legutóbbi Csillag Születik mûsor hasonló volt egy afféle segélyezéshez. Már bocsánat, de egy verset bárki meg tud tanulni, és bárki el tudja mondani.

Tabáni Istvánnal kapcsolatban csak annyit hogy nincs mindenkinek tiszta énekhangja, de neki adott, õ egy tehetség, és esélyes arra hogy megnyerje a versenyt, bár ezt még korai mondani. Szóval kicsit nyisd ki a füled...
DONGUBA
te kirol beszelsz elmebeteg?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

cs511
Legutóbb Utasi Árpi sírta be magát a döntôbe, most meg ez a buzi...

:DDDDDD