Csillag születik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Õ meg már halott:D
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Ti komolyan ilyen naivak vagytok? Tabáni egy nagyon jól megrendezett sírással zárt a végét, már elõre sejtettem, hogy ez lesz. (hasonló jelenet volt már a megasztárban is)
Ugyanígy én is megtudtam volna ezt a sírást rívást csinálni (nem sok színészi tehetség kell) Szóval szerintem (persze sokak szerint nem, akik nem számítottak a sírásra) csak lehúzta vele a produkcióját.
A többi versenyzõ meg említésre sem méltó..
Endre vagy ki, ki van herélve?
Produkció: ének Életkor: 22 év Lakhely: Békéscsaba és Budapest
Mottó: Mindenkinek igaza van ezen a világon!
Eddigi produkciói sorrendben:
Produkció: ének Életkor: 31 Lakhely: Budapest
Mottó: A legjobbat akarom kihozni magamból és a legtöbbet adni az embereknek.
Eddigi produkciói sorrendben:
és görgessek 20percet mire jön maga a fórum? :)
az ötlet jó, csak a kivitelezéssel vannak kételyeim.
u dont have to listen anybody else but me
Pl. elõadó neve [ brutálnagy ] [ /brutálnagy ] tag között, az eddigi fellépései meg alatt [ flash ] [/flash ] tag között.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
:D
bízonyította elég jól szerintem,hogy tudja mit csinál!
azaz jól nyomja nah :D
de akárhányszor láttam élõbe mindig 1mp-alatt kapcsolt . szóval sima ügy.
u dont have to listen anybody else but me
MCDC ha tényleg elõször láttam a videót akkor nagy respect!
szted akarattal sírt? ha egyszer jön magától akkor nemtud mit tenni! Õrá pont akkor jött rá és kész.
Ördögh Nórinak is égõ h sírva fakadt ugye?:S lol :D
na mind1 :Dd
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
Most komolyan azé Tabáni már böven bizonyitott nmkell söt nm is lenne senkinek se fikázni mivel sztem már rég egy igazi csillag csak mg elöbb mgnyeri ezt a pénznyelö szart azt csa
Aki jobban és szebben valamint szintén teljes szivéböl tud énekelni mint õ nah az fikázza(mg aki elmult 18 és már egy kis ész is szorult a fejébe XD)
#1199: Tudom, én értettem félre, ne haragudj... :)
ha nem jösz rá akkor még1szer de elmondom a megoldást! képletesen írtam amit írtam nem kell szó szerint érteni :)
Tudom h nem színész azért írtam azt amit !
Õ civilben egy egyszerû múzeumi teremõr, sose volt köze a színészethez...
csak mert a profi színészek sem tudnak ennyire sírni de õ tud xD szóval igen megjátszotta,igazad van Joda mester <#worship>#worship>
Életkor: 14-18 között
ezek szerint neked még abba a kategba kéne tartoznod, akisír, mert eltört a matchboxa:D
Nyugi majd megtanít téged is az élet pár dologra:)
#1189 Nem mondtam, hogy nincs jo hangja, de ha becsúszik egy hamis hang, nem zokogással kell menteni...
;-)
Tabáni Istvánnal kapcsolatban csak annyit hogy nincs mindenkinek tiszta énekhangja, de neki adott, õ egy tehetség, és esélyes arra hogy megnyerje a versenyt, bár ezt még korai mondani. Szóval kicsit nyisd ki a füled...
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!