Csillag születik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
mert biztos tinédzserek szavaznak
véletlenül sem a dagadt kanapékrumpli 40-50 közötti anyukák^^
borzalmasan gyenge. külön külön tényleg jól mozognak, de épp errõl van szó hogy semmi összhang haver.
nézd már vissza tavalyról a blacktime-ot, õk egyszerre mozogtak. és ugyanúgy, ezek a badboyzos fiúk meg nem is ugyan úgy, és van hogy két három mozdulatos elcsúszással csinálják.
nemmondom hogy szar mert ténylegügyesek nagyon, csaképp gyenge.
u dont have to listen anybody else but me
igen, az énekes csaj, meg a Viktor esett ki
Én inkább mondjuk azt a horváth gyereket dobtam volna ki
na õ nagyon idegesít
tudom, írták chatben is:D
Egyébként nálam is egy fél óráig nem jött be az SG... :(
én az énekescsajt meg a viktort ejtettem volna ki! az eredményre kivi vok szal irjátok meg!
ööö a bad boyz dallamja meg kezd a fülembecsengdnixD
az örg jól beszélt,komoly koreográfia és kemény meló van az ö táncukban :)
de fasza volt ez a mai nap :D
strokes újított , de a múltkori jobban tetszett.
#1158: te meg álszent faszfej vagy:D
Amúgy... Tabáni fog nyerni! Neki kell! Bár csak egy ilyen énekese lenne a jövendõbeli bandámban
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
You\'ll never walk alone!
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Nos, ez a Tabáni István nagyon tud énekelni ezt már nem egyszer bebizonyította. Nagyon tiszta, szép hangja van. A mostani produkciója nagyon tetszett. :)
Zenei téren nagyon válogatós szoktam lenni egyébként... :D
Lehet hogy sokan nem fognak velem egyetérteni de én Bencét valahogy nem juttatnám most tovább. A Bad Boys produkciója megint tetszett, hihetetlenül jól csinálják. Ritkán látni ilyet amikor szinte minden mozdulat egyszerre történik. :)
Igazából ha nekem kellene dönteni arról hogy kik legyenek a kiesõk akkor lehet hogy holnapig sem tudnék dönteni... :D
Vásárhelyi André amit tud az különleges, neki a hangja olyan mintha egy operából csöppent volna ide. A Szatmár Kamara csúnyán leszerepelt, legalábbis az én szememben...
Az biztos hogy nagyon szimpatikus ember ez a Tabáni és nagyon jól énekel, én neki drukkolok:)
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036