Csillag születik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

kb. <#vigyor>

Willenbrock
kanapékrumpli=kanapén nassolgató dagadt egyén?

aha

angelslie
Jól is énekel

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Igazából ez már ízlések és pofonok. De szerintem biztos hogy nem a Bad Boys fogja megnyerni...
A dagadt kanapékrumpli közötti anyukák magyar nótát hallgatnak, de az nincs.

aha
mert biztos tinédzserek szavaznak
véletlenül sem a dagadt kanapékrumpli 40-50 közötti anyukák^^

A Bad Boys tipikusan az a banda, akiket csak a tinédszerek szavazatai visznek tovább.

VRSDM
" Bad Boys produkciója megint tetszett, hihetetlenül jól csinálják. Ritkán látni ilyet amikor szinte minden mozdulat egyszerre történik. :)"

borzalmasan gyenge. külön külön tényleg jól mozognak, de épp errõl van szó hogy semmi összhang haver.
nézd már vissza tavalyról a blacktime-ot, õk egyszerre mozogtak. és ugyanúgy, ezek a badboyzos fiúk meg nem is ugyan úgy, és van hogy két három mozdulatos elcsúszással csinálják.

nemmondom hogy szar mert ténylegügyesek nagyon, csaképp gyenge.

u dont have to listen anybody else but me

Nekem valahogy Viktor elõadása egy kicsit erõltetettnek tûnt. Nincsen rossz hangja ezt aláírom, de van a versenyzõk között olyan akiben több van elrejtve mint amennyi a mûsorban mutatkozik. Pl: Tabáni, Bad Boys...
sorry

igen, az énekes csaj, meg a Viktor esett ki

Én inkább mondjuk azt a horváth gyereket dobtam volna ki
na õ nagyon idegesít

kösz a választ :S
Willenbrock
De Handelt azt nagyon tud énekelni-mikor nem láttam amúgy azt hittem nõ énekel.Itt van egy link az eredetihez is ha valakit érdekel:Rinaldo

Carloska
A kedvencetek b++ LOL

nincs mit:)
tudom, írták chatben is:D

Köszönöm szépen! <#worship>

Egyébként nálam is egy fél óráig nem jött be az SG... :(
parancsolj:)

csak szarakodott eddig az sg:D

ki esett ki? am neharagudjatok de mc dc tuti továbbjutó volt :D 12bõl elég durva lett volna ha pont õ esik ki :)
én az énekescsajt meg a viktort ejtettem volna ki! az eredményre kivi vok szal irjátok meg!

ööö a bad boyz dallamja meg kezd a fülembecsengdnixD
az örg jól beszélt,komoly koreográfia és kemény meló van az ö táncukban :)
de fasza volt ez a mai nap :D
strokes újított , de a múltkori jobban tetszett.
Nagyon szépen köszönöm! :)
feltöltöm neked mindjárt

#1158: te meg álszent faszfej vagy:D

Amúgy... Tabáni fog nyerni! Neki kell! Bár csak egy ilyen énekese lenne a jövendõbeli bandámban

limperatore
amit a herélt énekelt annak a számnak mi volt a címe?

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Strokes-nak a múltkori színes csöves mûsora az jobban tetszett.
Guilty01
strokes, mcdc továbbment, ez a lényeg... szatmár kamara bitang gyenge volt

You\'ll never walk alone!

Apropó valaki nem tudja esetleg hogy a "Fényév Távolság" címû dalt honnan lehet tiszta és rendes minõségben letölteni? Tudom hogy Google jóbarát, már egy órája keresem de eddig csak silány hangminõségben találtam meg...
gibson9
hát most meglepõdtem, hogy a Szatmár Kamara tovább jutott :O pedig ez a produkció elég gyér volt.. de hát sok tagból állnak és így garantált a sok szavazat -.-

Hát Esztert én is kiraktam volna,meg nekem a másik talán Csikó Szabolcs lett volna. A Szatmár meg téll nem volt ma nagyszám, de az eddigiek alapján nekem tetszett.
Te bunkó paraszt!!
rcstuning
Gyerekek ezt nem hiszem el. Hogyhogy csak buzik juthatnak tovább?

Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...

Szatmár Kamara csak bejutott, pedig ez a mai alakítás nem volt szerintem valami túl fényes...
Valahogy az elsõ perctõl én is így gondolom. De a hangja az nem rossz...
limperatore
a lányok álma brasch bence :D:D:D: szép orra van

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

kuci06
fakkjeee, MC DC továbbjutott

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

limperatore
ez a vásáry meleg :D ahogy mozog is

Gecc, Hujber Ferinek még egészen jó hangja is van, de Gyõzõ,meg Csaba ink maradjon a színészkedésnél<#beka2>
Üdv mindenkinek! <#wave>

Nos, ez a Tabáni István nagyon tud énekelni ezt már nem egyszer bebizonyította. Nagyon tiszta, szép hangja van. A mostani produkciója nagyon tetszett. :)
Zenei téren nagyon válogatós szoktam lenni egyébként... :D

Lehet hogy sokan nem fognak velem egyetérteni de én Bencét valahogy nem juttatnám most tovább. A Bad Boys produkciója megint tetszett, hihetetlenül jól csinálják. Ritkán látni ilyet amikor szinte minden mozdulat egyszerre történik. :)
Igazából ha nekem kellene dönteni arról hogy kik legyenek a kiesõk akkor lehet hogy holnapig sem tudnék dönteni... :D
Vásárhelyi André amit tud az különleges, neki a hangja olyan mintha egy operából csöppent volna ide. A Szatmár Kamara csúnyán leszerepelt, legalábbis az én szememben...

Ez csak személyes vélemény!
nem hiszem, hogy miatta sírt volna... szegény:/
Az biztos hogy nagyon szimpatikus ember ez a Tabáni és nagyon jól énekel, én neki drukkolok:)

sb1
hát igen, valahogy így kell énekelni a padlásból...rip Kaszás Attila :(

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

limperatore
jah ............................

sb1
az elsõ 4-et mondtam, majd mikor ott fogunk tartani, kb 1 hónap múlva.........

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

limperatore
de az elsõ 10 megy tovább nem?:D

sb1
MC DC, Tabáni István, Brash Bence, meg a herélt csávó...õõõ igen Vásáry....na, õk lesznek az elsõ 4-ben figyeljétek meg !!!

limperatore
áááááá dc nagyon nagy volt megint :D

Willenbrock
Csávónak hogy lehetett szoprán hangja?Lehet hogy herélt volt?A dal jó volt szerintem-az Antichristo-ban is ez volt.

matyi0323
(Y) Biztos lezsirozták már neki :D

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

triplet
MC DC FOREVER!<#worship><#worship><#worship><#worship>

kuci06
NINCS.

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

STREEX
Van valaki akinek nem õ a kedvence?!

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

limperatore
mc dc jön végre, !!!

limperatore
ezt a zsidó gyereket biztos tovább juttatják :D brasch bence