4158
  • McCartman
    vhogy hozzá kurvult a szerepéhez.
    ezt követelte tőle a média , ilyenné is vált.
    hja , azért szépen kifeküdte magának az utat azt el kell ismerni.
    huszadrangú senkiből hirtelen betették elő! műsort vezeti egy főműsoridejű szuperprodukcióba.
    WTF?!
  • paly90
    jó lvan, akkor nem csak én gondolom úgy h elvan szállva magától
    megnyugodtam:D
  • IXEMGabeo
    ja igen Ördög Nóra kib idegesítő, főleg mióta rövid a haja, mindenesetre veszettül sokat képzel magáról miközben hóót amatőr műsorvezetőnek...maradt volna a kölyökklubnál anno az legalább neki való volt:D:D:D
  • McCartman
    sztem is .
  • IXEMGabeo
    pff

ez a 2 borsodi srác szimpatikus volt igaz h totál amatőrök de legalább őszinte produkciójuk volt...
  • McCartman
    ne irigykedj.
    az volt szánalmas ahogy Ördög Nóra produkálta magát.
    azon meg nem csodálkoznék , ha nem a srác ötlete lett volna.
    ez hol opera szerinted?
  • Victor1103
    húú de fals ez a szám, de tuti átengedik mert ha nem akkor DISZKRIMIÁCIÓÓ-.-
  • Janika114
    Hát az a gáz h nálunk az ilyen mizu mizu dalok a menők már manapság :S
  • IXEMGabeo
    húú de nem szimpatikus ez a pondró aki operát énekel...na most ezzel vágódik be a közönségnél látom ez lesz az új tinibálvány:S:S:S
  • Dean Winchester
    ennyi erővel mint mondtam ezt a produkciót nem tudják überelni sztem, szóval elég is belőlük xD
    de én akkor se drukkolok olyannak aki már vmit elért! én egy tök szimpla embertkét akarok a trónra ültetni, csillag szülessen és ne csillag nevelkedjen xD
  • cargame
    Ennyi erovel abalett tancosok sem amatorok. Szoval ez lenyegtelen.
  • karajjj
    tabáninak volt már előtte zenekara
  • Dean Winchester
    sztem a műsornak azért kéne lennie,hogy egy valóban amatőr ismertelen emberből csináljunk valakit!
    tabánival sikerült ő tényleg "senki" volt, sima teremőről lett ismert ember!
    na már most ez a tag #1859 - így ezek után nem drukkolok neki!
    én olyan embert akarok itt látni aki amatőr és a nulláról indul , van benne tehetség! én csak azoknak drukkolok az ilyen ismert, díjas emberek menjenek a fenébe...
  • Ironman2
    Az nem baj,de országosan még nem ismert annyira.Ezért van ez a müsor.Most megismeri többmillió ember.Amugy én se hallottam róla még
  • retoucher
    Profi énekest ad el lelkes amatőrként az RTL

"A férfi profi énekes, aki az interoperett.hu-ról azóta törölt adatlapja szerint a Bartók Béla Konzervatóriumban végezte tanulmányait, Richard Wagner-ösztöndíjas is volt, Pécsett, Debrecenben, Győrben és Szegeden is fellépett"
  • Dean Winchester
    timi csen
    most a fókuszban
    veca nagyon jó barátnője -> megvan miért került tovább és miért játszották el ezt amit a faktorban -.-
  • Dean Winchester
    értem , nálam sincs csak m1,tv2,rtl klub , helyi tv meg másik tv :D
    még duna v m2 sincs xDDD
    de ha nem tetszik ez a műsor akkor beteszel egy dvd-t és megnézed a filmet
  • karajjj
    akkor lehet nézni az m1-et, vagy a dunát, ott nincs ilyen
  • Papa01 #1855
    Tudod nem mindenhol van több száz csatorna... Ezt is érted??
    És ha jól tudom, nem sokára indul a nagyszerű X-faktor is, vagy mi a fene.. öröm.
  • Dean Winchester
    ez csak 3 műsor a több száz csatorna kínálatából :DD
    de jólvan , értjük...
  • Rage47
    olyan, mintha a mai celebeket a mekis kajához hasonlóan gyártanák :S elég szánalmas már, amit művelnek...
  • Papa01 #1852
    Azért vedd figyelembe, hogy számomra a VV és ez ugyanaz a kategória... semmi újdonság... egyébként van még valami Éden című hülyeség valamelyik másik adón is...

Na de nem OFF-olok.. :)
  • karajjj
    az előbb még az volt a gond, hogy bárhova kapcsolsz, ez megy, most meg már az, hogy minden évben van
  • IXEMGabeo
    llooooll 1 évre rá:D:D
  • IXEMGabeo
    +1 mostanában van ez előszeretettel. Régen még úgy 2004-ben pl vége lett a Mega 1-nek csak 11 évre rá jött a következő efféle műsor, volt szünet rendesen. Most orrba szájba jönnek a tehetségkutató műsorok
  • Papa01 #1848
    Nem telik el év, hogy valamelyik csatornán ne menne valamilyen hasonló stílusú műsor...
    Pl a Megasztár sokadik szériájának alig néhány hónapja lett vége, máris indul ez.. nem is beszélve a teljesen agyatlan "valóság show" műsorokról...
  • karajjj
    hol megy még ilyen?
  • Papa01 #1846
    Szerintem ez nem szórakoztató, inkább szánalmas és idegesítő...
    Ez a "nem kötelező nézni" szöveg, meg annyira tipikus.. :)

Úgy gondolom, ezeket típusú műsorokat kicsit szüneteltethetnék, ugyanis marhára fárasztó, hogy akár melyik csatornára kapcsolom, mindig ilyeneket kell nézni...
  • Dean Winchester
    talán mert szórakozunk rajtuk, talán nevetünk rajtuk azért?
    a rappesben meg szted mi a durva? szerintem ritka szar , ezt bárki megcsinálja amit ő..
    ja h előtte dadog amikor beszél? :S de a produkciót kell értékelni és nem az előzményeket
    ennyi erővel jöhetnének a tolókocsis gyerekek akik tudnak mindent és jussanak tul csak mert ilyen bajuk van :S
    vicc kategória
    egyébként a táncos tetszett nekme a legjobban bár ők fejlődni nemtudnka mert sztem ennél többre nem lehetnek képesek xD
    a harmonikás meg egyedi tud még ujat is mutatni ...
    egyébként meg nem kötelező nézni :)
  • Kongy
    mikor bejött, akk én inkább szánalmat éreztem, aztán nekem is leesett az állam. Nagyon durva a gyerek. :D
  • Krisztiam #1843
    Sziasztok
    nekem Farkas Gyuri tetszett.. nem gondoltam volna, hogy majd így rappel.. azt hittem be fog égni rendesen..
  • Papa01 #1842
    Na de érted... pár viszonylag jó produkcióért mennyi szart lenyomnak az ember torkán? Miért kell nézni azt sok fogyatékost, aki direkt hülyét csinál magából?
    A másik meg, szerintem, ebben a kis országban évente 2-3 ilyen jellegű műsort lenyomni, pofátlanság..
  • IXEMGabeo
    ne hazudjál tudom h fanolsz odaát:D
  • cargame
    Itt legalabb van par ertelmes meg tehetseges ember. De ott??? Csupa szanalom, bar en is megnezem neha:P viszont ez nem dicsoseg
  • Papa01 #1839
    Mert ez mivel jobb?
  • JethroHUN
    már az gáz hogy nézed...
  • cargame
    Jaj szegenykem, mekkora problemaid vannak ...
  • BaliBoy
  • Ironman2
    Én se látom a párbajt sajnos,majd felvételről megnézem
  • Martinez01
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ez a f*s, sz*rtalicska, bullsh*t csillagszar miatt vasárnap lesznek a VV párbajok... Köszönöm RTL Klub!