Csillag születik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

úgy is el fogja mondani majd hamarosan a fókusznak vagy reflektornak😛

Tabáni... kurvajó... mint mindig... tökéletes...
és már kezd feloldódni is😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

matyi0323
Az utolsó mondatoddal teljesen egyetértek. Sõt nem is az elsõ találkozás után kell ítélni, mert nekem van olyan ismerõsöm, hogy ismerem 3 éve és még mindig nem ismerem igazán..
Igazából az egész hszd- el egyetértek. 😊

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

gibson9
De attól, hogy kicsit máshogy öltözködik, mint az átlag és a beszédstílusa is más, attól még nem biztos, hogy meleg. Nem azt mondom, hogy nem az, mert én sem tudom és Te sem tudod. Én csak azt mondom, hogy az alapján amit látsz nem szabad megítélni és beskatulyázni senkit.

aha... baszasd seggbe magad és neked is ilyen lesz😄

tommyknockers
Ennek a Bencének a fejszerkezete agressziót vált ki belõlem. A kinézete, a kisugárzása, ahogy belenéz a kamerába. Idegesítõ.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

triplet
Egyáltalán nem. én nem erre értem a buziságot. Az Andrén látszik a buziság, kb minden buzin látszik az hogy buzi, a Bencén ilyen nem látszik.

matyi0323
Szidtam a rózsaszín sálas emberkéket, tehát most magam ellen beszélek, vagyis amiket eddig írtam az ellen. De nekem is van rózsaszín ingem és attól még nem vagyok buzi(nm érzem magam annak, sõt barátnõm is van és soha nem voltak ilyen vágyaim, mint pl Steiner Kristófnak) , mert egy öltönyhöz felveszek egy normális rózsaszín inget.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

gibson9
jó meglátás

matyi0323
Nem.

gibson9
Bencén most lila pulóver van. Akkor õ most buzi?

matyi0323
Szerintem nem mindig az életkortól függõen kell megnézni, hogy mit mondd valaki. Az én sulimban is vannak ilyen "rózsaszínsálas fiúk", nem mind homo, de elég sok "különleges". De azt igaz, hogy elég furcsa ez a mai divat, de még attól ugyanazt mondom amit eddig is csápoltam, hogy nekem nem jön be ez (rózsaszín) sálas dolog egy fiún, fõleg nem +17 fokban.

matyi0323
Errõl a nyitott dologról az jutott eszembe mikor egyszer haverral ültünk a városban és odajött egy lány. Már régebbrõl ismertük és megkérdezte a haveromtól, hogy szerinte, hogy néz ki.. Mire haverom: Nem vagy te csúnya, csak különleges... xD
Tehát ebbõl az a következtetés, hogy nem buzik õk, csak különlegesek... xD
(szerintem attól még buzik😄DDDD)

triplet
Én nem is vontam kétségbe azt hogy jó hangja van. Sõt, iszonyú jó hangja van. én csak azt mondtam hogy szerintem buzi, a tehetségét nem vontam kétségbe.

gibson9
bár most ahogy elnézem még csak 14-18 között vagytok.. érdekes, hogy ilyen könnyedén dobálóztok a buzi kifejezéssel 😄

Totti5
És ha puzi akkor mivan? minden puzi így tud énekelni? nem, ez egy adottság amit õ professzionáli szintre csiszolt, amivel nagyon kevés ember rendelkezik, azt meg hogy milyen a magánéletében lényegtelen... honnan tudjátok hogy a Bad Boysba nincs e egy buzi pl? teljesen mindegy...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

gibson9
én személy szerint nem hordok rózsaszín sálat, de a fiatalok között már tavaly is elterjedt volt a rózsaszín.. és ebbe minden beletartozik. Ha ilyen gondolkodással bemennétek egy középiskolába, akkor kb a fiúk 80%-át lebuziznátok

triplet
Akkor azok sem normálisak. vagy csak metroszexuálisak? mert te gondolom, nem vennél fel ilyen rózsaszín vagy miféle sálat. vagy igen? Ne meséljétek már be nekem hogy egy ép elméjû hetero ember felvenne ilyen ruhát mint ez az André.
bár lehet azok az emberek akikrõl te beszélsz sem hülyék vagy éppen buzik, csak ahogy a south parkban volt: nyitottak! kitudja.

matyi0323
Jó persze, nem azt mondom, hogy attól buzi valaki, de nekem igen furcsa... Nem igazán tetszik.😄

gibson9
egyre többen öltözködnek így a mai világban és nem azért mert buzi mindenki 😄

triplet
hát ezért egy normális hetero embernek nincs ilyen vékony lányos hangja. Talán egyedül a vivás Kristófnak annak a buziszõkének nincs ilyen lányos hangja, de egyébként meg ilyen hangjuk van. gondoljatok csak arra a Divattervezõre, annak is ilyen buzis lányos hangja van. csak épp az André az jól használja ki ezt a hangot.

gibson9
Hernádi nem használt spoiler-t, amikor a filmrõl beszélt <#idiota>

matyi0323
Most az, hogy a hangja ilyen az egy dolog. Akik az operában énekelnek nekik is ilyen a hangjuk és feltételezem, hogy nem mind buzi...
Az öltözködése ( a sál nekem legalábbis ) tényleg furcsa.

kuci06
Holy shit, pali rendesen kiénekelte
eredeit:

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Danka88
hát ha csak hallanánk... de sajnos látjuk is 😛

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

angelslie
Mert szerinted attól hogy valaki meleg már ilyen lesz a hangja?😄D De hülye vagy 😄

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

gibson9
az nem jelent semmit

triplet
Tényleg homo. hát nem hallod a hangján, meg nem látod az öltözködésén?

mflex
Bûn ronda a haja most😄DD
Egyébként, ha nagyra tartja a száját, szerintem 3 farok is elfér benne.

<#eplus2><#zavart1><#zavart2>

What about the forests?

matyi0323
De most tényleg homo vagy csak mondja mindenki?xD

gibson9
5. elem címû film betétdala jön Andrétól.. az a szám geci nagy.. kíváncsi leszek

angelslie
Te inkább válaszolj nekem az új topikodban, mint hogy itt okoskodsz 😄

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

angelslie
Hát ennek a frizurának a lényegét nem értem 😄 Szerintem nagyon ronda

berlinboy6329
ASd nekme is pont az jutott eszembe elõször..Még Kerrigan is eszembejutott,de mégsem hasonlit annyira :p

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

mflex
Az "ördögnóri" (utálom, mint a szart), ha oldalra fordul, akkor totál ALIEN feje van <#hehe>

What about the forests?

Ez a Strokes nagyon jó lenne...ha nem lenne ekkora Stomp-utánozós jellege...

angelslie
Vödörfejek😄

matyi0323
Szerintem ez annyira nem volt jó, mint az elõzõek, de attól függetlenül ez is tetszett. 😊

#1248: Mert a 70% cigány a maradék meg sittes köcsög sugárzik róluk a kb. 8 osztályos értelem... A fejszerkezetükrõl meg már inkább meg se említek semmit.

PrisonMan
ez nagyon zsír volt 😄

Danka88
Na ez nagyon kemény lesz 😄😄

gibson9
nemtom a nõk miért vannak annyira oda a bad boysos köcsögládákért.. visít az összes nõ, amint színpadra lépnek -.- utálom õket én is mint a szart

kedvencem, hogy "kockás has"
aha... ez a tipikus 40 kiló vasággyal... lemegy konditerembe és rögtön "izmos"
Amúgy jók voltak

A tamást utálom fujjjjj... büdös cigány húzzon haza a faszba nyomorult bájgúnár
Szabolcs meg uncsi

Dizson
Na majd MC DC megint megmutatja. 😊

zoliii
A gitáros srác szerintem nem játszott olyan szarul, hogy ez a bolond zsûri így lepontozza 😄
Egyre jobban utálom Fáy Miklós-t. Mindenkit csak fikázni tud.

STREEX
Jön a kedvencünk!

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

kuci06
nudli budli?

Profi zsûri.

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

matyi0323
Akkor úgy látom mások is osztják a véleményem. 😊
Ez Tamás gyerek meg valami tetszetõs.. jó mindig vagy elég gyakran meglévõ számokat énekel, de valamiért mégis bejön.

Hát ez volt az a tánc, ami 2 FILLÉRT NEM ÉR MEG...

Zsûritagok igénytelen ízlésficamos fajankók...

Danka88
énse birom öket... nemtudom, valahogy nembejövös ez a táncikolás

berlinboy6329
Én tudom..Én azért mer tele van cigóval,meg a Fókuszban mutogatták,h van köztük egy sittes,meg nagy szararcnak néznek ki,koxos,baszós faszfejeknek...Én csk sittes Boyznak hivom õket..Alkalmazni kellene rájuk a Sharia-t -.-

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

matyi0323
bad boyzzzz -.- uff de rühellem õket :/ de nem tudom miért is xxd