Csillag születik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

getár, bbõõggõõ 😊
ez nagyon egyéniség volt...végre valami újdonság

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

na ez a csaj kemény 😄
hamár lúd, akko legyen kövér<#eljen><#idiota>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Nem, egyértelmûen nem õ tehet. A szerkesztõk idõzítették úgy.
Csak arra akartam utalni, hogy ez a szitu mindkét fél hibája volt.

Parasztság ott hagyni, de ez volt az ára, hogy végigcsinálhassa az 1 óráját, és nem dudálták le 3 perc után. Senkitõl nem várhatja el, hogy végig fogják ülni, elég monoton egy 'produkció'.
A lényeg az, hogy a kecske is jóllakott, és a káposzta is megmaradt.
Jééé.Nem az SP volt? Rózsaszin ruhában

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

ez a maszkos meg külföldi koppintás 😄
matyi0323
valaki majd youtube linket rakjon be.. XDD

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

matyi0323
be akartam írni ugyanezt, csak nyomtam egy frissítést.. megelõztél 😄xD

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

szabii98
xDDDD

I met God. She's black

na végre a sok szemét után valami értékelhetõ ez a csajszi, Boglárka igen csinos

na megvan az RTL bikicsunáj jelöltje nõben😄

STREEX
Ezek a tankcsapdások aztán tudnak!! XD

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

õ tehet róla ,hogy pont ebédszünet elõttre tették? nem!

ez a nõ meg vicc 😄 azt mondja énekel meg táncol is aztán csak énekelt :S szar volt
bár ha van zenei alap lehet jobb lett volna
amúgy most találták meg Bikicsunáj feleségét😄

Freddycom
Ja, egyenesen szar + Hiterbajusz.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

csak nem értem, hogy az ujját mért tette az orra alá 😄
szabii98
ez nem Z.Z. volt?O.o

I met God. She's black

nagyon rossz a laptoprol írni sok ékezetet alig találok meg ráadásul most türelmem sincs odafigyelni a HÍ-ra

nem rossz a rapper csávó

dehogynem 😄
Freddycom
(De h ennyire nem lehet helyesen írni...)

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

SirAlo
nem ez a hegedus volt a gyozike showba is?😄

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

azaz Fáyi...nem tudom miért Ungvári jutott eszembe😄😄😄

megcsinálta 1 óra 3 perc környéke lett...

Fáy Miklós a 'kopasz'.

Mennyit lett amúgy az idõ, pont kimentem, és csak akkor értem vissza, amikor már Nóriékkal beszélgetett.

szünet: persze, dramaturgiailag is izgibb így, meg a tévében is jól mutat, de a nézõknek is hasznos volt erre idõzíteni a szünetet, mert ennyit végigülni kínzás.
Gondolom a kajaszünet idõzítése meg a szusis bevezetõ elõtti is csak a 'dráma' miatt volt.
azta mindenit, nagy gratula a csávónak h kimerült

nem Ungvárinak hívják a kopasz csávót? ezt az újságíró fazont...

bippo arra gondoltam konkrétan, hogy a TV nézõknek legyen egy kis dráma meg elõadás, h megvan a rekord annak ellenére h mindenki kiment kajálni meg aludni😄

Milyen Ungvári? Ki õ?

OFF: filling? végülis, ha azt nézem, hogy kitöltik az idõt, akkor filling 😊
feeling vagy magyarosan fíling.
OFF:biciKli

Igen, megtisztelhették volna. Õ meg azzal a produkciót, a zsûrit és a nézõket, hogy nem egy 1 órás produkcióval jön ebédszünet elõtt 😊
Örüljön neki, hogy nem zavarták el. Amúgy drukkolok neki. Jó, hogy ilyen ügyesen fókuszál a feladatra.
az az Ungvári meg kínait zabált közbe😄😄

hihetetlen bunkók, de azért 1 órát simán ki lehet bírni addig legfeljebb telefonozok, vagy beszélgetek a mellettem ülõvel, a forgatásokat is 2-3 óráig végig kell ülni ott nincs nyafogás...amúgy elhiszed h ez egy parancs volt a közönség felé h vonuljanak ki? mindezt azért h otthon legyen egy kis üresjárat filling

gyorsan bekapta de kikockázva lehet látni ,hogy lenyelte 😊

a bicigls bemutató fasza lesz

a labdás gyereket megtisztelhették volna azzal ,hogy ott maradnak és nem zajongnak és zavarják a rekord kísérletben :S
ez hatalmas xDDD labdás csávó

direkt csinálták h legyen show...

Persze és az összesben ott volt a penge.

FZoleee
ez a bocis már volt a balázs showban
baszki ez meg se ette a kexet, tuti az ingjébe ment
humorharold , ja xD
jellemzõ, hogy Székelyföldrõl jött úgy látszik az összes arany tartalékunkat otthagytuk😞😞

jaja sztem õ volt a legjobb😊 meg az a humorharold is Komáromból az is nagy volt😄

vaklánynak is szép volt a hangja...viszont megvan, aki utálni fogok, az a srác, aki "operát" énekelt valahogy olyan kretén feje van😄

XD

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

RatBaG
de elütött egy hangot 😛

Per Aspera Ad Inferi.

Mert? egy hamis hang nem volt az énekében

azért ne túlozzunk 😄
a mizus gyerek az melyik?😄 elsõ felét nem láttam...
akinek a neve valamilyen béla és egy nagy senki ? XD az jó, kíváncsi leszek következõnek mit ad elõ...
Ez a vak lány TÖKÉLETESEN énekelt!
Le a kalappal! Eddig az énekesek között õ volt a legjobb!!!

ha a mizus gyereket továbblökték..😊
valamilyen külsõ vagy nem szokványos körülmények miatt döntenek máshogy így értettem. Amúgy szép hangja volt a vak lánynak...

mi köze van ehhez a börtönben ült cigánynak?
hehe.Már nem érdekel

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

volt olyan h a Megasztárban nem engedtek pl tovább egy börtönben ült asszonyt vmi ilyesmi volt...Meg volt már ilyen h egy vakférfi akart énekelni de szintén nem engedték tovább. Mind1 sok sikert neki

sajnálatos módon lemaradtál a split bajnokságról elhiszem h szomorú vagy😞