Csillag születik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tévedtél :D örülök h tovább ment :)
<#eljen><#eljen><#eljen><#taps><#taps><#taps>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Bmeg most elérzékenyültem

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

haha a lipótmezõs poénnak szolt:D

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

haha

sztem a vaklányt nem fogják továbbengedni

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bár inkább egy ilyen embert engedjenek tovább mint egy full elismert sz*rházit :D
DDDD

Persze, lipótról mindenkit hazaküldtek
jaj a vakot is azért engedik tovább mert vak -.-
Bezárt az elmeosztály?

Öreg asszony megkattant :D
atyavilág kik élnek nálunk:D:D:D ez a nõõõ

lol xDD csávó h ugrált

a bûvész durván nyomta bazdmeg :O
igen, õ az, aki hiteles és a helyén kezeli a dolgokat...mondjuk nála fordítva mûködnek a dolgok, fiatalkorában egy tapló köcsög volt most pedig egy úgymond érett mûsorvezetõ kezd lenni...

Csávó nem egy iq bajnok :D
ez így van, de sztem lehetne máshogy is csinálni
nekem pl Balázs nagy kedvencem
nagy arca van, de úgy adja elõ magát h mégis jó

Freddycom
'nyád, vak? Beleborsódzott a hátam.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

huu ez a felvidéki srác nagyon jó
a tájszólása meg mindent visz
azér a 18? éves srác se volt rossz

hiába fiatal ebben a srácban hatalmas erõt érzek...bírná sztem az élõ mûsort. és ja a tajszólása nem volt semmi:D

Többet ér így 14 évesen mint a legutóbbi 2 megasztár bagázs java.
SirAlo
a dumaja is kiraly XD

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

azta qva ennek a 14 éves vidéki srácnak nem semmi hangja van

pff bazz be sem engednék 10 évest oda...

idõsebbnek néz ki vhogy 18nál.:)
ez zseniális volt, az igaz nem vok híve az efféle humornak...

Nekem tetszett :D

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"

BaliBoy
Egy nézõje tuti volt régen A vers mindenkinek c. mûsornak az m1-en. :)

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

lol ez 18 éves ez az ürge Komáromból?

sajnos, aki a médiába bekerül és megszokja a rivaldafényt és a csillogást az hamarosan átveszi az önfényezést...személyiségfüggõ, mert vannak, akik el tudják választani a sikert a munkától...

vhogy hozzá kurvult a szerepéhez.
ezt követelte tõle a média , ilyenné is vált.
hja , azért szépen kifeküdte magának az utat azt el kell ismerni.<#nevetes1>
huszadrangú senkibõl hirtelen betették elõ! mûsort vezeti egy fõmûsoridejû szuperprodukcióba.
WTF?!<#wilting><#idiota>
jó lvan, akkor nem csak én gondolom úgy h elvan szállva magától
megnyugodtam:D

ja igen Ördög Nóra kib idegesítõ, fõleg mióta rövid a haja, mindenesetre veszettül sokat képzel magáról miközben hóót amatõr mûsorvezetõnek...maradt volna a kölyökklubnál anno az legalább neki való volt:D:D:D

sztem is <#levele>.
pff<#levele>

ez a 2 borsodi srác szimpatikus volt igaz h totál amatõrök de legalább õszinte produkciójuk volt...

ne irigykedj.
az volt szánalmas ahogy Ördög Nóra produkálta magát.
azon meg nem csodálkoznék , ha nem a srác ötlete lett volna.
ez hol opera szerinted?<#idiota>
Victor1103
húú de fals ez a szám, de tuti átengedik mert ha nem akkor DISZKRIMIÁCIÓÓ-.-

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Hát az a gáz h nálunk az ilyen mizu mizu dalok a menõk már manapság :S

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"

húú de nem szimpatikus ez a pondró aki operát énekel...na most ezzel vágódik be a közönségnél látom ez lesz az új tinibálvány:S:S:S

ennyi erõvel mint mondtam ezt a produkciót nem tudják überelni sztem, szóval elég is belõlük xD
de én akkor se drukkolok olyannak aki már vmit elért! én egy tök szimpla embertkét akarok a trónra ültetni, csillag szülessen és ne csillag nevelkedjen xD
Ennyi erovel abalett tancosok sem amatorok. Szoval ez lenyegtelen.

tabáninak volt már elõtte zenekara
sztem a mûsornak azért kéne lennie,hogy egy valóban amatõr ismertelen emberbõl csináljunk valakit!
tabánival sikerült õ tényleg "senki" volt, sima teremõrõl lett ismert ember!
na már most ez a tag #1859 - így ezek után nem drukkolok neki!
én olyan embert akarok itt látni aki amatõr és a nulláról indul , van benne tehetség! én csak azoknak drukkolok az ilyen ismert, díjas emberek menjenek a fenébe...
Az nem baj,de országosan még nem ismert annyira.Ezért van ez a müsor.Most megismeri többmillió ember.Amugy én se hallottam róla még

Profi énekest ad el lelkes amatõrként az RTL

"A férfi profi énekes, aki az interoperett.hu-ról azóta törölt adatlapja szerint a Bartók Béla Konzervatóriumban végezte tanulmányait, Richard Wagner-ösztöndíjas is volt, Pécsett, Debrecenben, Gyõrben és Szegeden is fellépett"

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/

timi csen
most a fókuszban
veca nagyon jó barátnõje -> megvan miért került tovább és miért játszották el ezt amit a faktorban -.-
értem , nálam sincs csak m1,tv2,rtl klub , helyi tv meg másik tv :D
még duna v m2 sincs xDDD
de ha nem tetszik ez a mûsor akkor beteszel egy dvd-t és megnézed a filmet
akkor lehet nézni az m1-et, vagy a dunát, ott nincs ilyen
Papa01
Tudod nem mindenhol van több száz csatorna... Ezt is érted??
És ha jól tudom, nem sokára indul a nagyszerû X-faktor is, vagy mi a fene.. öröm.

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

ez csak 3 mûsor a több száz csatorna kínálatából :DD
de jólvan , értjük...