Csillag születik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
és inkább kávészünet mint TN 😄
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
hát igen, nem nagyon nevettek...qva nehéz ugye ugye
érdekes volt ,de inkább ez jusson tovább mint az operaénekes...
egyébként tényleg idõsebbnek néz ki
a múltkori produkciója valóban jobb volt :S
kíváncsi vagyok mit tud most nyújtani
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/
elég undorító...
rengeteg énekes - pár táncos és tényleg kevés különlegesség 😞
És most ebben a 3 adásban a nagyon jókat meg a szarokat mutatták, a sima jókat meg nem.
Végülis elképzelhetõ forgatókönyv.
Legutóbb az utolsó megasztár elõ/középdöntõjénél volt egy olyan zavaros vágás, hogy nem lehetett követni, ki kivel van.
de akár az is lehet, hogy elõtte már egyszer be kellett mutatniuk a produkciót, max nem a 4 zsûrítagnak, és már elõre le van zsírozva, hogy kik jutnak tovább
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
De mindegy is. A minõségen/felhozatalon nem változtat, hogy mikor volt.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Nem csoda, ha a bejutottak közül is ezekbõl sok van arányaiban. Csak hát kicsit unalmas, mert ezekre vannak más mûsorok is, itt kíváncsi lenne a nép az egyedibb produkciókra.
szerintem sok olyan produkció is van aminek bõven helye lenne az élõ adásban csak ugye azt nem adják le 😞
én az énekesek számát sokallom ! zenekar is sok van...
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
(mellesleg a bohóccsaj nekem tök annak tûnt már az elején. Amint kiderült, hogy igazából lány 😊 )
a bicajos meg kurva jó volt ,egyedi, ritka ,sosem láttam ilyet <#eljen>#eljen>