4158

| csillagszuletik.tv |
Webcsillag születik |
RTL Klub.hu |
Sorozatjunkie |
Csillag születik (lap.hu) |
-
Dean Winchester #2434 -
Dean Winchester #2433 LA-tól most derül ki h mennyire lesz jó....
MP-ben nagyon adja magát de vajon ezen stílusnál marad vagy bepróbálkozik valami újjal?
timi meg ja elég gáz,néha alig érteni amit mond és ezért is nekem meglepő volt a tj-a :(
szar 8ast kaptunk az tuti..
ezen trükk megoldására most se jöttem rá!
2 másodperc alatt lesz a pirosból szürke ruha :DDDD
-
ez a timi chen is bazmeg egy vicc...olyan orrhangon énekel,hogy az fájdalmas...a harmónikás srác jó,csak vele az a baj,hogy már az 5. döntő után unalmas lesz,és a 14-18 éves korosztály nem fog rá szavazni,mert nem trendi amit csinál. lászló attila se rossz,ő biztos top3-as lesz,mert fiatal,és énekes. az appril kurva jó,a vak csaj vicc,nem is értem minek vitték be a döntőbe,az egy dolog hogy szépen énekel,de könyörgöm...ő nem eladható. az everdance is jó végülis. mr joe a beszt nálam -
Dean Winchester #2431 boci boci tarka se füle se farka
-
bazmeg nem hiszem el,a vak csajt tolták tovább az abovo crew meg kiesett...ISTENEM MAGYARORSZÁG -
most akkor hogy néz ki a döntő mezőnye? -
bippo #2428 Másik ötletem, hogy megvolt, hol kell kinyitni a könyvet. A csaj mondta a stop-ot, de a srác 'állította meg', így azt az oldalt mutatta neki, amelyiket előre akarta. -
bippo #2427 Én is erre gondoltam.
[Egy ezresért meg lehetne venni a könyvet antikváriumban (de van olyan egyetem, ahol ez tananyag is), hamar ki lehetne deríteni.]
De itt valaki korábban említette már, hogyan lehetett volna 100x izgalmasabbá tenni. Így csak a segítőt nyűgözte le a dolog, a nézőt meg pont nem. -
Szevasztok! A mentalista srác tudjátok hogy csinálta a trükköt?
Szerintem úgy, hogy minden lap első betűje az ÜGYELNI szó volt. Mivel mondta, hogy jegyezze meg a legfelső sor legelső betűjét.
Vélemény? -
a sok kínai :DDD -
IXEMGabeo #2424 egyértelmű továbbjutók voltak Gomesről is gondoltam h továbbviszi a közönség...
Timi Chenre nem hiszem el, hogy ennyien szavaztak -
IXEMGabeo #2423 zongoráztál? és hogy megy most? -
IXEMGabeo #2422 tudtam h a kínait tovább juttatják pfff...faxom azért vagyok mérges, mert alig beszéli a nyelvünket a 6 milliárd emberből másfél milliárd van belőlük és akkor az olimpiát is szétcsalták 2008-ban nem igaz már... -
IXEMGabeo #2421 kik a továbbjutók? nem figyeltem ill félig..
April
Teca? -
Floppsy #2420 Nekem az se baj ha nem ő nyeri meg, csak jusson el a legvégéig. Nagyon rászoktam,mostmár muszáj hallanom minden héten ahogy játszik :D -
bippo #2419 Ja, Kossuth Gergőt kihagytam. Szóval 12-ből 4 kritikán aluli. Ez egy válogató után továbbjutott bandából elég halovány.
szarfaktor? Nem emlékszem ilyen műsorra. Ha az X-faktorra gondolsz, akkor az sokkal profibb, ill. ott sokkal több jó produkció volt. Igaz, szar is volt bőven. Mentségére legyen mondva, ott nagyságrendekkel többen jelentkeznek, több pénz van rá, stb. -
karajjj #2418 te nagyobb geci vagy mint Fáy :D -
bippo #2417 Nagyon profin nyomja, én azért bírom.
De a tánccsoportok közül 1 kivételével nekem nagyon profinak tűntek, szóval ők is nagyon jók.
Paul: alacsony színvonal alatt azt értem, akiket beválogattak a 24-be. Értem én, hogy hozott anyagból kell dolgozni, de nem túl acélos a felhozatal.
És olyan produkciókat megengedni, amilyet ma Erős Dávid, a mentalista, ill. Timi Chen produkált.. hááát. -
xxxpaulxxx #2416 Nah akkor nem is szóltam:) Csak azért kérdeztem, hogy akkor átérzed te is, hogy tényleg mennyi munka van abban, amit csinál:) -
Dean Winchester #2415 zongoráztam :D
de mondom elismerem ,hogy tud bánni a harmónikával csak már nekem sok hogy mindenkitől ezt hallom h milyen jó ... -
xxxpaulxxx #2414 Te zenélsz valamilyen hangszeren?:) -
Dean Winchester #2413 jaja :D László Attila
nekem a harmónikás túl hájpoltnak tűnik...
jóni jó meg szép meg minden de ne szálljunk már el tőle :S -
bippo #2412 László Attila.
A tájszólásos gyerek, aki Máté Pétert énekelt mindkét alkalommal. -
xxxpaulxxx #2411 Alacsony színvonal??? Miért mi a magas? A szarfaktor? -
xxxpaulxxx #2410 Jaaa vágesz:D Hát... inkább Joe:D -
bippo #2409 Én is. Ha ő nyeri meg a végén, akkor megbocsátom az egész műsornak az alacsony színvonalat. -
én is :) -
bippo #2407 Aki Attila :)
Nekem egyik bejutott énekes sem jött be igazán. Kicsit túlértékeltnek tűnnek. X-faktorban 2.körben kieső szint. -
McCartman #2406 hat először érdekes volt , másodjára is de 3 perc után ugyanaz vhogy nem.
vártam , hogy történjen valami aztán vége.
-
kekksz #2405 Asszem akkor innentől már csak a harmonikás srácnak szurkolok. -
xxxpaulxxx #2404 Szerintem innentől 1-1 kieső
László? Az melyik is? -
Dean Winchester #2403 20szor, gyorsan hibátlanul :) végén meg ütősre sikerült.. illetve egy újat mutattak meg magukból ,de ja ez semmiség 
-
Dean Winchester #2402 de mifaszomnak két ilyen énekes ???????????? :S
múltkor ki volt az énekes?
szóval 8ból 4 énekes ugye?
teca-timi-lászló-joe
azért a lászló-joe duo érdemlné meg ,hogy tovább menjenek ha két énekest továbbkell jutattni
egyébként köv. körben 8ból hány jut tovább? -
McCartman #2401 a házaspár megtanult egy trükköt és azt ismételték meg 20szor , pont táncolni felejtettek el , érdektelen volt egy idő után.
mentalista , ugyan már.:D röhejes volt ez így kivetelve. -
bippo #2400 Egyre kevesebbet várok már ettől a műsortól. A bejutott tánccsoportok azért bejönnek, miattuk még talán majd megéri. -
xxxpaulxxx #2399 Pedig vérprofi... és neki ott a helye a többi között...
Nah de innentől MR JOE!!!!:D -
kekksz #2398 Hát a mai bőgős műsora után én sem. -
nem vagy egyedül :D -
nah en ezt a Gomezt nem birom:D -
Dean Winchester #2395 hát a házaspár nálam alap lenne
a breakesek szintén
ez a kettő akinek kötelező lett volna ott lenni a következő körben!
gomest is megnéztem volna bár ő újat ma se nyujtott sztem , kivéve az arckifejezése...
mentalistát is megnéztem volna mit mutat köv. körben
azért ez nekem magas..
kettő csapat volt akit siman tovább jutattam volna erre pont ők nincsenek ott -.-