Csillag születik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SirAlo
latszik a kezen hogy nem kicsit izgul😄

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

na jön a remélhetõleg mai második továbbjutó...
csak annyi a különbség, hogy egy zenekarnak több lehetõsége van a ritmust variálni mint egy embernek a hangjával újat mutatni 😊
ennyi 😄
és inkább kávészünet mint TN 😄
SirAlo
Erdekes hogy eddig semmi nem tetszik a zsurinek😄

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

<#ásít>
most ennyi erõvel a takács nikolasz se tudod semmi újat mutatni, mindent ugyanazzal a saját stílussal énekelt el, mégis meddig jutott...
kössz! azt a részt még pótolnom kell
ez a cemende zenekar is tökre az mint a faktorban a kávészünet! nem tud ujat mutatni ugyanaz a séma ...
Nagy Sanyira Vastag CSaba lila kabiját adták rá?😄
hétfõn a showderklubra karikát sem raktak
Sztem is és énekes tehetség minden évben van dögivel, de ilyesmi ritkán.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

mellesleg úgy tudom Szlovákiában nyert már többféle díjat, mert imádták a szövegét...elég cink h nálunk nem értékelik

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

én ilyen sztorit nem tudnék élõ adásban elõadni...valahogy szimpatikus az ürge látszik rajta h csodabogár én meg bírom az olyan fazonokat😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Hát pedig ez sztem nagyon jó volt, de már látom elõre h tovább jut 3 énekes meg egy vmi más és tele lesz megint énekesekkel a mûsor. Menjenek az x faktroba

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

kislyányom neked felvarták😄

hát igen, nem nagyon nevettek...qva nehéz ugye ugye

ez 12es karikával mehet? XD
érdekes volt ,de inkább ez jusson tovább mint az operaénekes...
egyébként tényleg idõsebbnek néz ki

a múltkori produkciója valóban jobb volt :S
ez hatalmas forma😄

ez olyan mint , hogy van sok profi pop énekes és mégis sokan fikázzák szerintem 😊 (néha jogosan)
na jön az unalmas ember XDDD
kíváncsi vagyok mit tud most nyújtani
ja és még erre a Habodászra is (alias humor Haroldra) is kív vok😄

ez profi operaénekes, mégis hogy lefikázták
na mikor jön László Attila? én õt várom már...a többit nagyjából leszarom még talán a vaksi lányra lennék kíváncsi

ezeknek se kell tovább jutni 😄 elég volt, viszont a zárás kurva jó lett xD
paul potts koppintás akar lenni? 😄 remélem addig azért nem jut el ez a tag 😄
Mekkora füle van már ennek😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

LOOL. Valaki nezi a Fokuszt? 😄DDDDDD

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/

hát most láttam kik vannak a legjobbak között :S
elég undorító...
rengeteg énekes - pár táncos és tényleg kevés különlegesség 😞
a mentalistának a mentalistába kellett volna jelentkeznie xD
itt azokat mutatják be, akik élõ adásban is lesznek, meg azokat, akiken jót lehet röhögni
Akkor ez alapján elképzelhetõ, hogy van egy csoport, akinek legelõször azt mondták, továbbjutott, majd kiesett a rostán, csak õket nem is láttuk, láthatjuk?!
És most ebben a 3 adásban a nagyon jókat meg a szarokat mutatták, a sima jókat meg nem.
Végülis elképzelhetõ forgatókönyv.
Legutóbb az utolsó megasztár elõ/középdöntõjénél volt egy olyan zavaros vágás, hogy nem lehetett követni, ki kivel van.
Shiwo
elképzelhetõnek tartom, hogy többnek is azt mondják, hogy tovább jutott, csak szelektálnak belõlük és nem mutatják a tévében (magyarán átverik a nézõt)

de akár az is lehet, hogy elõtte már egyszer be kellett mutatniuk a produkciót, max nem a 4 zsûrítagnak, és már elõre le van zsírozva, hogy kik jutnak tovább

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

ez nem úgy mûködik, hogy megvan 24 és vége, hanem akiben látnak valmit, továbbengedik, aztán visszahívják õket mégegyszer és akkor választanak 24-et, a 30-40 továbbjutóból, nem rögtön beküldik õket a döntõbe, csak a mûsor van így összevágva
De ertitek??? Hoonann tudjak h a 24. kivalasztott utan nem jon egy jobb ...egy 25. vagy 26. vagy 67. ??

A Heti hetes Hernádi Juci mintha csak pár hete hivatkozott volna a válogatókra.
De mindegy is. A minõségen/felhozatalon nem változtat, hogy mikor volt.
amúgy aki hõbörög a válogatók miatt,az ne felejtse már el, hogy ezek már hónapokkal ezelõtt voltak, már rég az xfaktoros válogatók mennek, csak most kerültek adásba felvezetésként az élõ mûsornak
Shiwo
biztos, hogy legalább 8 énekes lesz ? nekem kevesebb rémlik...vagy legalább is szerintem kevesebb énekes jutott tovább, mint legutóbb

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

tuti az, csoda, hogy nincs még bajsza 😄
a biciklisekkel nekem csak az a bajom, hogy következõre milesz? elnyomják ugyanazt visszafelé? vagy más sorrendben?
De hát ez általános. Az énekes, a zenekar és a tánccsoport a legfogyaszthatóbb produkció. No meg ezek a legelterjedtebbek, ezeket mûvelik a legtöbben.
Nem csoda, ha a bejutottak közül is ezekbõl sok van arányaiban. Csak hát kicsit unalmas, mert ezekre vannak más mûsorok is, itt kíváncsi lenne a nép az egyedibb produkciókra.
siman vannak jobbak. A mai adasban nem volt sok ertekelheto dolog. Gyenge szeria...

én meg meglepõdte, hogy jövõhéten már élõ adás 😄
szerintem sok olyan produkció is van aminek bõven helye lenne az élõ adásban csak ugye azt nem adják le 😞

én az énekesek számát sokallom ! zenekar is sok van...
ToCsEk
boglárka, meg klaudia fav<#eljen><#papakacsint>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Én is ezen agyaltam. Nekem fura volt ez az egész válogató. 3 adás után egybõl 24 ember maradt csak. Olyan B kategóriássá degradálja a mûsort.
Eleg gyenge...nekem nem mondja senki h tobb ezer jelentkezobol egybol ki tudtak valasztani 24 produkciot....

Kicsit. Ahogy az is leszbis, ha lány breaktáncol.

(mellesleg a bohóccsaj nekem tök annak tûnt már az elején. Amint kiderült, hogy igazából lány 😊 )
a faszom kivan 24bõl kb 8 énekes :S

a bicajos meg kurva jó volt ,egyedi, ritka ,sosem láttam ilyet <#eljen>
csöppet buzis ez a biciklizõs izé