4158

| csillagszuletik.tv |
Webcsillag születik |
RTL Klub.hu |
Sorozatjunkie |
Csillag születik (lap.hu) |
-
cargame #2594 Te most mirol beszelsz? Hataron tulinak megcsak munkat sem adnak magyarorszagon. -
cargame #2593 Milyen?? Kb. minden normalis ember probalja vedeni magat mikor egyebet nem lat csak mocskolodast. Ha nem a magyarorszagi magyaroktol akkor a romanoktol....talan ezert van az ami. Majd ha jarsz itt ERdelyben akkor talan valtozik a velemenyed ;) -
ezt "szeretem" magyarországon született magyarként nekem SOSEM lehet hibáznom ,mert akkor repülök,DE ha egy határon túlinak hívják fel a figyelmét arra ,hogy hibázik akkor az támadás? na elmész a picsába! -
pechem? hát te is ilyen vagy az általad leírtak alapján...akkor csak nem pech lesz az.... -
cargame #2590 Gondolom, mar reflexbol vedik magukat vagy ilyesmi. Ez mar ilyen beidegzodes az itteni emberekben. Es sztem ertheto is. -
cargame #2589 Pekked van, hogy pont ilyenek :D:D
-
cargame #2588 Meg fiatal nagyon. Elotte van az elet, es lehet rajta sokat csiszolni. Szoval meg barmi lehet belole. Az alap az megvan. -
nekem 2 erdélyi kollégám is van,de SAJNOS náluk számítóbb rosszindulatúbb emberrel még nem találkoztam...jah és ugyanúgy támadnak a kritikára mint te.....
áruld már el ez miért van? -
- Ettől a sráctól se egy hajlítást, se semmi különöset ne várj. - -
"(Itt megemlíteném, hogy semmi bajom az előbb felsoroltakkal," - Szóval egyáltalán nem sajnálom Rúzsa Magditól a győzelmet mert szerintem is gyönyörű hangja van.
Egyszerűen rühellem az igénytelenséget és sajnos 70%-ban csak az van az ilyen zenei tehetségkutatókban. (Tudom, ez most kivételesen nem csak az.)
Attiláról meg annyit, hogy persze, aranyos, eltalálja a hangokat de ennyi. Ettől a sráctól se egy hajlítást, se semmi különöset. Igazi jó munkás ember módjára le fogja gyalulni az összes dalt de ennyi. Ne haragudj de SEMMI fantáziát nem látok a hangjában. -
cargame #2584 Nem ertek teljes mertekben egyet veled. Ruzsa magdi is hataron tulu magyar es o nyerte a megasztart. Sajnalod tole a gyozelmet??? Magyarorszag egyik legjobb noi hangja??? Jah, h hataron kivuli ezert mar nem ugy nezunk ra. fasza....
Attilanak ma nem ment az enekles, de mindenkinek vannak melyebb pontok. De nem jelentenem ki egybol, h gyenge meg tehetsegtelen. Kar elhamarkodottan donteni. -
xxxpaulxxx #2583 Hát ha rajtam múlna, akkor az egész szériát becserélném rá, kivéve Szabó Ádámot:D -
Engem ez az egész undorító médiakampány azért zavar igazán mert ismerek jó néhány iszonyatosan tehetséges, igényes zenészt/énekest akik kitanulták a szakmát, és kegyetlen tudás van a kezükben. Olyan ízléssel és repertoárral rendelkeznek, hogy bármelyik ilyen kis tehetségkutatós faszszopót levernének. Mégsem csillognak-villognak a médiában mert nem mentek el megalázkodni és bekebeleztetni magukat egy ilyen tehetségkutató műsorba ahol mellesleg megjegyzem, hogy olyan embereket ejtettek ki mint a Fábián Juli (remélem senkinek nem kell taglalnom mégis kicsoda ő.)
Nem tudom ki hallott róla, de a Geszti most csinált egy új 'zenekart'. Az egyik énekes csaj az énektanárom Gereben Zita. Ő is iszonyatosan jó hanggal rendelkezik, nagyon jó zenét játszanak és 'underground' berkeken belül igen elismert. Sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy Magyarországon az igényes zene leszorult az underground kategóriába. Mégis most, hogy bekerült a Geszti mellé most lett igazán felkapott, percenként csörög a telefonja stb. A kérdés csak az, eddig miért nem történt ez meg? Nem tud jobban énekelni attól mert a Geszti bandájában van. -
Mr Joe ennél a Köcsög Viktornál is ezer milliószor jobb, nem lehetne becserélni? :-) -
xxxpaulxxx #2580 Jah amúgy azt nem értem, hogy ezt a Varga Viktor nevű nagyszájú egoista kampósorrú zsidógyereket miért nyomatja ennyire az rtl? Annyira középszerű...
Viszont Fruzsikát jó volt újra szemügyre venni^^ -
xxxpaulxxx #2579 Az már nem a tehetségen múlik:D -
Ironman2 #2578 Meg van neki lemeze is. -
xxxpaulxxx #2577 Legalább tudott beszélni-_- Mellesleg a hangja sem volt rossz jah:D -
Ironman2 #2576 Biztos Hien 2-t akarnak csinálni belőle.Megasztárban volt a csaj,de az legalább tudott is valamit -
Ironman2 #2575 eheheh -
xxxpaulxxx #2574 Nah ez meg a másik... dögölne meg a kis kancsalka, hogy itt született, itt él 16 éve... és nem tud normálisan magyarul... hát rohadjon rá a ház... de ennek ellenére persze jópofiból muszáj volt egy ilyen képmutató dalt választania;) -
teljesen jól látod! én 14 éves koromig/7évig/ jártam hegedűlni+szolfézsra+zenekarban játszottam.....(aztán jött a sport:P)
Hulladék hangú emberek jutnak be....tényleg az összes tehetségkutató egy jól kitalált "koreográfia" szerint zajlik és eszerint válogatják az embereket -
-
Ironman2 #2571 Nem hiszem hogy a telefonálók cseszték el,valamit ezek nagyon elnéztek ott -
xxxpaulxxx #2570 Teljes mértékben egyetértek! 

És mivel szinténzenész vagyok nekem is iszonyat szarul esett a Timi éneklése... komolyan fájt... nem értem ezt az egészet... belőle még pénzt se lehetne csinálni:D
Attila meg ok... eddig ok volt... de a mai dalnál neki is feltűntek a hiányosságai... iszonyat "ízesen" énekel... ami engem zavar pl és ez a mai előadása olyan volt, mint egy kisiskolásnak az anyák napi éneklése... -
Mentoloshurkaka #2569 Teca, Gomez és Timicsen közül bármelyikük repülhetett volna. Sajnálom, hogy a kiscsaj vak, de ez egy tehetségkutató műsor, az ő hangja pedig tök átlagos, Gomez azt se tudom mit csinált, össze-vissza ugrabugra, teljesen értelmetlen, az orrhangú kínairól, aki 16 éve él itt és még mindig nem tud magyarul, már ne is beszéljünk. Ezért halad erre az ország komolyan mondom... -
nem nagyon nézem a tévét, a dzsátubin szoktam a számomra érdekes produkciókat megnézni, de itt és most mondom, ezennel befejeztem minden ilyet mától / amai műsort láttam/.
Ezt a figurát kiejtették, a sokkal, de sokkal gyengébb kínai meg bent van,...
nevetséges és szánalmas, valamilyen szinten egy remek igénytelenségi mutató is... -
Ironman2 #2567 

-
Akkor most kicsit hosszabban kifejtem az undoromat az ilyen műsorokkal szemben.
Nagyon sokáig majdnem minden ilyen tehetségkutató követtem de a mai 'műsor' alkalmával telt be a pohár. Mr. Joe hangja egyszerűen agyonbassza (képzettségben, és biztonságban is) a kis Exfácktor Norbit. Tisztán hallatszik, hogy tud bánni azzal az orgánummal ami neki van. Ez a Timi Chen leányzó, ne haragudjatok meg rám, de egy darab szar. A mai nap (de talán a többin sem) egyetlen hangot sem talált el. Borzasztó, zenész füllel igénytelen és szánalmas de gondolom a sima nézői fület is bántotta.
Szánalmasnak tartom tovább azt, hogy az ilyen tehetségkutatókat a következő emberek nyerhetik meg, hisz belőlük lehet pénzt csinálni. (Amivel nincsen baj de akkor könyörgöm ismerjük már el, hogy nem a TEHETSÉGET hanem a pénzforrást keressük)
Tehát: határon túli magyarok, buzik, kisgyerekek, szegény falusi parasztok, buzik, romák. (Itt megemlíteném, hogy semmi bajom az előbb felsoroltakkal, Caramel Magyarország egyik legnagyobb férfi hangja és a zenei tudása egyszerűen elódázhatatlan)
Hányni tudok, hogy egy ilyen kis tizeniksz éves parasztgyerek ott pallérozódik az élő adásban amikor igazából az ég egy adta világon semmi különleges nincsen benne. Ja de, kolozsvári, gyermek, szeretni való -> Milliók jönnek majd belőle az RTL-nek. De figyelmetekbe ajánlom, hogy a legundorítóbb az az, hogy nem a tehetségét fogják kihasználni a srácnak (mert abból kevesebb pénzt fog szerválni az RTL) hanem az emberi mivoltát. Szomorú. -
xxxpaulxxx #2565 Nah bazdki mi ez a műsor? A tepsifejű a vérprofi helyett? Komolyan mondom süketek a szavazók... iszonyat fals volt... fúj
No mind1... Szabó Ádám és Gomes akiknek szurkolok innentől:)
Ádám produkciójától ma kirázott a hideg, annnyira qrvajó volt!:D
László Attila pedig nagyon nem fog a döntőig tartani... szerencsére:)
Ahogy sajnos Teca sem... viszont nagyon elfogult a zsűri... nála most Fáy Miklós egy az egyben azt mondta, amit én mondtam volna... de persze mivel vak ezért kivételezni kell... jó lesz, amikor már beleéli magát és majd akkor hopp elküldik:S -
Ugy kelett volna itt is hogy 2 legkevesebb szavazatot kapottbol valasszon a zsuri , igy annyit er kb a zsuri mintha ott se lennenek... csak az szamit hogy kire kolt tobbet a rajongotabora -
Ironman2 #2563 Ez egy felhivás,hogy ezentul minél többen szavazzanak,nehogy a jó kiessen.Üzletpolitika ez is -
McCartman #2562 Gomesnek itt a helye szvsz , de a kinai lany repulhetett volna.
a fickó pedig meg sem áll Svédországig gondolom. -
Ez már csak igy szokott menni fogadjunk ugyis egy olyan nyeri meg aki nem vol annyira jó ! Mig a legjobbak kiesnek mellöle ! -
Dean Winchester #2560 ezek utan mostmár tippelni se merek arra ,hogy következő körben ki esik ki
kb az van ,hogy lászló attila is siman bucsuzhat :D
de a legdurvább ,hogy a táncosok közül az everdance a gázabb sztem és pont ezért jutnak tovább xD -
Dean Winchester #2559 ez egyértelmű ...
ahogy veca a csillag születikből ment a faktorba ugy ő is követheti a példáját xD
joe elégedett ja persze :D most mit mondjon ????? mondja ki ,hogy kibaszottul igazságtalan hogy ilyen korán kiesik ??:S
na azért ezt a tagot most sajnálom -
cargame #2558 Beb@szna, ha egy kinai csajszi nyerne meg az egeszet :D -
Dean Winchester #2557 gomes még oké de timi csennek milyen hangja van már???
teca se valami kurva jó...
az öregnek meg egyedi fasza rekedtes hangja van akit még jó is hallgatni a többihez képest :S
nekem ez kurva meglepő, hogy a kínai továbbmegy de az akinek a négyben helye lenne meg kiesik :S
nem gondoltam volna -
Remelem jelentkezik az Xfactorba is, szerintem ott is megallna a helyet -
McCartman #2555 sztem Joe csak az igénytelenség áldozata lett.:)