Csillag születik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyébként Szegeden Ördög Nóra faterjának az autós sulijába járok. :)

milyen szegediek?
ez csak egy mórahalmi paraszt.<#nevetes1>
engem idegesít Ördög Nóri nagyon idegesít nem tudom mitõl lett ilyen nagyképû

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

na ez undorító volt h a fiatal lányok szavazatára számít

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ja erõsebb lett volna valami körítés még , rákoncentrálni és leírja egy papírra és odaadja a zsürinek - csajt megkérdezni - kimondja a csaj - zsüti megmutatja papírt és sokkal ütõsebbre sikerült volna :(
sajnálom mert többet vártam tõle
Freddycom
A pontoknak örülök.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

SirAlo
Es nemet konyvbe hogy van magyar szo ?:D

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Freddycom
Nevetséges ez a majom.
Az h már úgy ment be elõadni magát, h hátán volta szó, az pont h azt mutatja, h nem ott mentalálta ki az adott szót, nem?

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Ez elég gyenge volt.

bazdmeg elbaszta :D
a kiscsajnak kellett volna kimondania a szót és akkor lett volna durva mert igy utolag persze csak bologat egyedül hogy ja az volt :S
ez igy sztem szarfos
SirAlo
Hat ezt egyszeruen meg lehetett csinalni ha bevolt avatva elotte akit kihivott...

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Ez az ürge nem szerepelt az URI Geller müsorában?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Krisztiam
Tordas a világsztár :DDD

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Krisztiam
Nóri én is megnézném a bugyid :DDD

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

na kezdõdik a cucc

szabii98
TORDAAAS

I met God. She's black

KÖNYÖRGÖM CSAK A TORDAST NEEEEEE!!!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

így jár, aki görcsösen médiacápává szeretne válni...

Az kemény:D

Pont a minap láttam, hogy haverom likeolta a facebook profilját... aztán rákattintottam, hogy miért is csinálta ezt és szakadtam... annyi szidást még nem láttam egy helyenXD

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

http://www.youtube.com/v/WDRD-o9n8I8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

ALL time best és WTF

figyeljétek mennyi Dislike-ot kapott:D

BaliBoy
Simple the BEST!

http://www.youtube.com/v/zYvdfbSH8Pc

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Murder3
Egy újabb CSICSKA születik a többihez:)

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

ja viszont nem kéne, hogy megint egy énekes nyerjen :D
viszont remélem nem máté petitõl fog elõadni valami számot ,de stílusban tuti nem fog változtatni...
én a bûvészt sajnálom , szívesen megnéztem volna még 1-2 produkcióját..
egyébként õ nem szerepelt a mentalistában? XD
remélem jövõhéten a mentalista tag tovább megy :S
lényegében körbeírtad a székelyeket
Ha megengeded mi is magyarok lennenk es az Erdelyi az a tajegyseget jelzi csak. :) Ennyit akartam :P Hivatalosan Erdelyben elunk de magyarok vagyunk ;)

PrisonMan
"az hogy 91 éve egy tollvonással õk "románok lettek",semmin nem változtat."

Minden magyar ember fejében ez kellene, hogy legyen! Egy zsarnoki béke nem változtatja, nem változtathatja meg egy nép kúltúráját. Éppen az, hogy segítenünk kellene õket, hogy fennmaradjon a kúltúra, hátha egyszer esetleg......
Innentõl ez a téma lezárva. László Attila magyar, minden ellenkezõ/szító/románozó hozzászólás törölve lesz.

bakkerman
attól hogy erdélyben a hivatalos nyelv román,attól az ott élõknek a családfájuk 95%-a full magyar,magyar kúltúrával,magyar nyelvvel. a hivatalos elnevezésük az ott élõnek ERDÉLYIEK,és nem románok,és nem is magyarok. voltam erdélyben,jó párszor már,hálistennek,és azt kell hogy mondjam,az ott élõkre inkább mondom azt,hogy NA ÕK IGAZI MAGYAROK,mint a pestiekre...mai napig becsülik,és értékként kezelik a származásukat,a kúltúrájukat,és gyönyörûen beszélnek magyarúl,bõ szókinccsel,minden szleng nélkül. õk a szememben igazi magyarok,az hogy 91 éve egy tollvonással õk "románok lettek",semmin nem változtat.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Kongy
Kolost rohadtul sajnáltam, mert õ jó arcnak tûnt, a hülye táncosoknak (Everdance pl) szvsz semmi esélye nincs a nyerésre... most komolyan, h osztanák meg azt az 1 milliót havonta?! Vannak 20-an... nem lenne nagy nyeremény, kocsiba se férnek be ennyien. Sztem az Attila esélyes a nyerésre. De még ott vannak a többiek.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

A 6 kiesõ 6 továbbmenõ tök korrekt lett volna. Ez igy egy vérengzés volt. Kiesett egy csomó tehetség.

Habodászért is kár, de sztem õ simán megfogja állni a helyét másutt, ahogy a biciklisek is és a Kolos is be fog futni jócskán...

PrisonMan
Nagyon sietnek, hogy letudják mihamarabb :O

12 vagy 14 asszem

12-en voltak a döntõben az elõzõ szériában...

de mondom tavaly a 24bõl nem 8 ment tovább hanem mennyi?
Krisztiam
a zsûri nem örül vminek

Everdance helyett a Kolos vagy mondjuk a biciklis bemehetett volna

látod megmondtam Hajnóczy Soma is kiesett az elsõ körben...

Mr Joe-n nagyon meglepõdtem

azért ez gáz most
csupa zenész :(
semmi különlegesség ( bicajos-unalmas ember-bûvész ) - ezek közül valamelyiknek ott kellett volna lennie!!!!4
A bûvészt sajnálom:(

na ez papírforma volt
PrisonMan
zsíííííír :)

Krisztiam
Gyufa kiesett :D

ez az tökéletes:)

EZZAZ

áá a harmónikás srác volt az egyik legjobb...

ez az LA is ott lesz:)

mármint az elsõ elõdöntõbõl :D
Lehet... de most fontos, hogy legyen szarfaktor, mert annak nagy volt a nézettsége

Na még Ádám meg Attila fog bejutni sztem

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"

táncosok kipipálva :(
Everdance OMG