Csillag születik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most is 8an fognak...

tavaly ilyenkor még 8an mentek tovább ugye?
EZAZ!!!

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Mr Joe...hoppá bocsánat én tévedtem a közönség imádja

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

itt a szavazókra is kell gondolni. Tuti h ott lesz 1-2 tinibálvány is😄 pl a Szabó Ádám harmónikás vagy a Kolos

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

1 táncos csapat
2 énekes
1 egyéb
Gyufa meg a harmonikás srác jussanak tovább!

gondolom lesz vagy 6 adás akkor az még 7 hét
A szavazók rangsorát mutatták??

már látom elõre
elsõ továbbjutó
az operaénekes lesz és ezzel kurvára felidegesítenek xD
elég tréé

ennyire felgyorsítanák a szaros xfaktor miatt?:S

de ez mi, hogy csak 4en jutnak tovább?😮

így van, az egyik csak papíron hivatalos a másik pedig a szívben!

Gyerekek nem az állampolgárságról van szó. Annak semmi köze nincs a nemzetiséghez. Két különbözõ dolog.

Ha a bûvész... 😄
a zárójeles résszel egyetértek teljes mértékben és én is igy gondolom csak nem kell leszánalmasozni azért mert valaki feltételezi egy emberrõl az állampolgárságát ha nemtudja...
Ha Gyufa továbbjut én már elégedett leszek 😊

de nem jött😊

Egy szar és nem magyar

"az nem jelenti azt, hogy õk már román állampolgárok lettek"
rosszul értelmezted amit kimásoltam! a lényege, hogy vannak ott nem magyarok és ennyi erõvel jöhetett volna román is...
de mind1 😄 én lezártam xD
Kussoljatok már, gecire unalmas...

Hajrá Gyufa! 😊

Timi Chenrõl mi a véleményed?😄

PrisonMan
>>> X-Faktor. Erdélyi versenyzõ. Gyönyörûen beszélte a magyart, de románnak tartotta magát. Egyszerûen annyit szeretnék eljuttatni a fejekbe, hogy az erdélyiek (ha magyar anya szülte, magyarul beszél, és magyarnak tartja magát, akkor MAGYAROK!)

valóban mint egy Esmeraldából is kiindulhatunk ,hogy magyar 😄DDDD
hagyjuk inkább 😄 mondom nem izgat, a produkció érdekel és nem az h magyar vagy se
Ha nem tudod akkor nem jelentsd ki hogy nem magyar. Ennyi.

rohadt dákó-román elmélettel jönnek, közbe Erdély mindig is a mienk volt

PrisonMan
László Attila 12 pont 😊

az lenne mégcsak szép, ha Magyar lenne a hivatalos nyelv. Az totálisan természetes, ha Romániában román a hivatalos nyelv nem is lehet másként. De azzal, hogy a Magyarok ott még többségben megmaradtak az nem jelenti azt, hogy õk már román állampolgárok lettek

köszönöm a felvilágosítást!
igen , és akkor lesz szopacs ha majd vmi tehetségkutatóba jön egy erdélyi aki valóban nem lesz magyar XD
PrisonMan
<#eljen>

SirAlo
A nevebol szerintem konnyen kideritheto hogy magyar-e 😄

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

na nézzük vajon kik jutnak tovább...
PrisonMan
Nem kell magyarázkodnod.... Csupán 900 évig volt az ország része, majd 150 évig õrizte és fejlesztette tovább a magyar kultúrát vészterhes idõkben. Te dolgod ha van bátorságod feltételezni, hogy erdélyi induló nem magyar.

ha már nemzetiségek... szvsz a kínai csaj húzhatna a picsába<#idiota>

figyelj egy románul beszélõ vki nem fog idejönni ne aggódj😄😄😄 ezt benézted bocsi😄

Most kapcsolódtam be!
Nem tudom milyen szabály szerint bonyolódnak le a dolgok!?

fejezd már be baszki 😄
van román ismerõsöm aki magyarul beszél ...
magyar anya szülte? honnan tudjam???? de igazából leszarom
a produkciót értékelem és nem azt ,hogy hova valósi vagy ki szülte mert az kurvára nem izgat
jójó de érted most én ezt honnan tudjam ? múltkor hallottam énekelni + félfüllel ,hogy erdélyi aztán ennyit tudtam róla! Most ennyi info utan szted is durva ,hogy van bátorságom feltételezni,hogy nem magyar?
OMG -.-
mind1 😄
szóval magyar és kész , örülök neki...
ronihun
Nekem Gyufa valamiért nagyon tetszik.
MR Joe jó, de szerintem nem csak mindig az énekeseknek kéne többségbe lennie, és nyerni.

...

PrisonMan
Magyar anya szülte? Magyar nyelvet beszél? Ülj le, egyes.

(Nem az erdélyi román földrablókról beszélünk sráác...)

Most kár volt beszólnod ezért !
erdély
" Itt a legnagyobb ma a magyarok aránya Románián belül. Hivatalos nyelv a román.<2>"

ergo miért szégyen ha valaki feltételezi ,hogy nem magyar???
eléggé hülye vagy , de én kérek elnézést!
a témát meg offoljuk !
Attila viszont totálisan az. Beszéli az anyanyelvünket, követi a kultúránkat, magyar dalokat énekelt, totálisan, tehát az. Ahogy a Szabó Elõd is a Dér Heni és sokan mások...

24en jutottak tovább... de ezt elég hárdkór lenne egy adásban leadni nemde?😊

Õk jövõhéten lesznek.

Sziasztok!

Nem tudom, hogy emlékeztek-e arra a párra, akik balettet akrobatikus mutatványokkal kombinálva mutattak be!Õk hol vannak?

neked kéne vissza venni 😊
attól ,hogy erdélyi valaki attól nem bíztos hogy magyar már bocs!<#idiota>
Mr. Joe szar volt, vagy mi?:S

SirAlo
Gyufa?😮

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |