4158

| csillagszuletik.tv |
Webcsillag születik |
RTL Klub.hu |
Sorozatjunkie |
Csillag születik (lap.hu) |
-
itt a rendszerrel van a gond... nem lenne szabad a nezok valasztasara hagyni az egeszet 100%-ra , legyen kis beleszolasuk legalabb a zsurinek is ahogy az xfactorba is volt -
IXEMGabeo #2633 szégyen h a legjobb énekes Mr Joe kiesett és őt meg sajnálatból benyomták ide...elhiszem, hogy tehetséges, elhiszem, hogy mindenből ötös, de akkor sem idevaló és Fáy-al egyetértek ismét...ami szar az szar kész -
#2626..... -
Janika114 #2631 Hát nem akarom bántani Tecát, de ez szörnyü -
IXEMGabeo #2630 elkezdték Teca van, és szörnyen hamiskás -
Tök jó az elején ez a közös koprodukció:) -
Hatalmas :D -
eztni:
-
most csúnya leszek ,de a hazai csillag születikről ez jut eszembe:
( HATALMAS respect az elenyésző kivételeknek!)
-
leszbikus...tehát tolni kell RTL style -
xxxpaulxxx #2624 Azt bírom ebben a csajban amúgy, hogy nem egy modell alkat és mégis úgy nyomja, hogy a legtöbben elszégyellnék magukat:D -
xxxpaulxxx #2623 23????:O
Nah ezen most meglepődtem:D -
IXEMGabeo #2622 +1 nagyon nagyon igazad van. KLN pedig azóta sokat fejlődött, de Joe valóban nagyon profi volt -
IXEMGabeo #2621 kiesett Mr Joe? hogy lehet az? ha tudom biztos a szavazóbázisa kevés volt, de áá miért nem Timi Chen esett ki először -
cargame #2620 LOOOOL :D Ez a gyerek Romaniabol van :D:D:D -
Katy klippjében már benne van lassan fél Magyarország
-
Marko001 #2618 Hidd el, nem lennél képes rá. Közel sem... :) -
mondjuk az egyesült királyságban picivel többen élnek, mint MO-n, nagyobb a választék tehetséges emberekből.. -
Ironman2 #2616 http://www.katyklipje.hu/nyertesek.html
Gomes Martin-Klaudia 23 éves -
Ironman2 #2615 Amugy megsugom nektek hogy Gomes is szerepel Katy Perry videoklippjében,a Fireworksben.Első kézből tudom,mert az unokahugom is ott volt vele együtt.Beválogatták őket a klipforgatásra anno. -
Szerintem amúgy egyáltalán nem rossz amit a Gomes leányzó csinál, igazi művészlélek jól táncol és biztos vagyok benne, hogy jó ember.
Ettől függetlenül ez a Razy gyerek.. Hatalmas performansz volt. :D -
xxxpaulxxx #2613 -_- -
Mentoloshurkaka #2612 A Gomes féle idétlen rángatózásra még én is képes lennék, abszolút nem egy kategória ezzel. -
Én most kezdtem el nemrég nézni a Britains Got Talent-et és 2 rész ment le de már több tehetséges produkciót láttam mint ebben a csillag születikben az élmezőnyt egybevéve. És ott még csak a válogatások zajlanak.
Volt egy srác akinek a produkciója ugyan az volt mint a Gomeznak csak kb azzal a különbséggel, hogy ehhez képes Gomez elbújhat.
Ha nem tenné be a videót alúl linkben
BGT
-
Ironman2 #2610 Én se hallottam erről -
McCartman #2609 lol erről nem is hallottam , de csak hoax az egész gondolom. legalábbis remélem.:D
Norbi az RTL rossz vicce , a szomorú / szánalmas az egészben , hogy szemmel láthatóan már ő is elhiszi , hogy tud énekelni. -
xxxpaulxxx #2608 Nem hiszem, hogy ez meg fog történni... -
Visszatérve az eredeti témához, nem azért hoztam a példáimban ezeket a 'kasztokat', hogy bárkit is beskatulyázzak. Csupán, ez a csúnya szóval élve statisztika.
Mr. Joe-ban egyértelműen nem látta az RTL a pénzkereseti lehetőséget, öreg is már, meg nem éppen az az eladható ember.
Nem tudom emlékeztek-e, vagy hallottátok, hogy lehet, hogy a Király L. Norbi duettet fog énekelni majd a Joe Cockerrel a Sportarénában. Na most egyetlen kérdés: Ki a jó büdös faszom az a Király L. Norbi? Mert ha ez megtörténik, akkor az a világ szégyene lesz. Komolyan mondom egyszerűen fel nem tudom fogni, hogy ez még csak hogyan is röppenhetett fel mint ötlet. Csírájában el kellett volna fojtani. Ha már mindenképpen duettet akarunk a Joe Cockerrel ( Mindenképpen olyannal akinek a hangszíne hasonlít az övére. ) akkor illene látni a hangbéli különbségeket egy Norbi fiú és Joe bácsi között
-
McCartman #2606 hat a kinai csajt meg igy is magasan verte.:D
benne van lehetőség. -
cargame #2605 Az elejen nekem is, de a mai teljesitmeny halovany volt egy uncsi. -
McCartman #2604 Attila amúgy elég tehetségesnek tűnt nekem is. -
McCartman #2603 nem konrétan a határon túli magyarok ellen irányult , hanem maga az ötlet vérlázító. -
cargame #2602 Ők azaz mi :) Én is azokhoz az Ők-höz tartozom. De ne parazz, mert kb. leszarja itt mindenki, hogy nalatok mi van. És nyugi mert itt nem fog szavazni, hogy ott mi legyen mivel még itt sem mennek el sokan a saját országunk szavazásaira. Sőt itt is utálják az emberek mikor egyik másik magyarországi párt idejön és megmondja a tutit. Ennyi. -
xxxpaulxxx #2601 ne kezdjétek el megint ezt a vitát:S -
cargame #2600 Én nem Attilára tértem ki konkrétan. Hanem arra, h határon túli magyarokra. És irtam egy példát, hogy innen is kerül ki értelmes énekes és hogy talán Attilából is lesz valaki, mert van még ideje fejlődni. -
*o -
McCartman #2598 te nem adnál , ettől függetlenül a következő választáson valószinű már szavazhatnak is.
érted , ők szavazzák meg kintről , hogy mi mennyi adót fizessünk idehaza. vicces. -
folyamatosan igazolod azt amit írtam...senki nem mocskolódik csak megmundtuk a véleményünk nekem 7 éves fullos zenei múltam van és a Kaplan nickü emberke sem amatőr! erre te azért támadtál nekünk ,mert azt állítod csak a származása miatt kritizáltuk a kis srácot...pedig erről szó sem volt csak nem látsz a szemellenződtől amit rád aggadtak... -
Egy pöppet.
-
McCartman #2595 asszem kicsit eltértetek a tárgytól srácok.:D