4158

| csillagszuletik.tv |
Webcsillag születik |
RTL Klub.hu |
Sorozatjunkie |
Csillag születik (lap.hu) |
-
IXEMGabeo #2674 meg Darth Vader száma:D -
Cike #2673 inkább keresztapa:D -
IXEMGabeo #2672 azta ez kb a Volt egyszer egy vadnyugatot fogja előadni?:D -
Cike #2671 na jön country Ádám:D -
IXEMGabeo #2670 jöjjön má Adam:D -
ez is gyenusz volt, de inkább a gomez menjen haza:) -
Cike #2668 hát próbált valami dinamikus dallal előrukkolni de azt hiszem beletört a bicskája... -
IXEMGabeo #2667 ja csak hasonlított rá kissé... -
jaj timi ez megint nagyon nem adja.
A Kati nem énekelhette mert amikor a X-Traktor ment akkor ez a szám még meg se jelent -
Cike #2665 nem ez a born this way ami kb 2 honapja jött ki vagy 3 nem tudom pontosan. -
IXEMGabeo #2664 nem ezt énekelte a Wolf Kati? -
ez már megint mi... XD -
Cike #2662 na mivan velük most meg Lady Gaga:D -
Petrof zongora...na ezek is jól megszedték magukat az ÁFAmentes pólóárúsításból...
-
IXEMGabeo #2660 mekkora lenne, ha a produkció közepén megjönn a fater és beugrana fentről, aki nem lenne más, mint Jackie Chan:D -
Janika114 #2659 Most nézem, Timinek nem is mozog a szája mikor beszél :D -
a chen kisasszony megint előad majd valami frankó fals produkciót -
IXEMGabeo #2657 eszem, f*szom megáll mire adott a 2 zsűri tag 9-es pontot? -
IXEMGabeo #2656 az a baj a csapatprodukciókkal, hogy sosem nyernek amúgy ja...múltkor pl ők voltak a legjobbak -
Janika114 #2655 Adom, legjobb, ő tényleg mindig megújjult egy kicsit, pedig talán neki a legnehezebb. -
az appril project se volt rossz szerintem -
IXEMGabeo #2653 jöjjön a mester Szabó Ádám:D ő az egyetlen normális és változatos a bentmaradottak közül -
Janika114 #2652 A válogatón még tetszett Gomes, még az első adásban is elment, de a múltheti meg a mostani produkciója hát sztem gyenge volt, a mai adásban 3ból 2őt már hazaküldtem volna... -
meg azert van baja is :D -
hát ez nagybetűs katasztrófa volt -
Nezok szavaztak vissza...
-
IXEMGabeo #2648 elején még jó volt ez a Gomes, de mostmár unalmas...és sajnos látszik h őt is sajnálatból nyomták be így meg úgy... -
rángatózik basszus, ez a produkció :\ -
Anyám borogass ez epilepsziás rohamot kapott ? xD -
hogy lehet egy ilyen még bent?-__- -
*t -
IXEMGabeo #2643 azt nem kérdeztem...Mr Joe Svédben profi volt, nyilván ismeri a teljes szakma rejtelmeit ennyi idősen:) nem lehet egy lapon említeni a kölykökkel...
-
na jön gomez "álmaim nője"
-
eszem megáll! most GOMEZ sajnáltató összeállítást láthatunk.... -
a mentőautós részen is kifolyt a nyál a TV-ből....
sajnálatos a baleset,de ilyen féreg módon kiszedni a pénzt a buta emberekből akik a sajnálat miatt dobnak majd +1-et.... -
Janika114 #2639 Hát jó tény h nem sok közöm van a zenéhez, de nekem akkor se jön be, és sokszor még nekem is hamiskának tűnt Timi, meg most pl Teca. Na már Ádámot várom :D -
Es Joenak ? -
IXEMGabeo #2637 megkérdeztem a zenész oszt. társamat ő pl azt mondta, hogy a László Attilának van átlagos hangja Timi Chennek pedig szép hangja van az ő állítása szerint és nem elfogult azt mondta legalább is...érdekes...pedig Timi se volt egy nagy szám -
IXEMGabeo #2636 Hernádiék nyalják, mint állat se baj nyerni nem fog az tuti...csak a szavazat szám miatt nyomták be... -
Janika114 #2635 Így van, még talán nem is Teca a legvészesebb mert kíváncsi leszek h a Timi ma mivel ríkat meg minket :D