4158

| csillagszuletik.tv |
Webcsillag születik |
RTL Klub.hu |
Sorozatjunkie |
Csillag születik (lap.hu) |
-
xxxpaulxxx #2714 Hát igen... sajnos ugyan azt hozta, mint előző héten:/ -
Gomesbe mi a jó? rángatózik és kész, semmi teknika, vagy koreográfia nincs benne. Azt hogy sír meg letargiás előadásmódja van egy dolog, de a teknikai része mit sem változik. Ennyi van benne, utcára jó, de nem ide. -
xxxpaulxxx #2712 Nah visszanéztem a tegnapi adást... szörnyű volt:S:S
Komolyan ez a leggyengébb Csillag születik eddig... pláne, hogy Joe kiesett múlt héten...
Ádám (LEGJOBB) és a két tánccsoport kivételével mindenki szörnyen teljesített szerintem (nah jó talán még Gomes nem tartozik ide, de ez nekem most túl elvont volt... pedig az nagy szó:D)
A kiesőnek pedig örülük... épp itt volt az ideje:S -
Ironman2 #2711 hehehe.Finnországtól kaptunk 12 pontot! Grat
-
Hála az égnek. Már irritált h hamisan énekel... -
Ironman2 #2709 Ki mit csen kiesett -
szerintem mindig igy lessz ... -
Miért nem vagyok meglepve ! :D -
Na Timi esett ki pedig sokkal jobb volt mint Teca ! -
IXEMGabeo #2705 Chen kiesett. a poén az, hogy nem ő volt ma a leggyengébb -
IXEMGabeo #2704 mostmár azért meglepődök, ha Chen ezek után is továbbmegy:D nehogy már az Ever essen ki -
Ez még nagyobb FAIL ! xD -
Janika114 #2702 Na kegyelem szavazatok mentek bőven úgy látom -
Na neee már megint ! Pffffhhh ! -
IXEMGabeo #2700 már nem fog...ahogy vártam tuti h a Teca és a Chen marad a végére -
FAIL>... xD -
csak gomez essen ki , ez a lenyeg :D -
Janika114 #2697 Na megvan a lényeg, Ádám tovább ment. :D -
IXEMGabeo #2696 LA és az April továbbment -
Narusco #2695 everdance alatt melyik szám szólt? aki tudja irja le legyenszives :) -
IXEMGabeo #2694 szerintem is egy hajszállal Timi ma jobb volt...
Teca jogosan utolsó, de őszintén szólva nem bánnám, ha egyikük kiesne. Gomes is nagyon gyenge volt ma... -
Dean Winchester #2693 most meghallgattam a produkciókat :S
hát pffff
timi legalább hozta amit vártam ! elöször ugye kínai dal majd magyar most meg jött egy angol :) ez pozitivum és a hangja is most jobban tetszett mint a tecáé... -
Ironman2 #2692 Inkább a kinai -
IXEMGabeo #2691 ha minden a tendencia szerint halad akkor ma Timi Chen és Teca lesz az egyik búcsúzó.. -
bippo #2690 Jó is, hogy szóba hoztad, át is kapcsolok oda, mert ezt nem bírom. -
bippo #2689 Elvileg válogató van oda is.
Amúgy volt már Rúzsa Magdi is, ő Megasztáros, ha jól emlékszem. -
Ironman2 #2688 JAJ...istenem.Hernádi be ne pisiljél már -
IXEMGabeo #2687 legalább letért a Máté Pétertől:D
amúgy nem mondom h rossz, 14 évesen elég nagy dolog, hogy csak "átlagos" a hangja nála az a jó, hogy bőven fejlődhet még -
Dean Winchester #2686 gyengébb??? :D sokkal gyengébb :)
egyébként az miért van ,hogy tavaly ádok zoli - csillag születik
idén meg wolf kati - faktor
jutott be az eurovizios dalfesztiválra? mi alapján kerülhetnek oda énekesek???? megasztárból hogyhogy nem jutott oda senki? XD csak rtl nevelések?! -
bippo #2685 Az előző számhoz nem volt elég érett, ehhez bezzeg az :)) -
Dean Winchester #2684 de egyébként ezeket a hangoat meghallgatva hát , elgondolkozok hogy mit keresnek ezek itt :DDD
LA nem rossz de azért tőle százszor jobb hangú emberek is vannak! tőle most meg vártam valami külföldi számot -
IXEMGabeo #2683 húú most olyan Fekete Dávid filingem van:D:D
csak gyengébb kiadásban LA-től -
Ironman2 #2682 remélem kiesik már ez a csávó -
Janika114 #2681 April, Teca, Timi, Szabó Ádám(legjobb volt ma is :D), Gomes sztem ennyi -
Dean Winchester #2680 valaki mondja már meg kik voltak az everdance előtt , mert most döbbentem le ,hogy 19:00kor kezdödött a mai adás és alekoszt tették 21:15re -.- -
IXEMGabeo #2679 lol a Hernádi milyen csúnyán nézett Fáy-ra:D:D -
Janika114 #2678 Sztem ez is jó volt, megint vmi újat mutatott -
liverpool123 #2677 stereo love -
na ez már jó volt -
Suffering #2675 mi volt annak a számnak a címe amit ez a harmonikás adott elő, amit a reklám végén mutattak mostanában?