4158
  • Victor1103
    Egy kis Vasárnapi elfoglaltság hogy összefutunk és lerendezzük a László Attila és a Csillag Születik igazságosságának a kérdését élet-halál harc keretein belül? Hát te beteg vagy
  • cargame
    Nem vagyok el csak tudod k*rvara zavar mikor ugy beszélnek rólunk mint valami idegen lényekről vagy mint valami bűnösökről és hát én ezt nem fogom hagyni. Ennyi büszkeség legalább még szorult belém
  • tmp
    Én Magyarországon élek, és mégsem vagyok olyan buta mint te
  • Dean Winchester
    ez így igaz :D Itt a tehetségnek köze nincs a faji hovatartozáshoz, és nemtudom miért kell összefogni egész Erdélynek Attiláért? akkor ennyi erővel az egész cigányságnak összekéne fognia ha egy roma bekerül a műsorba!
    Ezt meg azok érték már meg mert attól ,hogy erdélyi valaki az nem egyenlő azzal h neki kell megnyernie!

a nagy attila drukkereknek mondom!
    Megérdemli egy olyan ember a győzelmet aki csak Máté Péter stílusban nyomul és 5 előadából 3szor ezt adja elő? Angol énektudását meg se mutatja? Megtanulni magyar szöveget egy hét alatt nagy dolog? Ha mindezzel így van akkor én kérek elnézést!

DE DE DE

Szerintem sokkal nagyobb dolog egy bandának 1 hét alatt egy faxa kis koreográfiát betanulni majd színpadon kivitelezni mint egy dalt előadni!

Sokkal nagyobb dolog egy harmónikán eljátszani valamit , sőt újat mutatni (énekelni+zenélni) az utolsó mindent eldöntő fordulóban ! Ádám legalább megpróbálta és megmutatta ezt is!

Attila meg ugye megérdemli mert csak magyarul MP dalokat énekelt , hát igen gratulálok neki!

Összegezve , Attila a 3.helyre lett volna jó!
    Attól ,hogy valaki erdélyi annak semmi köze az egész műsorhoz , itt a tehetséget kéne nézni és nem azt hogy hova valósi az illető
  • cargame
    Hagyd. Ezek ilyen gépelőlbeszólokmertkirálygyerekvagyok féle emberkék akik talán élőben egy értelmes mondatot nem tudnának összerakni. Személyesen elbeszélgetnék velük csak 600 km választ el az a baj.
  • Marko001
    De nagyra vagytok magatokkal. Ahogy elnézem felsőbbrendű lényeknek tekintitek magatokat a Mo-on élőkkel szemben. Erdélyben mindenki tökéletes ember...
  • Victor1103
  • cargame
    Nagyon nem vagy tisztában a fogalmakkal....
  • tmp
    Felsőzsolca 10percre van tőlem. Írj egy privit és folytassuk élőben ezt a beszélgetést, viszont azt nem szeretem ,ha valaki monitor előtt izmozik.
  • cargame
    Mutogasd magadnak, mert saját magadnak mondasz ellen.
  • Victor1103
  • cargame
    Az előző X faktor sem vastag Csaba érdemelte meg sokak szerint oszt mégis ő nyerte. Egyszer a saját házatok táján sepregessetek és utána foglalkozzál másokkal.
  • Victor1103
    És szerinted a határon túli magyarok hány %-a szavazott László Attilára? Hmm biztos az 1-2%. Hitesd csak el magaddal
  • cargame
    Szted Erdélyben kik élnek te észlény ???? Franciák??? Botswanaiak??? Képzeld haver Magyarok élnek itt is. Olyan magyarok akikben több érzés szorult mint belétek.
  • Victor1103
    Lehet hogy mi irígyek vagyunk, de ti meg egyszerűen hülyék ha nem tudtok különbséget tenni a valódi tehetség és a tehetségnek nevezhető valami között.

Itt a fórumozók többsége nem irígy inkább dühös mert nem lett volna azzal baj ha LA nyeri meg ha mellé olyat produkált volna ami miatt meg is érdemelje a fődíjat. 100szor leírtam leírom hát mégegyszer: Ő a Szabó Ádámhoz képest a kanyarba se volt és nem azért mert Erdélyből jött. Ha a fejetek tetejére álltok ez akkor is így van.
  • cargame
    Ő magyar. Te meg egy sima tápos vagy aki töri a magyar nyelvet és el vagy korcsosodva. Egy képernyő elől könnyű gagyogni , de inkább kérd meg anyádékat, hogy valami értelmet verjenek már beléd ha idáig nem sikerült :)
  • cargame
    Te okos. Attila rohadtul nem egy szegény családból származik. Azért mert valaki itt Erdélyben él és tájszólása van, nem egyenlő a szegénységgel. Nagyon sötétek vagytok....
  • cargame
    Hála a jó Istennek , h nem Magyarországon élek. Basszus, mennyi irigy, rosszindulatú, buta ember él 93.000km2 en. Ennyi. Ti ott 9 millióan 10 millió felé húztok, de itt Erdélyben legalább ennyire összetartóak az emberek. És ajánlom a sok betokosodott gyökér kockafejnek, h nézzenek már bele a töri és földrajzkönyvekbe és csak utána kommentáljanak. És ha ezért kapok büntit, akkor nyugodtan kaphat az is aki az utóbbi 90 hsz*hoz hozzájárult, ugyanis szégyen ami itt folyik.
  • tmp
    Irigykednek, mert ezeknek az internet előtt felnőtt buta kis szaroknak fogalmuk sincs arról, hogy mi az hogy Erdély, vagy Felvidék. Szégyeneljétek magatokat!
  • norther33
    buta faszlámák!attila megérdemelte azt a nyereményt,tehetséges,és én még élveztem is a legutóbbi adását,és igen,egész erdély neki szurkolt mocskos tápos bagázs,mivan irigykedtek rá??
    szégyenek vagytok
  • tmp
    A határon túliak nem csak LA -ra szavazhattak te buta faszláma
  • baggins
    Ezek szerint győzött LA? Nem néztem, az előző részen úgy felidegeltem magam, hogy kihagytam. A lényeg, hogy nem Teca lett az első. Mondjuk Ádámot sajnálom.
  • Victor1103
    Nem jogtalan csak igazságtalan. Az, hogy LA szavaztak a határon túliak a többi játékossal szembe diszkrimináció. Ha Kínából is lehetett volna szavazni akkor most nem LA hanem Timitcsen nyert volna.
  • Dean Winchester
    OMG LA nyert , miért kellett megint egy énekesnek nyernie??? miért nem lehetett a harmónikásnak vagy a tánccsoportnak nyernie? :S
    szerintem ez a győzelem jogtalan!
  • Marko001
    Nem lenne ezzel gond szerintem, ha valóban ők lettek volna a legjobbak. Csak hát úgy néz ki, itt is előjönnek azok a problémák, amik az eurovíziós dalfesztiválon. Nem az számít, hogy ki a legjobb, hanem az, hogy milyen nemzetiségű. És ez gáz, nem is kicsit...
  • Fehercsoki
    Érdekes,előzőt is a román beszélni se tudó nyomorék paraszt nyerte meg,és ezt is...(abban nem vagyok biztos hogy román,de a többi stimmel,illetve mindkettő hasonlóan tehetségtelen)
  • Kongy
    Szabó Ádámnak kellett volna megnyerni nem ennek a kis k*csögnek.
  • Marko001
    Kár, hogy az ilyen műsorokban legtöbbször előnyt élveznek a gyerekek és a hátrányos helyzetűek. Ja, meg a "szomszédaink" is. Azt sem értem mi a szarért kell szinte mindig énekesnek nyerni. Arra ott a megasztár és az x-faktor. Ádám és az Appril project százszor jobb, mint ez a kiscsávó. Amikor meghallottam a végeredményt, inkább el is kapcsoltam a tv-t.
  • fifi
    tegnap volt a trianoni békediktátum évfordulója...
  • PrisonMan
  • McCartman
    a kis költségvetést min vetted észre?
    nyilván gyorsan lezavarták mert itt a nyári (számukra) holtszezon.
  • IXEMGabeo
    itt komoly gondok voltak...valamelyik fórumban olvastam, hogy az sem véletlen, hogy az érettségi letételkor, a felsőoktatásba jelentkezéskor a hátrányos helyzetért rengeteg plusz pont jár...
  • IXEMGabeo
    na itt biztos kitört a forradalom valahol éreztem h nem nyeretik meg a harmonikás Szabó Ádám:S:S LA az énekes neki kellett az RTL szerint megnyerni üzlet az egész, mint tudjuk...Ádám és az April előtt is nagy lehetőségek várnak, számomra ők alkottak ebben a műsorban valamit...

ez nagyon látszódott h ez a műsor igencsak kis kvetésű lehetett és iszonyú gyorsan lezavarták. Szerintem nézettségi bukás lett az egész
  • McCartman
    hja , főleg , ha a következő héten ellopják / összetörik.
  • Blanco308
    amugy ezzel a "jöhetne még pár Trianon" dumával megmutattad hogy mennyire nem érzed át azoknak az életét akik kint élnek...adott esetben a saját édesanyád gyermekkorát..ha átéreznéd nem mondanál,nem szeretnél ilyet újra...:S
  • FrezeR
    Egyébként nincs túlzottan feldobva a srác annyit tud mondani még mindig, hogy háát nagyon örülök, háát nem tudom...érdekes :)
  • xxxpaulxxx
    Az nem elszórás... befektetés:DD
  • McCartman
    én nem sajnálom tőle , nem a legjobb nyert , de az ilyen műsorok nem is erről szólnak.
    viszont a nyilatkozatok alapján egyszerű embereknek tűntek , szüleivel együtt , ugyh remélhetőleg nem fogják elszórni a lóvét egy 10 millas kocsira meg egy 2 millas nyaralásra.
  • FrezeR
    majd kiderül :) az idő választ ad erre is
  • xxxpaulxxx
    Ettől függetlenül átlagos marad:)