4158
  • Marko001
    Á, dehogyis. :) Ezt még ki tudom belőle nevelni, amúgy minden rendben van vele. :)
  • tmp
    Én nem tagadom, sosem néztem még a finálét sem.
  • [HUN]Crassus
    akkor ha még csak menyasszony most cseréld le:P:D
  • Marko001
    Én nem nézek ilyen műsort (na jó, menyasszonyom miatt néha belefutottam a vv4-be :)). Az Alekfos műsornak meg a reklámjáról is elkapcsoltam a tv-t. Így lesz ez a vv5-tel is :)
  • Victor1103
    Jaj most negyertek itt az álszent dumával hogy a vv így meg a vv úgy. Én nem néztem a VV4-et minden nap, de azért heti 1-2szer odakapcsoltam és jól elszórakoztam rajta. Tagadni felesleges úgyis tudjuk hogy nézitek szal kár a gőzért.
  • PrisonMan
    fel se szabadna ilyennek merülnie a fejekben, úgy lenne a legjobb :)
  • Dean Winchester

prison.: most is lelett zárva :D
    csak a legnagyobb baj azzal a két emberkével aki csunyán leszólta LA-t :S
  • Marko001
    Én ha jókat akarok röhögni, akkor megnézek egy vígjátékot, vagy egy sitcom-ot. Egy ilyen megrendezett, ócska "valóság show-t" semmire nem tartok.
    Nem vagyok divatból fikázós. De ami szar, az szar. :)
    A vv topikba meg még véletlenül sem megyek át, mert minek pisálnék (elnézést a szóhasználatért :)) széllel szemben. Ott majdnem mindenki vv fan, úgy kell nekik.
  • PrisonMan
    Hihetetlen, hogy még mindig a Attila származásán megy a szájkarate. Egyszer már be lett szabályozva, hogy nem tűröm a topikban a gyűlölködést/leszólást.

Azon gondolkozok egyedül, hogy töröljem a francba ezeket az elborult, nonszensz hozzászólásokat, amikkel a határon túl élő testvéreinket bántjátaok, vagy SZÉGYENSZEMRE maradjon meg az utókornak?!
  • Dean Winchester
    ez az egyik verzió és az a másik ,hogy az ilyeneken is lehet jókat röhögni ha olyan a csapat...
    de ez a divat, fikázni minden műsort :D no de ez már off és sztem ha valakinek a vv-hez van hozzáfűznivalója az tegye meg a topicjaban
  • [HUN]Crassus
    ez a fiatalság 10-15 éven belül tönkrevágja az országot
  • Marko001
    Az a baj, hogy sajnos van igény az ilyen jellegű szenny-műsorokra. Az ilyenekkel lehet még jobban elbutítani az embereket és főleg rossz példát állítani a fiatalok elé. Való világ?! Ehh...
  • tmp
    "Remélem mihamarabb indul a VV5 " hát itt szerintem be is fejezhetjük ezt a beszélgetést.
  • cargame
    Az sem gyenge, h pont Június 4. en nyert. Egy kis vigasz Erdélynek ez :)
  • Dean Winchester
    ja nem is 4 hanem 12 :D
  • [HUN]Crassus
    "Remélem mihamarabb indul a VV5 ".......no komment
  • Victor1103
    100 szónak is 1 a vége. A CSSZ elég low budget műsor ami csak arra jó hogy az ember bosszankodjon a végkimenetelen. Remélem mihamarabb indul a VV5
  • tmp
    És itt most nem arra kell gondolni, hogy rock, mag rap.
  • cargame
    Ez van. Én sem mondtam, h Attila a legjobb. Nekem is Ádám volt az aki kiemelkedően jól teljesitett, de Attila sem volt annyira rossz és hát az kurvára zavar mikor valaki igy mocskolnak és az a mocskolódás már kiterjed a hovatartozáshoz és a társadalomban elfoglalt helyzetre is. Na mentem is mert holnap érettségi :)
  • Victor1103
    aha
  • tmp
    Egy stílus? Láttad te a produkcióit? Az egy dolog, hogy magyarul énekelt, de volt az legalább 4 stílus.
  • Dean Winchester
    van benne igazság amit mondasz :D
    szerintem ha most bekerülne egy ilyen műsorba egy ismerősöd vagy egy városban veled élő emberke de nem lenne túl nagy tehetsége akkor is neki drukkolnál :) (én is így tennék)
  • cargame
    Én is csak azért néztem be ide, mert volt egy sejtésem , hogy mi ment itt végbe az éjjel ...
  • Dean Winchester
    1.- emberek és most van jobb dolguk is mint gép előtt ülni
    2.- annyira durva anyázások nem voltak , csak mindenki leírta a véleményét :D
    3.- a személyeskedést tmp kezdte aztán meg ti erőltetitek ezt az "erdélyi" történetet :D

na szóval nekem hozzáfűzni valóm nincs!

Roppant szomorú,hogy egy stílusú egy nyelven éneklő emberke nyerte meg az egész Csillag születiket és nem egy olyan aki tudott újat mutatni mindig minden adásban
  • Victor1103
    Vasárnap van. Ők nem érnek rá az élet ilyen nagy gondjaival foglalkozni mint mi:)
  • cargame
    Figyelj . Idáig akit kérdeztem az mind L.A nak szurkolt. Viszont, és itt jön a fordulat , Ádám is nagy kedvence mindenkinek mert jól csinálja amit csinál. Csak hát ami a mienk az egy picit talán közelebb áll mindenki szivéhez.
  • cargame
    Azért az is jó, h ennyire elnéznek itt mindent a moderátorok...
  • Dean Winchester
    "Ti ott 9 millióan 10 millió felé húztok, de itt Erdélyben legalább ennyire összetartóak az emberek" én erre írtam amit! egyébként te bíztosan ismered az összes erdélyi emberkének a véleményét és tuti összetartóak :DDDD
    de álltalánosítsunk csak, nekme8
  • Victor1103
    Neki is csak a szája nagy amúgy. Jön itt a "gyere ki a hóra oszt megbeszéljük" stílussal meg faszlámázik. Kíváncsi lennék hogy a találkozón kettőnk közül ki bukkanna fel :d
  • cargame
    Élőben személyesebb egy beszélgetés , egy vitázás. Itt meg, hogy csak irogatunk az nem igazán megy át...
  • tmp
    LA WIN
    GET OVER IT!
  • cargame
    És csak érdekességkép mondom, h én nem is szavaztam meg az ismerőseim közül se senki. Szóval, hogy is van ez a csak Erdélyi elmélet ? :)
  • Dean Winchester
    ez fordítva is igaz, de miért kell egyből ezzel jönni ,hogy élőbe folytasssuk.... :D sztem pont ez ilyen ember izmozik ,nézzük már meg ki "faszlámázott" először...

Meglehet beszélni mindent , de ez az élőbe folytassuk picit úgy hangzott h verekedni akar az illető :D de mind1 a ti vitátok
  • Victor1103
    Persze verik: az erdélyiek:D
  • Victor1103
    +1
  • tmp
    Szerintem ha Ádám nyeri meg akkor meg verik a nyálukat, hogy miért nem LA.
  • cargame
    A sorok közt olvasni tudni kell. Nem ő izmozik hanem ti. Ő csak ott folytatná a beszélgetést élőben , mert igy gép előtt sok az onlinehuszár.
  • Dean Winchester
    nem mondtam ,hogy csak onnan szavaztak
  • cargame
    És szted csak Erdélyből szavaztak. Na ne röhögtess már :DDD Ne légy naiv ennyire.
  • Marko001
    Nem, mert sokkal butább vagy nálam, ahogy elnézem a kommentjeidet. És leginkább te vagy az, aki "izmozik" a monitor előtt ülve. :)