4158
  • FrezeR
    Viszont egy biztos neki már nem lesz rossz éve egy autóval és jó sok pénzel megy haza :)
  • McCartman
    A lényeg , hogy folyamatosan legyen a lehúzás és a hülye magyarok fejése egész évben.
  • Victor1103
    Én is rajtad vice versa :D

Amúgymeg attól mert LA nyerte holnap nem lesz olcsóbb a benzin meg a kenyér
  • Blanco308
    najó ezt a dumát hanyagold..nem a személyt védem...hanem az eszmével nem értek egyet..ha igazán komolyan gondolnád azt nagy magyardumát amit az előbb nyomattál akkor nem írnál ilyet..ez meg a teszegénységibizonyitványod...eccséééém :)
  • FrezeR
    Én úgy látom, hogy az x faktorba sokkal több pénzt fektetnek és az inkább az énekesekről szól, de ez az én szerény véleményem csupán
  • Bronx South
    Csak mosolyodok rajtad, és a hozzád hasonló tudatlan embereken. Hogy tudott idáig lesüllyedni ez az ország OMG !! :O Szerintem jöhetne még egy pár trianon, itt már nincs mit veszteni.
  • Blanco308
    ember énis ponrt erről beszéltem...hogy akik kint születnek elöbbérzik át mit jelent magyarnak lenni...de egy tehetségkutató nem erről szól...nem ő volt a legjobb mégis ő nyert mert elfogultságból a hatátontuli magyarok csak rá szavaztak...és ez igy gáááz...ne azért nyerje meg mert a határontulról érkezett...hanem mert ő a legjobb...tehetséges ez tény...de van még ezer ilyen mint ő...viszont egy Szabó Ádám vagy egy April project egyedi...erről ennyit...
  • McCartman
    csak édesanyád született Erdélyben?

ha az ilyen prosztók alapján ítélik meg a határon túliakat mint te , akkor ne csodálkozz az előítéleteken.
  • xxxpaulxxx
    Jajj de jó! Egy újabb tinipöcs, aki jól elkurvul és híres lesz, vagy nem és akkor megy a süllyesztőbe^^
  • Victor1103
    Bennem inkább az a költői kérdés fogalmazódik meg hogy mi a picsámért lehet egyáltalán szavazni külföldről? Ez nem egy kibaszott Euróvízió. Nem kéne engedni a külföldieknek a szavazást na akkor megnéztem volna kinek virul a szája pár perccel ezelőtt mert tuti nem a LA lett volna az is fix.
  • Totti5
    Tanulság: szegény vidéki sajnálatra méltó egyénként kell indulni ( egyéb fogyatékosság + pont ) és kész, máris sikert arathatsz a nyomoroddal... ez most morbidul hangzik, de ez van. A nép nem a tehetség alapján pontoz, hanem szimpátia alapján, ezt már igazán megtanulhatta volna mindenki 10 év alatt. Aki profi az meg amúgy is befut és összekapar 12 milliót majd a tehetségével, aki meg nem annak volt egy jó napja és nyereménye. Megérdemlte? meg... megdolgozott érte.
  • Klon
    pont ezt pofazom...
  • McCartman
    amugy meg elvileg az a legeladhatóbb akire a legtöbbet költik.;)
    jelen esetben szavaznak.
  • Suffering
    am ezek után azt nem értem, hogy mi a különbség ez a müsor meg az x-faktor között? mind2 énekes nyeri. ez a gyerek miért nem oda jelentkezett inkább?
  • Bronx South
    Szerintem szép hogy feljött Erdélyből és megmutatta hogy mit tud, mert gyönyörű hangja van. 14 éves és már többre vitte mint itt a topikból bármelyikőtök. Az én anyám Erdélyben született, és ez egy büszkeség amit ti a büdös életben nem fogtok átérezni hogy mit jelent. Amíg Magyarországon kialakult egy letűnő korcs társadalom, idióta fiatalsággal, addig az erdélyi Magyarság megőrizte azokat az értékeket és összetartást amit a történelemben képviseltünk. Szánalmas ez a kiutasítás, és utálat amit itt pár emberke tanúsít, hányom kell ettől az országtól. Azt se tudjátok mit jelent Magyarnak lenni, és ezért tart itt ez az ország.
  • Klon
    :)
    kivetel erositi... :)
  • McCartman
    de sikerült.
  • Victor1103
    Hát a te kijelentésed is elég vicces:D

Te kinek adnád el a LA-t? Azért nem egy Vastag Csaba valljuk be:)
  • McCartman
    ennek ellentmond Utasi Árpi esete.:D
  • Blanco308
    gyerekek ez sem jó felfogás hogy takarodjon Romániába...ezt hagyjuk...csak annyi kéne hogy hogy a határon tulról se szimpla elfogultságból szavazzanak a sajátjukra..hanem arra aki a legjobb...amugy meg ő is magyar...bár nem ide született...szal ne mond hogy ne nyerje el a magyarok pénzét mert lehet hogy akik szavaztak rá előbb magyarok mint te....(és most nem személyeskedni akartam)
  • Klon
    ti elhiszitek, hogy szavazatok alapjan ez az eredmeny?
    ne legyetekek mar ennyire naivak...
    ezek a musorok reg nem arrol szolnak, h ki a jo, hanem, hogy ki az aki eladhato!
    biznisz az egesz!
  • McCartman
    akárcsak az előző Megasztárban.
  • Blanco308
    nem azért ..de most tényleg nem akarok köcsög lenni...de ez a csaj csak azért jutott ideáig mert vak...a tavalyi x-factorban kb 30 jobb hangu ember indult...közülük sokan még csak a 3. kört sem érték meg......én elhiszem hogy támogatni kell ...de ne azért usson el ideáig mert hátrányos helyzetben van...ez nem arról szól ki a legszerencsétlenebb...hanem hogy ki a legjobb...legalábbis arról kéne szólnia...:S
  • Victor1103
    "az erdélyi Magyarság megint megmutatta hogy MO sehol sincs."

Ha MO sehol sincs akkor László Attila takardjon inkább a román Faktorba vagy tököm tudja ne a magyar emberek nyereményét nyerje el.

Tény ami tény: Appril és Szabó gyerek fényévekkel jobb volt mint ez a csontkollekció. tehetséges ő is, de a előbb említett kettőhöz képest? Hagyjuk már. Az erdélyiek besegítettek így összejött a nyereményre. Ennyi.
  • Klon
    jobarat!
    Neked van fuled?
    hallasz is vele rendesen?
  • McCartman
    miért is?
  • Blanco308
    ne haragudj én abszolút magyar egység párti vagyok...de ne azért nyerjen valaki mert az összes határontuli rászavaz...hanem azért mert ő a legjobb....ez igy gááz....
  • FrezeR
    Ezt a műsort nagyon gyorsan lezavarták két x faktor között azért látszik is a minőségen valljuk be.
  • Blanco308
    nagyon gáááz....ez a gyerek játsza a szerény szerencsétlen kiskölköt ,közbe meg 14 éves olyan nagyképű hogy az a Havas is megirigyelné....annyira átlátszó hogy mindig a sokat sajnáltatott legszerencsétlenebb nyer..és soha sem az (kivétel Tabáninál) aki a legjobb...itt vagy Ádámnak,vagy az April-nek kellett volna győzni...ilyen kis Díszfaszokból mint ez a gyerek ezer van :S ...szánalom...ezért gyűlölöm a sok nyugert meg a tinipicsákat :s befolyásolható szar az egész...:s
  • retoucher
    Már le is hozták róla a cikket:

László Attila a Csillag születik győztese

A sok erdélyi szavazat ide repítette!
  • Bronx South
    te vagy szánalmas haver. az erdélyi Magyarság megint megmutatta hogy MO sehol sincs.
  • Tarajos Sül
    "Tecával a büdös életben nem fog kiadni lemezt a Sony"

Miértne?
    Attól mert elvesztette a szeme világát, attól még szép hangja van, és nem kell táncolni, hogy a mikrofonba énekeljen..
    Max videóklippnél lett volna gázos, de nem lehetetlen.
    Gomez, amikor fellépett a Tecával, be volt kötve a szeme Gomeznek, és úgy táncolt, mégsem esett le a színpadról.. :) :D
  • McCartman
    mert inkább a nők olyan hülyék , hogy szavazzanak.:D
  • McCartman
    14 éves forma lehet a gyerek , ne várj tőle túl sokat még ebben a korban lol.

@Tarajos: azért ne féltsd Szabó Ádámot se szerintem , sok helyre fogják hívni sztem / sok lóvét össze fog még ezzel harmonikázni hidd el nekem.
  • Victor1103
    De most őszintén ez olyan szánalmas, hogy ez a kis pöcs nyerte holott a zsűri szavazatai alapján mindig a mezőny végén kullogott. Szánalom az egész
  • Daza500
    Való igaz, most visszasüllyedtek az első széria szintjére.
  • FrezeR
    most azért hoztak egy borítékot biztos ami biztos ne tudjanak belekötni később :)
  • Suffering
    miért van az hogy az össze létező szavazos müsort csak fiu nyeri? (vv, x-faktor, csillag születik..)
  • McCartman
    és ismét elő lehet venni a megasztáros sémát.:D
    megfigyeltétek , hogy szinte az összes 'tehetkutatót' határon túli magyarok nyerik?
    Ruzsa Magdi , Utasi Árpi , Király Viktor , Tolvai Renáta és most ő , László Attila.

érdekes , nem?
  • Louis Cyphre
    Ma ő volt a leggyengébb.