4158

| csillagszuletik.tv |
Webcsillag születik |
RTL Klub.hu |
Sorozatjunkie |
Csillag születik (lap.hu) |
-
Hát...énekes..vagy ..énekes :DDD *kapa flash*
Nagyon nagy arc ez a gyerek xD -
Dean Winchester #3196 LOL ezaz ember se százas :DDD
erre nem számítottam , ha valaki leszólja a kedvencét vagy őt sértik meg picit akkor egyből nyomja a privát üzeneteket XD
LA nyerte meg a cs.sz-t
no ugye majd a faktorba is meghívják az énekesek közé mert tuti megfogják...
most mennyivel faxább lett volna az ,hogy pár énekes produkció közé pl. egy táncos együttest hívnak meg fellépni vagy egy harmónikást?
Szerintem de lehet én vagyok ezzel egyedül sokkal üdítőbb tud lenni egy nem sablon szokásos produkció ami ráadásul nem is annyira faja
mind1 csak egyszerűen nem tudom megérteni miért ő nyert :D ja igen halljunk majd Máté Péter slágereket XD -
Bemutatták a szavazóbázist akik megnyerették vele -
IXEMGabeo #3194 ja mutatják a szülőhelyét, akik érte szorítottak erővel:) -
László Attila a Kókuszban brrrrrr -
Akkor én is linkelek már egy képet.:D
tmp privi...ráadásul 4x ugyanaz :DD -
érett egyén lehet, aki így éli ki a dühét :)
ilyenekkel meg nem érdemes foglalkozni, este megissza a meleg kakaót, olvasnak neki egy mesét, és majd kialussza. -
nos, legalább egy haszna van, hogy vége ennek a botrányosan szar évadnak... nem kell többé hallgatni, ahogy nórika kibaszottul irritáló fejhangon ordítja hétről-hétre, hogy KRIZBAAAAIII TECAAAAAA meg LÁÁÁÁSZLÓÓÓ AAAATTILAAAA. megtaníthatnák már normálisan konferálni, a, hogy kiabál, nem ugyanaz...
már herótom volt tőle, hogy hét közben százszor kellett hallgatni a reklámban. -
Dean Winchester #3189 az utolsó postom neked :D
ha neked a becsületed ennyit ér akkor az téged minősít de ezek után kérlek legalább ne te oktass ki mást a másik félről :) (de szerintem a jpg eredetét meglehet nézni vmi progival ,szóval ebben sem vagy jártas annyira xD) am ja majd pont ilyenre pazarlom az időm :DDDD
(de ha bízonyíték kell akkor egy modinak megváltoztatom a jelszavam,belép és meglátja h ez a valóság- szóval haver ezt is buktad)
NO szia,további kellemes napot!
És elnzését kérek az offért! Prison ha gondolod töröld bátran -
photoshop? elég gyengén sikerült. -
Dean Winchester #3187 téged minősít a következő! csak a többieknek és cargamenak aki egy picit védi ezt az úriembert!
Csak linkbe merem megmutatni,hogy ezaz ember aki a másikat lehordja milyen is valójában :) Gratulálunk neki :D (letiltás lehetőség van PM-ben ,de ha neki örömet okoz hogy irogathat hát tegye)
klikk -
ez legyen a legnagyobb örömöd az egész életedben :) -
Dean Winchester #3185 ez így igaz mint ahogy a valóságshow-ban is megvolt írva ,hogy ki fog kiesni illetve a megasztárban is belső emberkék dolgoznak és megmondták h a kökény attila fog a szíj melindával döntőzni XDDDD
de mi együgyük vagyunk ez benne a legszebb!
#3171: gratulálok a színvonaladhoz :) személyeskedés megint megy úgy látom! De téged minősít ,hogy így beszélsz. Valószínű a szülők nem tanítottak meg téged a szép és kultúrált beszédre
Remélem azért kapod a büntetőpontot :D Igen moditopikba én fogom ezt a hsz-t linkelni! Anyázásért azonnali büntetőpont jár (bár tudom téged ez nem fog érdekelni csak nehogy azt hidd h szó nélkül a hátad mögött cselekedem :) -
cargame #3184 A hozzaszolasoddal sajat magadat minosited. Valoszinuleg te egy mr.izom lehetsz aki utan szaladnak a csajok... -
Lack #3183 bocs, hogy ilyen homályosan látok, én már csak ilyen együgyű vagyok (meg hülye is) ez van, remélem meg tudsz bocsátani amiért nem értünk egyet egy ilyen szennyműsor hitelességének a problematikáján. ÉN KÉREK ELNÉZÉST!
Tehát még egyszer az álleesés rendezett volt, az sms-t nem számolják közjegyzők. Megvilágosodtam! Akkor most már nem vagyok együgyű? Vagy hogy van ez? -
csak úgy a "poén" kedvéért...hány hivatalos közjegyzőt láttál akik számolták az SMS-t? -
nos ,hogy tisztán lásd a dolgokat csak annyi kell/ene/,hogy ne legyél együgyü..... -
Lack #3180 Ne haragudj, én nem értek ehhez, Te nyilván a retekklubnál dolgozol, ezért vagy jártas abban, hogy mi megrendezett és mi nem.
Egyébként nem az a baj, hogy némelyek mindent elhisznek, hanem, hogy egyesek olyan qrva okosak, meg mindent jobban tudnak a másiknál, hogy az már fáj.
-
a "zsűrinek leesett az álla"?! ember az összes kamerába csodálkozás olyan szinten megrendezett dramaturgia szerint megy,hogy kiveri a monitort....fullon van az ország bírkákkal akik el is hiszik az összes szart amit sugároznak! -
Lack #3178 Nem mindegy ki kire szavazott? A döntő előtt a fókusz pluszban nyilatkozott egy kis 12 éves kertitörpe, hogy ő az összes pénzt el sms-ezte, mert szavazott a versenyzőkre. Na innentől kezdve, nincs miről beszélni szerintem. Az rtl klubnak szerintem egy jól jövedelmező műsor, a tehetségesebb emberek, mint pl Mr Joe, akinek hangja is van, meg az elején kiesnek - érdemes megnézni ahogy Mr Joe első produkciójánál a zsűrinek leesett az álla - mert nem kap elég szavazatot, vagy mert az rtl-nél úgy van megírva a forgatókönyv. Ki tudja? -
-
Inkább nem jellemezlek, megteszik azt a hozzászólásaid. -
Leszarom hogy hova valósi..ha pesti lenne akkor is kapaszájú.:) -
IXEMGabeo #3174
össze lehet hasonlítani -
IXEMGabeo #3173 ez azért nem állja meg a helyét, mert tinilány szemmel Szabó Ádám bőven verné LA-t...itt főként a határon túli szavazatok döntöttek... -
IXEMGabeo #3172 Fekete Dávidé eskü jobb volt, pedig nekem nem volt bajom LA-val. Fejlődnie kell még -
Kapaszájú? paraszt akcentus? Már ne is haragudj meg, de ki a jó kurva anyád vagy te, hogy kapaszájúnak nevezz egy erdélyi magyart? -
Hírnevet így is szerzett mindenki, igazából 3 nyertese van ennek a műsornak. -
Most látom hogy a kapaszájú nyert..
,,hát..énekes...vagy...énekes *paraszt akcentus*" :) wp
-
Mind az April, mind Szabó Ádám kiváló teljesítményt nyújtottak végig. Vakság ide, vakság oda, Teca csak egy fürdőszoba énekes jelenleg. Attilával pedig a mindenhol jelenlévő tinicsajok tömkelege nyerette meg a műsort, ugyanúgy, ahogyan az történt pl Vastag Csaba esetében is.
Viszont sem egy tánccsapatból, sem egy tangóharmonikásból nem lehet annyi pénzt kisajtolni, mint egy énekesből a jelenlegi média-iparban. Bár azért egy zenésznél mégis csak könnyebb. Egy tánccsapat nem fog kiadni CD-t, sem a rádióban nem lehet őket "lejátszani". Műsoros DVD-t kiadhatnak, de azt legfeljebb 1x fogod megnézni egy évben. Ez csak TV adásban jó, vagy élőben. -
Nem rontom az agyam. xD -
Hallgassátok már meg többször, van még 1 ilyen tiszta/őszinte hangú IGAZ magyar srác? Nem hiszem. -
IXEMGabeo #3165 zsűri szerint is az April és Szabó Ádám volt a toronymagas -
sziasztok
2:30-nál mi a szám címe? tudja valaki esetleg? köszi
Szabó Ádám -
Dean Winchester #3162 OMG
csak pár hozzászólást kellett volna visszaolvasnod és rájöttél volna,hogy a győztes személyéről volt apróbb nézeteltérés...
Szombaton volt vége -.- -
Dean Winchester #3161 simán vita volna abból is mert a zsűri lehet másként látná mint mi... -
Mikor van már ennek a szarnak vége? -
IXEMGabeo #3159 a viták elkerülése végett én ezt a szavazósdi rendszert a döntőig hagynám utána pedig ne a nézők, hanem a zsűrinek kellene eldöntenie ő szerintük ki volt az egész műsor alatt a legkiegyensúlyozottabb ez alapján kellene dönteni és nem lenne vita. Csak az a helyzet az RTL rengeteg bevételtől esne el, dehát az én átlag néző fejem számára nem a pénz, hanem a nézők érdekei az elsők. Nem vagyok egy üzletember alkat... -
Marko001 #3158 Helyes.
:)
-
@3155 + 3156 Erdélyi szavazás téma be van fejezve!