191
Paksi és költészet
-
#71 akkor a mívészneve is jolesz :D -
#70 Te tudod, kik a látók? Ha nem, keresd: Google!
Könyvcímeket megkeresem, mert elég sok könyv van itthon, fejben csak az újonnan olcasottak címe. Nem saját néven ír, krimiket. -
#69 -
kiskorúbézoltán #68 Ez a könyv kell neked Kasza! :DDD -
#67 nekem is kell könyv cím -
#66 mély tiszteletem kaloznak hogy megtisztelt jelenlétével és velős hozzászólásával:DDD -
#65 nah akkor mondjátok meg paksi Endre könyvének a cimét had olvassak :) -
#64 "Némelyik nótájuk szövege alapján úgy sejtem, látó is"
HAHAHA HAHAHA HAHAHA
Ezt a sort csak most vettem észre !
Köszi , rég olvastam ekkora bornírtságot!
-
#63 Öregem! Az undorgrund nem az én játszóterem. Szerencsére. Mert inkább a zenéhez vonzódom. És úgy gondolom, annál az anarchy-punk is jobb.
Amúgy az az ember, aki azt állítja, hogy nem akar abból megélni, amihez ért az már a szemedet is kihazudta a helyéről.
Endrének a könyveit olvastam, nem a honlapját. Bocs érte.
A rádiósokat ha leszarod, ha nem, azzal amit és ahogyan eljuttatnak hozzád igenis befolyásolják a véleményed. Vagy megeszed, vagy ellene fordulsz. A mérlegeléshez kell nagykorúnak lenni.
Az olyan emberekkel akik... kapcsolatban: ha láttad volna azt a szolíd, visszafogott reklámot, amit csináltam - és amire azt mondták, nekik ez túl durva, értenéd, miért hoztam fel a véleményüket. -
#62 bőrgatyában f*szfeláál éljen soká áa blackmetáál -.- -
#61 Rossz irály?:P:) -
#60 xDD -
kiskorúbézoltán #59 Francba... -
#58 de erről csak nagykorúakkal nyitok vitát ez nagyon jó :D -
#57 "Olyanok állítják, akik nem szeretik a rockot és a metalt."
hahaha
Nézd már meg milyen logó van nekem berakva.
Persze úgyse tudod mi az ! Fingod nincs az igazi underground metálról. Szerencsére!
A rádiósokat ki nem szarja le?!
"Paksi Endre viszont nem költő, író" Ez a nap vicce bassz
Olvassátok az Index Ossian fórumát ott kiderül az igazság ! Az Ossian egyedül a pénz miatt tolja még a szart. Akkor már ezerszer inkább a Tankcsapda,Lukács az emberileg oké. De persze a zenéjük az hulladék.
-
#56 Azt hiszem, ez a dolog olyan, mint a vallásváltás. Idézem a Dalai Lámát:
Úgy 50-60 év kell ahhoz, hogy eléggé megismerd a többi vallást és eldönthesd, melyik számodra az igazi. Ez alatt az idő alatt rengeteg hasznos dolgot is tehetnél!
Úgyhogy én nem téríteni jöttem, de egyet értek A Kaszás fedőnevű kollégával. Arról vélemény, amit ismersz és érted is!
Az Ossian nagyon jó, egyre különlegesebb, színvonalasabb. Még sok komoly válogatásba fog bekerülni. Igaz, én más szemmel nézem kicsit ezt a dolgot, mert jelenleg az egyik legidősebb rajongójuk vagyok.
Mielőtt elvakultsággal vádolnátok: a Tankcsapdát is szeretem, a telómon a Mennyország Tourist a csengőhang. És sok más zene is bejön, de a fő kedvencek között a Led Zeppelin, Chick Korea és a végtelenül különleges Apokaliptika is ott van. -
#55 nem is ma írták azt a számot... -
#54 A rocknak nincsenek katonái,és már rég nem erről szól ez az egész,hogy harcolunk a sors ellen. -
#53 iq-ról csak annyit, hogy önmagát minősíti az, aki nem szereti az ossian-t, és idejön fikázni.. -
#52 -
#51 kakás balázs örülnél ha endre iq-jának fele rádszállhatna:D
másik fele meg ossian szövegeknek van értelme még ha elsőre úgyis tünik hogy ez miről beszél.többször megkell hallgatni ahozt hogy megértsd igazából.na és most jön hogy,én nem akarom meghallgatni 1szer se:D -
zdlr #50 hm..
én szeretem a rokkot (is), de az ossiantól a falra mászok. -
#49 Rossz hír a fikázóknak!
Az Ossian igenis nagyon jó. Az új nóták közül sok van világszínvonalon. Olyanok állítják, akik nem szeretik a rockot és a metalt.
Rádiósoktól kérdeztem meg, miért nem lehet őket hallani a médiában. A
válasz:
- Még csak az kéne, hogy az emberek elkezdjenek gondolkodni és érezni?!
Lehet, hogy a Rock'n Roll Démon egyesek szerint röhejes, de azoknak elképzelésük nincs arról, hogy milyen életük van a nemnyálat előadó zenészeknek, és az empatikus készségükön még van mit fejlesztenie!
Amúgy meg neki lehet állni a külföldi nóták szövegét fordítani magyarra, aztán meglátjuk ki itt adyendre!
Paksi Endre viszont nem költő, író. Nemcsak zenéhez szövegeket, hanem egész jó könyveket is ír. Némelyik nótájuk szövege alapján úgy sejtem, látó is, de erről csak nagykorúakkal nyitok vitát. -
#48 én bírom a tankot. a réggebi számok sztem jók. de az élni v égni album nagyon gyenge lett. ez az új szám meg agyon szar :S -
#47 depi az best :D a legjobb ami voltam^^ -
#46 Pedo?
-
#45 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1088695540
-
#44 tankcsapda fuuj divatcumoo nemkell :D -
#43 Egyébként igy az egész topicot végéigolvasva,ha a Panteráról eshetett szó,egy másik magyar bandáról is eshetne,kiváncsi vok...mi a véleményetek a Tankcsapda legujabb szerzeményéről?(elektromágnes) -
#42 Jah az beszarás..főleg a vége"Endre jól kbiasztál velünk":D.Egyébként lehet fújjolni de egyik kedvenc magyar bandám és sokra értékeem a munkájukat és nekem nagyon tetszik! -
#41 debreceni vagy pécsi koncerten miko be volt b*szva :DDD nah az a looooll -
#40 nem a iq-járol hires endre ez tény .... -
#39 Ossian - Mármeghívó -
#38 Méghogy igazi költő Szerintem aki megállja röhögés nélkül ezeket a sorokat olvasva az nem is tudom mi:
"Rock n' roll démon:
a célon túllőttél már rég.
Táncolnál a síromon démon és nevetnél.
http://www.free-lyrics.org
Ébredj, értsd meg: unom a mesédet.
Tűnj el, nézz szét, hiú alak akad elég.
Sodró a tempó, a zenész bőre olcsó.
Ember, nőj fel, szétrobban a "bomba-siker"."
"Komputer asszony:
Dübörög, zakatol, szétszakad minden,
Izzik a nagyfeszültség:
Totális extázis legfelső szinten,
Gyönyörű, eleven gép.
Megnyomod, kapcsolod, távirányítod,
Bárhogy, ha úgy akarod.
Nem beszél, nem kímél, örökké érted él,
Egyértelmű a cél.
R: Itt van a komputer-asszony
Eljött, hogy szerelmet adjon
Tépd szét a szilikon szívét,
Vonalkód vezérelt lelkét.
Agya nem internet, kódolt program,
Csekély a teljesítmény.
Millió megabyte vegytiszta ösztön,
Teste a főnyeremény."
Értelem, érzelem, semmi a négyzeten,
Vágya és étvágya nagy.
Műszívek, műszavak, műarcon műanyag,
Mondd, hogy te valódi vagy. -
_Vegeta_ #37 Osszián? Voltam mar enis koncerten az elegge tré volt, depresszio jobb bulit csinalt. :D
bar a Szerelmed pokla jo szam .. -
#36 és ki a lófaxt érdekel hohy sok majom mit mond:D -
#35 :DD hát ezennel bebizonyosdott az Sg-n nem szeretik az OSsiant -.-" -
Jimmyke #34 Szegény skót bárd nevét mikre fel nem használták :) -
#33 életembe nem hallgatnék ilyet, akinek tetszik annak meg egészségére! -
#32 2007-et írunk.Hol vannak a rock katonái meg az acélszívek meg a többi szar szójáték,hogy a rockerek micsoda harcosok?Mikor leadták koncerten,még én szégyelltem magam.De aki ennek ellenére is Paksit hallgat,az meg is érdemli.