Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Huni92
Nem rossz, de mentálisan 0 a gyerek 😄
Elsõ Bl meccs behúzva, ahogy azt illik. 4-0 a Brondby ellen, Anichebe 3 és Vukcevic 1 góljával. A neheze ezután jön.

HUNLonsdale
Kovács Lóránt
16M Euro + 50% következõ eladásból (nem haszon 😊

giorgio81
Tudom, hogy nem ér annyit, de 09-be nagy kedvencem volt és gondoltam ha törik, ha szakad most elhozom

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Huni92
Arról a Lórántról egy képet dobsz? 😊

giorgio: Garay nem ér annyit szvsz, bár cáfoljon meg és legyen burtális 😊

HUNLonsdale
Kis összefoglaló:

6 bajnoki cím, 3 kupa, 3 ligakupa gyõzelem
1 EL ezüst, 1 elõdöntõ BL ben

igazolások:
1.év
2.év
3.év
4.év
5.év
6.év
7.év
8.év eddig

giorgio81
Az átigazolást lezártnak tekintem, védelembe jött Kompany és Garay
K*rva sok pézt adtunk ki Garayért, de volt mibõl
Bevételünk viszont csak 10M euro volt

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Huni92
hogyan lehet 1 gólt felvenni? ez az év gólja nálam...

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

HUNLonsdale
Beleuntam Újpestbe. 2016 szeptembere van. Bármit csinálok nem jutok elõrébb. Stabil BL csapatunk van, de ez a max. 30 évet meg nem akarok beletenni, hogy egyedül kiemeljem a magyar focit a kakiból.

Szerintem letöltöm azt a custom pecset a játékhoz ami az alsóbb angol ligákat rakja bele a gammába és kezdek egyet a legfosabb csapattal.

Terminátor14
Nem. Balotelli volt hátrébb a két csatár közül, ezért õ volt a célember, Vianello pedig aki befejez.

CSAK a Fradi

akkor itt Rossi volt a célember? 😄

VAMOS MADRID!

Huni92
Buonanotte érkeztével legfõképp a padon 😄
A gólját szabadrúgásból érte el, és egyébként balszélen játszott.

giorgio81
Komazec nálad hol játszik? én is leigazoltam, de eddig nem mutatott sok mindent

Huni92

BL: Juve, Bayern, Brondby. Afenébe.

Terminátor14
Közben a Seria A 18. fordulójában a Fiorentinához mentem. Nehéz meccsnek ígérkezett, mert 8 kezdõjátékosom volt sérült, köztük 3 belsõ védõ. És most épp 3 belsõ védõvel játszom 😄D

Kemény volt, Rívas mellett a másik két belsõ egy 18 és egy 21 éves tehetség volt, bár nem rosszak, az kétségtelen 😊

A kapuban pedig Kameni és Alex sérülése miatt csak a harmadiksázmú kapusom lehetett, akit amúgy szezon elõtt igazoltam ingyen, mert kidobta az elõzõ csapata. 19 éves, nem mellesleg õ lett a meccs hõse és bekerült a forduló vállogatottjába is 😄

A csatársorban pedig ismét bizonyított a full technikás ámde lassúcska tehetségem 😊

Felállás és meccs:

És az elsõ gólszerzõnk:

CSAK a Fradi

Terminátor14
Stendardo szvsz már túl lassú... és Cribari sem lesz már gyorsabb.

De pl Rívast játszathatod akár belül is, nálam nagyon bevált. Értékei alapján õ inkább belsõ védõ. Bááár lehetne befejezõcsatár is 😄DDDDD

CSAK a Fradi

giorgio81
Õk a belsõ védõim:

Burdisso
Cribari
Gaman
Radu
Stendardo

Kit hagyjak meg szerintetek?

Terminátor14
Õt játszatni kell 😊

Interes mentésemben Brazil szöv. kap. is vagyok, és egy állat 😊 Szvsz kihagyhatatlan bárhonnan...
Ha nem lenne már 27 éves, akkor elhoznám az Interembe is.

CSAK a Fradi

Forza Italia
Hulk eddig 3. 4. csatár volt nálam de az utóbbi idõbe olyan formába van h most már stabíl kezdõ😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia
bellusci kjar fiatalok és nagyon jók

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Huni92
Egy Mexés - Pepe középsõvédõ párossal <#vigyor>

giorgio81
van, csak tanácstalan vagyok hogy mivel

Huni92
1-1 lett a ciprusiak elleni vv-, 5-1 összesitésben. Azt hittem, hogy ezután már a csoportkör jön, de nem 😄 Lesz még egy selejtezõkör, ahol a Zsolna ellen kell nyernünk.
Azért nem semmi, hogy a bajnokok közötti selejtezõben ilyen csapatok vannak, mint a Zsolna, Inter Turku, Maccabi haifa, Loki, mig a 'best placed', azaz a nem-bajnokok rájátszásában Sevilla, Genoa, OM, Cszka Moszkva, BVB, Tottenham, Sporting szerepel 😄😄

Huni92

A védekezésen azért van mit javitani, úgy látom 😄

giorgio81
Jó reggelt mindenkinek!
Befejeztem a Lazioval a 2. idényemet. Mostanában csak hétvégén tudom tolni az FM-et, hétközben sok a melóm, meg lefoglal a MW2 multija.
Sikerült a megvédeni a bajnoki címet, ismét az utolsó elõtti fordulóban már bajnoki címet ünnepelhettünk az Inter elõtt. Bár fõlényesebb volt a gyõzelem, de nehezebb volt a 2. idény, nagyon sokat ikszeltünk, de csak 3-szor kaptunk ki, míg az elõzõ idényben 5-ször. Az utolsó fordulóban az Interhez mentünk már bajnokként és megmutattuk neki, hogy nem véletlenül lettünk bajnokok. Zárete egy isten, õ lett a gólkirály is.
BL-ben csoportkör után kivertük a Barcát, de a negyeddõntõben a Liverpoollal már nem boldogultunk, az Olasz kupában pedig a döntõben a Fiorentina vert meg 2-1-re.

Tabella:

Stat

Igazolások

Huni92

Vuki papa nagyon küldi.

Forza Italia

Huni92
Azt hiszem, rövidre zártuk a továbbjutás kérdését.

Huni92

Igazolásokról annyit, hogy érkezett Buonanotte a Romaból 8,5 millióért, Stearman 4 millióért a Wolvestõl, valamint Mutu ingyen.
Kifele nem volt jelentõsebb mozgás.
tavalyi szezon végefele áttértem egy 442 gyémán felállásra.
Lung Jr - Stearman-Ponce-Cadú-Dante - Diamé - Jankovic-Buonanotte - Vukcevic - Koné-Anichebe.
Mivel elég sokoldalúak a playak, ezért valszeg nem ez lesz az állandó kezdõ, fõleg, hogy a pad sem nevezhetõ gyengének. Komazec, Farnerud, Mutu, Dario Flores, Andreolli, hogy csak néhány nevet emlitsek.
Na, megyünk Ciprusra.

Forza Italia
fúúú ez nagyon jó thx

qrva jó ez a link! 😄 ilyet még nem láttam 😄

VAMOS MADRID!

Huni92
Tessék

Megnyertük a Szuperkupát, 1-0 a Medgyes ellen. BL-ben selejteznünk kell, mivl rajtunk kivûl egyik román csapat sem ért el értékelhetõ eredményt európai szintéren.
Apoolón Limaszol az ellenfél.

VAMOS MADRID!

Barnabyka
Skacok valaki linkelt egy olyan oldalt ahol az fm10 tehetségei voltak nyilvántartva. Nem tudjátok azt még egyszer betenni?

Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni hogy miért nem lehet látni az uefa meg európai szuperkupa meg válogatott meccsek erdeményeit a játékban?
csak a BL meccsek párosításait meg eredményeit írja ki.
régebbi részekben mindig lehetett látni ezeket a dolgokat!
BBeno2
grat all. grat realgyula

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

a keresõ elõtti részre gondoltam aztán nagy nehezen rájöttem, hogy ha jobb klikket nyomok arra a menüsorra akkor ilyen FM08as gyors gombokat dolgokat lehet odavarázsolni 😄
eddig mindig a csapat menübõl lépegettem
<#falbav><#falbav>
macko szép kis gólt lõtt

kraawz
Ha mondjuk Angliával vagy , akkor kiírja az angol u21 , u20, u 19 stb.. meccseit is ott fent 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

jó érzés így "elutazni" a Klub VB-re: KATT
pláne úgy, hogy a legutóbbi fordulóban a következõ eredményt produkáltuk:
KATT

VAMOS MADRID!

én meg azt mondom, hogy a világ egyik legjobb befejezõcsatára Inzaghi volt 😊

újratettem win-t feltettem mindent ahogy volt és erre most ez van, bármilyen skinnel most mi a f*szome z mert k*rva ideges leszek mindjárt😄??????😄
ennyi<#hehe>
Huni92
namivan, a válság miatt elfogyott a csapatok célzóvize?
egyébként nyugodtan bevallhatod, hogy az ecuadori ( ha jól tudom) barcelona ellen csaptátok, és csak átirtad az ngólt szerzõ játékos nevét.

zyndar
<#idiota>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zyndar
Bejelentkeztem Rodrigo Possebonért, elhajtott a MU azzal, hogy még nem akar dönteni, másnap aláír a Sportinghoz. Hol kell panaszt tenni? <#action> Alkalmi vétel lett volna.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

eléggé belebonyolódtunk már a dolgokba, de nem teljesen értek egyet veled!
a te álláspontod szerint akkor a világon nagyon kevés befejezõ csatár van...!
szerintem túlságosan is elkülöníted a "tankokat" a technikásabb játékosoktól...!
kár jobban belemenni ebbe a témába, mert ez olyan, hogy én nem tudlak meggyõzni téged, te pedig engem...! nem vagyok az a fajta aki nem áll ki a saját álláspontja mellett, de nem hiszem, hogy van értelme mélyebben bele menni ebbe (fõleg nem itt...)!
azt meg végképp nem szeretném, hogy ez miatt harag lenne... 😊

VAMOS MADRID!

Terminátor14
Pl. 😊

realgyula: Mégegyszer, csak azért írtam ezt a befejezõcsatár dolgot, hogy a taktikám indokoljam, vagyis hogy szerintem a hátul lévõ csatárnak kell gyorsabbnak lenni.

Szal no offense.

CSAK a Fradi

zyndar
Torghelle Sanyi.

Terminátor14
Nagyon egyszerû pedig 😊

Általában az a befejezõ csatár, aki legelõl van. Ez gondolom egyértelmû 😊

Namost ha vki annyira ügyes, gyors, jól passzol, tud cselezni, lát a pályán, akkor azt általában visszább teszik, mondjuk a csatárok mögé, vagy irányítónak osztogatni. Szal ezért van az, hogy sokan úgy gondolnak a tipikus befejezõre, mint aki nem túl technikás, magas, erõs és ennyi. Szal nincs kizárva, hogy egy ilyen csatár is ügyes legyen, csak ha belegondolsz, akkor logikus, hogy ha vki nagyon képzett minden téren, akkor azt nem arra "használják", hogy legelsõ emberként 5 méterrõl bepasszolja a labdát az üres kapuba 😊

CSAK a Fradi