Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elsõ Bl meccs behúzva, ahogy azt illik. 4-0 a Brondby ellen, Anichebe 3 és Vukcevic 1 góljával. A neheze ezután jön.
16M Euro + 50% következõ eladásból (nem haszon 😊
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
giorgio: Garay nem ér annyit szvsz, bár cáfoljon meg és legyen burtális 😊
K*rva sok pézt adtunk ki Garayért, de volt mibõl
Bevételünk viszont csak 10M euro volt

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
Szerintem letöltöm azt a custom pecset a játékhoz ami az alsóbb angol ligákat rakja bele a gammába és kezdek egyet a legfosabb csapattal.
CSAK a Fradi
VAMOS MADRID!
A gólját szabadrúgásból érte el, és egyébként balszélen játszott.
Kemény volt, Rívas mellett a másik két belsõ egy 18 és egy 21 éves tehetség volt, bár nem rosszak, az kétségtelen 😊
A kapuban pedig Kameni és Alex sérülése miatt csak a harmadiksázmú kapusom lehetett, akit amúgy szezon elõtt igazoltam ingyen, mert kidobta az elõzõ csapata. 19 éves, nem mellesleg õ lett a meccs hõse és bekerült a forduló vállogatottjába is 😄
A csatársorban pedig ismét bizonyított a full technikás ámde lassúcska tehetségem 😊
Felállás és meccs:
És az elsõ gólszerzõnk:

CSAK a Fradi
De pl Rívast játszathatod akár belül is, nálam nagyon bevált. Értékei alapján õ inkább belsõ védõ. Bááár lehetne befejezõcsatár is 😄DDDDD
CSAK a Fradi
Interes mentésemben Brazil szöv. kap. is vagyok, és egy állat 😊 Szvsz kihagyhatatlan bárhonnan...
Ha nem lenne már 27 éves, akkor elhoznám az Interembe is.
CSAK a Fradi
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Azért nem semmi, hogy a bajnokok közötti selejtezõben ilyen csapatok vannak, mint a Zsolna, Inter Turku, Maccabi haifa, Loki, mig a 'best placed', azaz a nem-bajnokok rájátszásában Sevilla, Genoa, OM, Cszka Moszkva, BVB, Tottenham, Sporting szerepel 😄😄
Befejeztem a Lazioval a 2. idényemet. Mostanában csak hétvégén tudom tolni az FM-et, hétközben sok a melóm, meg lefoglal a MW2 multija.
Sikerült a megvédeni a bajnoki címet, ismét az utolsó elõtti fordulóban már bajnoki címet ünnepelhettünk az Inter elõtt. Bár fõlényesebb volt a gyõzelem, de nehezebb volt a 2. idény, nagyon sokat ikszeltünk, de csak 3-szor kaptunk ki, míg az elõzõ idényben 5-ször. Az utolsó fordulóban az Interhez mentünk már bajnokként és megmutattuk neki, hogy nem véletlenül lettünk bajnokok. Zárete egy isten, õ lett a gólkirály is.
BL-ben csoportkör után kivertük a Barcát, de a negyeddõntõben a Liverpoollal már nem boldogultunk, az Olasz kupában pedig a döntõben a Fiorentina vert meg 2-1-re.
Tabella:
Stat
Igazolások

Igazolásokról annyit, hogy érkezett Buonanotte a Romaból 8,5 millióért, Stearman 4 millióért a Wolvestõl, valamint Mutu ingyen.
Kifele nem volt jelentõsebb mozgás.
tavalyi szezon végefele áttértem egy 442 gyémán felállásra.
Lung Jr - Stearman-Ponce-Cadú-Dante - Diamé - Jankovic-Buonanotte - Vukcevic - Koné-Anichebe.
Mivel elég sokoldalúak a playak, ezért valszeg nem ez lesz az állandó kezdõ, fõleg, hogy a pad sem nevezhetõ gyengének. Komazec, Farnerud, Mutu, Dario Flores, Andreolli, hogy csak néhány nevet emlitsek.
Na, megyünk Ciprusra.
VAMOS MADRID!
Megnyertük a Szuperkupát, 1-0 a Medgyes ellen. BL-ben selejteznünk kell, mivl rajtunk kivûl egyik román csapat sem ért el értékelhetõ eredményt európai szintéren.
Apoolón Limaszol az ellenfél.
VAMOS MADRID!
Azt szeretném kérdezni hogy miért nem lehet látni az uefa meg európai szuperkupa meg válogatott meccsek erdeményeit a játékban?
csak a BL meccsek párosításait meg eredményeit írja ki.
régebbi részekben mindig lehetett látni ezeket a dolgokat!
eddig mindig a csapat menübõl lépegettem
<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
újratettem win-t feltettem mindent ahogy volt és erre most ez van, bármilyen skinnel most mi a f*szome z mert k*rva ideges leszek mindjárt😄??????😄

egyébként nyugodtan bevallhatod, hogy az ecuadori ( ha jól tudom) barcelona ellen csaptátok, és csak átirtad az ngólt szerzõ játékos nevét.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
a te álláspontod szerint akkor a világon nagyon kevés befejezõ csatár van...!
szerintem túlságosan is elkülöníted a "tankokat" a technikásabb játékosoktól...!
kár jobban belemenni ebbe a témába, mert ez olyan, hogy én nem tudlak meggyõzni téged, te pedig engem...! nem vagyok az a fajta aki nem áll ki a saját álláspontja mellett, de nem hiszem, hogy van értelme mélyebben bele menni ebbe (fõleg nem itt...)!
azt meg végképp nem szeretném, hogy ez miatt harag lenne... 😊
VAMOS MADRID!
realgyula: Mégegyszer, csak azért írtam ezt a befejezõcsatár dolgot, hogy a taktikám indokoljam, vagyis hogy szerintem a hátul lévõ csatárnak kell gyorsabbnak lenni.
Szal no offense.
CSAK a Fradi
Általában az a befejezõ csatár, aki legelõl van. Ez gondolom egyértelmû 😊
Namost ha vki annyira ügyes, gyors, jól passzol, tud cselezni, lát a pályán, akkor azt általában visszább teszik, mondjuk a csatárok mögé, vagy irányítónak osztogatni. Szal ezért van az, hogy sokan úgy gondolnak a tipikus befejezõre, mint aki nem túl technikás, magas, erõs és ennyi. Szal nincs kizárva, hogy egy ilyen csatár is ügyes legyen, csak ha belegondolsz, akkor logikus, hogy ha vki nagyon képzett minden téren, akkor azt nem arra "használják", hogy legelsõ emberként 5 méterrõl bepasszolja a labdát az üres kapuba 😊
CSAK a Fradi