Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valaki adhatna nekem is linket errõl az angol 8.ligás cuccról😊
zyndar
Nemrossz kollega!
Eközben az elsõ gyõzelem egy rendkívül izgalmas meccsen

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Terminátor14
Befejeztem a 13-14-es szezont is az Interrel.

Bajnokság ismét simán megvolt, 11 ponttal nyertünk, az utolsó 4 meccsen a tarcsi játszott. (Bár az elõzõ szezonban sokkal több gólt lõttünk és több pontunk is lett)

A BL is meglett, egyébként eddig minden évben 😄 Ellentétben a bajnoksággal, amit a 3. szezonban nagyon csúnyán elrontottam, ott csak 2. lettünk mindössze 73 ponttal.

Most inkább a BL-ben rezgett a léc nagyon, az elõdöntõben ugyanis a Reált kaptuk, akik Madridból haza is küldtek minket egy sima 0-2-vel, annak ellenére, hogy a 8. perctõl emberhátrányban játszottak. Nem voltam boldog, sokkal támadóbbra vettem a figurát és ki is cseréltem pár játékost, így végül egy bravúros, utolsó utáni percben szerzett góllal meglett a továbbjutás:

Zuiverloon amúgy teljesen peremember, és egyetlen gólja volt az egész szezonban 😄D
Hasonlóra volt példa az elsõ szezonban is, ott a Chelsea ellen fordítottunk 1-3 után egy laza 7-1-gyel.
A BL álomcsapata is elég hízelgõnek tûnik:

Valszeg utolsó szezonomat kezdem mindjárt az Interrel, cél, hogy minden legyen meg. Az olasz kupa eddig csak egyetlen egyszer jött össze 😞

Ennek érdekében valszeg el is költöm majd a rendelkezésre álló összeget, vagy legalábbis derekas részét.

CSAK a Fradi

Huni92
És a jóslat beteljesedett. 3-2-re legyõztük az olaszokat, 13 ponttal a csoport elsõ helyén végeztünk. Sorsolás holnap.

hát én annyira nem vágom még.....
dehogynem csak jobban megkéne nézni
elmagyaráz??,nekem nem!!!!!!Az a legnagyobb baj,hogy a bl-böl kivertem a Mu-t és a legjobb négyig eljutottam+megnyertem a Német kupát de a Bundesligába csak az 5.helyen végeztem.......
Terminátor14
Miért nem próbálsz meg csinálni egyet?

A mostani "taktikaszerkesztõvel" már elég egyszerûen megy, mindent elmagyaráz gyakorlatilag 😉

CSAK a Fradi

Sziasztok!!!Valaki nem tud ajánlani oldalt ahonnét le tudok tölteni taktikákat????Vagy esetleg küldhetne valaki........
Huni92
Nesze

Amúgy osztom a véleményed, az EL is fasza. Jó helye lesz ott a Juventusnak ^^

zyndar
Ne búsulj, EL is rangos sorozat <#vigyor>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zyndar
Várjál, le vagyok maradva. Mutu? Mennyi mikor hogy?
Eddig a Lazio hívott csak. 3 forduló után 2 x 1 vereség, Parma ellen idegenben 4 perc leforgása alatt befújt a spori egy tizit meg adott egy azonnali pirosat. Már fel is hívtam szicíliai spanokat.

Huni92
Pföjmivanitt.
Megvertük a Brondbyt, 3-0.
A Juve megverte a Bayernt, 2-0.
Az állás:
1. KVSC 10 pont.
2. Juve 10 pont.
3. Bayern 9 pont.
4. Brondby 0 pont.

Utolsó fordulóban Juve-KVSC és Bayern-Brondby.

Huni92
A skin teszi naggyá, mert eddig is ez a kitpack volt fent 😄
A kupában elõször jutottunk az elõdöntõbe, mióta én vezetem a csapatot 😄 Mutu vert egy triplát valamelyik kiscsapatnak, és levolt rendezve a téma.
Folyamtosan keresnek meg a különbözõ csapatok, legutóbb a Lyon ajánlott szerzõdést, de kéthetente jönnek az ajánlatok 😊

zyndar
Üdv urak, nagyon jók vagytok!
Zorro: én 3. szezon elején 10M eurót csengettem ki érte.
Huni: pföj de randa az a nagy mez 😊

Gratula mindenkinek jók vagytok,van itt 1-2 fm guru már,akik csak nyernek...😊

Soha nem sikerült a Bundesliga 2böl feljutnom. Most ugy néz ki azzal a csapattal akivel elértem fm sikereim nagyrészét sikerült. Remélem megtudom ismételni,az uefa kupa menetelést tavaszig,a top8ba kerülést és talán már Mata 9,5millás igazolása után nagyobb pénzért hozni valakit is... De már 24 meccse veretlenek vagyunk,sok az x de hát...

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Terminátor14
Akartam még hozni középsõ védõt, de most elgondolkoztam....

A vártnál is jobban fejlõdik a srác 😊 Fontosabb tulajdonságokra kevesebb mint 1 év alatt 2-t kapott plusszba.

CSAK a Fradi

HUNLonsdale
Befejeztem az igazolásokat. Nem voltam szívbajos, kibaxtam a csapat 95%át, csak 3an maradtak. 😄
igazolások

Huni92

4 meccs után 9 ponttal állnak a bajorok, 7-tel mi és a Juve, nincs pontja a Brondbynek, és utóbbi kettõvel még játszunk.

Forza Italia
Cavani bemutatkozott. Eldöntötte az Inter elleni rangadót😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

zorrobomber
Mouche-t nálam 9 milláért vitte el a Lyon a Boca-tól, te jól lealkudtad...

Huni92
Megvan az elsõ vereségünk a szezonban, a Konstanca ellen 1-2 lett. Vezettünk, de pár perc alatt lõttek kettõt, igy megnyerték a meccset. Végülis nem nagy para, a tartalékok játszottak, mert jön a Bayern elleni 2. meccs (elsõt 0-1 arányban buktuk). Nem mellesleg 45 meccses veretlenségi sorozat szakadt meg, ami a bajnokságot illeti.
10 forduló után 27 ponttal állunk, BL-ben 4 ponttal a 2. helyet birtokoljuk. Egyelõre.

Huni92
Nálam 167/65 😊
Asszem tavaly vette észre innen valaki, hogy FM-ben is vannak növekedések, és izomfelszedések 😄

Terminátor14
Hmm, asszem igen. A demóban kezdtem már egyet az Interrel, de aztán a patch után inkább indultam újra, mert ugye a demós mentésben nincs semmi más liga betölve.

CSAK a Fradi

jól toljátok<#dumcsi><#dumcsi>
McFrost
Ezt a játékot már gondolom a peccsel kezdted, mert én nem. Nálad nõtt 4 cm-ert és hízott 4 kg-ot.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Huni92
Figye, leirom utoljára...
Rohadtul nem érdekel, hogy az a kép kérésre jött-e avagy sem, és rohadtul nem érdekel, hogy a 120 millióból futotta-e rá vagy sem. Van egy véleményem, ami független attól, hogy ki mi hogyan és miért. Pont.

Mindegy, ügyes fiú vagy, puszi.

Terminátor14
2013-14-es szezon, most jött év elején 😊

CSAK a Fradi

Terminátor14
Milyen ember vagy 😊

Figyi, leírom utóljára...
HA én kérésre teszek be egy képet, az azt jelenti, hogy NEM abból a célból teszem, mert bármit is szeretnék nektek megmutatni. Lehet ettõl még kommentálni, de megint mondom, nem egyszer írtam, hogy tisztában vagyok az összeggel.

Mind1, ügyes fiú vagy, puszi.

CSAK a Fradi

McFrost
Melyik évben vagy?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

<#banplz>
Huni92
Srác, továbbra sem látom, hogy leirtad volna a kép után, hogy nem kérsz hozzá kommentárt. Bár lehet, hogy ismét én vagyok a hülyegyerek. Ezesetben mutasd meg, hova irtad.

Attól, amiért odairtad, hogy 120 milliód van még, a szememben úgyis sok ez a 30 érte. Ja, megint leirtam. Bocsi, remélem túléled :s

Bocsi, hogy kommentálni mertem egy 30 millás igazolásról KÉRÉSRE betett képet. Tényleg ne haragudj. Heló. -.-'

Terminátor14
Srác, a képet kérésre tettem be...vagy ez nem tûnt fel? Már akkor írtam, hogy azért ennyi, mert ez és ez volt...

Nyugodtan kommentálhatsz bármit, erre van a fórum. Csak ha elõre odaírom, hogy nekem is felkúrta az agyam, hogy ennyi volt, de megtehetem, hogy idehozom a 120 milkás igazolási pénzbõl, akkor mi a frásznak még háromszor beírni, hogy de ennyit nem ér, meg én olcsóbban vettem? Most komolyan...

Bocsi, hogy be mertem tenni egy 30milkás igazolsáról KÉRÉSRE egy képet...

CSAK a Fradi

Huni92
Ajaj. Legközelebb ne tegyél be képet, ne irj semmit, és akkor talán nem reagál senki rá.
Az igazat megvallva, nem láttam, hogy odairtad volna, hogy nem kérsz kommentárt :o
Másik dolog: a fórum épp erre van. Észrevételeket megosztani. Komolyan, én kérek elnézést, mert megmertem jegyezni valamit.
ja, és 'ne te mondd meg légyszi, hogy mi legyen'. Ha úgy érzem, belekotyogok. Mert megtehetem.

McFrost
Én megértem és viccesnek tartom, hozzám a 3. évben a Pescara-ból eljött.

Terminátor14
Ne te mondd meg légyszi, hogy mi legyen 😊

Másrészt meg magasról leszarom, hogy ki mennyiért vette, ez nem egyértelmû? Direkt írtam, hogy nem tudtam elhozni az elsõ csapatából, úgy olcsó lett volna. Akkor?

Azt is inkább én dönteném el, ha nem baj, hogy megérte-e NEKEM 😊
Én se kotyogok bele mások karrierébe, ha nem kérik...

CSAK a Fradi

Huni92
Nyugivan. McFrost közölte, hogy mennyiért vette. Ésakkor?
Más kérdés, hogy szerintem a 30 túl sok érte, függetlenül, hogy van pénz vagy nincs 😊

Terminátor14
Értsétek már meg, hogy én nem a csóró olasz kiscsapatból vettem, mert onnan egyszerûen nem akart eljönni...

Késõbb elment a Lyonba, ahonnan már csak jóval nagyobb összegért voltak hajlandók továbbadni. Ez van.

CSAK a Fradi

McFrost
1M-ért vettem fontban.

HUNLonsdale
Új csapatom:
Németország - 5. osztály Oberliga - Hessen csoport

Terminátor14
8-at ért a Lyonba....
Sajnos olcsóbban nem adták, elhiheted, próbálkoztam 😊 De mint írtam is, fiatal, nagyon jó, olasz...7-8 évre meg van oldva az irányító poszt, utána hasonló áron el lesz adva 😄D

Pénz amúgy nem számít, még van 120 milka igazolni, csak épp nincs kit 😄 Mmint lenne kit, csak sok dolognak kell megfelelni.

CSAK a Fradi

Huni92
30 milliót fizettél érte? xD Aztabüdös.

Terminátor14
Egyelõre az a baj, hogy Vukcevic és néha még Coutinho is játszik amc-t nálam, és ilyekor az is kérdés, hogy ki legyen az irányító 😊

Szal még nem tisztáztam le, hogy kinek mi a szerepe, de amúgy nem játszik rosszul, bár nem is kiemelkedõen jó. Annó el akartam hozni a Pescarából, de nem akart jönni, aztán megvette a Lyon és késõbb már eljött hozzám is, persze mocskosul drágán 😞
De fiatal, jó és olasz, úgyhogy megérte.

Íme:

CSAK a Fradi

HUNLonsdale
Hogy kell logot gyártani egy csapathoz? Lower ligás csapatot akarnék betenni editorban, hogy játszható legyen. Képem már van hozzá.

Huni92

Itsuki:

szoltan
Szia! Verratiról tudnál egy képet dobni, és hogy teljesít?

Hala Madrid!

szabocsaba1983
Csõ & Grat All!

Elsõ rangadó 10-ben:

/Lampard idény eleji formában 😊 /

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Terminátor14
A 2 ék az alap, igen.

Amúgy ezt a felállást most tesztelgetem. Jónak tûnik, csak annyi baj van vele, hogy ha a szélsõket support-ra teszem, akkor nem elég stabil a védelem, ha meg csak védekeznek, akkor nulla a széljáték.

Az alap taktikám egy 4-4-2, ahol a két középsõ középpályás eléggé szabadon van, mikor hova teszem 😄 Szal lehet dmc-amc, vagy mc-dmc, mc-amc stb...
És a szélsõ védõk is support-ra vannak téve.

Csak ez a Verón srác nagyon nagy tehetség, és eddig csak ott tudott játszani, ahova tettem a taktika szerint, szal gondoltam kipróbálom, hogy mit is tud a saját helyén.

CSAK a Fradi

alapjáraton milyen felállásban játszol? 2 ék mindig?

VAMOS MADRID!

Forza Italia
Januári átigazolás: Amauri ment Cavani jött😄
Most fog bemutatkozni az Inter ellen

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa