Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Terminátor14
Ha jó játékosról van szó, akkor jóval többet kell érte adni. Pl ha nálad Ribery 24 milkát ér, akkor 35-40 alatt nem is próbálkoznék 😄 Vagyis próbálkozni lehet, csak nem túl valószínû...

CSAK a Fradi

Sziasztok kb mennyivel kell többet adni 1 játékosért mint amennyit ér?????pl ribery 24 milla de a Bayern 30 millioért sem enged....és még adok 1 játékost akinek az ára 9 millio.Valami megoldás???Ja és azt eel is felejtettem ,hogy 30 % os részesedést kapna a Bayern a következõ eladásbol...................
Mor3llo
a védõk, és a középpályások mentalitását hozd közel egymáshoz!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
állat😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Huh, elég nyögvenyelõs gyõzelem volt, de Kanouté góljánál kiugrottam 1 székbõl egy pillanatra😄

McFrost

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Huni92
Több kp, és stabilabb az egész csapat.

zsolt515
De te sem tudz segíteni a Kp-val kapcsolatban?

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

zsolt515
hát eléggé nem figyeltem rá!😄 Inter, Milan, MU, csak pár csapat akik kölcsön akarták venni én mondtam h jó de aztán mégse!😄

Huni92
Azt ne mondd, hogy Veloso csak 3 meccset játszott.

Zyndar:
Mouche állatkodott, ahogy látom. Gondolkodtam rajta, de aztán végül egy másik 9-est hoztam: Adriano, 10+8 millió euró.

zsolt515
Én csak a középpályát nem tudom normálisan megcsinálni a többi az ment!

passz, 4-3-3-ra sosem tudtam mûködõképes taktikát kitalálni.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

zsolt515
Üdv! Grat mindenkinek!
Csináltam egy ilyen taktikát
[/img]
NaDe!
Az aszisztens mindig azt mondja hogy túl nagy a védõsor és a középpálya között az üresség ezt könnyen a maga javára fordíthatja az ellenfél és hogy túl nagy uresség tátong a középpálya és a támadók között és emiatt a támadók elvesznek a védõk sûrûjében!
próbáltam már 2-3 féle képpen változtatni a középpályán de soha nem sikerült!
Valakinek nincs ötlete hogy-hogy tudnám ezt a hibát kijavíttani?
Hogy ne legyen amit elõbb leírtam mert az ellenfél védõi a középpályán úgy jönnekátt mintha ott sem lennénk! meg a középpályások félpályáról odapasszolják a lasztit a csatároknak és kész!

zyndar
A korábban említett 7 meccsbõl egészen jól jöttünk ki, Sezer Öztürknek hála, aki megtalálta a góllövö csukáját.

Ezzel a hajrával meglett az 5. hely, ami ahhoz képest, hogy sokáig a 8-13. hely között ingáztunk, egész tûrhetõ <#idiota>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Huni92
Fogadok, hogy májcirózis -.-

zyndar
De jó is ez. 4 kezdõ közülük <#idiota>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Huni92
báttyó02
már régebben volt szó verratti-ról,kurvanagy pléya lesz a srácból 21-22évesen..aki teheti hozza el a játék elején,100k-ért eljön

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

zyndar
Nem rossz kollega, nem rossz! (Ez melyik skin?)
Nálam 7 kanyar van a végéig, akár még az EL is meg lehet.

A sorsolást könnyûnek viszont nem mondanám:

Valaki tud valami jó mezpacket a 10-eshez? Elõre is kösz.
Huni92
Végetért az elsõ szezonom a Fortuna Düsseldorf kispadján. 15. helyre várt a média, pénz az nem volt, és kapust is épphogy tudtam szerezni. Gláubert ne igazolja le senki, egy rakás szerencsétlenség az az ember. Elsõ 4 vagy 5 bajnokija alatt kemény 4,60-as átlagot produkált.
7,5 millió euró jött be a 2. helyért, ami lehetett volna 8 is, ha az utolsó fordulóban nyerünk a Hansa ellen.
Ja, kis érdekesség: a kupát a Nürnberg nyerte, de a harmadosztályú Wehen ellen épphogy, 1-0-ra tudtak nyerni. A Nürnberg indulhat igy az EL-ben, de tökutolsóként kiestek a Bundesligaból 😄
Tabella
Igazolások
Csapat

DONGUBA
P.Mouche
J.Cristaldo.
Amugy krat

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

zaki
hi all, grat mindenkinek. még nem nyomtam a 10essel, de most elkezdtem vele tolni, Udineset választottam, tavaly szép eredményeket értem el velük. még csak barátságos meccsek vannak, de a Man Utdt szépen elvertük 😄
kéne pár igazolás, mert a pad elég karcsú, csak nincs zseton.

giorgio81
Kicsit elintéztük az Inter az Olasz Kupa elõdöntõben
Összesítésben 7-3

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Helo all!Nekem az a problémám,hogy mikor felrakom a magyarosítást a Match events mappát nem találom és nem tudom bemásolni amit kell ebböl kifolyólag mikor a játék tölt akkor 1 vagon hibajelentés jelenik meg.............Valaki tud valami megloldást?
McFrost
Vedd meg, ez a legjobb ötletem.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Szevasztok!
Nekem olyan gondom van hogy ha felrakom Patch-et akkor ha elkezdõdne az elsõ meccsem ki ír valami hibát aztán onnan semerre! Valami ötlet?
Elõre is köszi!

köcsög bíró majdnem elcsalta a meccset... kambert szövegért küldte ki, miután elfelejtett befújni egy tizit a javunkra.
de a cserecsapat azért hozta a meccset! 😄

hát ez a kapus még tuti az öltözõben volt. 😄

Fabio Capello
nono, ellenséghez nem igazolunk!! 😄

zyndar

zyndar
Üdv Urak!

leggyorsabb öngól 😊
Köszönöm, kipróbálom.
giorgio81
KÖszi a választ és a linket is
Arra nincs megoldás, hogy a patch feltelepítése után a klub logokat lássam a meccs nézésnél, ne a mezeket

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Ability / potential ability is az.
Ezek miatt van olyan, hogy egy játékos, akinek minden attribja 12 felett van összehasonlíthatatlanul szarabbul játszik (és esetleg tizedét, századát éri) egy olyannak, akinek csak 4-5 tulajdonsága van 15 körül. Baromi idegesítõ dolog, de legalább a scout-ok látják valamennyire.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Huni92
Jó, megvan a hiba. patch kell hozzá, és mindig a legújabb adatbázis legyen csak fent.
olasz

giorgio81
Setting up database-nél dob ki állandóan
lehet az a baj, hogy patch nincs fent, csak nem nagyon akarom feltenni, mert inkább a logokat akarom látni és nem a mezeket.

Mi az olasz FM-es oldal címe?

Huni92
Nagyon sok ember játszik már vele. Igazából nem tudom a probléma okát, irj egy kommentet a honlapra, és szólok az illetékeseknek, hogy lessék meg, mi van 😊

giorgio81
Valaki próbálta már a magyar megyei bajnokságos kiegészítõt?
Nem a játék indításakor mindig kidob crash dumps-al, be sem tudom tölteni a játékot.

báttyó02
hát végülis patot hoztam el..ahogy nézegettem a statját mindkettõnek nagyjábol ugyanaz volt az elõzõ években,viszont pato 2évvel fiatalabb,ugyhogy emiatt döntöttem mellette

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Forza Italia
na melyikre esett a választás??

Amúgy Agüerot leigazoltam énis. Igaz nem egy olcsó játékos de megéri.
Itt egy kép róla eddig így teljesít

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Újra kell rakni a játékot! Nekem is ez volt és segített!<#nevetes1>
zorrobomber
Tudtommal a hidden attribute-ok csak mentális képességek, pl adaptability, nem? Legalábbis long shots hidden attribute biztos nincs...

Ezen én is mennyit gondolkodtam...
Amióta be lett vezetve az "ability" hidden attribute, kb dísznek jók csak az adatlapon látható értékek.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Néztem milyen bajnokságok vannak már fent az oldalon,és teljesen megkergültem,hogy láttam pl: Angol 10.osztály <#csodalk> Na de tudok lenni még a Treviso -al is,mert fent van az Olasz 6.liga is.Brutál ez a játék <#csodalk>
HUNLonsdale
Már a harmad osztályban vagyunk. Nem történik semmi különös. Mostanában készültem egy beszámolóval. Kicsit uncsi a dolog. Béna játékosok, pénztelenség. Csak ingyen tudok igazolni, úgyhogy a játék 80% most szkutolásból áll. Mondjuk az nem rossz 😄

köszi 😊
Barnabyka
na veled mivan, hogy megy igazán kis csapattal?

HUNLonsdale