Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CSAK a Fradi
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
Zyndar:
Mouche állatkodott, ahogy látom. Gondolkodtam rajta, de aztán végül egy másik 9-est hoztam: Adriano, 10+8 millió euró.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Csináltam egy ilyen taktikát
[/img]
NaDe!
Az aszisztens mindig azt mondja hogy túl nagy a védõsor és a középpálya között az üresség ezt könnyen a maga javára fordíthatja az ellenfél és hogy túl nagy uresség tátong a középpálya és a támadók között és emiatt a támadók elvesznek a védõk sûrûjében!
próbáltam már 2-3 féle képpen változtatni a középpályán de soha nem sikerült!
Valakinek nincs ötlete hogy-hogy tudnám ezt a hibát kijavíttani?
Hogy ne legyen amit elõbb leírtam mert az ellenfél védõi a középpályán úgy jönnekátt mintha ott sem lennénk! meg a középpályások félpályáról odapasszolják a lasztit a csatároknak és kész!
Ezzel a hajrával meglett az 5. hely, ami ahhoz képest, hogy sokáig a 8-13. hely között ingáztunk, egész tûrhetõ <#idiota>#idiota>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Nálam 7 kanyar van a végéig, akár még az EL is meg lehet.
A sorsolást könnyûnek viszont nem mondanám:
7,5 millió euró jött be a 2. helyért, ami lehetett volna 8 is, ha az utolsó fordulóban nyerünk a Hansa ellen.
Ja, kis érdekesség: a kupát a Nürnberg nyerte, de a harmadosztályú Wehen ellen épphogy, 1-0-ra tudtak nyerni. A Nürnberg indulhat igy az EL-ben, de tökutolsóként kiestek a Bundesligaból 😄
Tabella
Igazolások
Csapat
J.Cristaldo.
Amugy krat
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
kéne pár igazolás, mert a pad elég karcsú, csak nincs zseton.
Összesítésben 7-3

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Nekem olyan gondom van hogy ha felrakom Patch-et akkor ha elkezdõdne az elsõ meccsem ki ír valami hibát aztán onnan semerre! Valami ötlet?
Elõre is köszi!
köcsög bíró majdnem elcsalta a meccset... kambert szövegért küldte ki, miután elfelejtett befújni egy tizit a javunkra.
de a cserecsapat azért hozta a meccset! 😄

leggyorsabb öngól 😊
Arra nincs megoldás, hogy a patch feltelepítése után a klub logokat lássam a meccs nézésnél, ne a mezeket
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Ezek miatt van olyan, hogy egy játékos, akinek minden attribja 12 felett van összehasonlíthatatlanul szarabbul játszik (és esetleg tizedét, századát éri) egy olyannak, akinek csak 4-5 tulajdonsága van 15 körül. Baromi idegesítõ dolog, de legalább a scout-ok látják valamennyire.
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
olasz
lehet az a baj, hogy patch nincs fent, csak nem nagyon akarom feltenni, mert inkább a logokat akarom látni és nem a mezeket.
Mi az olasz FM-es oldal címe?
Nem a játék indításakor mindig kidob crash dumps-al, be sem tudom tölteni a játékot.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Amúgy Agüerot leigazoltam énis. Igaz nem egy olcsó játékos de megéri.
Itt egy kép róla eddig így teljesít

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Amióta be lett vezetve az "ability" hidden attribute, kb dísznek jók csak az adatlapon látható értékek.
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?