Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
íme a képlet: 2000/90=22,222...! 😄 nagyon nehéz összefüggés 😄
ez pedig...jaj:
az tény, hogy szoros...! a 2.-tól lefelé... 😄
VAMOS MADRID!
Hova a tejespárnába?😄DDD
Pato állat a gémemben és Agüero is itt van már a buzInterben, de annyira nem villog.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Le Tallec összehozott egy tizit, és megsérült az esetnél ---> 10 emberrel maradtunk. Nem esett jól az a bomba a meccs végén 😄

wolfsburg x elt az Arsenalal így jobb gólkülönbséggel 2. lettem. Fortuna fogta a kezünk😄
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Toulouse lett az elsõ, Wolfsburg a 2., Juve 3., (EL megvan), Arsenal 4.
Azért ez komoly😄
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Huni, Diszljnkknjkovic jó választásnak tûnik. Itt pedig a jelenlegi formánk feketén- fehéren 😊

Jefferson, Gróf Dávid?, Squizzi

Gláuber hozott egy kõkemény 3,6-ot 😄

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
am 22 az átlagunk o.o
Kupából rögtön az elsõ fordulóban kizúgtunk, Frankfurt ellen 1-3.
Kezdõdik a bajnokság.

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
http://noob.hu/2009/11/25/basel.jpg
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!