Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
lehet,hogy holnap kipróbálom
Nyirádi lakos vagyok,így Nyirád SE a csapatom:D a csapatról annyit kell tudni hogy a 60as évekbe megnyerte a szabadföld kupát,és nb3ba is szerepelt a csapat sokáig. azért 2000 fõs falutól nem rossz ez. tabella:
meglehet nézni hogy a polányi suhancok mennyi gólt löttek... még kerta is 10-10es gólarány 10 meccsel. :D
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!
nekem a borsodi megye 1-bõl kéne egy csapatról kép, bár ne tudom, hogy ez a bõvítés hogy van megcsinálva, de érdekelne, hogy benne van-e múcsony :D
Következõ meccsen a 2. helyezett Gyõrt fogadtuk, akik 2-0 után feljöttek 2-2re úgy hogy - mivel nekem a döntetlen se lett volna túl rossz - végig csak kontráztam. Vertünk még egy gólt, 3-2, aztán 90. percben még ezt is egalizálták... Este kivégzem (az idényt) az utolsó ellenfélt, a Haladást :)
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
huge adatbázis nincs még?
Sok sikert mindenkinek!

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
nem szoktam követni a topikot, ne haragudjatok ha már százsor kérdezték lécci :D
szal az lenne a bajom h válogatotthoz jelentkezek asszem báttyónak is ez volt a baja, felvették elfogadta aztán nem történt semmi, van erre vmi patch?
Sajna már nagyon rég nem jelentkeztem. Tegnap volt végre idõm játszani a kis csapatommal. Az elején ment a szekér nyertünk majd egy 4:0 gyözelem után Werder II ellen jött egy hideg zuhany 1:0-ás vereség a Kiel ellen. Tegnap itt hagytam abba mert nem volt humorom ezt a vereséget meg kell emészteni. Lassan jön a téli szünet már csak pár meccs van hátra köztük egy német kupa is. A tabelált vezet 3-om ponttal.
A feljutás meglesz ha a tavasz is összejön. A pénzeim ingadoznak mínuszba még nincs a kassza, de már volt negatív hónap zárásom. A fõnökség elégedett!
Ja egy javaslat ha van valakinek kiszemelt játékosa és az adot játék szezonba jár le a szerzõdése érdemes figyelni nagyon mert ilyenkor nem csak átigazolni tudod a játékost hanem simán elszerzõdtetni. Én is így vettem jövõre egy játékost.
Mindenkinek grat a sikereihez nagyon megy ez nektek! Majd még jelzek mi van a kicsi csapatommal.
www.bundesliga.de www.kicker.de
Felraktam a huge databaset es az kavart be.
Na most nekem ev kozben eltunt:DDDD
Nem latom sot meg a kupakat sem.
TEENDÕ?
elszánt a mentésem, kezdhetem elölrõl a 2010/11 szezont :(
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Nekem is jött új elnök az elsõ elsõ év végén, de azt mondta ezen a szinten nem ad pénzt. fasza mondom, akkor meg minek jöttél
Edzéssel csináltál valamit?
Ez a harmadik idenyem es mar ket osztalyt ugrottam.
Jott egy marha nagy igazolas:DDDD Paul Shaw
Masodik evben jott egy befekteto es hozott 300 ezer fontot amibol mar semmi sincs mert valahova elfolyik a love:D
Igazolni ilyen noname lofaszjoskasenkiket tudtam szal semmi extra.Nyertem ilyen nagyon alsobb osztalyu kupakat amiert kaptam pl 10 ezer fontot.
Nalad mi a helyzet?
bl csoportomba zenit,szentegyien:D és milan volt sima elsõhely 4gyõzelem 2döntetlennel, galateszerájjj:D következik:D
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Majd dobok képeket, csak most melódia van. Ami poén, hogy igazoltam egy Pringle nevû gyereket:D Csokicsapatban a chipsgyáros :D
És megerõsíteném, hogy iszonyat belassul a cucc.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
5000euro a számlán
0 euro átigazolásra
0 euro fizetésre
ez lesz a kemény
Verona 4. szezon eddig.
Az EL-ben megkaptuk a Benficát.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi