Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zyndar
Ti betegek vagytok <#vigyor>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

óóóó köszi :D
lehet,hogy holnap kipróbálom
Hát elösször is,nekem az editort átkellett birizgálnom,mert a gépem 70 ligát nem bír el. igy annyival másabb hogy az nb3ból 2 csapat és a megye 1böl 1 esik ki... de hát valahogy játszanom is kell. de szerencsédre karajj a baz 1 (meg a 2/a) bentvan,Múcsony is bentvan,de jön a fotó:

Nyirádi lakos vagyok,így Nyirád SE a csapatom:D a csapatról annyit kell tudni hogy a 60as évekbe megnyerte a szabadföld kupát,és nb3ba is szerepelt a csapat sokáig. azért 2000 fõs falutól nem rossz ez. tabella:

meglehet nézni hogy a polányi suhancok mennyi gólt löttek... még kerta is 10-10es gólarány 10 meccsel. :D

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!

hájhelócsõszia mindenkinek

nekem a borsodi megye 1-bõl kéne egy csapatról kép, bár ne tudom, hogy ez a bõvítés hogy van megcsinálva, de érdekelne, hogy benne van-e múcsony :D
zorrobomber
Ja, és ami pozitívum, hogy a Gyõr kib****** kemény ellenfél, 1 darab vereségük van az egész idényben, simán van 1-2 olyan játékosuk is akit elfogadnék szó nélkül, nem igazolnak olyan balfasz módon mint tavaly. Mmint nem csak a Gyõr, hanem úgy általában a magyar csapatok. Más kérdés hogy máshol fele olyan jó játékosok kétszer olyan jól tolják mint nálam, de ezt betudom annak, hogy a sok igazolás miatt fele olyan jó nálam a csapatszellem mint máshol :) Jövõre viszont lesz nemulass, reszkess Bl :)

zorrobomber
Reggel nyomtam egy kis bajnokság hajrát Lokival, 3 meccs volt hátra, 2 pont az elõnyöm. Budaörs az ellenfél, újságíró szerint is 3-4 góllal kell vernem. Vezetek 1-0ra, momentumuk sincs, persze jön a szokásos 30 méterrõl vert bombagóllal... Apró mentség hogy a játékos long shots-ja kemény 12. Mind1, overload, 92. percben 2-1 ide.
Következõ meccsen a 2. helyezett Gyõrt fogadtuk, akik 2-0 után feljöttek 2-2re úgy hogy - mivel nekem a döntetlen se lett volna túl rossz - végig csak kontráztam. Vertünk még egy gólt, 3-2, aztán 90. percben még ezt is egalizálták... Este kivégzem (az idényt) az utolsó ellenfélt, a Haladást :)

DONGUBA
de van fmhungaryn fent van

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

báttyó02
grat,nyomjad a pikcsöröket :-}

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Newcastlevel megynertem a Premier League-t 2013ban, Llorente meg Jó vezértletével, ha vki szeretné mutathatok képeket :)

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

kösz srácok!!!

Ki a szerencsés csapat?:)Kis beszámoló jöhet!!!Amúgy nézem az emberek agya elborult itt Angol 9.liga és 4-500 fontos heti bér?Ezek betegek,de eredmény kell így lehet csõdbe viszem a csapatom:D
Én meg a megye 2be kezdtem. a bajnokságba eddig lejátszott meccsek 75% 0-0:D

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!

giorgio81
grat

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

hi
huge adatbázis nincs még?
Na srácok én is neki ugrottam tegnap egy angol 10.ligának.Buckingham Athletic-et választottam ki,és a kupára nem fordítottam nagy figyelmet,mert így is nyereségesek voltak a hónapok:)Sikerült bajnokságot nyerni 9 pont elõnnyel.Tehát jöhet a 9.liga:)
Sok sikert mindenkinek!
DONGUBA
GRAT KECIJOVAGY:)

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

McFrost
FákkjÚ:P

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

zorrobomber
De miért lázongtak? Azért mert elmész?

nem tudom nektek volt e már ilyen,de én a WBA-val csörögtem,1. szezonba feljutottunk,2.ba benntmaradtunk,3 szezon van,április környéke,összvissz 3 pont kell még a matematikailag benntmaradáshoz,de gyakorlatilag már benntmaradtunk,úgy éreztem,hogy nincs már kihívás a WBA-ban,érdeklõdtem a Valencia manageri posztjáért( 11. a csapatuk... ),és másnap jött is a hír,hogy a Valencia engem akar,másnap jött a szerzõdés ajánlat,rámentem hogy a WBA-s szerzõdésem végén lépjen életbe(június 30.-án lejár az angoloknál),megegyeztünk a Valencia-val,ki is írta,hogy örömmel fognak látni július 1.-én,és erre másnap a játékosaim elkezdtek lázongani,és a vezetõség meg menesztett....mondom,ez ám a munkám elismerése,feljutottunk,benttmaradtunk,idén is benttmaradtunk volna,ha nem küldenek el(így is meglesz a 17. hely) és erre kibasznak....mind1,várom a július 1.-ét,addig holiday :) amúgy azért fogadtam el a Valencia ajánlatát,mert Villa,és Silva még mindig ott van :OO Mata már a Cityben csörög

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

báttyó02
:-}

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Barnabyka
hivatalos oldalon 2 patch van, tedd fel mindkettõt és tutin mûködik:)

Csacsi
Igen van. Fel kel tenni az official patchet. Letölthetõ a sigames oldaláról.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

sziasztok!

nem szoktam követni a topikot, ne haragudjatok ha már százsor kérdezték lécci :D
szal az lenne a bajom h válogatotthoz jelentkezek asszem báttyónak is ez volt a baja, felvették elfogadta aztán nem történt semmi, van erre vmi patch?

king82
Jó reggelt!

Sajna már nagyon rég nem jelentkeztem. Tegnap volt végre idõm játszani a kis csapatommal. Az elején ment a szekér nyertünk majd egy 4:0 gyözelem után Werder II ellen jött egy hideg zuhany 1:0-ás vereség a Kiel ellen. Tegnap itt hagytam abba mert nem volt humorom ezt a vereséget meg kell emészteni. Lassan jön a téli szünet már csak pár meccs van hátra köztük egy német kupa is. A tabelált vezet 3-om ponttal.
A feljutás meglesz ha a tavasz is összejön. A pénzeim ingadoznak mínuszba még nincs a kassza, de már volt negatív hónap zárásom. A fõnökség elégedett!

Ja egy javaslat ha van valakinek kiszemelt játékosa és az adot játék szezonba jár le a szerzõdése érdemes figyelni nagyon mert ilyenkor nem csak átigazolni tudod a játékost hanem simán elszerzõdtetni. Én is így vettem jövõre egy játékost.

Mindenkinek grat a sikereihez nagyon megy ez nektek! Majd még jelzek mi van a kicsi csapatommal.

www.bundesliga.de www.kicker.de

DONGUBA
megoldottam.
Felraktam a huge databaset es az kavart be.

DONGUBA
Valakinek mar volt itt hogy nem latta a tabellat ha jol emlexem.
Na most nekem ev kozben eltunt:DDDD
Nem latom sot meg a kupakat sem.
TEENDÕ?

DONGUBA
en mar a 3. evet nyomom de ez ma nehezebb itt csak 3-4.vok

giorgio81
nincs nálam se
elszánt a mentésem, kezdhetem elölrõl a 2010/11 szezont :(

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

az angol 10.osztályban játszók segítségét szeretném kérni, én az Fc Halifax csapatával vagyok, a problémám az hogy minden csapatnak van logója kivéve nekem. nálatok van ennek a csapatnak logója?
DONGUBA
nem sok mindent

crash dumpsal semmit nemlehet csinálni?
DONGUBA
Semmit de en amugy sem szoktam semmit se csinalni meg nagycsapatnal sem hanem mindig a gepre bizom csak az edzoket igazolom de hat itt ez is lehetetlen kuldetes:D

giorgio81
Most nézem ez a Saffron Walden Town nálam is megnyerte a 10. osztályban a ligáját

giorgio81
Most kezdem majd a level 9-et, pár edzõmeccset játszottam
Nekem is jött új elnök az elsõ elsõ év végén, de azt mondta ezen a szinten nem ad pénzt. fasza mondom, akkor meg minek jöttél
Edzéssel csináltál valamit?

DONGUBA
Saffron Walden Town.
Ez a harmadik idenyem es mar ket osztalyt ugrottam.
Jott egy marha nagy igazolas:DDDD Paul Shaw
Masodik evben jott egy befekteto es hozott 300 ezer fontot amibol mar semmi sincs mert valahova elfolyik a love:D
Igazolni ilyen noname lofaszjoskasenkiket tudtam szal semmi extra.Nyertem ilyen nagyon alsobb osztalyu kupakat amiert kaptam pl 10 ezer fontot.
Nalad mi a helyzet?

giorgio81
Kivel nyomod? milyen eredménnyel?

Huni92
Hozzál nekem is majd :D Mert megérdemlem ^^
Gratu Gomba! Sok sikert az angolosoknak :)

Fabio Capello
Váhááá az a csoki kurvafinom és fillérekért lehet venni :D

Darthmushroom
pár kép a 2,5szezon után a vezetést az utolsó fordulóban vettük át:

bl csoportomba zenit,szentegyien:D és milan volt sima elsõhely 4gyõzelem 2döntetlennel, galateszerájjj:D következik:D

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

HUNLonsdale
Pont azért választottam õket, mert valami ismerõs dolog. Meg a színösszeállításuk is tetszik :D Itt van némi infó a csapatról: Wiki
Majd dobok képeket, csak most melódia van. Ami poén, hogy igazoltam egy Pringle nevû gyereket:D Csokicsapatban a chipsgyáros :D
És megerõsíteném, hogy iszonyat belassul a cucc.

MrIncredible
nem is tudotam, hogy a világ egyik legnagyobb csokigyárának foci csapata van. Mivel fizetnek?Mandulás tejcsokival?Sok sikert és még több kitartást hozzá<#eljen>

DONGUBA
a legnagyobb baj hogy iszonyat lassu tegnap 1 evet sikerult lejatszanom de lassssssu

Darthmushroom
2030fele csak eléred a premierligát.xD

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

az finom lesz! :DDDD
HUNLonsdale
Megvan a csapat:

5000euro a számlán
0 euro átigazolásra
0 euro fizetésre
ez lesz a kemény

HUNLonsdale
és hihetetlen,találtam:
English Additional Logos

HUNLonsdale
Most töltöm én is az angol 10.et... Csapatválasztás lesz mindjárt, csak olyan csapat jöhet szóba aminek találok lógót. Vagy tud valaki egy lógópakkot angol 10be ? :D

DONGUBA
Hat en is elkezdtem az angol 10. osztalyban de keci nehez........

zorrobomber
Tét nélküli meccs lévén kvázi tartalékos védelemmel:

zyndar
Üdv Urak!
Verona 4. szezon eddig.

Az EL-ben megkaptuk a Benficát.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi