Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fyrex
pontrúgások ftw <#eplus2>

Avanti Crociati!

<#taps><#taps><#taps>
Fyrex
<#levele><#vigyor>

Avanti Crociati!

Fyrex
hali, grat mindenkinek! 😊

Avanti Crociati!

Water

Forza Juve per sempre!

zorrobomber
grat
Én meg azt sajnálom hogy a megpattanó lövést 10-bõl 10szer (gondolom nem véletlenül) öngólnak számolja a progi. Mellor-tól elvette a mesterhármast. :/

a 17 éves finn srác mesterhármast lõtt. -idiota- azért sajnálom, hogy nem volt egy normális gólunk sem...

persze megsérült az 1 perces hosszabbítás 3. percében...
túlvagyok a a nyári átigazolási mizérián... a csapat 90%-át cserélnem kellett, hogy tudjak is valamit kezdeni az NB1-ben, de megmondom õszintén, én magam sem számította arra, hogy ez ilyen jól fog sikerülni

a keret jelen pillanatban így néz ki:

szeptemberben jön még egy jamaikai kapus, meg pár afrikai ifi az u19-be

elsõ ligakupa meccsünkön 3:0-ra vertük az újpestet, ez pedig az elsõ bajnoki:

Barnabyka
szánalomszar.

zorrobomber
ohmy

ki kíváncsi rád, csíter?
http://kephost.com/images/7301.jpg
17.forduló.
zorrobomber
<#buck>

dettó
Nálam a debrecen az...<#mf1>

zorrobomber
Na asszem errõl beszéltem, egy retkes keci csítcsapat nálam a Gyõr <#szomoru1>. Stevanovic kapott egy gyenge 8.6(!)-ost...

zorrobomber
Hali&grat all!
Elkezdõdött a 3. szezonom. 2. szezonról túl sok fontos dolgot nem érdemes említenem, bajnokságot mint korábban írtam megnyertem a Gyõr elõtt, kupából épp a Gyõr ejtett ki az elõdöntõben, míg a ligakupában a Honvéd vert el a döntõben. Bl-ben 0 pont, idén ezen jó lenne változtatni...

3. szezon eddig:
Barátságos meccsek:

A fõpróba az ex-Chelsea-s Oliveira-ról és a kapusomról, Jarstein-rõl szólt 😊

Igazolások:

A fentieken kívül augusztusban még elmegy Joaozinho(3,9M€😉 és Paraskevas Christou(1,3M€😉 is.
Elõbbit pótolja Barazite...

...utóbbit pedig Diakitié:

Csatársorba nem nagyon sikerült klasszist igazolni, inkább csak fiatalítani sikerült. Az öregedõ Roberto és a teljesen szürke Moldovan helyett a tarcsiból kiemelkedõ Angyal:

és Napoli fog több szerepet kapni idén:

26 ezer euró
és azt hol látom, hogy abból mennyi van?
a személyes oldalon?
Fabio Capello
Manager pontok vannak, de nem ilyesmiért kapod, hanem gyõzelmek után, ill nyert sorozatok után, bár ennek nem sok jelentõsége van, max presztízs.

báttyó02
kezdtem egyet a leeds-el az elsõ osztályban...védelmen sajna nem tudtam erõsíteni (csak a kapus poszton) ez meg is látszott,viszont feljutottunk,és ez a lényeg ;D

tabella

igazolások

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Sziasztok!
Gratula a Barcikának! Mennyi pénz van igazolásra az NB1-es szezonra?
Avanti: elég nemzetközi a csapatod😊) Van Dammot én is meg szoktam venni, elég megbízható, és bal oldalon meg középen is használható.
Lenne egy kérdésem:
volt róla szó, hogy az FM2010-be belekerül olyan lehetõség, hogy különbözõ feladatokat lehet végrehalytani, és jutalmat kap érte a manager (mint a fifa managerben is volt, pl egy játékos mesterhármast ér el, kapott gól nélküli sorozat, stb)
ez végül is bekerült a játékba? ha igen, hol érhetõ el? mert nekem néha megjelenik egy kis kupa, alatta felirattal, és ilyesmire gondolok. Tudtok róla valamit?
Köszönöm!
Szasza
ja és elfelejtettem, hogy utolsó helyen végzett a fradi az NB1-ben és kiestek 😄
holla mindenki
túlvagyok a cisco vizsgámon, szóval jut most idõ az fm-re 😛
kicsit izgalmasra sikeredett az elsõ szezon vége, az utolsó forduló elõtt 1 ponttal volt elõttem a Békéscsaba... még a pontegyenlõség sem lett volna jó, mert jobb volt a gólkülönbségük, de végül is én nyertem 2:0-ra, õk pedig gól nélküli döntetlent játszottam Cegléden, szóval irány az NB1

Huni92
Bazdki. Keresem, hogy miféle Felé nevû playara gondolsz 😄S_:A:F?AS_

McFrost
Felét nem ismerem, Marigat akartam, de nem jött, van helyette Buszketsz 😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Fyrex

Avanti Crociati!

McFrost
Szép!
Mi dübörgünk a taktikával, mert a keret is adott hozzá. Pénz van dögivel, most vettem Renato Augustot 35M-ért:

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Fyrex
nah mi a különbség a Milan és a katicabogár között?

mindkettõ piros-fekete csak a katicának több pontja van<#hehe>

Avanti Crociati!

McFrost
<#eljen><#worship><#worship>

Fyrex
üdv mindenkinek

új játékom a Parmaval a 2. szezon felénél tart

az elsõ idény elég nehézkes volt, rengeteg sérülés nehezítette a dolgunkat, és többször csõdbe akartunk már zuhanni 😄

Frost Papának: taktika nem nagyon passzolt a csapathoz, de kicsit belemixelve az enyémbe mint látod már elég jól beválik! 😊 köszönet érte

Avanti Crociati!

Water
És ezt is behúztuk:

Csapat

Forza Juve per sempre!

Water
Sziasztok! Végre valahára újra elõ tudtam venni a játékot a ZH-k támadása után!<#circling> És végre valahára elértem amit olyan régen el akartam érni a kis kedvenceimmel! Na de ne szaladjunk ennyire elõre.
Palermo, 3. szezon: az elõzõ szezon sajnos nem úgy alakult ahogy terveztük, így csak EL-t érõ helyet tudtunk megcsípni viszont az igazolások egész jól sikerültek - eltekintve attól, h Lombaertset alaposan benéztem mert nem ingyen jött sajna - így nagy reményekkel vágtam neki a szezonnak, aminek elsõ tétmeccse, rögtön a Napoli elleni szuperkupa döntõ volt, a tavalyi kupagyõzelem után:

Ezután jött a feketeleves. Ugyanis a szezonkezdet messze nem volt olyan csodás mint terveztük, és bár az EL-ben meneteltünk, nagyon elkezdett inogni alattam a kispad.
Úgy döntöttem tehát, hogy ráfér a taktikára egy kis átalakítás és valamit nagyon eltalálhattam, hiszen a csapat szárnyakat kapott. Hajrá
Az EL-ben természetesen a késõbbi gyõztes Poolt kaptuk a csoportelsõségért cserébe, a kupában pedig az inter vert ki minket tizikkel, de a bajnokságban a Milan megverése után már sínen voltunk.
A vége azonban kínkeserves volt, hiszen a Milan egészen az utolsó fordulóig nem akarta megtenni azt a szívességet nekünk, hogy csúnyán megbotlik, mígnem a legvégén egy hazai Lecce elleni fiaskó számukra keserûséget, míg számunkra felhõtlen boldogságot hozott:

A nyáron kicsit rendbeszedem még a csapatot és a pénzügyeket aztán irány a BL gyõzelem felé!! <#zavart1>
Köszönöm, hogy elolvastátok sok sikert nektek is!

Forza Juve per sempre!

És mi történt utána?Újra tette a rendszert,és a játékot?Vagy ketté is törte a lemezt-t?😊
Huni92
Ez független attól, h origi a cucc avagy sem 😊 Megvásárolt játékoknál is elõfordulhat.
Utley: nem akarok vészjósló lenni, de volt egy tag madridista fórumán, aki ugyanezzel küszködött, kitörölte a mappát, és továbbment a játék. Egy ideig. Aztán megint jött a hiba :s

Köszönöm mindenkinek,úgy néz ki túlmentem azon a napon amikor mindig kilépett😊
zorrobomber
csábító ajánlat... persze nem fogom elfogadni

indítsd újra a géped
nem kell eredeti,töröld ki a crash dumps mappát,amit létrehozott,és megvan oldva,nem kell eredeti.....

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

McFrost
Tán eredeti kellene?

Srácok ez miért van?Minden mentésemnél ezt írja ki!!!
Srácok mitõl szokott crash bizbasz lenni?Egyszer csak megállt egy vak kupa számolás közbe és mindkét mentésemnél kiírja a hibát ugyanott..
köszi
Fabio Capello
offtopik

FAQ még nincs.

Vki beirna az offtopik es faq linkjet (ha van) ?
zorrobomber
Tállya-iak úgy látszik túl sok lõrét vedelnek 😄