Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az utolsó negyedére az évnek rengeteg alapjátékos lesérült, így a dobogó elúszott, de a BL szereplés -ha szorosan is- meglett!

Avanti Crociati!
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
nem is rossz...
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Avanti Crociati!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

grat all
10. ligabol haladunk
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Gratula mindenkinek nagyon megy ez nektek. Én is haladok beköszöntött az év vége õszi szezon kipipálva elsök vagyunk a tabellán, a német kupában tavasszal is érdekeltek vagyunk de ott már nagy zako vár ránk mert a Bayern Müchen az ellenfél. Sikerült megegyezni néhány most kulcs játékosal, hogy hosszabitsanak.
Vár ránk a téli pihenõ alat néhány barátságos meccsis, sztán jön a tavaszi felvonás.
www.bundesliga.de www.kicker.de

Kb mikor lesz fm 2010 magyarítás?

õ durva lesz úgyérzem 😄

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

NB1-ben egyelõre az ívet rendesen <#idiota>#idiota> - a két Bl selejtezõ között épp az egyik friss feljutó szopatott(igen, 1. idényben kiestek, 2.-ban visszajutottak):
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -