Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elvileg van olyan letöltés a fm10 ami tartalmazza a nb III. megye I és megye II csapatokat.
Ezt honnan tudnám leszedni???

king82
Szevasztok!

Szóval a német kupábol kiestem a Bayern 1-0-ra megvert. Na majd jövöre! Azota két meccs lement minda kettõt hozam így maradtam az élen a 3. osztályban.

www.bundesliga.de www.kicker.de

McFrost
:DDD

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Barnabyka
azért nagy respect, hogy idáig jutottál.

DONGUBA
A lenyeg hogy a Saffron Walden Town nevu kiscsapattal nyomom es a 10. ligabol indultunk de itt mar lofaszok vagyunk es 17.-ek vagyunk.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

ebbõl alig látni valamit
DONGUBA
a Championshipben eleg jol teljesitunk nem?:)

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

ha arra célzol, hogy hogykell az adatbázist az editorban menteni, akkor azt sehogy, viszont a módosítást menti egy kis fájlban, amit ha elmentettél, akkor az új játék kezdésénél felkínál, hogy akarod-e használni
Hello

Hogy kell az editort menteni, mert nekem nem engedi.
vagy abból a külön mappából be kell másolni a fõmappába, hogy lehessen használni?

Várom a választ.

ALtrock
zorrobomber
Nekem az enyém nagyon bejött, fõleg a lila menüsáv <#idiota>

elején zavart kicsit, de már hozzászoktam... :D
amúgy nézegettem sötét skineket, de egyik sem tetszett... :C
Huni92
basszics geo, nem égeti ki a szemed ez a láma fehér skin? :DD

2021-ben járok, kb. 12 pont volt az elõnyöm akkor a bajnokságban szóval belefért otthon az 1-1-es döntetlen a Portsmouth ellen...! elégedett voltam az eredménnyel!

VAMOS MADRID!

king82
Na ez nem semmi! Így kell helytálni és akkor jó a csapatod!

úgyhogy leöltött egy 2009es taktikot, ami 2010nek volt írva -,-
volt már nekem is, ifikkel játszottam...
ez mi?
KATT
így kell kiállnom a bajnokira...vicces.

VAMOS MADRID!

ha kirakják az elsõ csapat edzõjét, általában csak akkor lehet jelentkezni
Forza Italia
Nem hiszem el. Feljutottunk a Leedsel a másodosztályba erre az elnök minden értelmes játékost elad:S
Én megpótoljam csak h senki se akar jönni.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

DONGUBA
noname lofaszjoskasenkik viszont van penz 70-100 milla:)

giorgio81
kik a játékosok?
amúgy nem tudtak jelentkezni u21-be, bemegyek és nincs olyan hogy apply job

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

DONGUBA
Ez mekkora csapat skacok?:D
Verbeli fm-eseknek:D

Straniero
Én is dolgozok hogy a fene enné meg de a 7végén játékkal fog telni szigorúan.
Be kell hoznom a lemaradásomat. <#idiota>

King: Én nem szeressem a Bayernt így remélem jövõre nem megveri hanem megalázza õket.<#vigyor1>

king82
Csak egy általános keresztkérdés. A második csapattal mit lehet kezdeni. Nekem nem indul egy bajnokságba se és csak az általam rendezet bari meccsek vannak.
Köszi az ötleteket!

king82
Jó reggelt!

Mondanám kár érte, de én imádom a Bayernt és így azért örülök. Nekem is õk fognak gondot okozni a német kupában tavasszal. Bár én csak 3 osztályban vagyok.
Amugy grat az eddigi szereplésedhez. Legközelebb majd lenyomod õket.

zorrobomber
Természetesen vérszemet kaptam, támadtunk. Más kérdés hogy a 2 ponttal se mentem volna többre mint az 1-el, tehát utólag sem bántam meg :) Max jól nézett volna ki hogy nem kaptam ki a Bayern-tõl:

Még egy Lyon-i kirándulás van hátra...
(Most indulok dolgozni - 15:00-kor viszont Avataaar <#vigyor2>)

Straniero
Kár azért a 90. percért.<#szomoru1>

zorrobomber
fene

DONGUBA
Menj az u21-es csapatra es ott tudsz

giorgio81
U21-es csapatnak nem lehet edzõje lenni? mindig írja hogy search for new manager, de nem tudok jelentkezni

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

king82
Szevasztok!

Szóval lehet nem is vagyok olyan gáz a németeknél! Az 1860 München jelezte szívesen venné ha én lenék a manager.
Most jöhet a megkövezés de én maradtam és megmutatom a világnak, hogy az én csapatom is feljut az elsõ osztályba.

Huni jó nyomd grat ja és a többieknek is!

zsolt515
OK! Kösz!

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

Huni92
elsõ körben a webforditást felejtsd el, másodsorban pedig lõdd tarkón magad :D
nade mivel jóarc vagyok (höhö:D) ezért elmondom, mi a gebasz:
Are you human? Please answer yes erre a kérdésre azt kell válaszolnod, hogy yes.
Kitöltesz mindent, beirsz mindent és voálá.

zsolt515
Üdv! Grat Mindenkinek!
Nem volt mostanában idõm Fm-ezni ezért rég néztem a topikot! Ma felmentem FM-BASE-ra, és nem engedett tölteni! Megpróbáltam beregelni de nem tudok mert webfordítás.hu szerint ezt írja ki: A válasz, amit odaadtak a véletlen kérdésért, helytelen volt.
Beléptél egy érvénytelen születésnapba
Na vki megtudná mondani h mit kell csinálni ilyenkor?
Kösz

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

king82
Jó reggelt!

Hát ilyen nincs, de sajnos még is van. Szóval barátságos meccs Ajax-szal vezek félidõ 3-1 ide aztán jön a második félidõ és csak kapom a gólokat vége 3-5.
Na most szóhoz se jutok!

Straniero
Milyen jó hogy itt van velünk Huni bácsi! <#vigyor3>
Akkor meg sem próbálom visszaállítani.

Huni92
Restart, majd próbáld meg utána felrakni

Zorro: nem a skin miatt van. A taktikai képernyõn jobbfelsõ sarokban van egy tactics rész, arra ha kattolsz, a legördülõ menüben ott van a convert to classic cucc. Az alakitja át a taktikát a 09-esre. Visszafele viszont nem mûködik.

zorrobomber
Ööö, dolgozok én közben <#vigyor5>

Straniero
fasza mi? :)
te nem dolgozol, hogy állandóan itt lógsz?<#vigyor2>

zorrobomber
Vszleg a csodás skin miatt :)

Straniero
Igen 2010.
Azt viszont nem tudom hogy vannak nyilak. :)
Eddig fel sem tûnt.

zorrobomber
Hogy vannak nálad nyilak? Ez 2010?

van fent. Akkor leszedem a magyarítást, felrakom a peccset, és visszarakom a magyarítást. Csak jó lesz...köszi:)

McFrost
Ha van fennt régi magyarosítás, az lehet a bibi.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

error creating update file : mappa....\update-1020\data\events\match_sounds.cfg
Ezt írja ki amikor rakná fel a peccset. Valaki találkozott már ilyennel, vagy tudja a megoldást?? köszi elõre is!

Forza Italia
kupakép nem tom mért nem jó. ezt rakta be. na mindegy lények h megnyertem.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia
1 szezont befejeztük a Leedsel

és a kupa

giorgio81
még csak most kezdem a 8. osztályt, a nyári bari meccsek mentek csak le

Darthmushroom
:DDDD

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC