Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt honnan tudnám leszedni???
Szóval a német kupábol kiestem a Bayern 1-0-ra megvert. Na majd jövöre! Azota két meccs lement minda kettõt hozam így maradtam az élen a 3. osztályban.
www.bundesliga.de www.kicker.de
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Hogy kell az editort menteni, mert nekem nem engedi.
vagy abból a külön mappából be kell másolni a fõmappába, hogy lehessen használni?
Várom a választ.
ALtrock
amúgy nézegettem sötét skineket, de egyik sem tetszett... :C
VAMOS MADRID!
Én megpótoljam csak h senki se akar jönni.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
amúgy nem tudtak jelentkezni u21-be, bemegyek és nincs olyan hogy apply job
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Verbeli fm-eseknek:D

Be kell hoznom a lemaradásomat. <#idiota>#idiota>
King: Én nem szeressem a Bayernt így remélem jövõre nem megveri hanem megalázza õket.<#vigyor1>#vigyor1>
Köszi az ötleteket!
Mondanám kár érte, de én imádom a Bayernt és így azért örülök. Nekem is õk fognak gondot okozni a német kupában tavasszal. Bár én csak 3 osztályban vagyok.
Amugy grat az eddigi szereplésedhez. Legközelebb majd lenyomod õket.
Még egy Lyon-i kirándulás van hátra...
(Most indulok dolgozni - 15:00-kor viszont Avataaar <#vigyor2>#vigyor2>)
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Szóval lehet nem is vagyok olyan gáz a németeknél! Az 1860 München jelezte szívesen venné ha én lenék a manager.
Most jöhet a megkövezés de én maradtam és megmutatom a világnak, hogy az én csapatom is feljut az elsõ osztályba.
Huni jó nyomd grat ja és a többieknek is!
nade mivel jóarc vagyok (höhö:D) ezért elmondom, mi a gebasz:
Are you human? Please answer yes erre a kérdésre azt kell válaszolnod, hogy yes.
Kitöltesz mindent, beirsz mindent és voálá.
Nem volt mostanában idõm Fm-ezni ezért rég néztem a topikot! Ma felmentem FM-BASE-ra, és nem engedett tölteni! Megpróbáltam beregelni de nem tudok mert webfordítás.hu szerint ezt írja ki: A válasz, amit odaadtak a véletlen kérdésért, helytelen volt.
Beléptél egy érvénytelen születésnapba
Na vki megtudná mondani h mit kell csinálni ilyenkor?
Kösz
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
Hát ilyen nincs, de sajnos még is van. Szóval barátságos meccs Ajax-szal vezek félidõ 3-1 ide aztán jön a második félidõ és csak kapom a gólokat vége 3-5.
Na most szóhoz se jutok!
Akkor meg sem próbálom visszaállítani.
Zorro: nem a skin miatt van. A taktikai képernyõn jobbfelsõ sarokban van egy tactics rész, arra ha kattolsz, a legördülõ menüben ott van a convert to classic cucc. Az alakitja át a taktikát a 09-esre. Visszafele viszont nem mûködik.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Ezt írja ki amikor rakná fel a peccset. Valaki találkozott már ilyennel, vagy tudja a megoldást?? köszi elõre is!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
és a kupa