Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Csak egy pelda: ha jól emléxek, Szalai Ádám PA-ja -8, egyszer megnéztem genie scout-al és 155-ös PA-ja volt. ...lehet h én tévedek :)
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
-1: 120-160
-2: 160-165
-3: 165-170
-4: 170-175
-5: 175-180
-6: 180-185
-7: 185-190
-8: 190-195
-9: 195-200
-10: 200
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!
panki: bazze milyen jó érzés hogy szombat reggel nem vagyok hulla másnapos:) béla: vasárnap van panki
ibra a bajnokságban 37 gólos és még van hátra 5 forduló :D
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
de nem rossz a cucc
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Hol lehet letölteni a magyarítást?
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Vége a 3. -és egyben utolsó- szezonomnak a madridi ex-kiscsapat Getafe kispadján ülve. Idén nem sikerült a triplázás, ellenben 5 trófeát nyertünk. A két szuperkupa, bajnokság, BL, Klub Vb. Kupában az elõdöntõig jutottunk.
Igazolások
Tabella
Statisztikák
Átnézés
Csapat
Amit adtak lentebb, az csak megye1 volt.
Ugyanitt gólszépségverseny indul: Gólszépségverseny
http://onlinefm.hu/ - Football Manager letöltések, hírek, ligák
Tudod, ki akar nagy fórumozó lenni? Atyaég. Méghogy én. Hogyismondják? Joke of the year? :D Majd pont arra verem magam, hogy leirtam egy tényt egy fórumon bazdki.
Egyébként meg a tények azok tények maradnak.
McFrost: hm, akkor félreértettem :)
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Egyszer mondom el nem tobbszor.
Egy evet mentem el szabira amit priviben is leirtam neked.
MEGKERLEK NE KEVERD A SZART LEGYSZIVES MERT EBBOL LESZ A VITA!!!!!!HA NEM ERTED SZOLJ BATRAN!!!!!!!!
---------------------------------
Ilyen meccseket meg ritkán baszok O.o
Slussz poén az, hogy az Agüero-Bilic (4-4) párharcot Forlan gólja döntötte el ami január legszebb gólja is lett egyben.
Kép.(azért így mert nincs mérezetve)
Ezután az Intert a Bl egyenesben 3-1re sikerült legyõzni madridban, így bizakodok de óvatos leszek a visszavágón ami holnapra kell, hogy maradjon.
(a többiek meg nagyon menõk)
Ezt nem rad ertettem
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8