Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akvik
Mióta lennék csíter??csinálok egy adatbázist amibe benne lesz pelé,puskás stb csak megpróbálok egységes életkort beállítani nekik..

az mire jó csíter...? <#lama>
akvik
csinálok egy adatbázist ahol mindenkinek be szeretném állítani hogy 22éves legyen.

DONGUBA
Azt miert szeretned allitani?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

akvik
Az editorban miért nem lehet állítani a játékosok születési dátumát?

Fabio Capello
fm-basen így irták :)

Biztos így van ez ?
Csak egy pelda: ha jól emléxek, Szalai Ádám PA-ja -8, egyszer megnéztem genie scout-al és 155-ös PA-ja volt. ...lehet h én tévedek :)
DONGUBA
Na en is okosabb lettem.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Fabio Capello
0: 1-120
-1: 120-160
-2: 160-165
-3: 165-170
-4: 170-175
-5: 175-180
-6: 180-185
-7: 185-190
-8: 190-195
-9: 195-200
-10: 200

DONGUBA
szerintem az valtozot jelent azaz random

Srácok nézem az editort,és a valakinek a pot ability mondjuk -6 os az mit jelent?
de rég volt már kend erre :D
Na célegyenesbe érkezett a megye 1es bajnokságom. nagyon izgalmas kérdések várnak mág megválaszolásra... ki megy az nb3ba? vagyis kik? ki lesz a gólkirály?:D

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!

Huni92
Nicsak, egy Darkon :o <#vigyor2><#law><#integet2>

Darkon
7632 olvasatlan uzenet es kozben uj fm jott de latom itt semmi sem valtozot

Born to win

báttyó02
:DD

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Dzsoki Jujjing
Elég izgalmasan hangzik :$

panki: bazze milyen jó érzés hogy szombat reggel nem vagyok hulla másnapos:) béla: vasárnap van panki

én is újat kezdtem a barcával klub történetének legjobb csapatát irányítom 54 mérkõzés óta veretlen vagyok:D
ibra a bajnokságban 37 gólos és még van hátra 5 forduló :D

"Az adatbázis elemek sajnos csak új játék indításakor tehetõk magyarrá, mert adatbázis-módosításnak minõsülnek. Ehhez új játék indításakor az adatbázis kiválasztásakor a választóablak aljában találsz majd egy jelölõnégyzetet (Editor adat fájlok változtatás). Ezt pipáld be, és a következõ képernyõn válaszd ki a magyar.xml-t."
zorrobomber
Bár engem nem érint a magyarítás téma, de erõsen kétlem hogy újat kell kezdeni miután feltetted.

Barnabyka
Ezzel a magyarítással újat kéne kezdeni?... ójaj.

Forza Italia
feltettem a magyarosítást és kezdtem egy újat a Leedsel. Ha jön a 100% magyarosítás akkor is újat kell kezdenem????

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

újat kell kezdeni hozzá
zorrobomber
sajnos nem

csak egy országot választottam ki a manager mód elején és már a 4 szezonomban vagyok valahogyan be lehet állítani, hogy más ligába is eltudjak menni?

galmat
Már rájöttem,hogy mi zavart bele. Mostmár rendben vannak a dolgok.

galmat
A magyarítást feltelepítettem az 10.2.0-es patch-re a megadott leírás szerint. Ennek eredménye az lett,hogy új játékot kezdve nem látszanak a település és stadion nevek.

giorgio81
engem csak ezek a bennmaradt német feliratok idegesítenek kicsit, az inkább maradt volna angol
de nem rossz a cucc

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Fabio Capello
Magyarítás linkje a bannerban.

Én is azzal használom!

Innen letöltheted:
http://huncm.freeweb.hu

giorgio81
ez a 10.2.0 peccsel kompatibilis?
Hol lehet letölteni a magyarítást?

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Elég jó lett a magyarítás!Gratulálok hozzá mindenkinek aki részt vett benne!

Huni92

Vége a 3. -és egyben utolsó- szezonomnak a madridi ex-kiscsapat Getafe kispadján ülve. Idén nem sikerült a triplázás, ellenben 5 trófeát nyertünk. A két szuperkupa, bajnokság, BL, Klub Vb. Kupában az elõdöntõig jutottunk.
Igazolások
Tabella
Statisztikák
Átnézés
Csapat

DONGUBA
Komolyan mondom hogy a tokom kivan mar hogy itt sose lehet nyugodtan forumozni mert mindig valaki osztja az eszt.

DONGUBA
szolj az orszagos v orszagon kivuli haverodnak hogy nem o itt bas..ájba

Fabio Capello
Na akkor most legyen elég.

megye2-ig kiegészítés

Amit adtak lentebb, az csak megye1 volt.

Ugyanitt gólszépségverseny indul: Gólszépségverseny

http://onlinefm.hu/ - Football Manager letöltések, hírek, ligák

Huni92
Jaaaaajj, beszaroook :D:D
Tudod, ki akar nagy fórumozó lenni? Atyaég. Méghogy én. Hogyismondják? Joke of the year? :D Majd pont arra verem magam, hogy leirtam egy tényt egy fórumon bazdki.
Egyébként meg a tények azok tények maradnak.

ez nagyon gáz mentegetõzés volt...
DONGUBA
En ertem csak ettol nem leszel kiba nagy forumozo mert majd te megosztod masokkal amit tudsz mert te kemeny vagy.Ne kezdjuk megint elorol.

Huni92
Hajajj. Tudod, aki egyszer megteszi, az máskor is megteszi :) De legyen egy év akkor. Az már nem a te eredményed :) ha nem érted, szólj bátran :)

McFrost: hm, akkor félreértettem :)

McFrost
Nem egészen.....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

DONGUBA
Te figyelj mar HUNI.
Egyszer mondom el nem tobbszor.
Egy evet mentem el szabira amit priviben is leirtam neked.
MEGKERLEK NE KEVERD A SZART LEGYSZIVES MERT EBBOL LESZ A VITA!!!!!!HA NEM ERTED SZOLJ BATRAN!!!!!!!!

Huni92
Gratuláltál egy olyan embernek, aki jóformán nem is játsza le a meccseit, hanem szabadságon lenyomja az éveket, és igy ér el eredményt. Csupán erre reagált McFrost papa :)

Barnabyka
ezt fejtsd ki mert nem nagyon értelek. Köszi.

---------------------------------

Ilyen meccseket meg ritkán baszok O.o
Slussz poén az, hogy az Agüero-Bilic (4-4) párharcot Forlan gólja döntötte el ami január legszebb gólja is lett egyben.
Kép.(azért így mert nincs mérezetve)

Ezután az Intert a Bl egyenesben 3-1re sikerült legyõzni madridban, így bizakodok de óvatos leszek a visszavágón ami holnapra kell, hogy maradjon.

köszi szépen
(a többiek meg nagyon menõk)

DONGUBA

DONGUBA
Koszi bar ugy latom egyesek megint viccesek.
Ezt nem rad ertettem

McFrost
A Zinternetrõl:P<#hehe><#hehe>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8