Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elszenvedtük az eddigi legnagyobb vereségünket a Chalfont Wasps-el
Még jó, hogy csak bari meccs volt

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
noob.hu oldalra tölsd fel, kattanjrá a 'kép beszúrásra' cimû feliratra itt alul, és másold be oda a direktlinket 😊
nekem kiolvashatatlan lesz akárhogy csinálom.
P. Diakhaté - 3M körül - Pro'
De ahogy Huni is említette, Diaz és Mario eleg jo 😉
és a szuperkupa ahol cheat játékkal telt ház elõtt visszavágtunk a chelseanek:
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
panki: bazze milyen jó érzés hogy szombat reggel nem vagyok hulla másnapos:) béla: vasárnap van panki
Üdvözlet!
Nagy nehézségek és hosszú várakozás után sikerült megoldanom hogy játszhassak.Kedvenc csapatommal az Arsenallal kezdtem egy játékot.Eddig két bari meccset játszottam aminek semmi jelentõsége nincs, arra jó hogy az új igazolások összeszokjanak.
érkezett:
Sinkiewicz,Inler,Montolivo,Jovetic,Milevsky,Veloso
távozott:
Denilson (lesz még távozó)
felállás:
gk,4védõ,2dm,1mc,2amc,1fc
Képek este.
Ja és nagy grat mindenkinek, valamint köszönöm a segítségeket.
panki: bazze milyen jó érzés hogy szombat reggel nem vagyok hulla másnapos:) béla: vasárnap van panki
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
Marcano lábtörés, 4 hónap.
Igazolások
[am nagyon nagy vagy <#taps>#taps>]
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Szerintetek 3gb ram és intel dual core 2,1 ghz-zel mennyi bajnokságot,ligát érdemes betölteni?
Válaszokat elõre is köszönöm
Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának