104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Solt #101139 Áááá... én mindig betöltöm... a mennyi alap! :D Mondjuk nálam majdnem minden ország be van töltve. :) -
Ki van hagyva szinte mindig, csak akkor van bejelolve, ha epp ott jatszom :D -
Solt #101136 Ha nem kreálod be a mennyeit, akkor még szarabb a helyzet. -
Korbin neked vannak hosszabb karrierjeid tudnál dobni képet nekem Andrea Belotti-ról? (értékek, meg a teljesítményei) 1-2 képet találtam csak róla neten ott nem tűnt rossznak. -
Az en mentesemben rettenetesen keves, es gyatra magyarok vannak, tenyleg o az egyetlen epkezlab jatekos :D
Alakul a 3. golkiralyi cim...
Volt egy 8-10 eves Fradis karrierem is, ott volt par nagyagyu, csak mar nincs meg a mentes :c -
korbin555 #101133 
Ez a Kádár gyerek meg, te jó ég! 20 szezont pörgettem le, a YR 130, de csak két nála is jobb került elő.
Van néhány a fiatalok között is akik nagyon jók lehetnek, de erre a szintre kétlem, hogy elérnének. De összességében is kevesebb a klasszis játékos, mint gondoltam. A jó háttér nem minden. Nagyon kevés helyen hajlandóak lecserélni a siralmas stábot, megvárják míg az öregek kihalnak a játékból. Aztán hoznak egy még rosszabbat. A hülyeségen a pénz nem segít. Ha egy iszonyat gyenge HoYD hozza a gyerekeket, a top háttér a felét éri csak. Ad a játék könyörületből néhány jó ifit, de 5x ennyinek kellene lennie. Mit lehet várni pl. az egyébként nagyon jó háttérrel rendelkező Honvédtól, ha ennyit tud a HoYD? Sajnos minden klubnál kritikán aluli a személyzet. De erről én is tehetek, mert a gyors pörgetés miatt csak Magyarországot töltöttem be. Talán ha nagyobb a választék, jobb edzőket is igazoltak volna. Ha belevágok majd kiderül. Akkor nem 6000, hanem 50000 emberből lehet majd válogatni.
A leggyorsabb rúgott gólom asszem 9 mp. volt. De kaptam már gólt a 7. másodpercben. 45 méterről rúgták az ötösön bámészkodó kapusom feje fölött. -
Nekem 3X volt a Juventussal. Kar, hogy toroltem a mentest. Ha nagyon megunok egy karriert, letorlom, hogy ne tudjak visszaszokni ra. Persze kesobb mindig megbanom :D -
Amugy nalatok mi a leggyorsabb gol? Nemregiben 7 masodperc alatt rugott golt a magyar csatarom. Ellenfel kezdett, sz@rul passzoltak vissza a a labdat, csatarom lecsapott a labdara azonnal, bevitte a 16oson belulre, es gol :D -
En most a Valenciaval tolom mar a 12. szezonomat. Az elso evekben eleg remenytelen volt a helyzet a Rea-Barca kettos ellen. Elso 6 evben 2X lettunk bajnokok csak, az elso bajnoksagot iszonyatos makkal nyertuk meg a 2. evben, ugy hogy meg ki is kaptam az utolso forduloban. Csak 2X BL gyoztesek vagyunk, azokat is az elmult 3 evben nyertem, egyszer meg dontosok voltunk, jol kiszoptunk a Pool ellen 5-0-ra. 4X az elodontoben estunk ki. Spanyol kupat 8X is bezsebeltuk, egyszer kikaptunk a Barca ellen. Szuperkupa 10bol 10X meglett. A fiatalokra epitek, szinte minden karrierben igy jatszom. Legdragabb igazolas meg mindig a 27 milkas Negredo, akit nem is en vettem meg, hanem egy elore lezsirozott igazolas mar a jatek elejen. Viszont penz dogivel van, mert csak ugy ropkodnek a tizmillas jatekosok kifele minden evben. A PSG a 4. ev elejen 100 millaert (euro) vitte el Alcacert, hogy aztan teljesen kicsinalja par even belul. Fierroert 110 millio lett volna a vegosszeg a Milantol ha jatszott volna eleg meccset, 17.5 milla mar sosem fog osszejonni, kene meg jatszania 16 meccset, de mar csak kolcsonben jatszik Angliaban. Az elmult 6 evben bajnokok lettunk mindig, szinte mar verhetetlen a csapat, vedelem iszonyat jo, tobbszor is csak 15 golt, vagy meg annal is kevesebbet kaptunk. Parhuzamosan valogatottal is jatszom, elso 6 evben a spanyolokkal voltam, be is huztam EB-t, Konfoderacios kupat, aztan kikaptunk a VB dontoben, utana kovetkezo EB-n meg kiestunk koran, es kirugtak. Utana 4 evig voltam francia kapitany, megnyeruk a VB-t, utana legogtem az EB-n, kirugtak megint, azota a hollandokkal nyomom. Magyarok persze sehol sincsenek (mondjuk a bajnoksag be sincs toltve, csak az 5 legnagyobb spanyol, angol, olasz, nemet, francia), egyetlen egy fasza jatekos van, persze, hogy nalam jatszik, mar 2X spanyol golkiraly, 16 evesen hoztam el a Videotonbol. Most messze a legjobb csapat a mienk szinte az egesz jatekban szvsz, evente csak nehany vereseg csuszik be, a keret jobbnal jobb fiatal jatekosokbol all, kezdenek a nem generalt jatekosok teljesen eltunni a csapatbol. Egy-ket kep:
-
korbin555 #101129 Lepörgettem 20 szezont a vagyonos magyar ligával. Erősen látszódik, hogy az ország gazdasági erejét is megemeltem. A kezdetben is angol szintű pénzdíjak a két évtized alatt a duplájára nőttek. 3 csapat értéke már 600M fölé mászott,de az NB1-ben nincs 100M érték alatt egy klub sem. Tiszta PL lett a mennyeiből. Csak éppen az eredmények hiányoznak. Az NB1 a 15. helyen áll (1 éve a 12. volt) a válogatott a 22. helyen, de semmi kiugró eredmény. A válogatott kijutott két EB-re és két VB-re, de leszerepeltek. Klub szinten mindig van 1-2 EL csoportkörös csapatunk, idén a Diósgyőr eljutott a 8 közé is, de BL csoportig csak a Debrecen (2028) a Pécs (2031) és a Fradi (2032,2033) jutott. Már csak egy hajszál választja el a ligát egy automatikus EL+BL csoport helytől, de nem tudnak túllépni az árnyékukon. Az egyetlen igazán komoly eredmény az U21-es válogatott EB győzelme 2029-ből.
Lehetne itt nagy dolgokat csinálni, ha ráveszem magam. Néhány világklasszis is villog a ligában, több csapatnál is. Valahogy mégsem tudnak továbblépni. Egy klasszis csapat egy ilyen ligát simán behúzna a Top 5 közelébe. De nincs egy kiemelkedő gárda sem, 7 csapat nyert bajnokságot a 20 év alatt. Zsinórban nyert hármat a Fradi, de nem tudtak tovább dominálni. Idén csak hatodikok lettek. A Loki is nyert 2028-29-30-ban, de most annak is örülnek, hogy megnyerték az NB2-t. Piszok kiegyenlített a bajnokság.
Alszom rá néhányat.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2015.08.08. 20:40:51 -
korbin555 #101128 Megye 1. -
hooker00 #101127 Azt nem tudjátok esetleg, hogy készült a játékhoz magyar NB3-as vagy alacsonyabb adatbázis? -
korbin555 #101126 Ne idegesíts! Nálam 10 nap után semmi gond a rendszerrel. Frissítés után megmaradtak a 7-ről a játékfájljaim is. Steam telepít, és már folytathattam is bármelyiket. Nem dobtam ugyan hátast a 10-től, de nem is rossz. -
szerintem win10 alatt még egy ideig csak problémák várhatók.... -
geo91 #101124 win 10 alatt működik valakinek a steam broadcast? nálam nem :( nem tudok közvetíteni. pedig próbáltam a steamet elindítani win 8 kompatibilitási módban... -
McEachran3 #101123 Kíváncsian, várom az eredményt. Én mindig nagyon élvezem az efféle dolgokat. :) -
korbin555 #101122 Sok sikert!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én meg mindenféle hülyeségeken töröm a fejem. Most éppen tervezgetek egy második magyar karriert, de extrém turbóval. Kíváncsi vagyok meddig lehet felvinni az NB1-et, ha dől a lé, és magas a YR. Amennyire 10 szezon pörgetés után látom, nem nagyon megy. Az persze bazi nagyot lendít majd, ha lesz egy kiemelkedő klub. Azért a 36. helyről a 27-re előrelépett az NB1, de az elég sovány. A pénz sem minden, hiába a tucatnyi 2-300M értékű klub. Pedig nagyjából minden NB1-es klub kapott egy jó hátteret is, de azok szinte mindenhol leamortizálódtak. Ez pedig már a 2. tesztem, mert az elsőnél annyi külföldi játékos csődült ide a pénz miatt, hogy kezdtek eltűnni a magyarok a csapatokból. Most az NB1-ben max. 7 külföldi lehet a kezdőben, NB2-4, NB3-3. Sokkal jobb lett a helyzet. Még 10 szezont lepörgetek, aztán meglátom mi sül ki belőle. -
korbin555 #101121 Igen, az elég. Másra befolyása nem lesz. -
gamling3 #101120 Ha ki akarom törölni a magyar Ligakupát, csak annyi hogy editorban removeolom a sorozatot úgy ahogy van? Semmi negatív hatása nem lesz, mást nem kell állítgatnom? -
Lazio első szezon
Nem rég kezdtem egyet a kis kedvenccel így az átigazolási szezon közepén. A szezon elején egy igazolásom volt Berardi, de vele is szerencsém volt, mivel valamilyen szinten friss db-vel játszom így az első elutasított ajánlat után elkezdett balhézni h miért nem engedik el őt BL induló klubhoz (ilyennel se sűrűn találkoztam). A bajnokságban végig fej-fej mellet haladtunk a Juventussal, néha még vezettük is a bajnokságot, de végül sajnos "csak" a 2. hely jött össze. A bajnokok ligájában nem csak a csoportkört sikerült elérni hanem onnan is továbbjutottunk és végül a Real ejtett ki minket a 8 között. Az olasz szuper kupát elbuktuk 11sekkel a Juve ellen pedig nagyon sokáig vezettünk, szerencsére ezt a hibát az olasz kupába javítottuk. A keret nagyon tetszik, sok a fiatal és pont olyan összeállítású amit én szerettek. Kiemelendő Candreva és Anderson teljesítménye, de nem panaszkodhatok mellettük ott van Keita, Kishna és Morrison is.
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2015.08.08. 08:11:19 -
korbin555 #101118 Tavaly október 7-én élőben adták a bemutatót. Addig semmi nem szivárgott ki. Ha idén is így lesz, akkor még 2 hónapot várnunk kell. -
Lassan már nem kéne, hogy szállingózzanak az infók az új részről? -
korbin555 #101116 Van néhány fanatikus, aki messze túljutott már 100 szezonon. Én a 40 éves fm 12 (vagy fm13?) karrierrel itt nem rúgok labdába. Nincsenek is ilyen ambícióim. -
Az SI és a GUiness keresi a leghosszabb FM karriert, amivel rekorder lehetsz. Hajrá :D -
korbin555 #101114 Hogyne lenne változás. Visszaestünk a 99. helyre. Az egyetlen idegenlégiósunk az angol kettőben játszik. A többi meg sem közelíti ezt a világklasszist. 
-
Venezuela 25X vilagbajnok, magyarok eredmenylistaja meg ugyanugy fest, mint ma, semmi valtozas xD -
Magyaroknal 117 golt rugott a legeredmenyesebb jatekos a valogatottban :d -
Man City pl meg mindig az Etihadban jatszik, 1013 eves stadion, lol, hogy nezhet ki, mint a Colosseum xD -
Amugy a jatek 2030-ban kezdett meghulyulni, ahogy kioregedtek az IRL jatekosok. Odaig meg a MU nyerte a bajnoksagokat leginkabb, de a Stoke mar ott volt a dobogon tobbszor is, 40-tol mar komolytalan lett az egesz. Stoke 5X lett bajnok 6 ev alatt, aztan a Nottingham Forest, 57-tol 63-ig 6x bajnok a Coventry, stb... :D -
Wtf, ezt muszaj latni xD -
korbin555 #101108 A 14 nézős FA meccs tényleg elkerülte a figyelmemet. De pl. a Principat (Andorra) 740 győzelem nélküli meccse az EL-ben már nem. De azt is észrevettem, hogy ott a PL-ben a St Neots Town, Ilkeston, St Albans City. Ezek közül a játék elején csak a St Albans választható, mert a másik kettő még valahol a 6. liga alatt rejtőzködött.
De engem nem lepnek meg ezek a random eredmények, feltámadások, eltűnések. Szabadságon pörgetve már viszonylag rövid idő is elég, hogy hihetetlen dolgok történjenek. 20 évet pörgettem már előre (fm14), eltűnt a játékból a Fradi, MTK, Diósgyőr trió. Feljutott a Létavértes, Baja, bajnok lett a Pápa, meg hasonlók. Erre elég volt 20 év is. 100 év már sok, olyat láttam a 12 idejében, ott totál fejre állt minden. Ezer év meg rengeteg idő. Egyébként megnéztem az NB1-et is. A Vidi meg a Győr nyerte a bajnokságokat, kb. 100 évenként 1x volt egy Fradi vagy Debrecen győzelem. A Vidi nyert NB1-et 541-szer, a Győr meg 451-szer. Ez együtt 992 bajnoki cím. Kis csapat nálunk nem támadt fel. De ha az NB1-et pörgette volna ezer évig, lehet, hogy pl. a Zalaszentgrót nyert volna 300 bajnokságot. Semmi ráció nincs ezekben. Érdekességnek jó, el lehet róla beszélgetni. -
Redditről: "Everyone's talking about the half million attendances, but I love that in 2124 only 14 people bothered turning up to see Boreham Wood vs Bromley in the FA Cup." :DD
A félmilliókon én is csak néztem. Érdekesség az egészben, hogy a jelenkori topcsapatok többsége befulladt. Az elméleti előny ellenére relatíve kevés bajnokságot nyert Arsenal, Utd v a City. Chelsea kudarcáról nem is szólva (gondolom Abra távozott és nem volt pénz) :D Mások meg 1000 év alatt sem tudtak kb semmit felmutatni. Aston Villa 1 Fa kupa meg 2 liga k. De WBA sem különb. Összevakaróztak 2 bajnokságot meg 1 BL-t...:D -
korbin555 #101106 A játék is beleőrült ebbe az irgalmatlan hosszú időbe. A BL rekordnézőszáma félmillió, az EL-ben közel 600000, több millió értékű játékosok a 4. osztályban, meg sok hasonló fals adat. CR7 és Messi BL rekordjait viszont 1000 év sem volt elég megdönteni. A Vidi is rekorder, mint a legtöbb gólt beszedett csapat 2924-ből.
A Man. Utd. szurkereknek viszont lenne egy nemes feladat. Éppen most zúgtak ki a League 2-ből, vissza lehet vinni őket.
Majdnem 800 éve már, hogy utoljára PL-t nyertek. Az Old Trafford befogadóképessége 8910, a háttér egy romhalmaz, és nincs egy vasuk sem. De csak az vállalkozzon rá, akinek atomerőmű rejtőzik a gépében. Az én i5-ösöm, és a 12GB ram erre láthatóan nem nagyon alkalmas. A .fm fájl mérete 1,1GB, alig bírok vele. Mondjuk nem csodálom, mert évszázadok, vagy ezer év óta halott emberek tömkelegéről vannak részletes adatok. A United-nél van pl. 59 legenda, egy részük még valódi ember (volt), de minden adat megvan róluk. Kőbe vannak vésve örök időkre.
Ennyi elég is volt ebből. De legalább elmondhatom, hogy láttam a 3015-ös BL döntőt.
Érdekes módon azt egyetlen akadás nélkül meg tudtam nézni. Kíváncsiságból csináltam egy mentést is, ahhoz 2,5 perc kellett. De ennél is jobban érdekelne, hogyan pörgette le az elkövető ezt az 1000 évet két hónap alatt.
Ja, a Chelsea 1000 év alatt nem nyert PL-t.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2015.08.04. 17:37:47 -
1000 évnyi angliai szimuláció
Beszarás. Rengeteg infó és egyéb :DDD A save game is benne van, akit érdekel :DDD
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.08.04. 14:59:27 -
Peti2400 #101104 4 csatár volt a keretben a Euro Cup döntő előtt ebből 3 lesésült. -
korbin555 #101103 Jövőre meglesz a PL. Ahogy látom, a támadó szekciód maga a rettenet.
-
Peti2400 #101102
1. szezon
Szinte végig versenyben voltunk a bajnok címért, de az utolsó fordulóban a Chelsea csapatának 87 pontja volt és nekünk 85-85 pontunk volt a Man.Utd-al.Ha a Chelsea kikapott volna idegenben a West Brom ellen és mi nyertünk volna akkor bajnokok lettünk volna.De sajnos mi az utolsó fordulóban az Arsenal-hoz látogattunk és sajnos 0-0 lett a meccsünk, míg a Chelsea nyert és szintén az MU is.
Az Európa Ligába kerültünk miután 3.-ként végeztünk a BL csoportba.A döntőig meneteltünk azonban a rengeteg sérülés miatt elvéreztünk.
Utoljára szerkesztette: Peti2400, 2015.08.02. 15:11:39 -
McEachran3 #101101 Beszámolóra mindig van. ;) Rakjad ki bátran. -
Peti2400 #101100 Volt itt minden..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lenne igény holnapra egy Liverpool-i beszámolóra?
-
hooker00 #101099 köszi srácok, megtaláltam hála Nektek!!