Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
jajóó :D

DONGUBA
Hat de en a jatekot tolom:D
Filmet meg nem lattam de megnezem majd.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Fabio Capello
húzz a moziba, megéri kiadni 1800-at a 3d-s jegyért, én imaxban láttam és lehidaltam.

Solt: van aki a régi rendszer híve ;) :D

DONGUBA
En avatart kezdtem de hat valahogy nem akar szaggatas nelkul menni:D

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Ma délután játék befejez... mentés... ahogy kifordultam az asztal mellõl, belerúgtam a joy-ba ami a gép elõtt volt, az rányomott a reset gombra és mentés közben újraindult a gép. Odalett egy olyan játékállásom, ahol elsõ évben 2. voltam a Fradival, 6 fordulóval a vége elõtt, 2 pontra a Debrecentõl...

Picit feszült lettem... este kreálok egy újat, erre szovjet zászló fogad edzõ keresgélés közben!!! Sok ez nekem egy napra... megyek, játszom egy kis ArmA2-t! :D :D

www.smart-bus.hu

DONGUBA
<#vigyor3><#vigyor3>

www.smart-bus.hu

Csak ugye nem arra a hsz-re reagáltál, és így nem voltam teljesen képben...

A taktika résznél beállítod a kezdõ csapatot, majd, ha rákattintasz egyesével a játékosokra ( a kis mezekre ) akkor kiadja...

www.smart-bus.hu

Csacsi
Hát írtad, hogy összeírod, hogy mely posztra mely tulájdonságok valók. Ezeket hol is találtad meg?

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Köszi, majd próbálgatom...

#58854: Mire is gondolsz konkrétan?

www.smart-bus.hu

Csacsi
És ezeket a tulajdonságokat hol is találod meg? :) Mármint ahol nincs összegyûjtve, hanem érszletekben van meg :)

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

DONGUBA
grat szep eredmeny

Forza Italia
Hopp gyaláztunk

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

zorrobomber
Nem egyszerû kérdés. Sejtéseim szerint a float cross magasabb, ívesebb, és inkább a kapu hosszú oldala felé kanyarodik, tehát a távolabbi csatár felé. A drill cross szerintem laposabb, erõsebben meglõtt, és inkább a kapu rövid oldala felé megy.

Gyanúm szerint a gyakorlatban akkor érdemes float-ot használni ha van egy 2 méter magas fejelõ csatárod, míg a drill cross-ra alacsony gyors játékos is hatékonyan be tud robbanni.

Srácok!

A float és a drill crosses közt mi a különbség? Nem találok értelmes fordítást... :S

www.smart-bus.hu

zorrobomber
B csapat kicsit nehezen nyert :)

DONGUBA
Jatekosok keresese es ott beallitod a szerzodesz statust es ott.

zsolt515
Az miért van h mikor taktikát csinálnok akkor van egy olyan lehetõség vagy ne tom h monsjak h convert taktik vagy mi ilyesmi! Most arra rámegyek akkor még meg kell csinálni a taktikát vagy mire jó?

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

zsolt515
Na kezdtem egy új játékot az ETO-val...:D Majd hnap játszok ma már nincs kedvem...:D Néztem játékosokat találtam pár jót akit érdemes lenne leigazolni d emajd hnap...
Akik szabadlistán vannak játékosok õket hol tudom megnézni?

DONGUBA
Inditottam egyet az etoval es hat loszar voltam elso evben.

A masodik ev mar jobban sikerult.

DONGUBA
Rohadt csiter.<#mf1><#mf1>
Hatalmas gratula.

McFrost
Végre sikerült össze editoroznom és photoshoppolnom egy gyõzelmet:

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Vagy úgy... öregszem! :D

www.smart-bus.hu

DONGUBA
A fos szo alatt en is ezt ertettem:D

zsolt515
Akkor vki mesélja el nekem h melyik ligákat a legérdemesebb beállítani?
Ja meg egy logo packot nem tud nekem vki?

És fõleg miket kreál 2-3 év után...

www.smart-bus.hu

DONGUBA
En nagy adatbazissal jatszom de altalaban beallitom del amerikat is mert isteni tehetsegekel fos onnan a gep.

Nem azt mondom, hogy hasít, de teljesen jól játszható...

Én anno a CM1 idejében még kb 45 percet ültem a gép elõtt mire megkreálta az új szezont... szóval türelem az van! :D

www.smart-bus.hu

DONGUBA
Bakker 20-30 ezer embernel mar eleg lassucska a gepem.

zsolt515
ja... télleg.. bocs a figyelmetlenségemért!!

Darthmushroom
ott a link a banner alatt
patch meg:
http://onlinefm.hu/

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Nem egészen, de elég izmos... :D

[email protected] + 4GBram

Minden ligát bekreáltam, hatalmas élmény így játszani... él az egész világ! :)

www.smart-bus.hu

Darthmushroom
:D

zsolt515
Valaki nem tud adni egy linket ahonnét letudom tölteni a 10.2.0-ás patchet, és a magyarosítást!?

DONGUBA
136470 játékost kreált be????<#wow1>
Mivel jatszol te a paksi atomeromuvel?:<#vigyor3>

Az utolsó mondat ott ragadt valahogy... tárgytalan! :D

www.smart-bus.hu

136470 játékost kreált be... 4-5 érték alapján rengeteg marad, illetve kiesik olyan aki egy másik beállítással használható lenne...

Vegyünk egy példát. Amikor védõt kerestem, mindig beállítottam egy minimum 11-s értéket az agresszióra és a bátorságra. Normál logika alapján egy védõ legyen bátor és agresszív. Ezzel a szûrõvel a 2010-ben már kilõttem sok olyan játékost, aki például limited defender / cover keresés és beállítás szerint kiváló. Vagy ott van az általad említett állóképesség. A limited defender beállításhoz a gép szerint nem kell. Arra vagyok kíváncsi, hogy a gép és a program logikája, hogy viszonyul a józan paraszti észhez...

A Fradival játszom... például a Baranyai central defender poszton gyenge volt, mert mind a koncentrációja, mind a döntései rosszak. ( 10 alatt ) Átállítottam limited defender / defend-re, azóta 7-s alatt nem játszott. Ezen a beállításon minden értéke 10 felett van, jobban is megy neki a játék.

Mivel a Fradinál nincs túl nagy mozgásterem, ezért akarok a játék fejével gondolkozni, és minden lehetõséget megnézni, hogy ki lenne a jó igazolás. Úgy alakítom a taktikát, amilyen kiemelkedõ játékost találok. Ha nincs olyan central defender, aki a játék, vagy az én elképzeléseim szerint kiemelkedõ lenne, akkor keresek limited defendert, és játszok azzal... vagy fordítva...

Szóval ezt csak alap szûrõnek használom, a maradékot már a saját elképzeléseim szerint válogatom, szûröm. A lényeg, hogy minden lehetõséget lezongorázzak, de azért legyen mibõl válogatni...

Idáig úgy játszottam, hogy a saját elképzeléseim szer

www.smart-bus.hu

félre ne érts! értem, hogy mi a szándékod ezzel...! nem hülyeség, de nem is kulcskérdés!
mint már írtad, van 1 taktikai elképzelésed amihez a megfelelõ játékosokat akarod kiszûrni, ezért kell a "szûrõ"...
DE! ha úgy kezdeném ezt a mondatot, hogy "józan paraszti ésszel" az nem lenne helytálló, ezért nem is kezdem így, hanem úgy, hogy ha 1 kicsit is értesz a Labdarúgáshoz (nyilván így van, ha nem értenél hozzá semennyire és nem érdekelne akkor nem ezzel játszanál...) akkor magad is össze tudnál állítani egy "szûrõt"...!
mivel - mint már ez is elhangzott (mondjuk egyértelmû) - összességében kell nézni egy adott játékost, nem pedig 3-4-5 vagy több tulajdonsága alapján...! nem rosszból mondom, félre ne értsd!! szerintem bõven elég ha 1 posztra beállítasz max. 5 tulajdonságot, mert lehet, hogy így is rengeteg játékost fog kidobni a keresõ, de nyilván nem az a célod, hogy minél hamarabb végezz a játékosok keresésével, hanem az, hogy szûkítsd a kört, és amit dob a keresõ a szûrõ alapján azok között válogass, mert ugyebár nem csak az adott pár tulajdonság számít...!

VAMOS MADRID!

Ha értenéd, hogy mit akarok, akkor nem fáradtál volna ezzel! :D

Hidd el, hogy ismerem... ha belenézel mondjuk egy limited defender tulajdonságaiba, akkor láthatod, hogy azon belül még 3 lehetõség van... defend, stopper, cover... ezek alapján akarok szûrõt csinálni minden posztra...

Amíg itt közös nevezõre próbálunk jutni, addig a harmada már meg is van! :D

www.smart-bus.hu

A CM1 Italy óta játszom... de azért köszönöm... ;)

Ez a szûrõ készítés most rám jött, ennyi játékosnál nagy segítség, hogy legyen egy kereséséi alap. Így is rengeteg játékos marad...

Kifejezetten azt akarom tesztelni, hogy mi a különbség, ha a játék ajánlásai alapján keresek játékost...

www.smart-bus.hu

ha ismernéd azt amit belinkeltem akkor nem keresnéd már a megoldást...! a taktikai elemek és játékrendszerek 2009 nevezetû pdf-ben le van írva posztonként, hogy mik a legfontosabb tulajdonságok...szóval ne "ismerd" ezt, hanem nézz bele! :D
kis szösszenet belõle:

KÖZÉPPÁLYÁS VÉDEKEZÕ FELADATOKKAL (KPv)
Kulcstulajdonságok: Emberfogás, Helyezkedés, Passz, Csapatmunka, Állóképesség
A védekezõ feladatokkal játszó középpályásnak (KPv) nagyjából ugyanaz a szerepköre, mint a védekezõ középpályásnak (VKP). Amíg viszont a VKP a középpálya és a védelem között játszik, addig a KPv szerves része a középpályának, és megfelelõ technikájúnak kell lennie ahhoz, hogy teljesítse az ezzel járó feladatokat. Az, hogy feljebb játszik a VKP-nál azt jelenti, hogy több lehetõsége lesz távoli lövésekre és nagyobb esélye lesz kiugratásokat adni. Habár elsõsorban védekezõ játékos, a taktikai utasításainak tükrözni kell a támadóbb magatartását.
- Játékos szerep: Védekezõ
- Futás labdával: Ritkán
- Távoli lövések: Kevert
- Kiugratások: Kevert
- Keresztlabda: Kevert
-Beadás: Mélybõl
- Labda megtartása: Igen

hasonlóképpen le van írva az összes poszthoz így...

VAMOS MADRID!

Darthmushroom
hát ehhez nem kéne külön jegyzet szerintem. nekem kb ránézzek játékosra el tom dönteni h megfelel-e vagy nem. ennyi nem nehéz igazolni. ajánlom h az átadó listás játékosoknál nézz szét igazi gyöngyszemek vannak mindig. és már olcsón is szerezted õket.

Nem mondtam, hogy a többi nem fontos! :) Van egy elképzelésem egy taktikáról, és szeretném, ha ehhez lenne egy kész szûrõ, ami alapján tudom a játékos keresést finomítani. Megadok egy alapot, aztán válogatok tovább...

Minden ligát bekreáltam, annyi játékos van, hogy beleõszülök... :D

www.smart-bus.hu

Darthmushroom
hát amúgy szerintem ez hülyeség amit csinálsz mert kiírogatod mi fontos de azon kívül a többi is számít szóval összességébe kell nézni egy játékost nem 10érték alapján szóval ha ezt megcsinálod az értékek kb 70-80% odaírod szóval semmire nem lesz jó ez mert túl hosszú lesz

legalábbis ez a véleményem így hosszú karrierem során

Kis csapatnál sokat számít, én így vettem észre... ;)

www.smart-bus.hu

zorrobomber
Szerintem hülyeség kiírnod, nem a Szentírás ez. Diouf-ot poacher-ként játszatom úgy hogy kifejezetten szarok a kiemelt képességei mégis fossa a gólokat. Amondó voltam hogy vatafakk most akkor én leszarom az értékeket és ott fogom játszatni. Azóta is boldogan éli a poacher-ek vidám életét <#idiota>

Köszönöm, ezt ismerem, szerencsére nincs gondom a taktikai résszel! ;)

Ilyenre gondoltam, hogy pl:

limited difender: ( itt felsorolás, hogy milyen adatok a fontosak )
ball playing defender: ( itt felsorolás, hogy milyen adatok a fontosak )

és így végig minden poszton, és az azon belüli lehetõségeken is...

Úgy látom nem lesz ilyen, kiírogatom én... :) Azért köszi mindenkinek...

www.smart-bus.hu

Szó szerint! :D

Például egy txt fájlban... felsorolva a posztok, mellette a hozzá kellõ tulajdonságok...

Szeretnék ezek alapján csinálni szûrõt a játékoskereséshez, és így lényegesen egyszerûbb lenne...

www.smart-bus.hu

zorrobomber
Hogy érted azt hogy posztonként összegyûjtve?