Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Filmet meg nem lattam de megnezem majd.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Solt: van aki a régi rendszer híve ;) :D
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Picit feszült lettem... este kreálok egy újat, erre szovjet zászló fogad edzõ keresgélés közben!!! Sok ez nekem egy napra... megyek, játszom egy kis ArmA2-t! :D :D
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
A taktika résznél beállítod a kezdõ csapatot, majd, ha rákattintasz egyesével a játékosokra ( a kis mezekre ) akkor kiadja...
www.smart-bus.hu
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
#58854: Mire is gondolsz konkrétan?
www.smart-bus.hu
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Gyanúm szerint a gyakorlatban akkor érdemes float-ot használni ha van egy 2 méter magas fejelõ csatárod, míg a drill cross-ra alacsony gyors játékos is hatékonyan be tud robbanni.
A float és a drill crosses közt mi a különbség? Nem találok értelmes fordítást... :S
www.smart-bus.hu
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
Akik szabadlistán vannak játékosok õket hol tudom megnézni?
A masodik ev mar jobban sikerult.
Hatalmas gratula.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
www.smart-bus.hu
Ja meg egy logo packot nem tud nekem vki?
www.smart-bus.hu
Én anno a CM1 idejében még kb 45 percet ültem a gép elõtt mire megkreálta az új szezont... szóval türelem az van! :D
www.smart-bus.hu
patch meg:
http://onlinefm.hu/
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
[email protected] + 4GBram
Minden ligát bekreáltam, hatalmas élmény így játszani... él az egész világ! :)
www.smart-bus.hu
Mivel jatszol te a paksi atomeromuvel?:<#vigyor3>#vigyor3>
www.smart-bus.hu
Vegyünk egy példát. Amikor védõt kerestem, mindig beállítottam egy minimum 11-s értéket az agresszióra és a bátorságra. Normál logika alapján egy védõ legyen bátor és agresszív. Ezzel a szûrõvel a 2010-ben már kilõttem sok olyan játékost, aki például limited defender / cover keresés és beállítás szerint kiváló. Vagy ott van az általad említett állóképesség. A limited defender beállításhoz a gép szerint nem kell. Arra vagyok kíváncsi, hogy a gép és a program logikája, hogy viszonyul a józan paraszti észhez...
A Fradival játszom... például a Baranyai central defender poszton gyenge volt, mert mind a koncentrációja, mind a döntései rosszak. ( 10 alatt ) Átállítottam limited defender / defend-re, azóta 7-s alatt nem játszott. Ezen a beállításon minden értéke 10 felett van, jobban is megy neki a játék.
Mivel a Fradinál nincs túl nagy mozgásterem, ezért akarok a játék fejével gondolkozni, és minden lehetõséget megnézni, hogy ki lenne a jó igazolás. Úgy alakítom a taktikát, amilyen kiemelkedõ játékost találok. Ha nincs olyan central defender, aki a játék, vagy az én elképzeléseim szerint kiemelkedõ lenne, akkor keresek limited defendert, és játszok azzal... vagy fordítva...
Szóval ezt csak alap szûrõnek használom, a maradékot már a saját elképzeléseim szerint válogatom, szûröm. A lényeg, hogy minden lehetõséget lezongorázzak, de azért legyen mibõl válogatni...
Idáig úgy játszottam, hogy a saját elképzeléseim szer
www.smart-bus.hu
mint már írtad, van 1 taktikai elképzelésed amihez a megfelelõ játékosokat akarod kiszûrni, ezért kell a "szûrõ"...
DE! ha úgy kezdeném ezt a mondatot, hogy "józan paraszti ésszel" az nem lenne helytálló, ezért nem is kezdem így, hanem úgy, hogy ha 1 kicsit is értesz a Labdarúgáshoz (nyilván így van, ha nem értenél hozzá semennyire és nem érdekelne akkor nem ezzel játszanál...) akkor magad is össze tudnál állítani egy "szûrõt"...!
mivel - mint már ez is elhangzott (mondjuk egyértelmû) - összességében kell nézni egy adott játékost, nem pedig 3-4-5 vagy több tulajdonsága alapján...! nem rosszból mondom, félre ne értsd!! szerintem bõven elég ha 1 posztra beállítasz max. 5 tulajdonságot, mert lehet, hogy így is rengeteg játékost fog kidobni a keresõ, de nyilván nem az a célod, hogy minél hamarabb végezz a játékosok keresésével, hanem az, hogy szûkítsd a kört, és amit dob a keresõ a szûrõ alapján azok között válogass, mert ugyebár nem csak az adott pár tulajdonság számít...!
VAMOS MADRID!
Hidd el, hogy ismerem... ha belenézel mondjuk egy limited defender tulajdonságaiba, akkor láthatod, hogy azon belül még 3 lehetõség van... defend, stopper, cover... ezek alapján akarok szûrõt csinálni minden posztra...
Amíg itt közös nevezõre próbálunk jutni, addig a harmada már meg is van! :D
www.smart-bus.hu
Ez a szûrõ készítés most rám jött, ennyi játékosnál nagy segítség, hogy legyen egy kereséséi alap. Így is rengeteg játékos marad...
Kifejezetten azt akarom tesztelni, hogy mi a különbség, ha a játék ajánlásai alapján keresek játékost...
www.smart-bus.hu
kis szösszenet belõle:
KÖZÉPPÁLYÁS VÉDEKEZÕ FELADATOKKAL (KPv)
Kulcstulajdonságok: Emberfogás, Helyezkedés, Passz, Csapatmunka, Állóképesség
A védekezõ feladatokkal játszó középpályásnak (KPv) nagyjából ugyanaz a szerepköre, mint a védekezõ középpályásnak (VKP). Amíg viszont a VKP a középpálya és a védelem között játszik, addig a KPv szerves része a középpályának, és megfelelõ technikájúnak kell lennie ahhoz, hogy teljesítse az ezzel járó feladatokat. Az, hogy feljebb játszik a VKP-nál azt jelenti, hogy több lehetõsége lesz távoli lövésekre és nagyobb esélye lesz kiugratásokat adni. Habár elsõsorban védekezõ játékos, a taktikai utasításainak tükrözni kell a támadóbb magatartását.
- Játékos szerep: Védekezõ
- Futás labdával: Ritkán
- Távoli lövések: Kevert
- Kiugratások: Kevert
- Keresztlabda: Kevert
-Beadás: Mélybõl
- Labda megtartása: Igen
hasonlóképpen le van írva az összes poszthoz így...
VAMOS MADRID!
Minden ligát bekreáltam, annyi játékos van, hogy beleõszülök... :D
www.smart-bus.hu
legalábbis ez a véleményem így hosszú karrierem során
www.smart-bus.hu
Ilyenre gondoltam, hogy pl:
limited difender: ( itt felsorolás, hogy milyen adatok a fontosak )
ball playing defender: ( itt felsorolás, hogy milyen adatok a fontosak )
és így végig minden poszton, és az azon belüli lehetõségeken is...
Úgy látom nem lesz ilyen, kiírogatom én... :) Azért köszi mindenkinek...
www.smart-bus.hu
VAMOS MADRID!
Például egy txt fájlban... felsorolva a posztok, mellette a hozzá kellõ tulajdonságok...
Szeretnék ezek alapján csinálni szûrõt a játékoskereséshez, és így lényegesen egyszerûbb lenne...
www.smart-bus.hu