Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, ezekre gondoltam, csak posztonként összegyûjtve...

Miért lenne ez csít?

www.smart-bus.hu

McFrost
Be vagyon építve egy olyan, ha a taktikai képernyõn ráklikkelsz a játékosra a posztján, ott vastagon kiemeli az adott posztra kellõ tulajdonságot. Bár lehet hogy ez csítnek számít?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Sziasztok!

Nincs véletlenül valahol összefoglalva, hogy adott posztokra milyen képességek a lényegesek? Gondolok itt arra, hogy egy helyen meg tudjam nézni, hogy mi a fontos például a limitált védõnél, a szélsõnél, vagy éppen a célembernél...

www.smart-bus.hu

DONGUBA
Koszonom szepen jo lenne valamit kitalalni.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Fabio Capello
elméletileg nem lenne szabad ugyanazt a portot foglalniuk, ha a tûzfalon át van engedve, akkor 100% hogy külön porton vannak :)

Esetleg próbálkozhatsz más játékokkal, hogy azoknál tudnak e hozzád csatlakozni, ha nem akkor valami internetbeállítás lesz az oka vszeg.

DONGUBA
Es ezeket a portokat hogy tudom megnezni es hogy foglalt-e?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Fabio Capello
Akkor viszont passz...

DONGUBA
jujuj ez mar bonyolult nekem:D
Tuzfalban beallitottam hogy engedje az fm-et.

Fabio Capello
Tûzfal, torrent, ilyesmi nem fogja le a csatlakozó portot?

DONGUBA
Persze.

Fabio Capello
szerverként indítod a játékot?

Sok sikert Zottegemben:)
Engem sosem visz rá a lélek, hogy ilyen alacsonyan kezdjek, pedig biztos jó lehet, amikor szépen lépegeted az osztályokat. De én csak egyszer álltam sorba, amikor a kitartást osztogatták:)
Liverpool-al kezdtem, kedvenc csapatom, és én béna vagyok, nekem ez is kihívás lesz bõven:)
DONGUBA
Sracok valaki tud nekem segiteni HAMACHI-ban.Szeretnek fm-ezni unokatesommal de ha hozzam akar csatizni akkor nem megy de en tudok hozza belepni a jatekba.Ha o akar hiaba irja be a hamachis ip cimet vagy a jatekban levot egyikkel se tud jonni de en tudok siman hozza.OTLET??

Fabio Capello
az, hogy nem írok beszámolót, nem jelenti azt hogy nem játszom ;) :D

zorrobomber
Pont te mondod? <#idiota>

Fabio Capello
Ejj de leültünk mostanában

Pedig sztrájk van, fogadjunk hogy a topik fele otthon ül :D:D:D

zorrobomber
Örülünk, Salzburg még mindig 0 pontos, Diouf meg továbbra is egy állat :)

gilgames00
kijött az új scout ami már kompatibilis a 10.2-es patchel,az fmscout oldalon megtalálja az akit érdekel

Darthmushroom
hát akkor egy kalappal hozzá h bl-ig vidd :D

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Mor3llo
az elhivatottság.......:D itt tényleg a futballért játszanak, máskérdés, hogy milyen az a futball:D

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

DONGUBA
Az jo akkor biztos szep a szemed:DD

Mor3llo
Valami Zottegem, asszem.
Amatõr státusz, 40e euró körüli egyenleg, csupa világsztár játékos, igazolási pénz nuku, fizetési sapka nuku, mindenki a 2 szép szememért játszik:DDD

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Darthmushroom
na egyenlõre ennyi az igazolások más nincs tervbe mert nincs is már pénz. hát természetesen a 4 kiszemeltbõl egy se jött el de szerintem jól erõsítettük és jól selejteztük a keretet :D

(képrõl csak Milevsky hiányzik mivel hamarabb járt le a szerzõdése és hamarabb csatlakozott hozzánk)

Fabio Capello
charleroi? :D

Huni92
Csapat, elvárások, cél? Pénzügyi helyzet? (<#vigyor3><#idiota>)

Mor3llo
Én is egyetértek. Inkább már csak olvasgatok...
Pedig kezdtem egyet a fantasztikus színvonalú belga 3. osztályban:DDD

Darthmushroom
de most jött a hír h a stadiont 5k hellyel bõvítik

Darthmushroom
semmi eddig legalább is nem kaptam pénzt igazolásokra meg nem növelte a fizetés keretett

Huni92

Mennyi kess jött ettõl a Popovictól?

Darthmushroom
jónak jó de a nagy csapatok romá vertek
pl Chelsea 3:0, 5:2
Mu 3:0, jó egy 0:0 :D
Pool 3:0, 3:1
Arsenal 2:0, 0:1 :D
Man City 3:0, 2:0
gól különbséget meg is nyomtam:D

Fabio Capello
elsõre nem rosszez :)

Darthmushroom
befejeztem a 2. szezonom . a vezetõség középmezõnyt várt hát nehezen de sikerült teljesíteni a rossz szezon kezdés után.
tabella:

igazolások:

nyáron már biztos érkezik az átadó listára került Gary Cahill 4m fontért a Mu-ból. és a lejáró szerzõdésesek közül: Milevsky (dinamo kijev), Afellay (psv), Feghouli (grenoble), Emanuelson (ajax)
Wellbeck,Németh,Macheda,Delfouenso 4sbõl szeretnék még valakit leigazolni meg erõsíteni a védelmen

ja és a szokásos színjáték:

Hmmm, ritkán írtam ebbe a fórumba, de minden nap elolvastam meló közben vagy után, jó volt a sok "állat" eredményeit nézni, ahogy egy szarból elsõ osztályú csapatot csináltak, vagy egy jóból még jobbat, de már napok óta semmi másról sem olvasni, csak hogy ki csal, meg ki mennyi xd-t rak, stb. Marja mindenki a másikat mint az óvodában. Kár hogy ez lett ebbõl a fórumból, most már nagyon nem szívesen olvasgatom, de azért nem adom föl.
Sysfox
Ez már bizonyíték! <#eplus2>

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Sysfox
Én megtaláltam a képet! <#vigyor2> <#zavart1>

Huni92
Azt hiszem, nem is lesz. Ikúfájter barátunk nem mutatott még semmit.

Utolsó üzenet idõpontja: 2010. 01. 12. 19:56
Utolsó látogatás idõpontja: 2010. 01. 12. 19:57

Sysfox
Hol kép? Ha valamit állítunk, akkor bizonyíték is legyen, ne csak beledumáljunk a vakvilágba! Jöhet a kép, de gyorsan! <#ejnye1>

soma22
mert nincs...

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Darthmushroom
mindenki várja a képet és mégse kerül be

Fabio Capello
No... mi tényleg nagyon türelmetlenül várunk, fel kell göngyölíteni ezt az ügyet, VÉGLEG!

soma22
mennyire örülök, hogy sokak nyüstölése ellenére is bezárattam az õs topikot...legaláébb nem bassza szét a sok kis buzi:D

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Huni92
Dobjad papa.

Forza Italia
Akkor Huni megkérünk tedd majd be a topikba mert nagyon kiváncsiak vagyunk

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Ngeri
Huninak elküldöm és õ majd elküldi aki kéri....

Ha rendõrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.

Fabio Capello
Hol a kép? Tényleg kérem priviben! Ha csaló van közöttünk arról tudnom kell, ilyen csíter játékosokat nem tûrök meg a topikban! :)

Ngeri
képes vagy még tagadni??? szánalom vagy.legalább ha lebuktál isernéd el

Ha rendõrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.

McFrost
Na? Nem indul a photoshop?
Ne csak a pofid legyen nagy, told a képet!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Dzsoki Jujjing
Na mutasd! Nekem jöhet privibe is.

panki: bazze milyen jó érzés hogy szombat reggel nem vagyok hulla másnapos:) béla: vasárnap van panki

McFrost
Ide rakd be nyugodtan.

Fabio Capello
lol.

Na lássuk :D