Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért lenne ez csít?
www.smart-bus.hu

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Nincs véletlenül valahol összefoglalva, hogy adott posztokra milyen képességek a lényegesek? Gondolok itt arra, hogy egy helyen meg tudjam nézni, hogy mi a fontos például a limitált védõnél, a szélsõnél, vagy éppen a célembernél...
www.smart-bus.hu
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Esetleg próbálkozhatsz más játékokkal, hogy azoknál tudnak e hozzád csatlakozni, ha nem akkor valami internetbeállítás lesz az oka vszeg.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Tuzfalban beallitottam hogy engedje az fm-et.
Engem sosem visz rá a lélek, hogy ilyen alacsonyan kezdjek, pedig biztos jó lehet, amikor szépen lépegeted az osztályokat. De én csak egyszer álltam sorba, amikor a kitartást osztogatták:)
Liverpool-al kezdtem, kedvenc csapatom, és én béna vagyok, nekem ez is kihívás lesz bõven:)
Pedig sztrájk van, fogadjunk hogy a topik fele otthon ül :D:D:D
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Amatõr státusz, 40e euró körüli egyenleg, csupa világsztár játékos, igazolási pénz nuku, fizetési sapka nuku, mindenki a 2 szép szememért játszik:DDD
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
(képrõl csak Milevsky hiányzik mivel hamarabb járt le a szerzõdése és hamarabb csatlakozott hozzánk)
Pedig kezdtem egyet a fantasztikus színvonalú belga 3. osztályban:DDD
pl Chelsea 3:0, 5:2
Mu 3:0, jó egy 0:0 :D
Pool 3:0, 3:1
Arsenal 2:0, 0:1 :D
Man City 3:0, 2:0
gól különbséget meg is nyomtam:D
tabella:
igazolások:
nyáron már biztos érkezik az átadó listára került Gary Cahill 4m fontért a Mu-ból. és a lejáró szerzõdésesek közül: Milevsky (dinamo kijev), Afellay (psv), Feghouli (grenoble), Emanuelson (ajax)
Wellbeck,Németh,Macheda,Delfouenso 4sbõl szeretnék még valakit leigazolni meg erõsíteni a védelmen
ja és a szokásos színjáték:

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Utolsó üzenet idõpontja: 2010. 01. 12. 19:56
Utolsó látogatás idõpontja: 2010. 01. 12. 19:57
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Ha rendõrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.
Ha rendõrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.
Ne csak a pofid legyen nagy, told a képet!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
panki: bazze milyen jó érzés hogy szombat reggel nem vagyok hulla másnapos:) béla: vasárnap van panki