Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tudnátok segíteni hogy honnan töltsek be játékosokat?
a magyar 2.osztályban szereplõ Pécs csapatával kezdenék egy karriert
elõre is köszi

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"
csapat
igazolások
Érdekesség: a MoM lista elsõ 3 helyezettje a bajnokságot tekintve: Hart - 11, Cech - 10, Robert Green - 9.
Közben Viera el is ment a Barcaba végleg, mert volt egy 5,25 milliós megvételi záradék a kölcsönszerzõdésben. Jó pénz ez, tekintve, hogy 1,5 milliót ért.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
grat
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
és caps-t felejsd el... normál stílusba is lehet kérdezni
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
/ki-ki döntse el, melyik a jobb csapat! Alamizsna tizeneggyes...<#falbav>#falbav>/
Most nézem, annyit keresnek egy hét alatt, mint az én csapatom egész évben <#vigyor>#vigyor>
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
a dolog pikantériája, hogy most Valencis-Las Palmas lesz. Tudnak idõzíteni.Átülök a másik padra, és kikapok simán <#wink>#wink>
/nem megyek sehova/
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Sheffield-hez

Az ellenfél a Recreativo, szintén elsõ osztályú, és 5 hellyel elõttünk áll. Azért ezt nem gondoltam volna...
Nem láttam még 9.8-as osztályzatot! Buonanotte 2 gól 30-ról, egy 25-rõl!

BL csoport 2013
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
FM10-ben nálatok is Messi év játékosa minden szavazáson?
Elsõ játékom 10-es szériával és 5. éve mindent õ visz
Gondoltam, újoncként bátran fogunk játszani a bajnokságban, inkább emelt fejjel essünk ki, mint ilyen sunyi szar taktikával szenvedjük végig a szezont.
A 6. fordulóban az elsõ otthonába látogattunk:
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
Ugyan ez a taktikám, bár én év elején eladtam Brighi-t..A chelsea 11,5milliót adott érte, így megtudtam venni Milevskyi-t. (megéri nagyon, legalábbis nekem megérte, mert több gólt lõtt mint ahány meccsen játszott.
két csatár mögött Tottit játszatom, és õ is a célemberem és a lábához irányítottam az átadásokat. mögötte Baptista+Pizarro, és a csapat playmakere így Pizarro.
Az idényt kissé hullámzó teljesítménnyel kezdtem, de ez a taktika támadó felfogású csapathoz nagyon beválik(:

Kösz a segítségeteket!
#58865: Akkor szokott ilyet mondani, ha pl 1 csatárral játszol, vagy a csatárok támadó mentalitása magas, a középpályásoké meg alacsony... így nincs támogatás, ergo elvesznek a védõk gyûrûjében... lásd Magyar válogatott! 😄
www.smart-bus.hu
WTF? 😄<#confused>#confused><#hehe>#hehe>