Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

helló.
tudnátok segíteni hogy honnan töltsek be játékosokat?
a magyar 2.osztályban szereplõ Pécs csapatával kezdenék egy karriert
elõre is köszi
Forza Italia
kép lemaradt

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia
Befejeztük a szezont. 10 fordulóval a vége elött 8-9. ek voltunk és olyan 10 fordulót produkáltunk h 3. ak lettünk. FA kupa döntõ még vár ránk

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Kösz!Sikerült a továbbjutás..........6:2 lett összesítésben.........Most a Basel vár ránk.1 játékosuk van akitöl tartok Frei...........
maffi
A felkészülési meccsek gyakorlatilag semmit nem jelentenek. De azért sok sikert. Az Omnia verhetõnek tûnik. Hajrá!

\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"

Kezdtem 1 újat a Újpesttel....a nemzetközi kupában az Omniát kaptuk bizakodó vagyok mert a felkészülési meccseken még csak golt sem kaptunk és átlagban löttünk 3-mat.Lassan jelentkezem képpekel is mihánst rájüvük h hogy kell betallázni ide az oldalra......
Huni92
tabella
csapat
igazolások

Érdekesség: a MoM lista elsõ 3 helyezettje a bajnokságot tekintve: Hart - 11, Cech - 10, Robert Green - 9.

Közben Viera el is ment a Barcaba végleg, mert volt egy 5,25 milliós megvételi záradék a kölcsönszerzõdésben. Jó pénz ez, tekintve, hogy 1,5 milliót ért.

DONGUBA
Ez mar kicsit unalmas nem papa?😊

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Mor3llo
Macheda, Dentinho photoshoppolt képet<#eljen>
grat

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

McFrost
Egész délutános keresgélés után vég találtam egy serialt a photoshopphoz:

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

turpert
WTF? 😄<#confused><#hehe>

Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!

Darthmushroom
úgy h a játék elején azt választod csapatnak(pl zászlóra rákattolsz és ott vagy) vagy jelentkezel megüresedett válogatott helyekre. hírekbe szokott lenni ha van üres.
és caps-t felejsd el... normál stílusba is lehet kérdezni

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Sziasztok!VÁLOGATOTTAT H TUDOK BEÁLLITANI H AZT SZERETNÉK ÍRÁNYITANI ÉS NEM KLUBCSAPATOT?
turpert
Észak-Korea ^^

szabocsaba1983
Hát ezeknek legyek én az edzõjük? <#shakehead>

/ki-ki döntse el, melyik a jobb csapat! Alamizsna tizeneggyes...<#falbav>/

Most nézem, annyit keresnek egy hét alatt, mint az én csapatom egész évben <#vigyor>

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

szabocsaba1983
Azért ez NICE!!!

a dolog pikantériája, hogy most Valencis-Las Palmas lesz. Tudnak idõzíteni.Átülök a másik padra, és kikapok simán <#wink>
/nem megyek sehova/

Darthmushroom
ja hát ezt én is hallottam h a legnagyobb stadion az övékké

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

McFrost
Nagyonsötétkorea.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
Wikin 150.000!

DONGUBA
Oszt ez millllen csapate?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

McFrost

turpert

McFrost
Hát ezt elkúrtam, mert lejárt a PS2010 ideiglenes licence.

rossz képet tettél fel, nem a photoshopban már szerkesztettet akartad? 😄
Sziasztok!az Onsabrück csapatával megcéloztam a Bundesliga 2. való feljutást ami nem lesz 1 szerû hiszen pénzt nem adtak igazolásra csak kölcsönba tudok hívni játékosokat...........ha feljutunk remélem változik a helyzet..........
McFrost

Huni92
Pénzügyileg a 2. hely érné meg, viszont EL-ben talán mehetnél egy-két kört.

Las Palmas:

McFrost
<#eljen>

zorrobomber
A Werder-Loki dönti el hogy 3. vagy 2. hely. Itthon 1-1 lett. Talán a 3. még jobb is lenne a tavasz szempontjából. Meglátjuk... 😊

Sheffield-hez

szabocsaba1983
Spanyol kupa, 4. forduló

Az ellenfél a Recreativo, szintén elsõ osztályú, és 5 hellyel elõttünk áll. Azért ezt nem gondoltam volna...

Nem láttam még 9.8-as osztályzatot! Buonanotte 2 gól 30-ról, egy 25-rõl!

szabocsaba1983
A szünetben elbeszélgettünk...

Fabio Capello
nájszos, gratula 😊

inter94

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Fabio Capello
retry 😉

inter94

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Fabio Capello
de, menedzser (asszem mostmár csapat) beállításoknál kiveszed a pipát a megfelelõ csapatnál a men.assz irányítja a csapatot boxból

Nahát nincs valami nagy forgalom........De azt valaki árulja már elnekem h második csapatot nem lehet írányitani Pl.Real castilla vagy Bayern II??Vagy ificsapatot?
Barnabyka
Nekem UEFA kupában Dinamo Kijev ellen van elõdöntõ elsõ meccs sima 4-1 szóval gond nem lehet.

Sziasztok!

FM10-ben nálatok is Messi év játékosa minden szavazáson?
Elsõ játékom 10-es szériával és 5. éve mindent õ visz
szabocsaba1983
Hy & Grat annak, aki megérdemli!

Gondoltam, újoncként bátran fogunk játszani a bajnokságban, inkább emelt fejjel essünk ki, mint ilyen sunyi szar taktikával szenvedjük végig a szezont.
A 6. fordulóban az elsõ otthonába látogattunk:

zsolt515
Hát nekem is kissé hullámzó az idény kezdet...:S Csak 1-0ra gyõzünk eddig 7 meccsbõl 4 gyõzelem és 3-om döntetlen eddig egyszer kaptunk ki az UEFA-ban 2-1-re, amióta én irányítom a csapatot...😄

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

zsolt515
Akkor jó...😄 Én meg nem tudok játékost venni mert ugye nincs pénz de akk lehet h nekem is elkéne adni vki..😄

Barnabyka
figyelj..én is az AS roma csapatával játszom, nemsokára jönm az idény végi összefoglalóm talán már ma este.
Ugyan ez a taktikám, bár én év elején eladtam Brighi-t..A chelsea 11,5milliót adott érte, így megtudtam venni Milevskyi-t. (megéri nagyon, legalábbis nekem megérte, mert több gólt lõtt mint ahány meccsen játszott.
két csatár mögött Tottit játszatom, és õ is a célemberem és a lábához irányítottam az átadásokat. mögötte Baptista+Pizarro, és a csapat playmakere így Pizarro.
Az idényt kissé hullámzó teljesítménnyel kezdtem, de ez a taktika támadó felfogású csapathoz nagyon beválik(:

Forza Italia
😄

zsolt515
Áttalakítottam a taktikát ilyenre...😄 Már legalább a csatáraim nem fulladnak meg annyit haladtam...DE az aszisztens szerint még több embert kéne elõreküldeni...most küldjem elõre az egész csapatot vagy mi?

McFrost
Szenzációs az idei fotósopp béta:

zsolt515
jaa... akkor már megvan h mi a probléma mert én egy csatárral játszom..😄
Kösz a segítségeteket!

Azért durva, hogy ilyet bele írnak... mennyire hülyének kell már ahhoz lenni, hogy valaki a szovjetuniót beleírja egy 2009-s játékba! 😄

#58865: Akkor szokott ilyet mondani, ha pl 1 csatárral játszol, vagy a csatárok támadó mentalitása magas, a középpályásoké meg alacsony... így nincs támogatás, ergo elvesznek a védõk gyûrûjében... lásd Magyar válogatott! 😄

www.smart-bus.hu

DONGUBA
en pl mindket csataromnak nagy kreativ szabadsagot adok.

zsolt515
Mit csináljak ha az aszisztens azt mondja mindig hogy támadó játékosok elvesznek vagy megfulladnak az ellenfél védõi gyûrûjében? Mit állítsak átt ilyenkor mert ha az egész csapat támad akkor is ez van...:S