104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Ramox
    Oké, bocsi... Magam leírtam a megoldást, csak eddig erre nem gondoltam... Visszaállítottam angolra és így jó
  • Ramox
    Sziasztok!
    Olyan problémám volna, hogy mikor indítanám a mérkőzést, a csapat kiválasztásig eljut, azonban mielőtt jönnének a csapat utasítások, akkor megáll a játék. Teljesen kifagy, alt tabolni sem tudok, ctrl-alt-delete-el előhozom a feladatkezelőt, akkor pedig felugrik, hogy a játék leállt... Legújabb patch van fent, magyarítás de csak a kezelőfelület. Már próbáltam újra telepíteni is, az sem segített... :\ Esetleg tud valaki segíteni, mi lehet a probléma? Ha szabadságra megyek lejátssza a gép a meccset, de így ez nem vicces sajnos :S
  • Alex2
    helló
    lenne egy kérdésem
    ha több országot töltök be akkor a játék gépigénye megnő?
    köszi
  • penge96
    3 vereség után hirtelen 3 győzelem, erről van szó! :D (Bocs, hogy floodolok :D)
  • penge96
    Emberek, Tischler Patrik, egy isten!
  • penge96
    Na, a 4. körben a Paris Saint-Germain-t kaptuk... kiestünk
  • penge96
    Ezaz, 1-0-s vereség után 4-0-ra kiütöttük a Lokit, megérte belenyúlni a taktikába, és elbeszélgetni pár játékossal.
  • norbi53
    köszi
  • Barnabyka
    Innen töltsd le a ligaaktiválót.
  • Mor3llo
    Boldog új évet minden kedves FM-es kollegának!:)
  • norbi53
    Ti milyen adatbázissal játszotok, hogy van NB3-as bajnokság?
  • CarterScott
    Megtaláltam!
    Steklo X1 a neve :)
  • CarterScott
    kép

Esetleg tudja vki melyik skin ez? Nagyon kíváncsi lennék rá, de nem tudom mi a skin neve (fmbase-n találtam a képet, de ott nincs fent ilyen skin)

Szerintem nem túl ismert skin :S Legalábbis én eddig még sehol sem láttam.
  • penge96
    Na, mostmár tuti, hogy a Loki ellen meccselünk!
  • penge96
    BÚÉK!

Európa Liga 3. selejtező körében vagy a Dinamo Tszibiliszkit vagy mit kapok, vagy a DEBRECENT! Érdekes lesz (Brondby)
  • karajjj
    BÚÉK
  • Fabio Capello
    Boldog új évet az uraknak!
  • CarterScott
    Köszönöm! :)
  • gilgames00
    Tessék..
  • hNeo
    Búék!

Olyan sok a fizetése a csapatorvosoknak, hogy mínuszba megy a csapatom pénzügye tőlük. ez mennyire baj? kirúgni nem tudom őket, mert nagyon sok pénz a lelépési díjuk.
    bankkölcsön nincs? mit tegyek?
  • gabrihel
    Nekem nem volt szerencsém az NB3-ban, a szemét csíter, keret alapján középmezőnyre érdemes Tuzsér veretlenül jutott fel az NB2-be. Idegenbe és otthon is ikszeltem velük...
    Nem baj, néhány poszton erősítek és cél a feljutás.
  • CarterScott
    BÚÉK mindenkinek!

Egyébként aki kicsit később jár már (pár év elteltével) tudna tenni képet Jan Chramostáról?
  • farferi
    Na a párom lebetegedett, nem megynk sehova.Átfmezem az évet, ilyen se volt még.Sebaj,sör van,a csapat meg nyer, épp a Sienát alázom.BUÉK mindenkinek.
  • penge96
    Uhf, uccsó fordulóban ki-ki meccs lesz a BL selejtezőt érő 2. helyért...
  • penge96
    Ilyen még nem volt velem: nincs-egy-sérültem-sem! :D
  • DONGUBA
    na malagaval kezdtem....meglatjuk mi lesz:D
  • bakkerman
    asszem én is megbontom az egyik üveg martinimet :D de ne sokat,két lábon kell mennem a házibuliba xd
  • farferi
    Nem sokat,cak egy kicsit.Hozzá se nyúlok csak ordibálok,úgy látszik átmegy.
  • bakkerman
  • Neoncsoves
    mennyit ittál eddig?
  • farferi
    A Liverpoolt viszont leverték.Öröm bodogság.
  • farferi
    Már megint x, most a Juvéval.Szomorú vagyok.Bár 1 hét alatt 3 meccs,így nem is rossz.
  • farferi
    Az interrel ixeltnk szomoru vok,elmek emosnak.
  • farferi
    Megvertuk a Rómát sálálálálá, négyet kaptak sálálálálá.
  • DONGUBA
    Megihlettel inditottam 12 bajnoksagot en is meglatjuk milyen vandormadar leszek:DDDD
    Csak nemtom kivel kezdjem
  • king82
    Jó reggelt!

Ezt elcsesztem mert már reggel óta nyomatom a bólét! De hát ugye ha jót akar csinálni az ember kóstolni is kell!

Mindenkinek SIKEREKBEN GAZDAG BOLDOG ÚJÉVET kívánok és jövőre s sok játékot!
  • bakkerman
    na de kérem,még csak 3 óra múlt! tessék iszogatni este :D én is akkor teszem,addig meg Xanthizok :)
  • farferi
    Boldog új évet minden kedves fórumozónak.Még neki állok a Palermonak tehát ha 10 percenként szemetelem a forumot ne tessék zaklatni mert némi szrcsölés már megvolt.
  • gabrihel
    gratulálok, szép eredmény!
  • sas96
    FM 2011 11.2.1 patch
    Magyar NB3 - Mátra-csoport
    Gyöngyösi AK

Hihetetlen szezont zártunk, még most sem hiszem el ami történt! Ugye úgy ért véget az őszi idény hogy 10 pontos hátrányban voltunk a rivális Egerhez képest. 3 fordulóval a vége előtt 5 pontos hátrányban voltunk. 28. fordulóban Eger kikapott a Putnoktól 3-2-re, mi meg vertük a Turát otthon 3-1-re. Ezzel ugye 2 pontra csökkent a távolság. 29. fordulóban mi a másik nagy rivális Balassagyarmathoz mentünk, az Eger meg Turára. Nekünk ismét összejött (2-0), nekik meg ismét nem (0-0). Így 1 fordulóval a vége előtt azonos pontszámmal álltunk a tabellán. Az utolsó fordulóban nekem az alsóházba tartozó Monor jött, az Egernek pedig a Balassagyarmat. Hoznunk kellett a meccset mindenképpen...ennek megfelelően nyertünk is 2-0-ra, az Eger pedig botlott otthon!!! 1-1 lett az ő meccsük, ezzel mi nyertük meg a bajnokságot csodával határos módon!! Jövőre irány az NB2!! A vezetőség boldog, én meg még boldogabb!! :-) Következő évben cél a bennmaradás a keleti csoportban.

gyöngyösi csoda