Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként már bordó mezben feszít a srác.
Forza Juve per sempre!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
am nemhiszem hogy volt
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Volt valaha afrikai csapat VB-n dobogós? -.-
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Volt ilyen a reallal is igy jart diarra is
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
http://noob.hu/2010/02/02/loll.JPG
Football Manager forever!
Nagyon durva csapatot fogok csinálni, érzem, majd írok az átigazolási szezon után

Kápelló te meg nem lepõdj meg, Huni csal, ezt tudja mindenki.
Érdekesség: az utóbbi meccseken nem unatkoznak a nézõk, az tuti :))
Ezt pedig most vállalta a gép, aranyos.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
fuck mmo's..i.,
Ilyen korán még nem találtam ilyen durva generált arcot... Ez a srác nincs benne alapból ugye?
Huni, Dudusrác, King <#eljen>#eljen>
Forza Juve per sempre!
Hogy ne unatkozzak kezdek egy új játékot, méghozzá a Huddersfield Town-nal! Majd jelentkezek! :(
Am grat all, szép eredmények, Mezõkövesd, Leeds és Stade de Reims mind faszák!
:( :(
Ma lenyomtam az Offenbach elleni bajnoki meccsemet és összejött idegenben 1:3-ra nyertünk 1:0-ról.
Látom mindenki jól halad a csapataival. Gratulálni tudok csak!!!
www.bundesliga.de www.kicker.de
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Az elsõ meccs a bajnokságban a ZTE ellen történt. Szerencsére nem kellet csalódnom a frissen igazolt Sipos Kornélban. Két gól és egy gólpassz igencsak bíztató.
A második gólja ráadásul igencsak gyönyörû, figyelembe véve, hogy 1-es!!! távoli lövések értékkel rendelkezik.

A Mezõkövesd csapatával kezdetm egy bajnokságot. A média a 13. helyre várt, de mivel elég régóta játszok a játékkal, gondoltam, egy 6.-7. hely simán meglehet. Természetesen pénz nem volt, így ingyen kellett játékoksokat vennem.
Ez nem is sikerült rosszul, Bergmann nagyon jó, fiatal védõ, mindenkinek csak ajánlani tudom, az egyik legjobb igazolásom volt Habi, Lord és Sifter mellett.
A barátságos meccsek jól sikerültek, mint ahogy a szezon elsõ fele is. Csak úgy szárnyaltunk, és nagy meglepetésemre elsõként vártuk a tavaszt. Sajnos elfelejtettem barátságos mecseket játszani, és szerintem ez vezetett oda, hogy egy gyõzelem után tavasszal beleszaladtam egy négymeccses veretlenségi sorozatba. Szerencsére a végére a fiúk összekapták magukat, megnyerték a sorsdöntõ meccseket és végöl szoros csatában a DVSC II mögött végeztünk, így meglett a feljutás.
Sokat köszönhetek Bogdány Csabának, a legjobb csatáromnak, aki gólkirály lett, ha jól emlékszem 26 meccsen lõtt 22 gólt, sajnos errõl elfelejtettem képet csinálni<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>, és csak egy ilyet tudok mutatni:
Mindenesetre most kíváncsian várom a Mezõkövesd élén az elsõ nb1-es szezonomat. Érzésem szerint a bennmaradással nem lesz gond, de jó volna akár az elsõ tízbe bekerülni. Egy biztos, hogy a keretet eléggé meg kell erõsítenem.
Na ennyi elég is egyelõre a mezõkövesdi karrierembõl, de nem kell félnetek, nemsokára jelentkezem immár az NB I-bõl.
Csapatválasztás: Liverpoolt tudom ajánlani, elsõ évben -90 milliót generál kb., el kell adni egy-két játékost, olcsóakat igazolni, látom benne a kihívást. Azért Gerrard, Torres, Mascherano még megvan:)
Gomba: február közepén, ha jól tudom.
Közben változott a véleményem. Bug lehet a dolog. Mint te is írtad, csak próbálkozni kell. Megtalálva a megfelelõ beállítást Odrobéna Péter nálam 10 meccsen 8 gól 14es fejeléssel...
Avanti Crociati!
ezt te tudod egyáltalán mire mondtad vagy csak jól hangzott? mert én nem értem :D
Avanti Crociati!
szerintem a játék hibáit kihasználni nincs értelme, mivel erre a szögletbeállításra a gép mindig ugyanúgy reagál - ezért tartom exploitnak -, és többnyire csak a játékosodtól függ a gól, illetve a kapu elõtti tömörüléstõl
nem fogok senkit kinézni mert használja, csak elmondtam a véleményem
Avanti Crociati!
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
PL-ben 4 meccs 3 gyõzelem 1 döntetlen, 2. hely <#taps>#taps>
Fifaban nem csalás?
Dehogynem.
Ne arra utazz, hogy minnél hamarabb vége legyen a szezonnak.