Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Water
Jólvan na! Nem kell bántani a szellemileg alulmaradottat...<#mf2> Úgy megszoktam már ezeket a pofákat bele se gondoltam a dologba... Erre mondják, hogy: inkább gondolkodtál volna elõbb...<#circling>
Egyébként már bordó mezben feszít a srác.

Forza Juve per sempre!

elsõ háromban tuti nem, de talán még a legjobb 4 között sem...
DONGUBA
nezd meg a vbhistoryt

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

báttyó02
nemgyenge,grat<#eljen>

am nemhiszem hogy volt

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

5w0rdf15h
Nosss elvállaltam Elefántokat nyári szünetre unalomûzõnek, de legmerészebb álmaimba se számítottam erre :D eltapostunk pár nagycsapatot ^^

Volt valaha afrikai csapat VB-n dobogós? -.-

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

DONGUBA
Ez olyankor fordul elo hogyha lekuldik a b csapatba es akkor lecsokken az ara.
Volt ilyen a reallal is igy jart diarra is

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Fabio Capello
öregszik... :D

És amúgy a statjai sem olyan fényesek mint lehetnének

Szerintetek ez mitõl lehet??? Benzema szezononként lõ 15-20 gólt és ennyit ér?:S
http://noob.hu/2010/02/02/loll.JPG
Én is ilyen meccseket szoktam tolni, annyi különbséggel, hogy a Sheffield-nél valamelyik állat biztos gólt lõtt és nyertünk a 90+7. percekben<#mf2><#buck>

Football Manager forever!

Na, eddig elég jól alakul a sorsom, a tartalékaimat 4-0-ra vertem, a QPR ellen meg egy utolsó másodpercbeb kapott góllal 2-2.

Nagyon durva csapatot fogok csinálni, érzem, majd írok az átigazolási szezon után

Huni92
Huni92
Most mit izélsz, nekem is van.
Ha kell elküldöm bárkinek.

kûlgyed pü-be! :DDDDAS
Fabio Capello
persze hogy csal, van rá bizonyítékom!! :D

zyndar
Jókvagytok!
Kápelló te meg nem lepõdj meg, Huni csal, ezt tudja mindenki.
Érdekesség: az utóbbi meccseken nem unatkoznak a nézõk, az tuti :))

Ezt pedig most vállalta a gép, aranyos.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Huni92
Jóhát HákettõÓ barátunk nem képes megkülönböztetni egy emberi arcot egy digitális akármicsodától <#nyes><#ravasz1>

MeoH
A generalt kepbol itelve valszeg generalt jatekos. De mokas a fizetes-ertek arany :P

fuck mmo's..i.,

Water
Ezmiez?<#wow1>

Ilyen korán még nem találtam ilyen durva generált arcot... Ez a srác nincs benne alapból ugye?
Huni, Dudusrác, King <#eljen>

Forza Juve per sempre!

Hihetetlen!! Nem tölti be a Sheffield-es mentésemet! :( :( :(<#boxer> Pedig már 10 perce próbálom, és nem tölti. Ááá, nem hiszem el, pedig olyan jól álltam! :(

Hogy ne unatkozzak kezdek egy új játékot, méghozzá a Huddersfield Town-nal! Majd jelentkezek! :(

Am grat all, szép eredmények, Mezõkövesd, Leeds és Stade de Reims mind faszák!

:( :(

king82
Jó reggel!

Ma lenyomtam az Offenbach elleni bajnoki meccsemet és összejött idegenben 1:3-ra nyertünk 1:0-ról.
Látom mindenki jól halad a csapataival. Gratulálni tudok csak!!!

www.bundesliga.de www.kicker.de

Fabio Capello
a fukar mindenedet <#idiota>

Darthmushroom
szép nevek a 2.osztályhoz képest

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Huni92
dudusrac
Na az igazolások az NB I-es szezon elején szerintem jól sikerültek. A fizetési keret csökkentésével elég sok pénzre tudtam szert tenni. Íme, õket igazoltam:

Az elsõ meccs a bajnokságban a ZTE ellen történt. Szerencsére nem kellet csalódnom a frissen igazolt Sipos Kornélban. Két gól és egy gólpassz igencsak bíztató.

A második gólja ráadásul igencsak gyönyörû, figyelembe véve, hogy 1-es!!! távoli lövések értékkel rendelkezik.

dudusrac
beleszaladtam egy négymeccses *nyeretlenségi sorozatba.

dudusrac
Hello all! Inkább csak olvasni szoktam a fórumon, de most egy (számomra) nagyszerû eredményt értem el, gondoltm megosztom veletek is.
A Mezõkövesd csapatával kezdetm egy bajnokságot. A média a 13. helyre várt, de mivel elég régóta játszok a játékkal, gondoltam, egy 6.-7. hely simán meglehet. Természetesen pénz nem volt, így ingyen kellett játékoksokat vennem.

Ez nem is sikerült rosszul, Bergmann nagyon jó, fiatal védõ, mindenkinek csak ajánlani tudom, az egyik legjobb igazolásom volt Habi, Lord és Sifter mellett.
A barátságos meccsek jól sikerültek, mint ahogy a szezon elsõ fele is. Csak úgy szárnyaltunk, és nagy meglepetésemre elsõként vártuk a tavaszt. Sajnos elfelejtettem barátságos mecseket játszani, és szerintem ez vezetett oda, hogy egy gyõzelem után tavasszal beleszaladtam egy négymeccses veretlenségi sorozatba. Szerencsére a végére a fiúk összekapták magukat, megnyerték a sorsdöntõ meccseket és végöl szoros csatában a DVSC II mögött végeztünk, így meglett a feljutás.

Sokat köszönhetek Bogdány Csabának, a legjobb csatáromnak, aki gólkirály lett, ha jól emlékszem 26 meccsen lõtt 22 gólt, sajnos errõl elfelejtettem képet csinálni<#szomoru1><#szomoru1>, és csak egy ilyet tudok mutatni:

Mindenesetre most kíváncsian várom a Mezõkövesd élén az elsõ nb1-es szezonomat. Érzésem szerint a bennmaradással nem lesz gond, de jó volna akár az elsõ tízbe bekerülni. Egy biztos, hogy a keretet eléggé meg kell erõsítenem.
Na ennyi elég is egyelõre a mezõkövesdi karrierembõl, de nem kell félnetek, nemsokára jelentkezem immár az NB I-bõl.

Darthmushroom
grat

Huni92
Szöglet taktika: A 08-ban meg talán a 09-ben volt az a szöglet cheat, amit most is használok, de most szerencsére max 10 gól egy évben szögletbõl, és azt sem mindig ugyanaz a játékos szerzi. Amúgy sztem az ennek a játéknak a lényege, hogy minél élethûbb legyen, ezzel a szögletes dolog pont ezt teszi tönkre, nálam is volt 40 gólos Mexes, abba is hagytam, nulla élethûség.
Csapatválasztás: Liverpoolt tudom ajánlani, elsõ évben -90 milliót generál kb., el kell adni egy-két játékost, olcsóakat igazolni, látom benne a kihívást. Azért Gerrard, Torres, Mascherano még megvan:)
Darthmushroom
am tényleg illene már valamit letennem az asztalra eddig 5év alatt bajnokságba 2 második hely, 1 harmadik hely, 2community shield gyõzelem , 1bl legjobb 8 és 1bl legjobb 4.

Darthmushroom
thx

Huni92
28 forduló alatt 9 gólom van szögibõl, mig az egyik csapatnak 13. Azért azt hiszem ez korrekt.

Huni92
Ha a fejelõ playadat nem attack far post beállitással, hanem stay on far post utasitással küldöd ki, akkor hatékonyabb a téma.

Darthmushroom
kipróbálom már én is ezt a szöglet variációt hátha így idén végre bajnok leszek:D úgy is a gólkülönbségem miatt lettem 2.:D

Huni92
Az ugrás sokkal fontosabb :) 3-as ugrással és 20-as fejeléssel nem lesz senkibõl szögiking :D

Gomba: február közepén, ha jól tudom.

Darthmushroom
várható új patch h vége az átigazolási szezonnak?

HUNLonsdale
Miért ne tudnám? Arra írtam, hogy ciki e használni.

Közben változott a véleményem. Bug lehet a dolog. Mint te is írtad, csak próbálkozni kell. Megtalálva a megfelelõ beállítást Odrobéna Péter nálam 10 meccsen 8 gól 14es fejeléssel...

Fyrex
egyébként akiknek nem válik be az azért van mert ez a leírás nem a legjobbat hozza ki belõle, kicsit több játékost ki kell csalni a kapu elõl és akkor nem akad el a labda

Avanti Crociati!

Fyrex
"Nem szégyen használni azt ami másnál beválik"

ezt te tudod egyáltalán mire mondtad vagy csak jól hangzott? mert én nem értem :D

Avanti Crociati!

Fyrex
ez nálam annyit tesz, aki akarja használja ezt a dolgot, aki meg nem az ne

szerintem a játék hibáit kihasználni nincs értelme, mivel erre a szögletbeállításra a gép mindig ugyanúgy reagál - ezért tartom exploitnak -, és többnyire csak a játékosodtól függ a gól, illetve a kapu elõtti tömörüléstõl

nem fogok senkit kinézni mert használja, csak elmondtam a véleményem

Avanti Crociati!

Fyrex
kritikus leszek ha õket választod :P de választásnak éppen tökéletes

Avanti Crociati!

DONGUBA
En tudok ajanlani csapatokat.Qpr-Stoke City-Birmingham city.Ezeknel penzt is lehet csinalni.

DONGUBA
Yes nagyon sok

zsolt515
Húúúúú... annyira mélyen azértnem megyek... inkább marad a Parma... A taktikátol sok függ igaz?

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

Huni92
Kezdtem is újat: francia 3. osztály, Stade de Reims.
23 forduló után 2. helyen vagyunk.

zsolt515
Mondjuk most te új játékot akarnál kezdeni kivel kezdenél..? Magyao kizárva... Amugy nekem Ac Parma ugrott be az nem lenne roszz... kíváncsi vok a véleményetekre...

Huni92
Errõl jutott eszembe, és nyomok egy képet is róla.
KATT

Baszki ez nagyon durva. Van Damme 6 meccs/5 gól, és 5ször õ volt a legjobb játékosom :D

PL-ben 4 meccs 3 gyõzelem 1 döntetlen, 2. hely <#taps>

zsolt515
Mondj 1-2 középszerû csapatot hátha nekem is megtetszik...:D

Huni92
Érezd az iróniát.
Fifaban nem csalás?
Dehogynem.
Ne arra utazz, hogy minnél hamarabb vége legyen a szezonnak.