Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Forza Italia
ahogy ígértem az igazolások

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Darthmushroom
Nem is tudtam h Nantes megint 2.osztályú lett😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
Grat All

Huni ez tényleg nagyon jó skin 😉

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Huni92
Azé egy Milannal a BL-t leszarni..köhöm. 😊

Forza Italia
mindjárt vége az átigazolási szezonnak utána teszek be képet

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

hát,akkor te jobban jártál 😄D nah,végülis 61m€ folyt be a kasszába,feltöltöttem a keretet U20-asokkal,és két igazolásom is volt: Van Bommel 1 éves szerzõdést kötött velem,évi 800k-s fizuért szerintem nem rossz (jobb mint Pirlo-Gattuso összesen 13milliós fizuja...),jött még ugye Enyeama is!! az elsõ 2-3 hónap az összeszokásé lesz,sok a tapasztalatlan fiatal,és sokan is mentek el! kupát leszarom,bl-be cél a csoportból való továbbjutás,utána azt is leszarom,bajnokságban pedig 4. hely!!

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

DONGUBA
yaya kiket igazoltal?
En Nicolas Lodeirot leigazoltam es atom.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Forza Italia
Briattore és Eclestone azért adnak pénzt rendesen😄
elején 10m kaptam igazolásokra most meg kértem még és adtak még 3 at😄

Forza Italia
10 millió Vassért???
Kettõs játékjogba volt nálam a Cagliari és a Brescia most egyeztem meg velük 1-1 millióba
Q.P.R-el vagyok

nah,közben pirlo nem fogadta el a chelsea szerzõdését,így a city is beajánlott érte 11-et 😄 Enyeama aláírt hozzám,350k-ba került,Vass Ádit viszont nem engedik 10 alatt,így õ nem jön :S

vagyis az elsõ kettõ írt alá csak,a többiek még csak tárgyalnak az említett csapatokkal

na,kettõ meg is van,pirlo 7,5-ért Chelsea,Dida 1,2-ért Fulham ( 😄DD), Kaladze 5-ért Bayern, Favalli 400k-ért Chievo, Patoért viszont a City 35-öt ajánlott....jah,és Dinhoért kölcsön ajánlat a Santos-tól,5milka opcióval,100%-os fizu fizetéssel

DONGUBA
yaya yol beszelsz

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Forza Italia
patot nem adnám el
õ fiatal és j játékos is
a többi mehet mert õk már nem fiatalok

hali,Milannal kezdtem,nyáron nagytakaritást akarok csinálni,csökkenteni akarom a kölcsöntartozást,elsõ évben így 4. hely a cél,várható távozóim:
Pirlo,Dinho,Pato,Gattuso,Dida,Favalli,Kaladze értük kb 55-60 millióra számítok,és igazolni pedig csak két játékost fogok,kapuba Enyeama-t,és szûrõ posztra Vass Ádit! lehet hülyeség,de a 10-ben már párszor játszottam a Milannal,és nagyon sokat keresnek az említett játékosok,így elsõ évben a spórolás,és BL-t érõ helyezés a cél!!

bl selejtezõk:

a csoport amibe kerültem...

Huni92
:ASDADSASDASDASD

hónapok óta ott van a kedvencekben nálam ez az oldal, de eddig egyszer sem volt ötletem amivel használhattam volna... 😄
Fabio Capello
Belefér <#vigyor4>

Huni92
Fail. Anichebe közel sem lett gólkirály 😄

Fabio Capello
Együtt találtátok ki Hunival, csak átbaszott téged, errõl már videóm is van!!!! 😄

DONGUBA
Huni mindent felreteve te vagy az ÁSZ.

Huni92
Egyébként ezzel a képpel csak azt bizonyitottad, hogy kurvajó a csapatom <#mf1><#nevetes1><#hehe>

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Fabio Capello
Nagygrat 😄

Huni92
Elmész a picsába 😄😄:😄
Viszont legalább jót röhögtem 😄

Huni92
Túl azon, hogy a szezon elsõ felében mutatott játékot magunk mögött hagyva nagyszerû hajrával befutottunk a 3., feljutást érõ helyre, sikerült elérni idén egy ennél sokkal nagyobb dolgot is.

Történetesen a Francia Kupáról van szó. Túllépve az amatõr csapatokon, az elsõ komolyabb akadályt a Monaco jelentette, és nem kis meglepetésre ütöttük ki õket.
Negyeddöntõ, Auxerre. Általános meglepetés volt ez is. Elõdöntõben megkaptuk a Rennais csapatát, és azt mondtam, köszönjük, hogy résztvehettünk a kupában. Bizonyos Anichebe és Németh Krisztián azonban nem egészen követte a gondolkodásmódomat, és meg is lett az eredménye.
Nem volt más választásunk, mostmár megkellett nyerni a kupát, hiszen a másodosztályú Valenciennes jutott a másik ágról a döntõbe. Az elõzõ meccsen fõszerepet vállaló duó ezúttal sem akart kikerülni a rivaldafénybõl, és ezért tettek is.

Kupagyõzelem, és ezzel EL részvétel a köv. idényben. (Ez egyébként teljesen kiment a fejembõl, csak a döntõ elõtt emlékeztettek rá, hogy mivan 😊 )

Igazolások
A siker zálogai 😊

Fabio Capello
Huni te csíter köcsög, képem is van róla!!!!!!!!Négy <#idiota>

Íme!!!!

LEBUKTÁL KÖCSÖG!!!! 😄

Huni92
A szezon végére belejöttünk, de hidd el, az év elsõ felében vergõdtünk rendesen. Kicserélõdött gyakorlatilag a kezdõ 90%-a tavalyhoz képest, szóval összekellett szokni.
Az elsõ néhány meccs:

Barnabyka
szép, gratula.
Elég hatékony lehetsz a kapu elõtt ahogy nézem a statisztikáidat(:

Huni92
Huni92
5-0 lett a Bastia ellen, Pernia 2. gólja:

Huni92

Mellesleg a Tours 7 meccse gólképtelen volt.
Ha nyertünk volna, 2. helyen állnánk.
Kakuta megsérült, kupadöntõben nem játszhat.

Huni92
Bazdki, tényleg <#nyes><#vigyor3>
Valamiért ez ki is ment a fejembõl.

Barnabyka
Köszi szépen(:

#59428 nagy grat, nem lenne gyenge ha velük megnyernéd, legalább már jövõre mehetne is az EL 😉

Huni92
Forza Italia
QPR nem is rossz csapat😄

Huni92
Francia Kupában elõdöntõ jön, eddigi komolyabb állomások:
Monaco
Auxerre

Most pedig a Rennes.

Barnabyka
Azért szép gyõzelem, és mégszebb skin. Mi a neve?

Huni92
Jaja, ez a gól nagy volt 😄

Huni92
zyndar
Nem gyakori, az tuti. De ez sem 😊

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

DONGUBA
<#integet2><#mf1><#eplus2>

Huni92
Nos, tegye fel a kezét az, akinél elõfordult, hogy egy csatár (nálam Anichebe) 2 meccsen is gólt fejelt 17-18 méterrõl 😄

Huni92
Jól gondolod. :|

zyndar
Ja másik. Ha helyhiány miatt nem lehet az ezen a szinten nevetségesnek nevezhetõ 15 ezres stadiont bõvíteni, akkor max. új vásárlása esetén fog nõni a nézõszám, igaz-e? Nem fogunk bérelni semmit és az új meg vagy 100 millió euró gondolom...

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zyndar
<#rolleyes>

Huni92