Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Huni ez tényleg nagyon jó skin 😉
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
En Nicolas Lodeirot leigazoltam es atom.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
elején 10m kaptam igazolásokra most meg kértem még és adtak még 3 at😄
Kettõs játékjogba volt nálam a Cagliari és a Brescia most egyeztem meg velük 1-1 millióba
Q.P.R-el vagyok
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
õ fiatal és j játékos is
a többi mehet mert õk már nem fiatalok
Pirlo,Dinho,Pato,Gattuso,Dida,Favalli,Kaladze értük kb 55-60 millióra számítok,és igazolni pedig csak két játékost fogok,kapuba Enyeama-t,és szûrõ posztra Vass Ádit! lehet hülyeség,de a 10-ben már párszor játszottam a Milannal,és nagyon sokat keresnek az említett játékosok,így elsõ évben a spórolás,és BL-t érõ helyezés a cél!!
a csoport amibe kerültem...
hónapok óta ott van a kedvencekben nálam ez az oldal, de eddig egyszer sem volt ötletem amivel használhattam volna... 😄

Történetesen a Francia Kupáról van szó. Túllépve az amatõr csapatokon, az elsõ komolyabb akadályt a Monaco jelentette, és nem kis meglepetésre ütöttük ki õket.
Negyeddöntõ, Auxerre. Általános meglepetés volt ez is. Elõdöntõben megkaptuk a Rennais csapatát, és azt mondtam, köszönjük, hogy résztvehettünk a kupában. Bizonyos Anichebe és Németh Krisztián azonban nem egészen követte a gondolkodásmódomat, és meg is lett az eredménye.
Nem volt más választásunk, mostmár megkellett nyerni a kupát, hiszen a másodosztályú Valenciennes jutott a másik ágról a döntõbe. Az elõzõ meccsen fõszerepet vállaló duó ezúttal sem akart kikerülni a rivaldafénybõl, és ezért tettek is.
Kupagyõzelem, és ezzel EL részvétel a köv. idényben. (Ez egyébként teljesen kiment a fejembõl, csak a döntõ elõtt emlékeztettek rá, hogy mivan 😊 )
Igazolások
A siker zálogai 😊
Íme!!!!
LEBUKTÁL KÖCSÖG!!!! 😄
Az elsõ néhány meccs:
Mellesleg a Tours 7 meccse gólképtelen volt.
Ha nyertünk volna, 2. helyen állnánk.
Kakuta megsérült, kupadöntõben nem játszhat.
#59428 nagy grat, nem lenne gyenge ha velük megnyernéd, legalább már jövõre mehetne is az EL 😉
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi