Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
Mivel csak 128 megás, ezért elképzelhet, a rendszerkövetelmény minimum Radeon 9800-ast ír.

McFrost
Simán.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

king82
Sziasztok!

Tudom az offba kellene irónom be itt jobb az élet. Lehetséges, hogy az FM 2009-nek kevés a Radeon 9200 LE videokártya? Legalább is telepítés után erre hivatkozva nem indul el.

www.bundesliga.de www.kicker.de

Sochauxban van egy amerikai csatár, Õ alapból sérült és tényleg baromi sok idõre.

Fabio Capello
gratula :)

5w0rdf15h

Nos lenyomtam 2 szezont Ajax kispadján és álmomban sem mertem remélni hogy ilyen hamar sikerül felkerülni Európa trónjára 1995 után, de rám mosolygott a szerencse és tökéletes volt a sorsolás bl-ben :) a sevilla és a cszka legyõzése után az elõdöntõben jött az elsõ nagyobb falat, ott chelsea ellen kellett vitézkedni, ami sikerült is tekintve hogy hazai pályán nyögvenyelõs, védekezõs 0-0 lett, idegenben pedig Cardozo zsenialitása döntött :) óriási vétel volt, idén is termelt 41 gólt, tavaly majdnem 50-el zárt és a 6,5milliós vételárát már sokszorosan megtérítette.
A bajnokság nagyon sima volt.....viszont a holland kupában, pontosabban a döntõben, azt hiszem rekordot döntöttünk a 2. osztályú ellenfél ellen :D
Válogatottak közül most a bosnyákokat vezetem, miután az elefántoknál lemondtam a VB 3. hely után :)

ui: nincs kedvem kicsinyíteni ezért a linkek -.-

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

http://loswonderkids.com/community/topic/9113-nikon-jevtic-christmas-special/

Õ ismerõs nektek? Lesz belõle valami?

Forza Italia
Mu verés:D Buzsáky a 75. be állt be:D

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

maffi
Hartot tényleg aprópénzért lehet megvenni elsõ és második év között. Cahillt nálam mindig a mu veszi meg elsõ évben 12-15 körül (ahogy gomba is írta).

\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"

Tim Cahillt én se, de Gary Cahillt már igen :)

Darthmushroom
én Cahilt még csak 12-15m-ért láttam elkellni

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Forza Italia
cahilt kínálták megvételre hart meg átadólistán volt

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

DONGUBA
Hat en meg Cahillt meg hartot pl az eletben nem lattam listan:D

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Forza Italia
ezek 80% a átadólistán volt

Darthmushroom
am a 23. a coventry lett. 24. meg a Crystal Palace.
am a Nottingham foresten gondolkodtam h velük legyek:D

Darthmushroom
befejeztem elsõ szezonom. hát az eredménnyel elégedett lehetnék mivel kiesõ jelölt csapat voltunk viszont néha olyan teljesítményt nyújtottunk h akár rájátszást is élérhetük volna (pl a bristol city 4:1re vertük vagy chelsea kiverése a kupából). de nagyon hullámzók voltunk így nem sikerült. majd jövõre

tabella:

Darthmushroom
ilyen se volt még nekem... az én meccsem halasztották el a pálya állapota miatt:D

king82
Jó reggelt!

Nekem még ma is szar.

Darthmushroom
lol h mindenkit de olcsón eltudtál hozni :D

Forza Italia
Elsõ meccsünk a Pl-ben

Igazolásaim

Új szerverre költöztek, ezért nem volt FM Base tegnap, most már jó. ;)

Majd egy svéd csavarral CS Sedan Ardennes. :D De csak azért, mert nincsenek akkora elvárások rögtön az elsõ évben, mint a Nantes-nál. No, majd meglátjuk. :)

zyndar
Letoltam velük 4 szezont, még megvan a mentés valahol :)
Ha kell jó vkpk, akkor Franco Razzotti-t csak ajánlani tudom, 250k euróért jött elsõ évben.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

king82
Jó reggelt!

Sajna nálam is szar.

zorrobomber
nálam is szar

DONGUBA
Valaki nem tudja mi van az FMBASE-val?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

zorrobomber
Ilyet is csak itt lehet olvasni - csíter Karcag (no offense a Karcagiaknak) <#idiota>
grat!

Üdv Mindenki!

Hajdúsámson csapatával feljutottam az NB2-be.
Elsõ NB3-as szezononban esélyem sem volt, második szezonban a csíter Karcagon kívül nem volt ellenfél.
NB2-ben elsõ évben cél a bentmaradás és az acélosodás.
Fõleg ha a fizetési keretet emelik egy kicsit. Remélem elérem a célom és Megye1-es csapatból NB1-es csapatot kovácsolok.
Amibõl végül is Nantes lett. :D

Barnabyka

Na belekezdek.

Tudtok valakit ajánlani akit ilyen szinten(olasz harmad osztály) igen jól lehetne hasznosítani?
Eddig én Simeon Jackson-t találtam aki szerintem eléggé a toppon van csak kicsit drága.

Köszi. :)

Kezdtem egyet a Nizzával.

DONGUBA
na en is tanultam valamit.Azt hittem en tudom jol.

Forza Italia
Igaz csak barátságos meccs de azért a próbálkozások szépek:D 43:D

Fabio Capello
én azt kihagynám a helyedben, nekem nagyon nem jött be.. de persze te tudod :)

king82
Köszi! Miért a 2010-nek mi a gép igénye? Lehet ahogy nézem ,as 2008-ra tudok váltani.

Fabio Capello
már 3d, de állítható 2d-re is

Barnabyka
szvsz a 2010-nek valahogy gyengébbre sikerült a gépigénye, és így én inkább a 10-et ajánlanám.(lehet benne "gombfoci" módban nézni.)

king82
Egy kereszt kérdés. Az FM 2009 még gombfoci vagy már 3D? Ha 3D belehet álltani majd, hogy gombfoci legyen. Azért érdeklõdök most akarok váltani FM 2007-rõl és ez még lehet elfutna a gépemen.

king82
Köszi!

McFrost

<#worship>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Huni92
Teljes idejû edzéseket kötsz a játékosokkal.

Huni92
Figyu papa: néhány napja végigzongoráztam az összes valamirevaló fm-es portált (román, ruszki, francia meg tökömtudja milyen nyelvû oldalakat is), és csupán az fmglive.com oldalon találtam 1 -egy- darab skint, amely nem volt fent fm-basen <#wow3><#wink>

DONGUBA
feljutsz veluk aszem

Hm, fél-profi státuszú csapatot, hogyan lehet profivá tenni?

McFrost
Súgjatok már frankó skines oldalt, fmbase,sorti,fmhungary kivételével.

Fabio Capello
fél perc regisztrálni és megéri...

Regisztrálni kell sajnos és még így is eléggé le van korlátozva a letöltés mennyisége. Itt van azonban egy alternatív letöltési link:
ezezez

Használd egészséggel. :) Már, ha a mezekre van szükséged. :)

king82
Jó reggelt!

Sajna nekem errõl az oldalról nem sikerült letölteni mert azt írja a napi letöltési számot túllépted. Pedig egyet se töltöttem még le ez miért van?

Köszönöm, azóta megtaláltam én is, és már le is töltöttem. :)

MeoH
Tessek. Komplett pack.

fuck mmo's..i.,