Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Tudom az offba kellene irónom be itt jobb az élet. Lehetséges, hogy az FM 2009-nek kevés a Radeon 9200 LE videokártya? Legalább is telepítés után erre hivatkozva nem indul el.
www.bundesliga.de www.kicker.de
Nos lenyomtam 2 szezont Ajax kispadján és álmomban sem mertem remélni hogy ilyen hamar sikerül felkerülni Európa trónjára 1995 után, de rám mosolygott a szerencse és tökéletes volt a sorsolás bl-ben :) a sevilla és a cszka legyõzése után az elõdöntõben jött az elsõ nagyobb falat, ott chelsea ellen kellett vitézkedni, ami sikerült is tekintve hogy hazai pályán nyögvenyelõs, védekezõs 0-0 lett, idegenben pedig Cardozo zsenialitása döntött :) óriási vétel volt, idén is termelt 41 gólt, tavaly majdnem 50-el zárt és a 6,5milliós vételárát már sokszorosan megtérítette.
A bajnokság nagyon sima volt.....viszont a holland kupában, pontosabban a döntõben, azt hiszem rekordot döntöttünk a 2. osztályú ellenfél ellen :D
Válogatottak közül most a bosnyákokat vezetem, miután az elefántoknál lemondtam a VB 3. hely után :)
ui: nincs kedvem kicsinyíteni ezért a linkek -.-
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Õ ismerõs nektek? Lesz belõle valami?

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
am a Nottingham foresten gondolkodtam h velük legyek:D
tabella:
Igazolásaim

Ha kell jó vkpk, akkor Franco Razzotti-t csak ajánlani tudom, 250k euróért jött elsõ évben.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
grat!
Hajdúsámson csapatával feljutottam az NB2-be.
Elsõ NB3-as szezononban esélyem sem volt, második szezonban a csíter Karcagon kívül nem volt ellenfél.
NB2-ben elsõ évben cél a bentmaradás és az acélosodás.
Fõleg ha a fizetési keretet emelik egy kicsit. Remélem elérem a célom és Megye1-es csapatból NB1-es csapatot kovácsolok.
Na belekezdek.
Tudtok valakit ajánlani akit ilyen szinten(olasz harmad osztály) igen jól lehetne hasznosítani?
Eddig én Simeon Jackson-t találtam aki szerintem eléggé a toppon van csak kicsit drága.
Kezdtem egyet a Nizzával.

<#worship>#worship>
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
ezezez
Használd egészséggel. :) Már, ha a mezekre van szükséged. :)
Sajna nekem errõl az oldalról nem sikerült letölteni mert azt írja a napi letöltési számot túllépted. Pedig egyet se töltöttem még le ez miért van?