Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Találtam egy ilyet. Viszont, egyesével nagyon körülményes letölteni az összeset, ezért azt kérdezném, hogy nem tudok-e arról, hogy készült ebbõl valamiféle pack?
És akinek köszönhetõ a feljutás

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
😄
Grat Csaba! 😊
Milev gólja: hónap gólja lett, abból a 4-5 emberbõl egyet bebõrözött azt írták.<#nevetes1>#nevetes1>
Forza Juve per sempre!

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
(adtam magamnak 2 pofont <#idiota>#idiota>)
egy <#lama>#lama> kérdés: hol tudom megnézni a média elõrejelzést? Bassszz, elfelejtettem, és nem találom! (eltûnt?! <#idiota>#idiota>)
Forza Juve per sempre!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Sajnos Rocky szögre akasztja a csukát, nehéz lesz a pótlása

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
szar poén volt

A darazsak rászálltak az almára
Aki érti, megfejtéseket a szerkesztõség címére kérjük

Forza Juve per sempre!
Lehet hatásosabb lenne ha melegebb éghajalton tartózkodnál.
www.bundesliga.de www.kicker.de
Üdvözlet!
Forza Juve per sempre!
Üdvözlet!
"persze h tudom" - "ezért még nem." (ugye a 'tudom' odaértendõ) <#zavart2>#zavart2>
Szóval ingyen eligazol, amint lejár a szerzõdése.
Zsil: sajna jo hülye vagy,h megint ide tévedtél böven meglennénk nélküled.
én nem azt kérdeztem h kivel játszak
Üdvözlet!
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
Üdvözlet!
böven van helyük,pirlorol ne beszéljünk.....de te tudod 😊
Üdvözlet!
köszönöm
Üdvözlet!
Gratta giorgio, azért nemkicsit vertél oda 😊
A kiesõ helyek közelében lévõ csapatok ellen nagyon meg szenvedtünk, küzdöttek ellenünk a bennmaradásért és rendre elvittek egy pontot.
Nagyon meg kell erõsítenünk a csapatot a nyáron, mert akik vitték a hátukon a csapatot visszavonulnak. A két góllövõ csatárom 39 éves, a védekezõ kp-m meg 40 éves már.

Befejeztem az elsõ szezont West Ham-el. Egy szó: borzalmas. 9.-ek lettünk szóval maradt a papírforma dehát ennél jóval többet vártam. Ennek fényében teljes átalakuláson ment át a csapat: átigazolások
Ez a keret azért már jóval teccetõsebb:
Ha evvel a csapattal sem tudok eredményeket elérni akkor shame on me!
Forza Juve per sempre!

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
legnagyobb meccsem:
elsõ meccs 1:1 lett
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC