Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.bundesliga.de www.kicker.de
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Kevés hozzá a géped, kevés a ram.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Na a játék fent van de van egy ilyen üzenetem:
Ezt, hogy lehet orvosolni?
Köszi a segítséget elõre is!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Sorry, a helyesírási hibákért. 😊
Hajrá! 😊
(linkeldd be)
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
BL-ben elsõ kiesési körben kifogtam a Barcelonát. . . elsõ meccs 2-2. . . nagy mákja volt h ennyi lett. idegenben mindent 1 lapra feltéve küldtem a csapatot a pályára és nagyon nagyon jól játszottak, meglett az eredménye! 😄 idegenben 4-1-re páholtam el, 27 kapuralövésem volt, abból 18 kapura ment!!😄 mivel nem vok vip így túl nagy a kép és nem tudom sajnos feltölteni. de majd vhogy majdcsak megoldom..:-) így jöhet a következõ kör a BL-ben, az ellenfél pedig a Feyenoord lesz! :-) ezen az ágon van még a Bayern München és a Chelsea!
Ha így termeli a gólokat, felõlem annyit énekel, amennyit akar!
hoztam egy pár érdekességet az 5. szezon elõtt:
az elsõ nemzetközi kupánkat már a selejtezõben komolyan vettük:
átigazolások:
wonderkid:
/picit bekezdett az uefa-selejtezõben a srác 😊 /

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Elkezdtem a Darazsakkal a 7. osztályt, jelenleg ezek a meccsek mentek már le. A felkészülés elég szar lett, de "erõs" ellenfelek ellen készültünk, a kezdés sem volt annyira jó, de lassan felvesszük az osztály ritmusát. Most a 3. helyen állunk.
Jah, a média szerint 3-1 az esélye, hogy feljutunk
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
szerencsére Stekelenburg az egyik legjobb kapus fm10-ben így neki nagyon sokat köszönhetek
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Az a helyzet hogy most visszaáltam fm2008-ra és ugye a beáálításokban nem lehet állítani a felbontást.Na most az én monitoromon így elég bénán néz ki.Tudtok valami módszert rá hogyan lehetne állítani mégis?
Elõre is köszi a segítséget!
Biztos ami tuti alapon másold ki valahová a mentés fájlját, tedd fel a patchet, és ha netán nem menne (amit amúgy kétlek), akkor telepitsd újra az FM-et patchek nélkül 😊
én egy FM 2008hoz kapcsolódó kérdést szeretnék feltenni, és sorry hogy ezt a 2010 fórumában teszem meg de itt legalább olyan emberek vannak akik elég sok dolgot vágnak errõl a játékról!:-)
szóval a probléma...
ugye a Sheffield United-el vok és már jóideje a Premier Ligában játszok meg minden évben európai kupában is ott vok! épp ezért szépen fejlesztettem a stadiont...vagyis...fejlesztettem volna...ha ez a qva játék le nem amortizálná kb a felújítástól számított 2 hét múlva...32000 valamennyi a stadion most és ki is írta a játék h a stadion fejlesztése kész van, megnéztem, az új befogadóképesség 38000 fõ volt. aztán eljött az elsõ hazai meccs ami már az újban lett volna, erre nézem...ismét 32000 fõs a stadion!!!:@ nagyon nem értem hogy ezt miért csinálja, de már kezd qvára elegem lenni belõle mert már 2x buktam így el a pénzt a stadionfejlesztésen.1 vmi jutott eszembe ami lehetséges...az pedig az h a pénzügyi egyenlegem minuszban volt mind2x amikor kész lett az új!ez lehetséges h befolyással lehet rá és ezért redukálja le állandóan a stadionom??! vagy egyszerûen csak a játék 1 nagy xar és azért?? remélem van valami tippetek erre az egészre!nekem már nincs,ezért kérem ki a véleményeteket!a válaszokat elõre is köszi!!:-)
egyébként a csapat elég jó, élvezetes õket irányítani, meg nagy kihívás! eddig már jött össze 1 UEFA Kupa gyõzelem, 1 FA Kupa ezüstérem, 1 Premier Liga ezüstérem, 1 Community Shield gyõzelem meg 1 Európai Szuperkupa gyõzelem! jelenleg pedig 2013-ban az Arsenallal és a Chelsea-vel futok versenyt a bajnoki címért...és egyelõre én vok lépéselõnyben!!😄😄 FA Kupában a Southampton, elsõ meccs 2-2..gép elcsalta szépen a meccset...:S BL-ben Barca!szal ott lehet végeztünk is 😄 na abbahagyom mert ez már lassan 1 regény😄 sorry a hosszú írásért!rem azért vki elolvassa!😄 jók legyetek,majd még jelentkezem! :-) Hajrá Managerek!
Hát teszek egy új vásárlást a 09-re aztán ha az se fut maradok a jó bevált 2007-nél.
* Processor: XP: 1.4GHz or Faster / Vista: 2.0GHz or Faster
* Supported Processors: Intel Pentium 4, Intel Core, AMD Athlon
* Memory: XP: 512MB RAM / Vista: 1.0GB RAM
* Hard Drive Space: 2GB
* DVD-Drive: 4x Speed
* Video Card: 128MB *Supported Chipsets (see below)
* Sound Card: DirectX 9.0c compatible
* Directx: Version 9.0c (included)
* LAN: TCP/IP compliant
* Input: Keyboard, Mouse