Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát a Sheffield-el már tuti hogy történelmet írtam!! :D bejutottam velük a Bajnokok ligája döntõbe, mondhatom hogy a vártnál sokkal simábban vettük az akadályt. hazai pályán 3-0 lett a bayern ellen. idegenbe már kikaptam 2-1-re, viszont nem játszattam csomó alapemberem hogy nehogy eltiltsák õket a BL döntõtõl a sok sárga lap miatt!nembaj! onnantól kezdve hogy idegenbe is vezettem 0-1-re. már mind1 volt.ak már éreztem h megvan, mert még ha 4-1-re ver, az se volt jó neki!Valencia ellen jöhet a BL döntõ, bajnokságból nekem 4 kör van hátra, Arsenal-nak 1. akkor van esélyem megnyerni ha minden meccsemet hozom nagyrészt idegenben ami eléggé rossz...és nagyon úgy tûnik h az Arsenal elleni 4-3-as vereség miatt bukom a bajnoki címet..szal utólag kösz a bírónak...1-3-ról 4-3 oda a 80. perctõl a 94.ik percig..ugyanis ekkor kaptam a 4. gólt szögletbõl fejelt góllal amit nekem pl sose ad meg...jaa meg 1-3-nál dobott neki egy 11est...namind1. lesz ami lesz! majd jelentkezek! :-)

Huni92
SA:_Da?SF-a
Cahillt és Rodwellt eladni. Bocs hákettõó, de: <#banplz>

Uram bocsá, hogy gondolkodom azon, hogy kivel legyek és kipróbálom õket...

Water
Grat! Szép eredmény! Én három haverral managerezem most mikor van idõnk, és én is az Evertonnal vagyok (többiek: pool, spurs, villa) . Meg kell mondjam régen volt ilyen élmény egy csapattal játszani... Nagyon jó az alap keret, védelem különösen , viszont én nagy átalakításokat végeztem a csapaton: igazolások (Ha bárkinek furcsa lenne, ajánlom próbálja ki, alap adatbázissal játszuk, nekem is fura volt de tényleg el lehet ezeket a pejákat adni ennyiért.) Most két fordulóval járunk a vége elõtt, ligakupában én is elõdöntõig jutottam, FA-ben negyeddöntõig, EL-ben döntõt fogok játszani, Bajnokságban pedig most 75 pontom van és 4-en vagyunk kb. 3 ponton belül szóval a BL még nem biztos...
Keretrõl dobnál egy képet?

Forza Juve per sempre!

giorgio81
Jah 10 perce múlva már az Utrechtet választod, utána meg inkább legyen Belgiumban az Anderlecht :) Nagy LOL vagy

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Végül is csak megtaláltam azt a csapatot, amivel úgy érzem, hogy élvezet játszani.

A választás Hollandia északi részének büszkeségére az FC Groningenre esett. Az átigazolási keret nagyjából rendben (3 millió euró) a bérköltség viszont, azonban elég alacsony és közel volt a maxhoz, így 1-2 játékost eladtam és próbáltam igazolgatni. Kölcsönbe érkezett Daley Blind, illetve igazoltam egy észt kapust Pavel Londakot, érkezett még Varga Józsi a Lokiból, valamint valószínûleg jön egy támadó középpályás a Baselbõl.

A késõbbiekben jelentkezem.

Huni92
Éreztem, csak valamiért kikellett adnom magamból :D

Zyndar papa: mivan veled? Tán beteg vagy? Semmi beszólás, semmi cinikusság? Aggódom érted <#law>

DONGUBA
Azt hittem erezted az ironiat a hsz-ban:D

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

king82
Jó reggelt!

Tegnap este még eljutottam odáig, hogy elindítsam a játékot szokásos bajnokságokat töltöttem be. (Német 3 és fölfele, Angol 1oszt, Spanyol 1 oszt, Olasz 1 oszt)
Kedvenc kis klubommal a Dresdennel kezdtem neki a játéknak. Mindjárt indítás után nagyon meghatódtam a keretemen a 2007-es húzó emberek sehol se voltak. Valamint a gazdasági helyzet valami förtelmes. 0 forint átigazolási pénz és már most túllépték a bérköltséget így nem lesz könnyû, fõleg, hogy ök is tudják a játékosok kevesek a csúcsra töréshez.
Az elvárás a tisztes helytállás a 3. osztályban ezt is lejjebb adták 2007-hez képest. A saját célom feljutni a másodosztályba és valami jó szereplés a német kupában a pénz miatt.
Ma nem lesz idõm játszani és a hétvégém is foglat így csak jövõhetén tudom bele vetni magam az élvezetekbe.
Huni, Fyrex nagyon jól toljátok! Sas sok sikert a Bayern ellen.

www.bundesliga.de www.kicker.de

zyndar
Fyrex, Huni: kecijóak vagytok. <#worship>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Huni92
Új vezetõség van, hoztak 15,5 millió eurót, igy jelenleg 36 millió van a kasszában.

Huni92
5-0-ra kellett volna verni a Rennest, és a Marseillenek nem szabadott volna pontot szereznie a Sedan ellen.
3-0 és 0-0 lett a két meccs, ezért nem lett meg a bajnoki cim.
Meg pl ezé'

DONGUBA
Grat.
Aze uccso meccsen direkt kikaptal hogy ne legyel bajnok mi?<#mf1><#mf2><#eplus2>

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Huni92
Feljutóként hogyismondjam...szép eredmény ez. A bajnoki 2. hely mellé társul még az EL elõdöntõ is, szóval jó évünk volt. Nem gondoltam, hogy ennyire összeáll a csapat, és ennyire jók leszünk. Néhány igazolást már lezsíroztam jövõre, ingyen érkezik pár jónevû fiatal.

Tabella
Statok
Igazolások
Csapat

Pernia jó szezont futott igy 34 évesen, Love fõleg a szezon elsõ és utolsó szakaszában állatkodott.
Kell egy brutáljó kapus, és fõleg a kp-ra ember.
Most pedig transfer embargo, szóval egyelõre nem tudok mozogni a piacon.

nah, 1 próba h be tudom-e ide is tenni a képet...majd még teszek fel párat!a BL-ben most a Bayern ellen játszok az elõdöntõben!

DONGUBA
Grat nagy vagy.<#eljen><#mf1><#mf1><#mf2>

Fellaini?

VAMOS MADRID!

DONGUBA
Ja es a kifigurazos majmokrol nem szoltam meg.
Gondolom tudja kirol van szo!!!!!

DONGUBA
Figyelj mi a fakknak tegyek be kepet?
Jon valamelyik buza es belekot valamibe hogy csit szabi stb.Multkor beraktam egy brazil kapusrol kepet aki nemis nalam volt es egybol jott a duma hogy megeditotorzam a gep jatekosat.Nincs szukseg ilyenre.
Amugy nem jatszottam en sem december ota vele.

Fyrex
Everton - 2009/2010 - 1. szezon

A bajnokság:

Kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtottunk a PL-ben, nagyobb költségvetésû és nevû csapatok kerültek elénk, és több hasonlót utasítottunk magunk mögé. A szezon végére a szûk keret megbosszulta magát a kondíció formájában, de összeségében elégedett lehetek, negyedik helyen végeztünk.

A kupák:
Az FA kupában sajnos csak a 4. fordulóig juttottunk, ahol a Manchester City ellen 3-2es összesítéssel kiestünk. Ezzel szemben a Liga-kupában az elõdöntõig meneteltünk, ahol az Arsenal állította meg a csapatot. Nemzetközi porondon idén az Európa-Liga jutott, ahol szintén az elõdöntõben a Galatasaray volt jobb nálunk egy idegenben lõtt góllal.

A játékosok:
A csapat húzóembere a 30. életévét betöltõ ausztrál Tim Cahill volt, aki középsõ középpályásként rengeteg gólpassza mellett 19 gólhoz is jutatott minket. Kiemelném továbbá a mindösszesen 21 éves, hazai születésû James Vaughan-t, aki házi-gólkirály lett 26 találatával. Az újoncok közül Patrick Vieira (33 - VKP) stabil kezdõ volt (bár több sérüléssel bajlódott), míg Ahumada Oscar (27 - VKP) tökéletesen pótolta ezekben az esetekben. A hosszú-nevû fiatal Ruben Yttergard Jenssen (22 - KKP) is megfelelt az elvárásoknak, sokat fejlõdött.

A pénzügyek:
Érzékeny pontja ez a team-nek, ugyanis a nagy adósság törlesztése miatt a szezon végére gyakorlatilag 5 milliós mínuszba került az egyenleg. Ez bizony kihathat a következõ szezonra, remélhetõleg egy jó Bajnokok Ligája szereplés segíthet kilábalni a gondokból, ámbár lehet, hogy 1-2 nehéz döntésnek meg kell születnie a nyáron a kulcsjátékosokkal kapcsolatban.

A jövõre nézve:
A fentebb leírtak miatt nem számítok termékeny nyárra, annál inkább spórolós-szenvedõs következõ szezonra, amiben a fiatalok mellett a veteránoknak is nagy szerep jut majd. Utóbbi vonalat erõsíti a már biztosan érkezõ 35 esztendõs hazai játékos David Beckham érkezése is.

Ennyit az elsõ idényrõl.

Avanti Crociati!

giorgio81
ahhoz képest alig láttunk képeket róla

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

DONGUBA
nekem mar stabil premier ligas a saffron

giorgio81
ja, mert december vége óta nem játszottam
hétvégén vettem elõ megint ezt a mentést, akkor lenyomtam egy idényt
hétköznap csak 1-2 órát tolom max

DONGUBA
egesz lassan haladsz:D

átálltam 2 csatáros játékra, úgy, hogy az 1iket hátranyilaztam...
a kérdésem az, hogy a visszavont csatárnak milyen mentalitást érdemes adni?
azt szeretném, hogy mélyebben játsszon, védekezésnél pedig visszazárjon legalább a saját térfelünk közepéig...! próbálgattam, de eddig normál alá (középérték) "nem mertem" húzni...!:D milyen gáz ha egy csatár védekezõ mentalitású:D vagy ebben az esetben az az optimális?
amúgy még mindig FM 2009! ha valaki nem tudná...

VAMOS MADRID!

giorgio81
angol 10.
de milyen stadion irigyeltél meg, nincs fönt kép róla

Melyik adatbázissal játszol? (megirigyeltem a stadionod)
zorrobomber
Kezemben volt vagy 5 éve egy szparis ifi(valami afrikai gyerek volt) szerzõdése, az sem keresett sokkal többet havi 100ezer ft-nál Tény hogy nem ma volt, meg lehet hogy feketén többet kapott, de akkor is röhögtem rajta. :)

giorgio81
Milyen vicces, nem? 3 euró pályáralépési díj, 1 euro gólprémium
Hát ennyiért még én sem mennek el focizni

zorrobomber
grat :)

Mor3llo
Álmomban sem gondoltam volna...:)

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Darthmushroom
tess:

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Huni92
Örülök neki :)

Majdnem megégtünk.
Elõzõ körben a Haifat 4-0, 3-0-val búcúsztattuk.

king82
Gratulálok nem semmi kis meccs lehetett!

A kételkedõknek sajna fityisz az orruk allá, Huninak meg még egyszer nagyon nagy KÖSZÖNET! Igen elindult a 2009 és most majd ott fogom tolni a játékot. A csapat változatlan marad Dynamo Dresden.
Majd ha sikerült elérni valami értelmeset a játékban tolom is a képet róluk. Addig is mindenkinek sok sikert a csapatához!

DONGUBA
Mutasd mar lecci a csapatok felallasat mindkettoet.

Darthmushroom
ja Tevez asszem 25v26gólos a bajnokságba:D

Darthmushroom
itt a képek
igazolások, hát fõként a jövõre gondoltam:

eddig így állunk hát a chelsea cheat csapat mint mindig...

két szép meccs:

Darthmushroom
én csak fiatalokat hoztam, legnagyobb név lloris, am ilyenek h defour,witsel,sanogo,hazard stb..

30 napig nem szúrhatok be direkt linket a fórumra mert most regisztráltam tegnap! :-) de azért ide teszem a sima linkjét a tegnapi meccsemnek,Barcelona-Sheffield Utd 1-4. de azóta már ma is vertem nagy csapatot!:-) a Chelsea skalpja begyûjtve..4-2 ide!:-) harcolok a bajnoki címért, egyelõre az elsõ helyen! :-)

http://noob.hu/2010/02/10/sheff1.jpg

Barnabyka
pedig vicc volt..szerintem már az alap csapat is túl jó, ráadásul már elsõ évbe még van 70milliód igazolni, aztán asszem 130-at kapsz második idény elején, így nem sok értelmét látom, mert annyi a dolgod, hogy egy tetszõleges taktikára minden posztra szinte a legjobbakat összevásárolod.
Azért Hajrá.

Water
Bajnoki cím meg egy kupa a minimum.<#vigyor2>

Forza Juve per sempre!

Darthmushroom
õk lettek. majd dobok képeket:D

DONGUBA
Csere:D

McFrost
Minimum requirements (PC)

* Windows XP / Vista
* 1.4GHz processor for XP or 2.0 GHz for Vista
* 512MB RAM for XP or 1GB RAM for Vista
* Graphic Card - 128MB Nvidia FX 5900 Ultra, ATI Radeon 9800, Intel 82915G/82910GL or better.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Huni92
Hö? :D

09-et próbálja feltenni king :D

Mindegy, szerintem menni fog.

McFrost
Ja, csak hogy a FM10nek a Direct X9 kell és az Ati 9200 meg DX8
csáó:D

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

king82
Köszi már elkezdtem tölteni. Sajna mobil netten kb 1 óra mire átjön a 553MB. Ha megvan és feltettem majd jelzek mi lett a játékkal

Huni92
Igazából fogalmam sincs, mit csinál, de anno olvastam valamiféle fórumban, hogy ez a megoldás, meg aztán nekem is segitett.

Itt is van

king82
Jó értem!

Huni amúgy mi ez a program?

És mindenkinek köszönöm a segítõ hozzászólást!

McFrost
Én csak a saját tapasztalatom leírni a múltról.