Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Keretrõl dobnál egy képet?
Forza Juve per sempre!
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
A választás Hollandia északi részének büszkeségére az FC Groningenre esett. Az átigazolási keret nagyjából rendben (3 millió euró) a bérköltség viszont, azonban elég alacsony és közel volt a maxhoz, így 1-2 játékost eladtam és próbáltam igazolgatni. Kölcsönbe érkezett Daley Blind, illetve igazoltam egy észt kapust Pavel Londakot, érkezett még Varga Józsi a Lokiból, valamint valószínûleg jön egy támadó középpályás a Baselbõl.
A késõbbiekben jelentkezem.
Zyndar papa: mivan veled? Tán beteg vagy? Semmi beszólás, semmi cinikusság? Aggódom érted <#law>#law>
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Tegnap este még eljutottam odáig, hogy elindítsam a játékot szokásos bajnokságokat töltöttem be. (Német 3 és fölfele, Angol 1oszt, Spanyol 1 oszt, Olasz 1 oszt)
Kedvenc kis klubommal a Dresdennel kezdtem neki a játéknak. Mindjárt indítás után nagyon meghatódtam a keretemen a 2007-es húzó emberek sehol se voltak. Valamint a gazdasági helyzet valami förtelmes. 0 forint átigazolási pénz és már most túllépték a bérköltséget így nem lesz könnyû, fõleg, hogy ök is tudják a játékosok kevesek a csúcsra töréshez.
Az elvárás a tisztes helytállás a 3. osztályban ezt is lejjebb adták 2007-hez képest. A saját célom feljutni a másodosztályba és valami jó szereplés a német kupában a pénz miatt.
Ma nem lesz idõm játszani és a hétvégém is foglat így csak jövõhetén tudom bele vetni magam az élvezetekbe.
Huni, Fyrex nagyon jól toljátok! Sas sok sikert a Bayern ellen.
www.bundesliga.de www.kicker.de
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
3-0 és 0-0 lett a két meccs, ezért nem lett meg a bajnoki cim.
Meg pl ezé'
Aze uccso meccsen direkt kikaptal hogy ne legyel bajnok mi?<#mf1>#mf1><#mf2>#mf2><#eplus2>#eplus2>
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Tabella
Statok
Igazolások
Csapat
Pernia jó szezont futott igy 34 évesen, Love fõleg a szezon elsõ és utolsó szakaszában állatkodott.
Kell egy brutáljó kapus, és fõleg a kp-ra ember.
Most pedig transfer embargo, szóval egyelõre nem tudok mozogni a piacon.

Fellaini?
VAMOS MADRID!
Gondolom tudja kirol van szo!!!!!
Jon valamelyik buza es belekot valamibe hogy csit szabi stb.Multkor beraktam egy brazil kapusrol kepet aki nemis nalam volt es egybol jott a duma hogy megeditotorzam a gep jatekosat.Nincs szukseg ilyenre.
Amugy nem jatszottam en sem december ota vele.
A bajnokság:
Kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtottunk a PL-ben, nagyobb költségvetésû és nevû csapatok kerültek elénk, és több hasonlót utasítottunk magunk mögé. A szezon végére a szûk keret megbosszulta magát a kondíció formájában, de összeségében elégedett lehetek, negyedik helyen végeztünk.
A kupák:
Az FA kupában sajnos csak a 4. fordulóig juttottunk, ahol a Manchester City ellen 3-2es összesítéssel kiestünk. Ezzel szemben a Liga-kupában az elõdöntõig meneteltünk, ahol az Arsenal állította meg a csapatot. Nemzetközi porondon idén az Európa-Liga jutott, ahol szintén az elõdöntõben a Galatasaray volt jobb nálunk egy idegenben lõtt góllal.
A játékosok:
A csapat húzóembere a 30. életévét betöltõ ausztrál Tim Cahill volt, aki középsõ középpályásként rengeteg gólpassza mellett 19 gólhoz is jutatott minket. Kiemelném továbbá a mindösszesen 21 éves, hazai születésû James Vaughan-t, aki házi-gólkirály lett 26 találatával. Az újoncok közül Patrick Vieira (33 - VKP) stabil kezdõ volt (bár több sérüléssel bajlódott), míg Ahumada Oscar (27 - VKP) tökéletesen pótolta ezekben az esetekben. A hosszú-nevû fiatal Ruben Yttergard Jenssen (22 - KKP) is megfelelt az elvárásoknak, sokat fejlõdött.
A pénzügyek:
Érzékeny pontja ez a team-nek, ugyanis a nagy adósság törlesztése miatt a szezon végére gyakorlatilag 5 milliós mínuszba került az egyenleg. Ez bizony kihathat a következõ szezonra, remélhetõleg egy jó Bajnokok Ligája szereplés segíthet kilábalni a gondokból, ámbár lehet, hogy 1-2 nehéz döntésnek meg kell születnie a nyáron a kulcsjátékosokkal kapcsolatban.
A jövõre nézve:
A fentebb leírtak miatt nem számítok termékeny nyárra, annál inkább spórolós-szenvedõs következõ szezonra, amiben a fiatalok mellett a veteránoknak is nagy szerep jut majd. Utóbbi vonalat erõsíti a már biztosan érkezõ 35 esztendõs hazai játékos David Beckham érkezése is.
Ennyit az elsõ idényrõl.
Avanti Crociati!
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
hétvégén vettem elõ megint ezt a mentést, akkor lenyomtam egy idényt
hétköznap csak 1-2 órát tolom max
a kérdésem az, hogy a visszavont csatárnak milyen mentalitást érdemes adni?
azt szeretném, hogy mélyebben játsszon, védekezésnél pedig visszazárjon legalább a saját térfelünk közepéig...! próbálgattam, de eddig normál alá (középérték) "nem mertem" húzni...!:D milyen gáz ha egy csatár védekezõ mentalitású:D vagy ebben az esetben az az optimális?
amúgy még mindig FM 2009! ha valaki nem tudná...
VAMOS MADRID!
de milyen stadion irigyeltél meg, nincs fönt kép róla
Hát ennyiért még én sem mennek el focizni

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
A kételkedõknek sajna fityisz az orruk allá, Huninak meg még egyszer nagyon nagy KÖSZÖNET! Igen elindult a 2009 és most majd ott fogom tolni a játékot. A csapat változatlan marad Dynamo Dresden.
Majd ha sikerült elérni valami értelmeset a játékban tolom is a képet róluk. Addig is mindenkinek sok sikert a csapatához!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
igazolások, hát fõként a jövõre gondoltam:
eddig így állunk hát a chelsea cheat csapat mint mindig...
két szép meccs:
http://noob.hu/2010/02/10/sheff1.jpg
Azért Hajrá.
* Windows XP / Vista
* 1.4GHz processor for XP or 2.0 GHz for Vista
* 512MB RAM for XP or 1GB RAM for Vista
* Graphic Card - 128MB Nvidia FX 5900 Ultra, ATI Radeon 9800, Intel 82915G/82910GL or better.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
csáó:D
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Itt is van
Huni amúgy mi ez a program?
És mindenkinek köszönöm a segítõ hozzászólást!