Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugyanakkor Juják érkeztével kiszorult a kezdõbõl.
Juppi. Épp besirt Balázska, hogy nem birja a környéket.
Elsõ BL meccsen: PSV - Paloschi 2-2
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
megszereztem a honvéddal az ötödik bajnoki címem. (meccsek)
a ligakupát behúztuk, de a magyar kupát ismét nem sikerült.
a statisztikák magukért beszélnek.
a két legjobb góllövõm: ortega és sidibe. (utóbbival sajnos nem sikerült szerzõdést hosszabbítani, így eligazol majd.)
bl-ben 3. lettem a csoportomban, így tavasszal az európa ligában folytathattam, sajnos nem sokáig, a rangerst kaptam és oda vissza kikaptam tõlük..
végezetül a keret amivel mind ezt elértem.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Na akkor mégegyszer:
Száguldás, vágner szerelem, száguldás, vágner szerelem
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!
:D
www.smart-bus.hu
egyedül a lövési mutatód jobb, az is a távoli lövések miatt. Így egész reális eredmény az, hogy eggyel gyõzött az újpest.
Akkor mostmar tudjuk ezt a dolgot is mindannyian.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Profi státuszú ligába kell jutni, hogy a csapat is profi legyen.
Rosszul rémlett, mea culpa.
Egyébként meg akkor is csalókeci vagy ha beszólok, ha nem.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
az igazolásaiddal én sem értek egyet, szeretek egy darabig ragaszkodni egy klub nagy játékosaihoz, és a fiatal és fõleg hazai tehetségeket bûnnek tartom elküldeni, DE mindenki úgy játszik ahogy õmaga élvezi :)
tess, a keret (2. idény eleje)

Avanti Crociati!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Majd szólj ha rájöttél, mirõl témáztam eddig.
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Mert a szemetek kinyirtak Kennyt :DDDDDDDD
kb fordított sorrend lenne reális 4-etek között!:D
Pool, Spurs, Villa, Everton...inkább ez a valós erõsorrend, ehhez képest te kicsit "átírtad" a papírformát!

VAMOS MADRID!
www.bundesliga.de www.kicker.de
Viszont, tényleg ez volt az utolsó.
"Ne haragudj én még ilyet nem láttam, amit te itt mûvelsz és még meg is osztod mindenkivel."
Írod ezt Te. Már ne haragudj, de mit mûvelek? Kb. 3-4 hozzászólást irtam a csapatválasztásomról, ezenkívül próbáltam segíteni másoknak. Persze, nem szakmai kérdésekben, de amiben tudok, abban megpróbáltam. Bocsánat, ezentúl csak olvasni fogom ezt a fórumot, ne haragudj, hogy ide tévedtem...
De nem akarom kritizálni a játékát. Mondjuk a tegnap tapasztaltak után én is gondoltam kezdeni kéne valaki mással egy játékot, de ez így lesz kihivás.
www.bundesliga.de www.kicker.de
Ezért szerintem nem kell megszólni senkit, de ha neked ez olyan vicces, akkor lelked rajta.
De ha, ez vigasztal, akkor lejátszottam már a Southamptonnal 3 szezont, és sikerült két év alatt a PL-be jutni, az jó volt, azóta keresem azt a csapatot, akivel úgy érzem, hogy érdemes lesz játszani, de ezen én annyira nem nevetek...
Ha nem tudod eldönteni hogy kivel legyél akkor csapat választásnál miért nem nézed meg a csapat adatait, játékoskeretét, miért kell ehhez mindig új játékot kezdeni?
Csak ennyi. Lehet hogy ez csak nekem megmosolyogtató. Vagy tévednék kedves kollégák?
Sas: azért nem adja meg a szögletgólodat, mert nincs fent a patch.
www.smart-bus.hu

Forza Juve per sempre!