Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Barnabyka
+1

én is pont ezt akartam kérni (:

Huni92
Nesze

Ugyanakkor Juják érkeztével kiszorult a kezdõbõl.
Juppi. Épp besirt Balázska, hogy nem birja a környéket.

Elsõ BL meccsen: PSV - Paloschi 2-2

Darthmushroom
nagy Grat

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

vége a 2013/2014-es szezonnak. :)

megszereztem a honvéddal az ötödik bajnoki címem. (meccsek)

a ligakupát behúztuk, de a magyar kupát ismét nem sikerült.

a statisztikák magukért beszélnek.

a két legjobb góllövõm: ortega és sidibe. (utóbbival sajnos nem sikerült szerzõdést hosszabbítani, így eligazol majd.)

bl-ben 3. lettem a csoportomban, így tavasszal az európa ligában folytathattam, sajnos nem sokáig, a rangerst kaptam és oda vissza kikaptam tõlük..

végezetül a keret amivel mind ezt elértem.
<#idiota><#idiota><#idiota><#banplz>
Darthmushroom
Huni Kakutáról tolj már képet:D

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Fabio Capello
kiütöttél kecseg :D

Na akkor mégegyszer:

Száguldás, vágner szerelem, száguldás, vágner szerelem

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

:D

Huni92
Höhö, valakit kiütöttem :D

Huni92

Üdv Urak! Játszik valaki W7 alatt? Amikor leállítom az FM-t, magától elindul a Windows Media Center! Nem tudom, hogy lehet ezt kikapcsolni... kurvára kezd idegesíteni! :D

www.smart-bus.hu

Nem volt jogos !!! De ha jogos is lett volna,se ismerném be<#vigyor>
Barnabyka
jaa sry nem láttam, hogy kaptad a másodikat:D:D
Legalább jogos volt?

Barnabyka
ebbe mi is a gusztustalan?:D
egyedül a lövési mutatód jobb, az is a távoli lövések miatt. Így egész reális eredmény az, hogy eggyel gyõzött az újpest.

Azért ez nem kicsit volt gusztustalan,hogy a kis csapatomat így
veretik el <#gun>
<#gun>
DONGUBA
Na beraktam a kepet neked amugy.
Akkor mostmar tudjuk ezt a dolgot is mindannyian.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Huni92
Nos, utánanéztem ennek a dolognak. Igazatok van, nekem rémlett rosszul. A profi szerzõdés azé' jó, mert akkor hosszabb az edzésprogramja a playanak.
Profi státuszú ligába kell jutni, hogy a csapat is profi legyen.
Rosszul rémlett, mea culpa.

zyndar
Dolgozok ázze! :)
Egyébként meg akkor is csalókeci vagy ha beszólok, ha nem.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

giorgio81
Szerintem ez nem állja meg a helyét, angol 10.-ben, de akár 6. sem tudsz profi szerzõdést adni, így csak akkor lesz profi a csapat is ha feljutsz, mert csak akkor nyílik meg a lehetõség hogy profi szerzõdést adj. Angliában azt hiszem a L2-tõl lehet pfofi szerzõdést adni. Én a te korábbi véleményedet osztom

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Fyrex
grat, jól állsz a bajnokságban, bár a tabellát elnézve kicsit könnyebb dolgod van, dehát ez szerencse kérdése

az igazolásaiddal én sem értek egyet, szeretek egy darabig ragaszkodni egy klub nagy játékosaihoz, és a fiatal és fõleg hazai tehetségeket bûnnek tartom elküldeni, DE mindenki úgy játszik ahogy õmaga élvezi :)

tess, a keret (2. idény eleje)

Avanti Crociati!

DONGUBA
Huni multkor irtad hogy semipro csapatbol ugy lesz pro hogy profi szerzodeseket adok a jatekosoknak ugye?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Huni92
Bazdki, ne csak bámulj ki a fejedbõl, na :)
Majd szólj ha rájöttél, mirõl témáztam eddig.

DONGUBA
Tehat 57 milllioba kerult?

Huni92
Mondjuk elég idétlenül fogalmaztam. Mindegy. 20 milliót kifizettem most, 37-et pedig az elkövetkezendõ 4 év alatt fogok, részletekben.

Huni92
Igen. Mi a nem érthetõ?

DONGUBA
20 milliot????

Huni92
Marcos
Igazolások

20 miliót fizettem most, a többit 4 évig.

DONGUBA
kezdesnel nemtom csak menet kozben lattam oket

giorgio81
ez jó! melyik ligában vannak?

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

DONGUBA
Amugy itt egy kep az elso pl-es szezonrol.

zorrobomber
fú most nagyon irigy vagyok hogy van 3 haverod akivel tudod live tolni

DONGUBA
Lehet kezdek majd megegyet a South Park csapataval :DD
Mert a szemetek kinyirtak Kennyt :DDDDDDDD

Villás meg a 'Poolos spanod eléggé gyenge hozzád képest! de még a 'Spursös is! :D
kb fordított sorrend lenne reális 4-etek között!:D
Pool, Spurs, Villa, Everton...inkább ez a valós erõsorrend, ehhez képest te kicsit "átírtad" a papírformát!

VAMOS MADRID!

giorgio81
Nem mindig élvezet az, te is tudhatnád. Kihívásnak kihívás viszont rohadt nagy kitartás kell hozzá

DONGUBA
ELvezni az angol 10. osztalyt lehet.Na abban van kihivas meg elvezet.

king82
Szerintem írogass nyugodtan. Hát nehéz, de ha más nem próbálj egyet név szerint választani aztán toljad.

www.bundesliga.de www.kicker.de

Pont, azért váltogattam a csapatokat, mert próbáltam olyat keresni, akivel élvezni is fogom...

Viszont, tényleg ez volt az utolsó.

giorgio81
Akkor a kérdésem, hogy mik az elvárásaid magadtól? Csak hogy értsem

Még egy-két gondolat.

"Ne haragudj én még ilyet nem láttam, amit te itt mûvelsz és még meg is osztod mindenkivel."

Írod ezt Te. Már ne haragudj, de mit mûvelek? Kb. 3-4 hozzászólást irtam a csapatválasztásomról, ezenkívül próbáltam segíteni másoknak. Persze, nem szakmai kérdésekben, de amiben tudok, abban megpróbáltam. Bocsánat, ezentúl csak olvasni fogom ezt a fórumot, ne haragudj, hogy ide tévedtem...

king82
Hát elégé furcsán veszi ki magát, de van ilyen. Mondjuk inkább az érdekelne, hogy így mit lehet élvezni a játékon?
De nem akarom kritizálni a játékát. Mondjuk a tegnap tapasztaltak után én is gondoltam kezdeni kéne valaki mással egy játékot, de ez így lesz kihivás.

www.bundesliga.de www.kicker.de

Megnézem. Sõt, még utána is nézek, de ha nem jönnek be azok a számítások, amikre elõzetesen elvárok magamtól, akkor mit csináljak?
Ezért szerintem nem kell megszólni senkit, de ha neked ez olyan vicces, akkor lelked rajta.

De ha, ez vigasztal, akkor lejátszottam már a Southamptonnal 3 szezont, és sikerült két év alatt a PL-be jutni, az jó volt, azóta keresem azt a csapatot, akivel úgy érzem, hogy érdemes lesz játszani, de ezen én annyira nem nevetek...

giorgio81
Ne haragudj én még ilyet nem láttam, amit te itt mûvelsz és még meg is osztod mindenkivel. gratula
Ha nem tudod eldönteni hogy kivel legyél akkor csapat választásnál miért nem nézed meg a csapat adatait, játékoskeretét, miért kell ehhez mindig új játékot kezdeni?
Csak ennyi. Lehet hogy ez csak nekem megmosolyogtató. Vagy tévednék kedves kollégák?

Huni92
Csupán furcsállja, hogy nem vagy képes megállapodni egy csapatnál :)

Dzsordzsó, nem meséled el, hogy mi a problémád velem?

Huni92
Jó persze, csakhát a játék két brutáljó játékosáról van szó. Cahill a jelen, Rodwell a jövõ.

Sas: azért nem adja meg a szögletgólodat, mert nincs fent a patch.

Fabio Capello
gyah, átugrottam a zárójeles részen vmiért, sorry :D

Water
Leírtam: 59712.

Forza Juve per sempre!

4-n játszanak... lejjebb írta...

www.smart-bus.hu

Fabio Capello
Miért van négy csapatod?

Water
Bocs hunito de meg van a véleményem a keretem kialakításáról és az eredmények ebben az esetben engem igazolnak. <#papakacsint>

Forza Juve per sempre!