Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
A készüléke jelen esetben az Ön feje.
Megértését köszönjük.
A szögiket meg így nyomtam, de csak a labdaszedõknek van dolga utána.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
"Nem tudják ezek, ki érkezett a kispadra :)"
Ha tudnák, 24. helyre lennétek rangsorolva.
Szögihez: bebaszol egy jól fejelõ játékost a hosszú sarokhoz (ne támadja, hanem álljon ott), és a hosszú sarokhoz irányitod a szögiket. Néhány gólt ellehet érni.
Az ellenfelünk egy fél-profi csapat volt. Lõttek egy gyönyörû gólt, a kapus fölött bokából átemelve a labdát.
Meccs
A két csapat összeállitása

Új játékot kezdtem, hosszú idõ után újra Angliában. Meglepõdtem már az elején, hogy a Nottingham Forestet a média a 19. helyre várja csak. Nem tudják ezek, ki érkezett a kispadra :)
A csapat hihetetlen fiatal, ezért (is) gyorsan hoztam egy 37 éves kapuvédõt, azért valakinek deresedjen a halántéka. Eddig minden okés, de hogy szögletbõl még véletlenül sem tudunk betalálni... ezt a 10.2-es patch szabta el? Mindegy, nem nyafogok.
Hogy csinal ez a buzi jatek backup mentest?Csakmert csinalt de hogyan?
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Atyaég. Édesmindenség.
Az elsõ 15 percben konkrétan nem léptük át a félpályát. Nem túlzás, igy volt. Kaptunk két gólt, és változtattam a taktikán. Közben Kacart megrúgták, igy õt lehoztam. Félidõben lebasztam a társaságot, és Juják (4,7-es rating) helyére ímmel-ámmal, de behoztam DInhot. Idén még nem lõtt gólt, és csupán 2 asszisztja volt. Benyomtam irányítónak, és lõtt egy gólt, majd adott egy gólpasszt Jimeneznek.
Az elsõ negyed óra játéka alapján azt hittem, 6-7 bekapott gól alatt nem ússzuk meg.
Katt
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
1. Pozitív, elfogadható egyenleg és pénzügyek (2-3m £ és felette)
2. Legalább egy feljutás elérése a csapattal
3. Minden játékosnak profi szerzõdése van
4. Az adott szezonban a klub minden esélye (anyagi, játékosállomány) megvan arra, hogy kivívhassa a feljutást.
Ha ez a négy teljesül, a klub eléri a profi szintet, ez kisebb (2 osztályos) ligákban az elsõ osztályba kerülés, közepes (3-4 osztályos) ligákban 1, vagy 2 feljutás, nagy (5+ osztályos) ligákban pedig 3 vagy több feljutás.
Remélem mindenki elégedett.
Mert akkor te eleg nagy seggnyalo vagy.
log
Avanti Crociati!

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
képek:
Fa kupa döntõ:
és végül a legnagyobb meccseink:
am Tevez volt az állat nálunk 48meccs 48gól 18assist
Mi épp megvertük a Bayernt hazai pályán, 2-1 lett. A 36. életévét taposó Pernia sorozatban 2. meccsén lõtt gólt :D
Bravúr ám a javából. FA kupa 3. fordulójában kivertük a 4. osztályú Bournemouth-ot
Már az is bruvúr volt, hogy eddig eljutottunk, mondjuk mindig szerencsés volt a sorsolás nálunk gyengébbekkel játszottunk csak
Ja és telt ház volt, megdõlt a nézõ csúcs, ez 1000 embert jelent :)