Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huni92
Huni92
Skrtel - Reims 2-1.
2 szögivel elintéztek.

zyndar
Szép gömbölyû eredmények! <#buck>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Huni92
zorrobomber

zyndar
90 ezer euró az elején, egészen pofás tulajdonságok ennyiért.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Huni92
A hiba az ön készülékében van :D

A készüléke jelen esetben az Ön feje.

Megértését köszönjük.

zyndar
Kuzsé kispajtás.
A szögiket meg így nyomtam, de csak a labdaszedõknek van dolga utána.

Darthmushroom
de szemtelen vagy:D

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Huni92
"Meglepõdtem már az elején, hogy a Nottingham Forestet a média a 19. helyre várja"
"Nem tudják ezek, ki érkezett a kispadra :)"

Ha tudnák, 24. helyre lennétek rangsorolva.

Szögihez: bebaszol egy jól fejelõ játékost a hosszú sarokhoz (ne támadja, hanem álljon ott), és a hosszú sarokhoz irányitod a szögiket. Néhány gólt ellehet érni.

Az ellenfelünk egy fél-profi csapat volt. Lõttek egy gyönyörû gólt, a kapus fölött bokából átemelve a labdát.
Meccs
A két csapat összeállitása

Darthmushroom
LOL

Darthmushroom
ja én se értem h várják oda õket utóbbi két játékomba egyszer bajnokok lettek egyszer meg rájátszásra értek oda. és nekem is a 10.2s patch van fent. én hülye meg nemrég a peterb.val kezdem és nem velük mondjuk azóta cityzek:D

zyndar
Ja, mutatom a PL-t, így az elsõ évben <#idiota>

zyndar
Üdv Urak!
Új játékot kezdtem, hosszú idõ után újra Angliában. Meglepõdtem már az elején, hogy a Nottingham Forestet a média a 19. helyre várja csak. Nem tudják ezek, ki érkezett a kispadra :)
A csapat hihetetlen fiatal, ezért (is) gyorsan hoztam egy 37 éves kapuvédõt, azért valakinek deresedjen a halántéka. Eddig minden okés, de hogy szögletbõl még véletlenül sem tudunk betalálni... ezt a 10.2-es patch szabta el? Mindegy, nem nyafogok.

Huni92
Csak akkor csinál, ha be van állitva.

DONGUBA
Vegigszenvedtem 2 evet az Fc United of Manchester padjan erre kozli hogy a mentes betoltese nem sikerult.
Hogy csinal ez a buzi jatek backup mentest?Csakmert csinalt de hogyan?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Hú nézem a magyar ligába kicsit el lett baltázva az anyagi dolog!Gödöllõvel tolom,és 2.évbe már 300millám van!!!Ráadásba -150millával kezdtem a játékot!Asszem átszerkesztem a pénzdíjakat,és újra indulok!
DONGUBA
thx

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Huni92
C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Dokumentumok\Sports Interactive\Football Manager 2010\skins\onepiece\graphics\backgrounds\default.jpg

Huni92
C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Dokumentumok\Sports Interactive\Football Manager 2010\skins\onepiece\graphics\backgrounds

DONGUBA
Huni sajat hatteret tudok berakni a jatekban?

Huni92
fmscout.com

Atyaég. Édesmindenség.
Az elsõ 15 percben konkrétan nem léptük át a félpályát. Nem túlzás, igy volt. Kaptunk két gólt, és változtattam a taktikán. Közben Kacart megrúgták, igy õt lehoztam. Félidõben lebasztam a társaságot, és Juják (4,7-es rating) helyére ímmel-ámmal, de behoztam DInhot. Idén még nem lõtt gólt, és csupán 2 asszisztja volt. Benyomtam irányítónak, és lõtt egy gólt, majd adott egy gólpasszt Jimeneznek.
Az elsõ negyed óra játéka alapján azt hittem, 6-7 bekapott gól alatt nem ússzuk meg.
Katt

szabocsaba1983
A fél csapat úgy gondolja, a klub a tudása alatt teljesít. Bizos a taktikával lehet gond.

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

szabocsaba1983
Tényleg, idén van scout? Mert megnézném, milyen taktikát ajánl a csapathoz...

szabocsaba1983
Engem az b.sz fel, h aki Barcelonaban/Realban játszik, az lehet akármilyen kutya, jobban tolja mint a sokkal jobb stattal bíró embereim. Most rúgott valami senkiházi 30-ról gólt nekünk (a hónap gólja lett), 9-es befejezéssel, és 11-es távoli lövéssel. Az a baj, h ez rendszeres...Persze az én pléjám 18-as távoli lövésswel 1x egy szezonban lõ ilyet...

DONGUBA
Ez erdekes mert senkinek sem volt profi szerzodese es a merlegem is 6 vagy 8szaz ezer font volt.Egy ligat ugrottam.

Fabio Capello
Najó, csak hogy tiszta legyen. A profi státuszhoz négy feltételnek kell teljesülnie:

1. Pozitív, elfogadható egyenleg és pénzügyek (2-3m £ és felette)
2. Legalább egy feljutás elérése a csapattal
3. Minden játékosnak profi szerzõdése van
4. Az adott szezonban a klub minden esélye (anyagi, játékosállomány) megvan arra, hogy kivívhassa a feljutást.

Ha ez a négy teljesül, a klub eléri a profi szintet, ez kisebb (2 osztályos) ligákban az elsõ osztályba kerülés, közepes (3-4 osztályos) ligákban 1, vagy 2 feljutás, nagy (5+ osztályos) ligákban pedig 3 vagy több feljutás.

Remélem mindenki elégedett.

Azért az merõben érdekes, hogy az NB2-be most feljutottam és nem lett profi státusza a klub-nak...
jah nem fér be a man. city mert elõzõ szezonban csõdbe mentek és levontak tõle 9 pontot és így pont a kiesés sorsára jutottak :D de ebben a szezonban már megint jön a Man.City mert visszajutott, akárcsak a QPR, na meg jött a Wolverhampton

DONGUBA
az nyalifali ha gratulalok?
Mert akkor te eleg nagy seggnyalo vagy.

srácok, feltettem a 2008hoz mind2-t patchet...de mit változtatott ez a meccsmotoron???? :D mert mióta feltettem játszottam barimeccset 2 sokkal gyengébb csapat ellen (2 brazil), és olyan szinten elvertek h helyzetem se volt szinte :D:D:D baromira nem értem ezt a dolgot :D van tippetek??!

zorrobomber
ja, elég frusztrált lehetsz, le is loptam a böngészõ history-d :D (gyengébbek kedvéért: nem) ->
log

Fyrex
az szép, grat!<#worship>

Avanti Crociati!

Fyrex
úristen egyik nap megy a nyalifali mindenkinek, másnapra megõrülsz. túl sok szabadidõd van neked otthon a szobádba szerintem :D

Avanti Crociati!

Barnabyka
latom a man. city nálad már elsõ osztályba be se fér:D

DONGUBA
semmi vicceltem de ott a sok :DDDD a vegen te pocsomoccse.<#mf1><#mf1><#mf1>

Huni92
Most mivan? Leirtam, hogy mi a szitu, erre megint nyomod a fasságodat. Tudomásul vettem, hogy felkell jutni. Kezi'csókolom.

DONGUBA
ok sorry hogy megszolaltam:DDDDDDDDDDD

Huni92
1. nem volt vita :)
2. tegnap beirtam, hogy rosszul rémlett :)

DONGUBA
Huni itt a kerdes a vitara a mikor lesz pro egy csapat.

Huni92

A feltölthetõ maximális képméret: 750x563 pixel!

na befejeztem a Sheffied Uniteddel a 6. szezont! sikerült bezsebelni a Premier Liga és a Bajnokok Ligája idei elsõségét!! BL döntõben hatalmas harcban le sikerült nyomni a Valencia CF csapatát! 3-2-re, 120 perces öklözésben! :D Mondhatni elég sikeres lett ez az év. a bajnokság végérõl itt a kép lentebb

zorrobomber
Elsõ tétmeccsemen Inter simán vert 2-0ra, jó lesz ez.

giorgio81
megint megkaptuk az ötösünket :(

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

giorgio81
Fasza, 4. fordulóban megkaptuk az anyaegyesületünket, a Barnet-et, akik szintén 4. osztályúak. Felkészülési meccsen 5-0ra vertek meg

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Darthmushroom
ez lemaradt

Darthmushroom
na befejeztem elsõ szezonom a Man City padján. elégedett vagyok valami hasonlót vártam.igazolásokról annyit h a jövõ nagy játékasit próbáltam hamar megszerezni. a chelseat nem lehetett megfogni végig nagy fölénnyel vezettek és végén leeresztetek. 2.helyet az utolsó elõtti fordulóba szereztük meg mikor manchesteri rangadón 4:2re nyertünk.
képek:

Fa kupa döntõ:

és végül a legnagyobb meccseink:

am Tevez volt az állat nálunk 48meccs 48gól 18assist

Huni92

Mi épp megvertük a Bayernt hazai pályán, 2-1 lett. A 36. életévét taposó Pernia sorozatban 2. meccsén lõtt gólt :D

giorgio81
Hoppácska
Bravúr ám a javából. FA kupa 3. fordulójában kivertük a 4. osztályú Bournemouth-ot
Már az is bruvúr volt, hogy eddig eljutottunk, mondjuk mindig szerencsés volt a sorsolás nálunk gyengébbekkel játszottunk csak
Ja és telt ház volt, megdõlt a nézõ csúcs, ez 1000 embert jelent :)

Darthmushroom
thx