Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legnagyobb eredményem az F.A. kupa elõdöntõbe jutás, ahol az Aston Villától CSAK 😛 2-1re kaptunk ki. Gólkirály Becchio lett a csapatomból.4-2-2-2-be játszok.
Ha elmondjátok, hogy hogyan kell képet betenni ide (de nem linkként, hanem értitek😊 ) akkor szivesen teszek be képet. Pl: F.A. Negyeddöntõben 2-0ról nyertünk 4-2re a Leicester ellen (2 osztállyal vannak fentebb mint mi).
Hajrá Farsley 😊
Elõszerzõdést azon naptól fogva tudsz kötni játékossal ami után pontosan fél évvel lejár a szerzõdése. Akkor meg fog jelenni egy Approach to sign gomb a pléjer oldalán.
Oktatás egyrészt a Training-nél van, de ez egy hosszabb történet, kezdésnek elég ha letöltöd a Tug's Training-et(google). Másik fajta "oktatás" amikor a Player interaction opcióban turkálva beszélhetsz a játékossal hogy az edzésen próbáljon meg ilyen vagy olyan speciális mozdulatot megtanulni, pl lõjön sokat távlról, vagy próbáljon a szélen végigcselezni.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Mi volt a 4 csapat? Én háromnál lemaradtam
Sporting, River, Wolfsburg
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
A csapatot az elõzõ szezon végeztével vettem át, és a 16. helyen sikerült befejezniük a bajnokságot, így rám hárult a feladat, hogy a rájátszásban kivivjam a bentmaradást. Air Sanyiék ellen 6-0-s összesitéssel gyõztünk, igy maradt a csapat az élvonalban. Célul tûztem ki a bajnoki cimet, ennek érdekében pedig jelentõs változtatásokat eszközöltem a csapaton belül, ami az igazolásokban nyilvánult meg leginkább.
Az a Bartoli gyerek egy 17 éves csatár, Salas pedig egy 18 éves balhátvéd. A többit azt hiszem ismeritek.
Jól nyomtuk a bajnokságban, fõleg Bartoli adta az ívet az ellenfelek védelmének, úgyhogy nem lehetett okom panaszra. Végig kiegyenlitett, szoros volt a küzdelem, és csak az utolsó fordulóban elért döntetlen jelentette a bajnoki címet.
Mutatok néhány statisztikát is a játékosok szemszögébõl.
Azt hozzáteszem, hogy Bartoli nem lõtt gólt 11 meccse (ebbõl 2 kupameccs), szóval simán meglehetet volna a gólkirályi címe. Lõtt egy gólt az utolsó õszi fordulóban, még december közepén, majd sérülésébõl felépülve 2 meccsen 3 gólt jegyzett február közepén, és azóta gólképtelen.
Itt van egy kép róla
A szezon utolsó meccsén megnyertük a kupát is, szóval 2/2.
A gyenge sorozata ellenére is Bartoli lett a legjobb játékosom, mely az átnézés képernyõrõl is kiderül.
Pénzügyileg jól áll a klub, bár általában veszteséget termeltünk.
Végül itt egy kép a csapatról is
Szezon közben több együttes is megkeresett, ám én a Villarreal és a Sampdoria ajánlatát is visszautasítottam, mert nem voltak hajlandóak több hétig tartó tárgyalássorozat után sem arra, hogy a szerzõdésem jelen szezon végeztével lépjen életbe. Végül az Udinese csapatával egyeztem meg, így repülök is az olaszokhoz.
Nem lehet, magától bõvítik, kérni lehet maximum, aztán vagy lesz valami vagy nem.
Annyi kérdésem lenne, hogy hogyan kell stadiont bõvíteni ha lehet egyáltalán, mert nem találom sehol. Fm 09el játszom. Válaszokat elõre is köszi.
Egyelõre viszont úgy tûnik, nem érdemes feltenni. Meccsenkénti több sérülés van, valamint az eddig bevált taktikák nem mûködnek rendesen. Egyelõre hanyagolom.

Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64
Ha újratettem a játékot elég ezt az új patch-et feltenni vagy sorban mind a 3-at felkell?
ui: Köszi!(:
Valaki mondja meg hogy honnan tudok leszedni brazil csapatok logóit, meg mezeit.
Elõre is köszi. Amúgy Corinthians-al vagyok
R9

am Grat
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Pár forduló után a tabella:
Pénz igazolni nem sok volt, inkább a kölcsönjátékosokra építek egyelõre. Mifsud atomjó, legalábbis az angol 3. osztályban😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Érkezett egy generált fiatal balhátvéd, Salas, akit már a nyáron megvettem, de csak most jöhetett, és a Barcaból Mouche kölcsönbe.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC