Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Farsley Celtic-el felutottam az angol 4. osztályba 😊
Legnagyobb eredményem az F.A. kupa elõdöntõbe jutás, ahol az Aston Villától CSAK 😛 2-1re kaptunk ki. Gólkirály Becchio lett a csapatomból.4-2-2-2-be játszok.
Ha elmondjátok, hogy hogyan kell képet betenni ide (de nem linkként, hanem értitek😊 ) akkor szivesen teszek be képet. Pl: F.A. Negyeddöntõben 2-0ról nyertünk 4-2re a Leicester ellen (2 osztállyal vannak fentebb mint mi).
Hajrá Farsley 😊
zorrobomber
Hi!

Elõszerzõdést azon naptól fogva tudsz kötni játékossal ami után pontosan fél évvel lejár a szerzõdése. Akkor meg fog jelenni egy Approach to sign gomb a pléjer oldalán.

Oktatás egyrészt a Training-nél van, de ez egy hosszabb történet, kezdésnek elég ha letöltöd a Tug's Training-et(google). Másik fajta "oktatás" amikor a Player interaction opcióban turkálva beszélhetsz a játékossal hogy az edzésen próbáljon meg ilyen vagy olyan speciális mozdulatot megtanulni, pl lõjön sokat távlról, vagy próbáljon a szélen végigcselezni.

Hali! Még kezdõ vagyok a manager világában és segítségre lenne szükségem. Például h lehet valakit oktatni, és h kell elõszerzõdést kínálni valakinek????
fecoh
Hali!

Mezek:

Brazil A

Brazil B

Y\'oull Never Walk Alone

DONGUBA
Hat meg nem lattam olyan mentest ahol ne lenne nnagyon jo jatekos.De nezd meg pl walcottot o is egy kalap szar ertekek alapjan de jo jatekos.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Nálam nem egy nagy játékos, nincs olyan értéke, ami 10 fölött van😊 Gondolom õ is ilyen változó, van amelyik mentésben nagyon fasza, de van amelyikben nem annyira.
DONGUBA
Nagyon jo playa lesz belole

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Mor3llo
Hú irigyellek, hozzám a 3. osztályba a Millwallhoz nem akart eljönni...😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Nincs meg, vagyis nincs nálam.
Huni92
Lokomotiv Moszkva volt a Farkasok elõtt és a River után 😊 Fél év után hagytam ott õket.

giorgio81
Grat
Mi volt a 4 csapat? Én háromnál lemaradtam
Sporting, River, Wolfsburg

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Huni92
Vándorkarrier, 4. állomás, VFL Wolfsburg

A csapatot az elõzõ szezon végeztével vettem át, és a 16. helyen sikerült befejezniük a bajnokságot, így rám hárult a feladat, hogy a rájátszásban kivivjam a bentmaradást. Air Sanyiék ellen 6-0-s összesitéssel gyõztünk, igy maradt a csapat az élvonalban. Célul tûztem ki a bajnoki cimet, ennek érdekében pedig jelentõs változtatásokat eszközöltem a csapaton belül, ami az igazolásokban nyilvánult meg leginkább.
Az a Bartoli gyerek egy 17 éves csatár, Salas pedig egy 18 éves balhátvéd. A többit azt hiszem ismeritek.
Jól nyomtuk a bajnokságban, fõleg Bartoli adta az ívet az ellenfelek védelmének, úgyhogy nem lehetett okom panaszra. Végig kiegyenlitett, szoros volt a küzdelem, és csak az utolsó fordulóban elért döntetlen jelentette a bajnoki címet.

Mutatok néhány statisztikát is a játékosok szemszögébõl.
Azt hozzáteszem, hogy Bartoli nem lõtt gólt 11 meccse (ebbõl 2 kupameccs), szóval simán meglehetet volna a gólkirályi címe. Lõtt egy gólt az utolsó õszi fordulóban, még december közepén, majd sérülésébõl felépülve 2 meccsen 3 gólt jegyzett február közepén, és azóta gólképtelen.
Itt van egy kép róla

A szezon utolsó meccsén megnyertük a kupát is, szóval 2/2.

A gyenge sorozata ellenére is Bartoli lett a legjobb játékosom, mely az átnézés képernyõrõl is kiderül.
Pénzügyileg jól áll a klub, bár általában veszteséget termeltünk.

Végül itt egy kép a csapatról is

Szezon közben több együttes is megkeresett, ám én a Villarreal és a Sampdoria ajánlatát is visszautasítottam, mert nem voltak hajlandóak több hétig tartó tárgyalássorozat után sem arra, hogy a szerzõdésem jelen szezon végeztével lépjen életbe. Végül az Udinese csapatával egyeztem meg, így repülök is az olaszokhoz.

DONGUBA
A vezetosegtol lehet kerni.

És azt hol kell kérni, bocsi, de ehhez h.lye vagyok<#idiota>
DONGUBA
yaya sanogo megvan ugye?😊

Szia!
Nem lehet, magától bõvítik, kérni lehet maximum, aztán vagy lesz valami vagy nem.
Sziasztok. Klub nélkül kezdtem és a Farsley Celtic felkért manager-nek (mellesleg mûszaki menedzsernek tanulok a ME-en xD). Elsõ évben feljutottunk az 5öd osztályba, hát itt már elég sanszos a rájátszást érõ hely valamelyikének a megszerzése. Leigazoltam a jó öreg Edgar Davidsot 😄 5-6od osztályba kiváló.
Annyi kérdésem lenne, hogy hogyan kell stadiont bõvíteni ha lehet egyáltalán, mert nem találom sehol. Fm 09el játszom. Válaszokat elõre is köszi.
Huni92
Nem kell 😊

Egyelõre viszont úgy tûnik, nem érdemes feltenni. Meccsenkénti több sérülés van, valamint az eddig bevált taktikák nem mûködnek rendesen. Egyelõre hanyagolom.

lokika28
hát sztem annyira azért nem acélos

Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64

Láma!
igen, utána én is rágugliztam 😊
ezek szerint jo értékei vannak :o

DONGUBA
2018 szerintem

Láma!
62 éves? milyen évet irtok? 😄

giorgio81
és a Sienából ment oda

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

lokika28
Hali meglepõ dolog fogadott kedvenc játékomban az elõbb Nézzétek ki lett a cselzi új managere<#wow1>

Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64

zorrobomber
<#eljen>

DONGUBA
Patch compatible.

zorrobomber
1-2 változtatáshoz oda van írva hogy (requires new game), ebbõl én azt vonom le hogy lehet folytatni a paccsel is a meglévõ mentéseket. Majd ha valaki feltette erõsítsen már meg ebben a hitemben plz.

Sorban mind a 3-at.
Barnabyka
Most volt windows reinstallom, egy gyors kérdés..

Ha újratettem a játékot elég ezt az új patch-et feltenni vagy sorban mind a 3-at felkell?

ui: Köszi!(:

DONGUBA

DONGUBA
Kijott az uj patch!!!

giorgio81
akarom mondani kupameccsen, nem bajnokin

Helló!
Valaki mondja meg hogy honnan tudok leszedni brazil csapatok logóit, meg mezeit.
Elõre is köszi. Amúgy Corinthians-al vagyok
R9
giorgio81
Mekkora drukkolás, görögtûz meg ováció lehetett ezen a bajnokin

Darthmushroom
a "cég" támogatja a meccseiteket 😄 testtel lélekkel 😄
am Grat

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Mor3llo
A sok angol csapat és drukker által kedvelt Millwall csapatával kezdtem egyet😄
Pár forduló után a tabella:

Pénz igazolni nem sok volt, inkább a kölcsönjátékosokra építek egyelõre. Mifsud atomjó, legalábbis az angol 3. osztályban😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Barnabyka
tipikus német.

Ez ám a szoros bajnokság 😮
Huni92
A télen volt 4 távozó és 2 érkezõ. Még decemberben ment a Bocaba Caiuby, mivel az agrentinok érvényesitették a kölcsönszerzõdésben kikötött 3 milliós elõvásárlási jogukat. Aztán Guerrert adtam el a padról a MU-nak 12 millióért, Gentner a Sienat választotta, 7,25 milliót kaptunk érte, míg Riether a Benficaba ment 6,25 millióért.
Érkezett egy generált fiatal balhátvéd, Salas, akit már a nyáron megvettem, de csak most jöhetett, és a Barcaból Mouche kölcsönbe.

Huni92
Huni92
Loál. Hülye 😄

Fabio Capello
S arctan(x) dx = x arctan(x) - 1/2 ln|x^2+1|

puszika ^^

DONGUBA
Ez ugye vicc volt?Mert hasonlatnak geciszar volt.

Lééci segítsetek: integrál számítás: S arctan x dx. Mennyi az integrálja? nem tudjátok? b*zz azért a lowságnak is van határa.... XD ...........................................
Darthmushroom
b*zz azért a lowságnak is van határa.... XD

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Huni92
Nem csodálkoznék, ha igy sem értené meg 😄

DONGUBA
Kicsit egyszeruen mert igy bonyolult neki😄DDDD

Water

Forza Juve per sempre!

Water
http://noob.hu/2010/02/28/Untitled_2.jpg

Forza Juve per sempre!